×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поморие се поклони пред подвига на Ботев


Поморие се поклони пред подвига на Ботев
Венци и цветя бяха поднесени от общината, общинския съвет, жители и гости на града
02 Юни 2015, Вторник, 20:44 ч.

Денят на революционера и на загиналите за свободата на България  бе официално почетен в морския град


Денят на Ботев и на загиналите за свободата на България  бе официално почетен днес в Поморие пред бюст-паметника на великия поет и революционер.  Слово и рецитал в памет на героите произнесоха секретарят на НЧ „Светлина 1939” Донка Китанова, ученици и учители от ОУ „Христо Ботев ” гр. Поморие.

Сред дошлите да се поклонят пред паметта на загиналите за националната ни свобода бяха председателят на Общински съвет Поморие д-р Милена Енева, зам.-кметовете на община Поморие Янчо Илиев и Илия Джингов и общински съветници. Венци и цветя бяха поднесени от Община Поморие, Общински съвет Поморие, жители и гости на града.

Точно в 12 часа, под звука на сирените, всички присъстващи  запазиха минути мълчание и застанаха на колене пред подвига на Христо Ботев.

В категории: Поморие


13
Коментара
Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 2
13
Коментара по темата
13.
до маймуняк от Чехия ,Италия или от Поморие
09.06.2015 14:48:47
0
0
Първо погледни себе си пък тогава коментирай другите
12.
до Верона или Чехия
08.06.2015 09:02:31
0
0
До господина дето му се иска някъде да живее я във Верона я в Чехия вместо да пишеш и да изреждаш градове да беше излязъл да поднесеш едно цвете на 02.06.2015г а не само да се пишеш патриот и да обиждаш че онзи бил макак , другия, шибек третия горила и т. н. гледай си смотаното семейство от стара мома и син които несамо за наркотици ами и за изнасилване в България щеше да лежи
11.
пиша във отговор на макака или шибека акто му се х
05.06.2015 16:24:45
3
0
№10 Това за затворо го пишеш защото синът му лежа навън за пренасяне на наркотици!?
10.
До №9 намерих предишните му писания
05.06.2015 16:20:52
2
0
Живея и работя в един от най красивите градове на Република Чехия.
Подобни тъпанари все още ли има в Поморие, та да бръщолевят глупости.Такива изроди избраха отряд тъпанари в общината.
" И какво да очаквате още от тях? Нищо или метлата на есен-иначе с умиление следим този сай подчинен на комерсиализацията.
В Чехия за разлика от България четем и сме информирани за разлика от подобни измекяри," Ти последно къде живееш в Чехия или в Италия поясни ? или в някой затвор навънка?
9.
аз съм от Банауе №7
05.06.2015 15:58:24
2
0
Ало. господина от Верона ти в една друга статия се беше написал , че живееш в Чехия, но много ми намирисваш на задръстен комплексар помориец, прехвърляш комплексите си върху други.
8.
до смешник 7
05.06.2015 12:27:36
2
0
Сбогом и на теб Черньо
7.
последно за №6, че
05.06.2015 11:34:50
1
1
май не си вземаш редовно хапчетата.
Тук във Верона, ако знаеш в коя държава е този великолепен старинен град българите сме номер едно и имаме сдружение. Имаме си интернет и в Google Earth не видяхме срещу общината да има блок или село-просто един пуст паркинг.
Момче, слушай докторите и си вземай редовно хапчетата, че току виж да те харесат от ГЕРБ и да застанеш редом до Неделчо Стайковq единствения с три висши образования в Поморие.
Даже може да се ожените за принос към развитие на културата или халтурата на общината.
Време е да си влезеш в обора и да зобкаш от общинската ясла, че иначе на Запад от Поморие такива не ги броят за хора, камо ли акъл да дават. Много е вероятно да посещаваш често манастира, където има гей общество.
Научаваме, че комуниста Славей Канариев и личен приятел на игумена ще се кандидатира на кмет. Време е да имате и представител на обратните, тоест стоящи на левия коловоз. Сбогом!
6.
до №5 и №3
05.06.2015 10:06:25
2
0
Това ,че не заемам твоята позиция не ме прави комплексар даже се чудя ти като гледаш в джоба на другите дали не си тъкъв и още с много други епитети! "Те това е истината!"P.S.не знаех също че на блока срещу общината му викате на село
5.
ало №4 от коя миша дупка изпълзя
05.06.2015 08:29:24
0
2
Меродавното ти мнение е позиция на макак-ако знаеш какво е това.
Иначе казано избиваш комплекси от факта, че никой не те забелязва.
У нас на село казваме, убий простака с мълчание. Те това е истината!
4.
до №3
04.06.2015 10:11:09
1
1
Със здраве да си ползва пенсията и дано и аз доживея все някого да се пенсионирам и да взимам добра пенсия, а Костов не го знам и не ме вълнува, пък ти гледай себе си , ане в джоба на другите!
3.
до неуместно!
04.06.2015 02:59:02
1
0
Очевадна е приликата между простаците от герб и двойката в състав зеленчукопроизводител и пишман банкер от селски тип.
Липсва главния лизач на общината Георги Събев от Секията, който за особени заслуги по лизането получава пенсия от750 лв плюс 500 по трудов договор. Няма как иначе в кавалкадата на подобни помияри да не споменем Красимир Костов-въртиопашковец и простак по рождение. Който се изживява като пръв доносни на кмета с пилешкия си акъл и два чипа предоствени от Бог да върви прав и да сере наоколо.
2.
не е уместно
03.06.2015 10:59:02
1
0
ти видял ли си някой от министерствата да носи баджове на празници и що за глупави подмятания пак само да пишем
1.
Боже и това доживяхме
02.06.2015 21:44:46
0
2
Двама тъпанара при това без задължителния бандж да имат поне вратовръзки се изтъпанчиха без срам пред Христо Ботев
Ефекта щеше да бъде поголям, ако бяха без дрехи и поне средношколците да се смеят без заповед, как идиоти се правят на смешници. Срам за Поморие, срам за младите които бягат от града именно заради тези пълни идиоти!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори