×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 секс идеи от "50 нюанса сиво"


5 секс идеи от "50 нюанса сиво"
Бъдете сигурни, че той ще приеме всяка идея с ентусиазъм
09 Май 2015, Събота, 21:41 ч.

Накарайте го да ви върже с враатовръзката си и да ви изследва само с устни  
Представяме ви няколко забавни, нестандартни и откровено провокативни начина, вдъхновени от трилогията "50 нюанса сиво" и едноименния филм към нея, с които може да разнообразите интимния си живот.

5 секс идеи от "50 нюанса сиво"

1."- Сложи си ръцете една до друга отпред -заповяда и махна хавлията ми. Тя падна на пода. Подчиних се. Той завърза китките ми с вратовръзката. Със стегнат възел. Очите му светеха от вълнение.“

ДРЪЗКО, НО ПЪК КОЛКО ЕРОТИЧНО Е ДА ОПИТАТЕ ТОВА И В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ. Накарайте го да завърже ръцете ви с някоя от своите вратовръзки, след което му предложете да проследи всички извивки на тялото ви... само с целувки - започвайки от очите и устните и стигайки до петите. Не го докосвайте, дръжте ръцете си над главата и се опитайте да не мърдате. Щом достигне до краката, помолете го да се върне отново нагоре и пак само с целувки, стигайки до там, докъдето и двамата вече не можете да продължите повече.

2.„Чух как ледът се пука и върти в чашата. Той се наведе и ме целуна и внимателно изсипа нещо много вкусно и свежо в устата ми, докато ме целуваше. Бяло вино. Всичко беше толкова неочаквано... цялата горях, макар че виното бе ледено и устните му - хладни.“

НАДАЛИ ПАРТНЬОРЪТ ВИ ЩЕ СЕ РЕШИ САМ ДА НАПРАВИ НЕЩО ТОЛКОВА ЩУРО И НЕОБИЧАЙНО. А и как може да бъде сигурен дали няма да го изгледате лошо, да вдигнете скандал, или нещо друго. Затова нека инициативата този път бъде ваша. Вместо интимна вечеря на свещи, посрещнете вашия любим с добре изстудена бутилка бяло вино, която да ви очаква до леглото. Добавете и много запалени свещи, които да създадат романтична атмосфера. Заменете сладникавата музика с нещо диво и щуро - например рок. След което го изненадайте с глътка вино, поднесена уста в уста. Той няма да откаже, повярвайте.


3.Ще те завържа за леглото, Анастейжа. Но първо ще ти вържа очите и след това - той показа айпода в ръката си -няма да можеш да чуваш нищо. Това, което ще чуваш, ще е само музиката, която ти пускам.“

НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ, НЕ СТАВА ДУМА ЗА БЕЛЕЗНИЦИ И КАМШИЦИ.

Нищо подобно. Идеята е да се концентрирате максимално върху удоволствието, без да имате право на каквато и да е инициатива в леглото. Помолете го със закачлива усмивка да завърже ръцете ви с някое от шалчетата от гардероба, след което леко да привърже шалчето за леглото над главата ви. Втората стъпка е да скрие очите ви с друго шалче. Нека ви сложи слушалки на ушите и сам избере музиката, която да слушате. Добре е тя да бъде нежна, но не и твърде меланхолична - все пак няма да ви приспива, а ще прави нещо друго с тялото ви. Когато най-после сте готова, просто се оставете на удоволствието. Със сигурност този вариант ще достави голяма наслада и на него. Според американско изследване 65% от мъжете си мечтаят да видят в подобна „прикована“ поза жената, която харесват. Любопитното е, че почти сходен е процентът жени, които биха искали да опитат това необичайно усещане.

4.„Той ми се ухили с отвратително самодоволство, отвори фризера и извади голямата кутия ванилов сладолед „Бен и Джери“.
- Надявам се, че ти е топло - прошепна той. - Ще те разхладя ето с това.“

ЗА ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ ТАЗИ ИДЕЯ, НА ПЪРВО МЯСТО ТРЯБВА ДА ПРЕЖАЛИТЕ... ЧАРШАФИТЕ.

И един съвет - когато му връчите в ръцете купата със сладолед, може да направите първата стъпка сама, като гребнете с лъжичка от студеното изкушение и поставите първата малка топка върху пъпчето си. То е вдлъбнато и ще задържи максимално дълго сладоледа, а и изглежда много секси по този начин.


5.„Свърших с косата му, взех друг пешкир и минах зад него. Очите ни отново се срещнаха в огледалото и неговото напрегнато въпросително изражение ме окуражи.
Наведох се напред, целунах го по бицепса и устните му едва забележимо се разтвориха.“

ПОКАНА ЗА СЕКС В БАНЯТА?

Скучно и банално. Няма да го изненадате, а и колко пъти сме напомняли, че банята не е най-доброто място за такива закачки, защото е хлъзгаво, мокро, лесно може да стане инцидент... Но пък нищо не пречи да го причакате след банята и да започнете нежно да подсушавате с кърпа косата и тялото му. Не му се нахвърляйте с целувки, докосвайте го нежно и мимолетно само колкото да разгорите допълнително страстта. Обърнете го към огледалото, минете зад гърба му и го оставете да се наслаждава на сцената.

Британско изследване показва, че над 80 на сто от мъжете обичат да наблюдават, а и да правят секс на светло./rozali.com

В категории: Животът


2
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
2
Коментара по темата
2.
xaxo
10.05.2015 00:00:13
0
8
След филма "50 нюанса сиво" ми се пръкна една нова идея.
Повече да не ходя на кино.
1.
от ОПИТ 1111
09.05.2015 21:07:46
1
6
аи стига с тези женски тъпутии
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори