×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Маркираха с "Аз съм простак" БМВ Х5, задръстило входа на Медицински център в Бургас


Маркираха с "Аз съм простак" БМВ Х5, задръстило входа на Медицински център в Бургас
Лъскавият джип бил спрян на тротоара и запушвал входа на Центъра за рани в ж. к. „Зорница”
10 Февруари 2015, Вторник, 20:32 ч.
Автор: Флагман.бг

Майки ще лепят стикери „Аз съм селяндур", „Извинете ме, че съм простак”, „Искам да съм инвалид, затова спирам на техните места” по нагло паркиралите автомобили в морския град

Започна наказателната акция със стикери срещу наглото паркиране в Бургас. Лъскав джип БМВ X5 бе маркиран от „Първи частен КАТ”, тъй като бил спрян на тротоара и запушвал входа на Центъра за рани в ж. к. „Зорница”.

Припомняме, че акцията стартира във Фейсбук по идея на бургаска майка, която разпространи готови стикери с текстове „Аз съм селяндур, „Извинете ме, че съм простак”, „Искам да съм инвалид, затова спирам на техните места” и т. н. /ВИЖ ТУК/

Мъжът, който изпрати сигнал до редакцията ни, се вбесил на спрелия пред входа на кабинета, през който влизат трудно подвижни хора и решил да накаже шофьора по свой начин.

Ето разказа на бургазлията:

„Днес цял ден слушам по радиото как община Бургас щели да закупят нов паяк, който щял да вдига вече незнам какви си коли, защото рушали инфраструктурата, а в същото време общинските служители постоянно доказват, че не ги интересуват нито хората в този град, нито инфраструктурата.
Какво ми се случи днес?

Наложи се да заведа майка ми, която е инвалид и е на инвалидна количка,  до един медицински център за лечение на рани. Едно на ръка, че докато стигнем до там се измъчих, заради "прекрасната" ни инфраструктура, която не само е разрушена от паркиращите навсякъде коли, но и на доста места се налагаше да я бутам по улицата, пак заради такива коли. Няма да ви занимавам повече с "достъпната" ни среда в нашия град, а ще мина направо на това, което ме накара да ви пиша.

Стигнахме до медицинския център и се оказа, че и там имахме трудности, за да влезем вътре. Причината я виждате на снимките, които ви изпращам. Все пак успяхме да влезем и какво разбираме. Оказа се, че собственичката на този център е звъняла няколко пъти, първо на домофона на собственика на колата, без резултат, а после вече и на паяка и им е описала много добре проблема, но така и не са изпратили такъв.

Освен това е имало и други пациенти, които също са звънели и то не само на паяка, но до колкото разбрах и в общината, но също без резултат. Дори единия път казали, че за такива случаи не пращали паяк, въпреки, че им е било обяснено, че колата пречи на пациентите, а всички посетители там са възрастни хора и инвалиди.

Сетих се, че на предния ден говорих с моя приятелка, която ми разправяше, че чела за някакви стикери. Дори поспорих с нея, че това не е начина. Ето че днес вече станах на точно обратното мнение. Обадих й се и този автомобил вече е с такъв стикер (без извинение). Сигурно собственикът вече го е махнал, но дано поне се е замислил какво всъщност е направил!

И накрая искам да кажа, че дори не такива са идиоти и простаци. Такива сме всички останали, които търпим и всички в общината, които допускат това да се случва в "най-добрия" град за живеене, уж... Вече и аз имам в чантата такива стикери.”


Лично директорът на ОП „Транспорт” Андрей Рунчев проверил сигнала на място и посъветвал шефката на Медицинския център да поиска Общината ограничи достъпа на автомобили до входа с колчета или друга маркировка.



В категории: Бургас


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
55
Коментара по темата
55.
И.
12.02.2015 16:43:23
0
2
Предвид манталитета на бургаските "батки" някоя майка може лошо да пострада. Доста по-безопасно би било вместо да водят битки с "вятърни мелници" да подават сигнали до отговрните институции, които очевдино имат нужда помощ. Така хем майките няма да пострадат, хем ще могат изцяло да се посветят на отглеждането и възпитанието на децата, като обръщат особено внимание на лошите примери, на които не трябва да се подражава.
54.
И.
12.02.2015 16:43:22
0
1
Предвид манталитета на бургаските "батки" някоя майка може лошо да пострада. Доста по-безопасно би било вместо да водят битки с "вятърни мелници" да подават сигнали до отговрните институции, които очевдино имат нужда помощ. Така хем майките няма да пострадат, хем ще могат изцяло да се посветят на отглеждането и възпитанието на децата, като обръщат особено внимание на лошите примери, на които не трябва да се подражава.
53.
от село
12.02.2015 06:42:58
2
3
ЗАЩО КАРАТЕ ХОРАТА ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯТ СЛЕД КАТО ЗА ТАЗИ ЦЕЛ ИМА ИНСТИТУЦИЙ ПОЛИЦИЯ.ОБЩИНА И Т.Н. КОЙТО ТОЧНО ЗАТОВА ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ СЕЩАТЕЛИ СЕ ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ ЕДИН ТАКЪВ УЛИЧЕН КОНФЛИКТ
52.
стопхам
11.02.2015 16:04:36
2
4
стикерите не са лоша идея, но да видим как го правят в Русия. Стикерите са доста по-големи и са точно от тези не се отлепят лесно.
https://www.youtube.com/watch?v=Lc02lAGNZ9M
51.
ДО ОБЩИНAТA
11.02.2015 08:57:40
0
10
Дaно някой от кметовете прочете товa и дa вземе отношение!Контролa е слaб,трябвa всеки ден дa имa тaкъв.Директорa издъхвa видимо е вече,нaвсякъде имa оплaквaния зa несвършенa рaботa нa репaтрирaщaтa мaшинa.
50.
Таткото
11.02.2015 07:43:31
18
13
Не знам с този акъл тези майки какви деца ще възпитат. Да разчиташ че няма да те набият само защото си с три год. си дете е жалко! Колко тъпа селяндура трябва да си да се занимаваш с олигофрените спрели навсякъде?! И като му залепят там каквото лепят какво ще стане?! Май нищооо
49.
До 47 Хора
11.02.2015 06:55:07
4
10
Хайде да вземеш да прочетеш статията, а!
Каква майка? Какви колички? Май Чукча не читатель, чукча писатель...
48.
do toti
11.02.2015 06:14:41
3
2
aе тоти мн си прост ве твa дa не ти е москвичa 72-рa годинa дa отвaряш кaпaчкaтa и дa сипвaш,много ми е чудно нa твa BMW кaк ще ми сипеш?
47.
Хора
11.02.2015 00:50:47
17
19
Четох, четох ама четох...и в крайна сметка в основата на това стои агресия, озлобление и заяждане.
Кажете, мили хора, защо се заяждате по този начин?
Всички вие ходите до тоалетна и ядете нали?
Според мен, всички паркиращи на тротоара го правят поради липса на място за паркиране. И разбира се не е редно. Но защо по дяволите няма паркинг пред това мед.заведение?
А вие, мили майки... откъде тази злоба бе женички?
Ми идете в морската градина и си бутайте количките, ако щете и с ролери ги бутайте. Там децата ви ще са на чист въздух! Кво се бутате в тази градска мръсотия?
Вярно, че трудно се стига по тротоарите...ама има далеч по сериозни и наболели проблеми. Като например агресията при децата! От къде идва тя сп оред вас? Това не са обноски на дами и жени!
Особено на майки! Загрозявате се, момичета!
Това е обсебване от някаква мания. Не правете такива неща. Имате далеч по-важни дела от това да разлепяте стикери.
Озверели сте и това ви загрозява майчинството.
Някъде прочетох за една нахъсана майка, че щяла да лепи наред и дали щял да я набие някой пред детето и?!
Съдейки по разсъжденията и, осъзнавам, че вие изобщо не сте наясно или сте много малка!
Хората са на изчезване! И скъпа, майко, не ползвайте детето си за защитен шлем, защото един опозорен и озлобен шофьор е способен да ви смаже в една такава ситуация....да не говорим и ако е наркоман.
Затова ви съветвам да си гледате бебенцата и да не подлагате живота им на риск :)
И най-вече бъдете хора!!!
46.
Писнa ми
11.02.2015 00:50:43
4
12
Нямa знaчение лaдичкa ли е, беемве ли,рaкетa ли.Простия гол охлюв кaквaто и черупкa зa предвижвaне дa си вземе пaк не може дa прикриеселяниятa си.Съмнявa ме стикерите дa ги превъзпитaт зaщото отдaвнa сa прехвърлили 7-мaтa си годинa.Молотовкa от буркaнче от пюре по би ги приземило и отрезвило мaй.
45.
Х500
10.02.2015 23:45:02
18
11
И да режете и да чупите и резервоара да пълните - ВСЕ ТАЯ!

Колкото и минуси да на блъскате ще си останете ограничени хейтъри! Освен да рушите и да чупите - нищо градивно!

Лепели, чупели - баси жалката история...

Нещо което се купува с малко пари за вас се струва егати проблема - жалкари!

Ще почна и аз така да паркирам и отстрани ще ви снимам - то си заслужава да се заснеме - жалки човеци избиват комплекси... Това ли ви е проблема - кой как паркирал или спрял... баси животеца...
44.
toti
10.02.2015 22:14:27
5
6
Взимате 1кг захар,чупите капачката на резервоара,сипвате захарта и кола няма да има вече.
43.
,,,,
10.02.2015 22:13:55
7
4
Schupi mi staklata ili mi nareji gumite i samovolnl shte se otkajesh da si shofior mnogo govorite internet huligani biqchi zad telefon kompiutar tablet ili laptop shmatki .. Vnimavaite shtoto nqkade shte se oparite Palqri
42.
изрода
10.02.2015 21:37:28
6
14
резни му гумите на селяндура с лъскавата кола и му гледай сеира отстрани.Пак ако спре там,чукни му някой стъкълце и така докато я сдробим тази кошница.А нека си автоскаско,да му е честито постоянното ходене при застрахователите.Аман от тъпи малоумни плужеци които си мислят че света е техен като се карат някой по-лъскав барутник.Пази Боже спяло да прогледне.
41.
майка
10.02.2015 21:33:34
4
17
Проста масааааа, и с бележки и без бележки все тая. То мозъка им толкова. Тежко на родителите им, отгледали такива дебили, защото на тяхната глава стои! Като им дойде време едва ли ще тръгнат да ги водят по болници и да ги бутат в количка като на рали по тротоари и улици. А те самите да не забравят, че колите не могат да си ги вземат в гробищата, там ред не се пази, не бързайте да заемате място както на тротоарите, така и в парцелите в Гробищен парк!
40.
до 38
10.02.2015 21:30:19
4
18
бахти тъпото оправдание за нахално паркиране "там си живее"... ще яде стикерите и т'ва е щом там си живее !
39.
X500
10.02.2015 21:29:44
23
9
И 500 стикера да залепите - все тая!

Нито по-умни ще станете, нито по-богати!

Живота ще продължи да ви е същия бъркоч, мислейки че нещо голямо сте сторили, а е толкова незначително - равнява се на едно плащане, покриващо го елементарно автокаско...

Успех в начинанието - ще се впечатли само някой въшкар като лепящите!
38.
М
10.02.2015 21:24:43
20
7
Къде да спре момичето? Там си живее
37.
От града до този от село
10.02.2015 21:16:32
2
5
Къде да ходят. На лекар ли.
И лекар няма да им помогне.
36.
От село
10.02.2015 21:12:38
13
4
Ние на село си паркираме без проблем.
До коментаторите с комплекси:
Ходете по-често за да си излекувате комплекса за малоценност.
Видях един от Вас дето залепи стикера на една супер кола паркирана нормално близо до няколко брички, които пречеха на пешеходците.
35.
hankrume
10.02.2015 21:03:22
0
4
A be da vzema da se pribera za mesez da gi poizpratj tezi psebdobarovzi do Turzij da si tarsjt kochinite hahah
34.
Мамата
10.02.2015 21:00:33
9
25
Аз си направих 50 стикера в една рекламна агенция. Трудно ще се отлепят. Когато излизам на разходка с малкия ще си вземам. Нека тогава да видя някой от "мъжкарите" дали ще набие майка пред 3-годишното му дете.
33.
хаха
10.02.2015 21:00:28
1
7
да не го продаваш за да си купиш стекери за 5300 :D
32.
георги атанасов /мазния/
10.02.2015 20:47:02
8
6
продавам голф 5 черен с две врати 2000кб, 140 коня, цена 5300,запазен.адрес бургас изгрев 19 георги черния, тел 0897400536
31.
super reshenie
10.02.2015 20:32:24
1
5
:D :D :D :D
30.
Санитар
10.02.2015 20:19:12
4
20
Имат лек тези "гъзари". Един ръждив винкел върши чудесна работа. После този отворко ще има да реве покрай смешния си шапрон не знам, защо наречен джип. Комбинацията на ръждив винкел и външен вид е уникална. А след това рева е още по готен. Човек да го наблюдава и да получи оргазъм от кеф. после нека пак да спира и операцията се повтаря докато стопли албанския му реотан.
29.
е
10.02.2015 20:16:16
4
15
хубава идея, калпаво изпълнение.
ми направете ги тези стикери дълги с големи букви, да ги видят повече хора.
28.
до 26
10.02.2015 20:12:43
3
12
евала братле ! супер изказване ! един умен да има ! продължавай в същия дух !
27.
лиГенчо
10.02.2015 20:06:46
3
4
много си ПРОССССССССССТ бе
26.
Пострадал
10.02.2015 20:04:56
2
21
Един ден всичко се плаща,ако не тези които правят на инат и се мислят за недосегаеми като имат пари,то децата им ще плащат заради техните постъпки!Човек докато е млад и има немъчени пари мисли че това ще продължава вечно,не драги, всяко придобито нещо по нечестен начи откъдето дошло там отишло!!!!!Не постъпвайте по този начин,бъдете добри хора!
25.
до 15
10.02.2015 20:04:31
1
27
ти да не мислиш ,че му е останал 1 лев за синя зона. дал ги е всички за колата ,сега се чуди какво да яде
24.
Генчо
10.02.2015 20:02:22
20
9
лично ще и изкъртя зъбите
23.
никой
10.02.2015 19:57:20
4
19
и кмета ,и Рунчев ,и Луков , и още няколко мишки са виновни за това полужение в града. не се интересуват от проблемите на избирателите си ,защото не сме ЦИГАНИ .
22.
ужас
10.02.2015 19:54:44
1
5
Пише се лепенки
21.
дадада
10.02.2015 19:51:42
2
16
налепете ги целите тия прасета !
20.
ще
10.02.2015 19:51:01
14
2
ще си свалиш гащите и ще ми вземиш навигатора
19.
да
10.02.2015 19:46:51
14
2
Да актуален съм и карам .Вчера и твоита го кара назадна
18.
до 14
10.02.2015 19:46:20
3
19
лепенките няма да свършат ! ще свърши мястото за лепене по колата и се почва по челото !
17.
do 14.и ко
10.02.2015 19:46:03
4
25
Като ми свършат парите за лепенки ще доида да ти сваля навигацията охлюв ХААхахАХ
16.
никой
10.02.2015 19:44:48
1
15
някой беше написал - "СЕЛЯНИН" е състояние на духа. а на БОКЛУЦИТЕ - да , пак ще ви лепят лепенки и дано някога вденете ЗАЩО . P.S. - не плашете ,защото да не би ,там ,среща с товарния влак .
15.
Support
10.02.2015 19:43:51
4
12
Koleloto na jivota se varti ne zabravqite.Dneska ste mnogo silni sys skypite si koli i si mislite 4e sveta e v krakata vi ama utre nedei si boje vas moje da vi butat v invalidna koli4ka 6te vidite hubavo li e da ne moje6 da se pridvijva6...ne kazvam 4e 6te sujalqvate 6tot pove4eto nadali imate savest 4e da izpitate tova 4uvstvo ama 6te usetite trudnostite da si trudnopodvijen.

Vmesto da se zasramite s tiq koli 4e spirate kato idioti,skatavate se ot 1lv za sinq zona i kato cqlo ne spazvate nikakvi zakoni za dvijenie se napavate da si pokazvate murafetite.Kompleksari i umstveno ograni4eni ste bili,ste i 6te si ostanete ako 6te i bugatti-ta da karate...Az ako karam takava kola 6te me e sram da se darja po takuv prosta6ki na4in kato vas i da go pravq po na4in da se nabivam na o4i na celiq grad! Ama kakto kazah tolkova vi e umstveniq kapacitet i qvno ne mojete da osuznaete kolko se izlagate...to statusa na kolata ne moje da navaksa drugoto!
14.
и ко
10.02.2015 19:43:37
28
7
ви ще ми лепите аз ще си паркирам където си пойскам и като ви свършат парите за лепинки ще ми ядеш хуя
13.
sds
10.02.2015 19:38:57
2
12
ave eii medenrudnihki selqnin mnogo li si aktualen kato go spirash toq dragliv X ili si i ti nqkoii mutra s 2 leva v djoba i samo prazni stoiki
12.
10
10.02.2015 19:38:43
3
20
лепете, но от тези които не се отлепят ! да стои и да им напомня че са кретени !!!
11.
кога
10.02.2015 19:38:36
17
4
ще ви лепна по един шамар
10.
Do 4
10.02.2015 19:38:28
1
7
Kopelye na teb stikera otdavna ti ye zalyepen sys glavno Y ..... ti mai vyv akvariYm jiveesh ! ?
9.
Do 4 i 6 "majkarite"
10.02.2015 19:35:11
5
4
Na vas vi e prosteno ne e lesno .....
8.
7
10.02.2015 19:34:26
3
16
продължавайте да лепите, нека се пукат от яд тия нахалници !
7.
ХХХ
10.02.2015 19:33:12
4
5
Не е това начина, разберете!

Не създавайте излишни конфликти с излишни потърпевши...

Няма ли да има акция къде и как да се пише "ѝ" вместо "й" (дори в тази статия присъства) и къде се пише "О" и къде "У" (дори в коментарите тук го има)?
6.
да
10.02.2015 19:27:59
35
5
утре пак ще спра там паляк и ще те видим колко си силен,а и видяли камерата защото тя те видя ще видиш.
5.
Банално
10.02.2015 19:26:13
26
8
Стига с тези "скъпи","лъскави" "тузарски" джипове и лимозини. Автомобил, като автомобил. Какво значение дали е Кия,Дачия, Бмв или Тойота.
Съвсем спокойно, този с автомобил, на който му е залепена такава лепенка може да Ви съди за обида. Какво като е паркирал където е успял
4.
Ela
10.02.2015 19:24:18
47
11
Ела и ми залепи на мен и ще те вкарам в тоя център
3.
Ивайло
10.02.2015 19:08:02
5
23
от къде мога да взема такива стикери :)
2.
Закона
10.02.2015 19:06:27
7
30
Браво!Само така да се научат да паркират.Селяндурите мръсни
1.
въй
10.02.2015 19:03:43
5
28
Това че го е махна -не го прави гражданин на Бургас! Събота и неделя пак е за буркани!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори