×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мародерство! Четирима служители на корабния бос Костадин Георгиев са откраднали бизнеса му веднага след погребението


Мародерство! Четирима служители на корабния бос Костадин Георгиев са откраднали бизнеса му веднага след погребението
'Един от разследваните за кражбата на доходния бизнес на „К.РИС-Костадин Георгиев“ООД е Димитър Ковачев. Той се скри от екипа на Флагман.бг
06 Февруари 2015, Събота, 01:02 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка и видео: Иван КОЛЕВ

Изнесли цялата база данни в друг офис и наемат екипажи, ползвайки наложената световна марка „К.РИС“

„Четирима бивши служители иззеха бизнеса на баща ни, който той градеше с професионализъм и всеотдайност през целия си живот...“ Така започват жалбата до ОДМВР-Бургас наследниците на корабния мениджър Костадин Георгиев. Георгиев почина съвсем наскоро - на 3 декември 2014 г., оставяйки изградена за 20 години авторитетна международна структура в корабоплаването, носеща огромни доходи.

Синовете на покойника - Лъчезар Георгиев и Пламен Георгиев опитват втори месец да поемат компанията на баща си и да я развиват. Но това се оказва невъзможно! Вместо бизнес за милиони, в момента те притежават само кухия бранд  на корабна агенция „К.РИС-Костадин Георгиев“ ООД, чийто офис се намира на партера на бл.5 в жк „Лазур“. 

Четирима ключови подчинени на починалия Костадин Георгиев –  управителят Петър Апостолов и агентите Румен Шопов, Стамат Кирилов и Димитър Ковачев напускат „К.РИС-Костадин Георгиев“ ООД през декември, веднага след погребението му, като изнасят цялата база данни. Сменят паролите за достъп до електронните пощи, променят координатите в официалната страница на дружеството и започват самостоятелна комуникация с контрагентите, алармират прокуратурата и икономическа полиция Лъчезар и Пламен Георгиев. Те са убедени, че кражбата на бизнеса на баща им е планирана, защото напускането на четиримата съвпада с периода, в който искат лиценз, за да оперират със собствена компания - „СтарНав“ ООД. Управител на новата фирма е Петър Апостолов, а дяловете са разделени пропорционално между четворката.

Управител на „К.РИС-Костадин Георгиев“ООД Петър Апостолов е подписал декларация за лоялност, която забранява да изнася данни от фирмата. Същото важи и за другите трима служители
Кой беше Костадин Георгиев?

Предприемачът Костадин Георгиев бе изключително популярна личност в Бургас. Още в зората на демокрацията той създаде една от първите посреднически агенции, опериращи в морския бизнес. За 20 години фирмата на Георгиев „К.РИС-Костадин Георгиев“ ООД стана безспорен лидер в бранша и до края на 2014 година бе с най-голям пазарен дял. Техни партньори са корабни компании от Азия, Европа, Африка и Австралия. Георгиев издъхна след тежко онкологично заболяване. Неговите близки разкриха, че диагнозата му е била известна преди повече от година. Смята се, че в този период Апостолов, Шопов, Кирилов и Ковачев са скроили плана да отцепят от „К.РИС-Костадин Георгиев“ ООД партньорите и клиентите. Буквално часове след смъртта му те се изнасят от офиса на компанията в жк“Лазур“ и наемат друг офис – в луксозната сграда „Кондоско“ на бул.“Транспортна“. Там, необезпокоявани от синовете, продължават да въртят бизнеса като свой.

И четиримата са с подписани декларации за лоялност

„Наехме друг управител, но нямаме контактите на нашите партньори, на практика сме с вързани ръце. Апостолов, Шопов, Кирилов и Ковачев са сменили паролите за достъп с цел истинското дружество да няма възможност да изпълнява договорните си отношения. Всеки от тях бе на ръководна длъжност във фирмата. Те са се възползвали от поста си, за да превишат правата си и да си набавят облага. Грубо злоупотребяват с даденото им доверие, което е нарушение на подписаната от тях декларация“, казват синовете на Костадин Георгиев. Те прилагат и декларациите за лоялност на четворката, от които става ясно, че три години след напускане на „К.РИС-Костадин Георгиев“ нито един от четиримата няма право да работи за друга корабна или посредническа компания в срок от три години.  Категорично се забранява и изнасянето, укриването или унищожаването на документация на фирмата.

В НАП-Бургас е входиран сигнал за данъчни нарушения, извършени от четиримата за по 180 хил.евро
И данъчните поемат четворката от „К.РИС“

Синовете на Костадин Георгиев са сигнализирали и НАП-Бургас, че Петър Апостолов, Румен Шопов, Димитър Ковачев и Стамат Кирилов са получавали на ръка всеки месец хонорари от EURONAV SHIP  - по 1500 евро на човек. Според твърденията им допълнителните възнаграждения са вземани  в продължение на близо десет години, доходите не били декларирани пред приходната агенция. Прилагат  бордера от последните преводи. Според изчисленията им Апостолов, Шопов, Ковачев и Кирилов са укрили от данъчните по 180 хил.евро. Сигналът е входиран в НАП на 24 януари 2015 година.

От вчера Районна прокуратура-Бургас е поела разследването. Не е изключено обаче то да бъде прехвърлено  на Окръжна прокуратура-Бургас, тъй като става въпрос за предполагаема измама за милиони левове. Апостолов, Шопов, Кирилов и Ковачев вчера бяха разпитани в Икономическа полиция.

Репортер на Флагман.бг откри четиримата в новия им офис в „Кондоско“-бизнесцентър. Наетите от тях помещения не са брандирани. Напълно възможно е те да продължават да се представят като „К.РИС-Костадин Георгиев“ ООД. Охраната на сградата веднага ни упъти с точния номер на офиса, щом чу, че питаме за корабната агенция „К.РИС“. Наемателите обаче побързаха да заключат вратата под носа ни. При опит да влезем в помещението от другия вход, попаднахме на Димитър Ковачев, който бе категоричен: „Не желаем да вземем отношение!“.



В категории: Разследване


Бунт в "Икеа" и "Метро"
Бунт в "Икеа" и "Метро" 01/05/2024, Сряда 18:20 0
92
Коментара по темата
92.
*********
11.03.2023 19:30:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
91.
Митко
04.03.2022 12:12:18
0
1
Това са ПЪЛНИ лъжи! Познавам и синовете и служителите, това са ЛЪЖИ,ЛЪЖИ,ЛЪЖИ!
90.
служител ИАМА
11.08.2017 13:22:53
1
5
Петър апостолов е нищо повече и нищо по-малко от забрал косъм върху циганска вагина.
89.
A.Karamitev
11.08.2017 13:17:12
0
3
Относно СТАРНАВ мога да кажа , че не са коректни. Това го твърдя защото не думите , а документите са важни. А тия които са окрали бизнеса на покойника мога да кажа , че не им прави чест и дано се задавят с облагите. И апостолов (с малка буква , защото е хипофизно джудже и му отива) не е никакъв капитан, защото една проста проверка в морска администрация показва, че няма валиден сертификат.
88.
*********
27.08.2015 09:47:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
87.
Бивш кадър на К.РИС
31.05.2015 04:55:46
1
11
Чета тука коментарите и се чудя да се смея ли, да плача ли...
Най-напред Бог да прости Коцето,лека му пръст.Познавах го лично, но не мога да кажа, че съм бил близък с него...
Относно Митко Ковачев-мога с 2(две) ръце да гарантирам, че ВЪОБЩЕ НЕ Е КОРУМПИРАН И НЕ ВЗЕМА РУШВЕТИ за да качи някого на кораб!Напротив-много готин човек е!
През лятото на 2004год. отидох в офиса им в жк."Лазур", Ковачев ме прие много сърдечно и приятелски без въобще да се познавам с него тогава.Подадох си документите и след 10-ина дни ме извикаха за интервю.Идвайки в офиса в деня за интервюто се оказа, че и французойката Мари е случайно там.Интервюто мина, с Мари си поговорихме на френски(аз знам малко френски) и след 10-15 дни ме качиха като втори помощник-капитан.Бях разпределен на м/т Artois(Артуа) БЕЗ ДА ДАМ И 1 ЛЕВ!
За съжаление попаднах на един голям мръсник френски капитан на име Patrick Louberry(още го помня), който буквално ме закопа и почти провали кариерата ми...След около месец време слязох от кораба...
Този французин е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МРЪСНИК в целия френски флот!Силно се надявам вече да е пукнал и да си е платил в адски мъки за причинените ми злини!
А иначе за Дим.Ковачев-Митко, да си жив и здрав, ти си готин човек!
86.
гого
09.05.2015 13:08:03
0
6
просто не мога да повярвам ,че румен,митко и механика са в играта.за оня мошеник п.апостолов изобщо спор няма.
85.
Варбулата от помпено
20.02.2015 10:20:31
1
21
Оххх, изчетох всичките коментари. Не знам какво да кажа. И едните ми се струват прави, ама и другите каточе ли имат право. Едно е сигурно, ако Костадин, който РИСкува (К.РИС) беше въвел синовете си преживе и те бяха навлезли в бизнеса, преди тази каша, то тогава всичко щеше да е в ред. Еми явно той не е искал. Той знаятът не се предва от ден до пладне, но може би за години щяха да могат да вършат работата. Така, всички които ядат шоколади против Ковачев, Шопов и онова бившето военно да помислят защо Костадин не е направил нещо. От друга страна, разбирам и наследниците му - яслата пресъхва изведнъж и те се сещат, че имали бизнес. Еми булка и занят се крадат. Тва е! Никой няма да дойде да каже- ха сега мойто момче, на ти хляба, яж. Ааане. Сега ще хванат на марко чадъра. Като гледам коментарите повечето са от такива които бяха от гвардията на Коцето - все селяндури от Сикията, дето му гледаха щрауси крави телета и там не помня какво беше. Дал им хляб и т.н. С техния манталитет, те бяха причината системата със рушветите и кръчмите след всеки рейс да просъществува. На мен никой никога манги не ми е искал. Никога не съм ходил на банкети и т.н. Като давахте дойлерите и правихте банкетите не пискахте, сега на падналия нож вадите. Малко, ме учудва, че са взимали пари. Никога не бях го чувал, но аз бях там 2003-2006. Може би после, което не им прави чест. Ама както се казва на български - не е луд, който изял баницата, ами който му е дал. За т'ва с'я мукакана. Иначе не ме учудва злобата и повечето коментиращи против служителите. Пак казвам, много съм раздвоен и не знам какво да мисля. Съжелявам само, че като бургазлия имахме една хубава фирма, с традиция вече, където нямаше 6 и 5. Европейци, с добро плащане, осигуровки и т.н. Нядявам се, каквато и да е развръзката, работодателя пак да взима нашите момчета. Щото работа бол, ама добри компании, на които може да вярва трудно се намира.
А и последно, там един КУКУ ли е МУКУ ли е, който се изкава за как се става капитан в България. Аркадаш - ако ти излязат толкова пъпки, колкото часове съм търкал чиновете, книгите и часовете прекарани за изпити и учене, сигурно ще приличаш на патладжан. За т'ва затваряй си устата и не коментирай много за неща, които не разбираш. Не всичко в България са рушвети. При вас дето сменяте чаршафите и миете галюните може би, но за капитан, нещо се бъркаш. И запомни, най-важната причина тази фирма да просъществува е професионализма на нашите момчета, а той не ства с рушвети.
84.
vazmuten grajdanin
18.02.2015 00:54:49
3
10
VSICHKITE VZIMAHA PARI POD MASATA, MALKO IM BESHE MORQCITE CHE GI POIHA PO KRACHMI I BAROVE VSEKI PAT KATO SE PRIBERAT OT KORAB! HAIDE KAJETE KOPCHE ZA TOVA!
83.
ПОПАЙ
18.02.2015 00:51:43
2
7
тая гнида апостолов забрави какво му причини МИЛЕН от V.Ships като го използва да отвори офиса и фирмата и после му наби шутовете брутално и от съдружник стана НИКОЙ... кой го прие тогава и му даде хляб в ръцете ... и след години този ми ти апостолов причини подобно нещо на фирмата от която стана човек, дет се вика...
... относно неговата правоспособност- много бързо може да се направи справка на коя бакия е бил камериер, и на коя е бил "капитан" хо-хо-хо !!!
82.
Nekadarnika
12.02.2015 17:03:02
0
2
Ami predi godini Kova4ev mi kaza 4e sam imal lo6a harakteristika i moga da prodalja a posle sled godini me tarseha nokasno taka se razminah sas serioznite kompanii
81.
страничен наблюдател
11.02.2015 17:46:13
4
5
do 73
не е синковеца. Че съм наблюдател-да, че съм страничен-горе долу.Че стоя зад момчетата -ДА.
Ако сте чели внимателно много щяхте да разберете.
Точно употребената от вас дума почтеност е в раздора на всичко.
80.
neposveten
10.02.2015 18:39:06
4
3
4eta,4ata,4eta i se 4udia da se smeia li ,da pla4a li, kakvo razbrax, kostadin leka mu prast e svetez,6opov i kova4ev izrodi,plamen i la4ezar ma4enizi,gorkite deza,dani pravilno da sam razbral
79.
aventura
10.02.2015 16:25:43
3
6
димитър к. се крие, но ще дойде видов ден и ще плаща за алчността си
78.
Cook/ Варна/
10.02.2015 07:46:54
4
10
Познавам ги всичките и никак не се
учудвам на случилото се. Само не разбирам защо Стамат е в тази шайка мародери. Беше свястно момче. Шопов и Ковачев си бяха рушветчии и Костадин го знаеше, но си траеше. Зад гърба му правеха далавери, назначаваха некадърници и отрепки от Океански риболов. Той си мислеше , че фирмата ще е вечна и нищо не може да я събори. Той предаде Мари Рок, както сега предадоха него. Дано тези мерзавци си платят за стореното. Сигурно е че вече не спят спокойно, и ще се срещат с адвокати, прокурори, следователи, а това значи много пари. Да видим сега приятелите на Костадин, които преживе бяха много, как ще помогнат на синовете му.
77.
Cook/ Варна/
10.02.2015 07:16:19
4
12
Ще има Видовден
76.
abv
09.02.2015 18:57:23
4
9
Всички много знаете да говорите сега, когато Коцето го няма. Що не говорихте това, когато бе жив? Всички като го видехте задниците Ви ставаха по-високо от главите, само и само да Ви вземе на работа. А сега сте отворили усти като алигатори. Какво Ви интересува от кого са синовете му и дали се разбират?. Въобще наясно ли сте какво се случва ? Бъдете благодарни на Костадин, че Ви осигури хляба в трудните годините и не си врете носа, където не Ви е работа
75.
ешкщ
09.02.2015 15:51:49
3
8
кой е петър апостолов субекта който беше изгонен от офиса преди години за същата схема отнемане на фирмата Нека да каже каква беше цената за да бъде върнат отново на работа Докладваше на Коцето за всичко в офиса засвоите колеги кой какво говори кой взема рушвети от моряци топеше колегите си пред шефа им и сега скакви очи ги гледа като може утре и на тях да им скрои този номер това беше цената за да бъде върнат на работа жалко само за младото момче Стамат че го въвлякоха старите хиени втяхната игра
74.
Генчо
09.02.2015 15:36:40
6
7
Тези синковци като казват А трябва да могат да казват после и Б. Като са подали жалба/сигнал до НАП, сега да бъдат готови на цялостна ревизия на фирмата им. А там дали всичко е наред?
73.
Dimitrova
09.02.2015 13:42:32
2
8
Bog da go prosti Koceto ako go vigda tova .Toi im dade hljb na tezi i im imashe goljmo doverie alcnosta na horata njma krai . te sa cakali da pocine i napuskat a be strah ot gospoda njmate li . dano vyztanovjt biznesa na momcetata. Kakvo losho vidjha ot Koceto tezi.Iznudvaha vsicki za pari bez Koceto da znai i slagaha nego na topa.
72.
Captain
09.02.2015 12:21:21
4
8
Гледам "страничен наблюдател" много се е активирал. Май не нито страничен, нито наблюдател, ами си е синковец. Момче, "морската история" с която блестиш в пост 63. нито е морска , нито е история. Капитан не се става по наследство, става се с Морско училище и поне 10-15 години стаж. Двама капитани един кораб не може да има. Капитана винаги един. Като искал да се занимаваш с морски бизнес да бе се образовал малко, а не е зле и да поплаваш, преди да ни поучаваш с "морски историй".Стегни се, учи и работи здраво.Не се излагай тука по форумите и въобще навсякъде.Единствения начин да докажеш нещо е да работиш сериозно и почтено.Успех.
71.
страничен наблюдател
08.02.2015 16:25:27
5
5
до 69
Така като гледам явно сте заминали с тяхната фирма.
Ами попитайте ги как напуснаха?
И какво точно направиха?
Нека ви покажат молбата си с която са напуснали?-"ако имат такава"
Да избягаха ,ама не през прозорците(защото няма такива)
70.
Ivan Minev Petrov
08.02.2015 16:09:18
6
4
Leka mu prast na Kozeto.
No za drugoto, zapomnete: Bitia bit,ebania eban, tva e Marche situaziata.
69.
страничен наблюдател
08.02.2015 16:04:19
3
4
явно има хора на които трябва да им се обяснява по-бавничко и по три пъти
68.
qwerty
08.02.2015 15:57:01
8
8
Много глупости изчетох тука-"защо не напуснаха фирмата по законов ред"-а как са я напуснали-избягали през прозорците?"откраднаха им базата данни,сайта "-базата данни са имената и телефоните на моряците-това го имат и в "EURONAV"-аз получих e-mail от Гърция,къде да отида-новите телефони,адреса,E-mail...Откраднали сайта-върховна глупост-влезте на www.kris-bourgas.com и вижте сами-адреса на фирмата крис си е в "лазур"телефоните,e-mails-също.Новият екип поне можеше да смени информацията вътре!Дали новият екип си разбира от работата-бъдещето ще покаже-имат си офис,име...Искали пари за да те качат на кораб-при мен не беше така-подадох си документите ,явих се на изпит и заминах.Никога през престоя си там не съм плащал-това си е истината!Щом новият екип е кадърен-корабособственици по света-дал господ-установяват контакт,печелят доверието и работят-дано успеят,за да има по-вече фирми с тази дейност в Бургас,че не останаха!
67.
CapJack
08.02.2015 14:50:23
5
4
Тези сравнения като ‘разбит кораб’ ‘бутнали капитананите зад борда’ не ме се струва много уместно в случая, това че капитаните никога не са плавали с кораб и не могат да се справят без екипажа, си е техен проблема.

Имат си го кораба все още цял целеничък, те са му капитани какво още изкате, екипажа няма да се върне… попътен вятър!
66.
страничен наблюдател
08.02.2015 14:41:13
2
3
до 65
Никой не оспорва това,че те могат да си работят с тяхна фирма.Гърците имат право на избор -и това е така.Те като твърдят,че момчетата не разбират нищо защо не напуснаха фирмата по законов ред. и тогава да си правят тяхна.Нали момчетата не разбират-фирмата щеше да баталяса и тогава гърците щяха да работят с новата им фирма.Да ама не!!!!Щото момчетата си разбират от работата и затова нямаше какво друго да направят и започнаха да работят подмолно.
Като не разбират нищо от бизнеса защо тогава им смениха паролите,откраднаха им базата данни,сайта и т.н.Ако не разбираха нямаше да могат да се оправят нали?
65.
страничен наблюдател
08.02.2015 14:02:27
2
5
до 65
Има неморално и още как.Прочетете коментар 63 и 62
64.
Popeye The Saylor
08.02.2015 13:46:28
6
4
При положение че имат възможноста да работят за себе си, защо да не го направят. Не са длъжни да делят със шефовете само защото са собственици на фирмата а фирма всеки може да има. Съшинската работа я вършат те (служутелите) а шефовете и представа си нямат от този бизнес. Освен това, изглежда са поели голям риск, защото не е било сигурно какво ще предприемат гърците, това че са ги избрали в последсвие да работят с тях, еми сори. Поели са риска, спечелили са, няма нищо неморално. Не сте в правото да ги оплювате, това е бизнес и нищо лично!!
63.
страничен наблюдател
08.02.2015 13:12:31
1
5
до 61
Ако бяха започнали „на чисо " сега изобщо нямаше ди си пишем тука.
Изобщо нямаше да има статия.
Изобщо нямаше да има разпити .
А лично аз недоумявам как може човек да забърка детето си в такава каша.Отнася се за Ковачев.
62.
страничен наблюдател
08.02.2015 12:52:48
4
4
до 61
Нека да ви разкажа една морска история с въпросните герои.
Имало едно време един капитан със собствен кораб.ПОдбрал си той екипаж.Целия екипаж начело с капитана плавали 20 години.Всичко било повече от перфектно.Капитана се разболял и се споминал.Той имал двама сина.По право и по закон те са собственици на кораба.Когато се появяват новите капитани екипажа решили,че могат да плават и без тях.НО......Тук е рзковничето на историята.Вместо да напуснат кораба и да си търят нов,те бутат двамата капитана зад борда и отплават с кораба който не им принадлежи.Осъзнавайки ,че плават с чужд кораб го връщат на капитаните,но не в състоянието в което са им го отнели.Каютите и всичко в него било разбито(пароли,достъп,сайт и т.н.)
п.п.
Двамата капитана много добре са оценили заслугите и компетентността на екипажа и са им предложили доста голям девидент,за да продължава кораба да си плава както е било до сега.Но екипажа решили че не им трябват капитани.през всичките тези години плаване - те станали капитани.
Въпросът е защо не напуснаха кораба,който не е техен?защо отплаваха с него докато си намерят техен?и защо разрушиха стария?
Никой капитан няма право насила да държи екипажа си .Нали?
А имат ли право екипажа да бутат капитаните зад борда?
Ей това е целия казус?
61.
Юрист
08.02.2015 11:53:11
1
7
Да работата изглежда ясна! Бившите служители сменят пароли, крадат база данни, блокират дейността на работодателя си - е това ако е започване на чисто!!!
"Чистите хора" уведомяват с предизвестие работодателя си, до напускането изпълняват задълженията си и след прекратяване на договора напускат.
60.
Chief Officer
08.02.2015 11:19:57
6
10
Колеги, ами тя работата изглежда ясна. Не ги познавам синовете на покойния г-н Георгиев, но по всичко изглежда че са далеч от морския бизнес. Напълно оправдавам решението на бившите служители да започнат на чисто, всеки знае как се работи, когато имаш некомпетентен човек над себе си. Ще ви дам следния пример: Представете си на един добре поддържан кораб, държащ печеливша линия изведнъж дойдат Капитан и Гл. механик, които никога не са били на кораб до тогава. Знаете какво ще последва - екипажа ще си събере багажа и ще слезе на първото пристанище. И никой не може да ги спре.

Е, ясно е че за служителите май това е било едоственото решение. Още повече, че те са имали морално задължение към покойния Управител, но в никакъв случай не към наследниците му.
59.
OLIVE
08.02.2015 10:01:13
3
9
Срамно е да се ровим във взаимноотношенията на Коцето и Мари. Той не е откраднал бизнеса на Мари защото БЕЛГИЙЦИТЕ не искаха да работят с нея, Коцето наплати нейният дял и докрая си останаха приятели. За тези които не знаят - Август миналата година, Тя гостува на семейството близо месец, даже посети майка му ! Така че престанете с тези глупости за "откраднатият" бизнес на Мари...
58.
Captain
08.02.2015 05:16:37
8
11
Мир на праха му на бате Коце.Коментарите ме учудват много.Откъде толкова злоба колеги? Петър Апостолов не го познавам, какъв капитан е само той си знае, останалите от офиса са свестни хора, работил съм там, пари никой не ми е искал.Не виждам какво са откраднали и защо да не могат да работят за себе си? Синчетата вместо да реват и да заплашват, да вземат да се опретнат и да работят. Фирмата си е тяхна, работа иска.Никой не е длъжен да им аргатува цял живот. А тези деклараций за лоялност , напоследък доста разпространени в БГ са пълна глупост.Как може да си позволяват фирмите да изискват хората да не работят в конкуретна фирма след като напуснат? Какво да работят, всеки си работи професията, ясно че като напусне ще работи в същия бранш. Бъдете по умерени и балансирани колеги, да не се излагаме.Поздрави и успех на всички.
57.
Master
08.02.2015 02:13:10
1
11
ако може да се разследва........как този индивид Петър Апостолов е станал капитан......като само в офиса е бил ... от къде стаж . на какво основание.
56.
Master
08.02.2015 02:13:09
2
5
ако може да се разследва........как този индивид Петър Апостолов е станал капитан......като само в офиса е бил ... от къде стаж . на какво основание.
55.
INFO DO No 48
08.02.2015 02:06:56
1
5
V BANGKOK NA KEIA PISHE: MORETO IZHVARLIA BOKLUZITE/KATO TEB/ NA BREGA
54.
Seaman
08.02.2015 00:01:24
3
8
Vsi4ki kolegi morqtzi..i po to4no morqtzite ot Burgas ..si gi znaqt mnogo dobre shto za hora sa gospodata ot ofisa...osobenno Shopov i Kova4ev ....koito zadaljitelno si iskat banketi i rushveti ...i kak ako ne si ot tezi hora ...edva li shte prokopsash v tazi firma. Ima i mnogo koito sa q napusnali ..imenno zaradi takiva raboti ...directno ili indirectno, a ima i dosta koito stoqt tam blagodarenie na tova. Pojelavam uspeh na novite ...
53.
страничен наблюдател
07.02.2015 21:59:33
1
7
до 33
Ами в момента момчетата си работят бизнеса.
Лошото е че ги подценихте.
,, Не знаете докато баща им е бил лекар дали и те не са учили медицина"
52.
Юрист
07.02.2015 19:08:35
1
3
До 52
Първо направи справка в търговския закон - чл. 129, и тогава се произнасяй! по добре си готви манджите...
51.
Cook
07.02.2015 18:22:33
3
5
До 45 :

не се казва "взел бизнеса и мангите на мари рок", "ограбил с измама" ! Иначе те двамата сополанковци даже нямат хабер за що иде реч ! Ами няма ли кой да им каже че " еоод к.рис" не може да се наследява !
50.
kp
07.02.2015 18:14:07
2
4
До Радио Варна
Ако Костадин Георгиев беше "взел" бизнеса и сметките на Мари Кристин Рок незаконно, защо тя не си е потърсила правата, както сега правят синовете му. А и бизнеса на Марито нямаше да го има, ако не беше Костадин, лека му пръст! Той помогна на много хора в трудните години, включително и на тези неблагодарници Шопов и Ковачев.
49.
Некомпетентен
07.02.2015 17:48:48
1
2
До 45
Евала за написаното!!! Абсолютно вярно!
48.
Burgas-Solyn
07.02.2015 17:19:06
0
4
do 45 gre6na ti e informatsiqta!!!!!Kotseto sam si otgleda Plamen!!!
47.
I am
07.02.2015 16:57:03
0
4
ДО 46. Плават само лайната. Кажи на някой руснак че плаваш. Във Улапул Шотландия на кея им е изписано с големи бели букви :ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИЗХВЪРЛЯ БУКЛУКА СИ В МОРЕТО
46.
джуджето
07.02.2015 15:12:18
1
2
До 12, 24, 37 , 42 ... Гном нещастен, точно ти ли говориш за морал. Ходи си заври големия нос в някоя миша дупка, където ти е мястото ...нещастен мухльо
45.
случайно минаващ
07.02.2015 14:34:02
4
9
до ръб 42

абе селянче скапано, дето морето си го виждал от моста само. Върни се в първи клас и се научи - пише се пЪтуваш, а не пАтуваш. И знай, че се пАтува само с рейс 211 до Меден Рудник, иначе на корабите се ПЛАВА.

А иначе човека може да си избере къде да отиде без твоите съвети.

Айде в лево!
44.
ГОВОРИ РАДИО ВАРНА
07.02.2015 14:21:18
7
7
До всички непосветени:

Така наречените синове на Костадин Георгиев са всъщност от различни майки и въобще не се долюбват помежду си. Дори едния от тях е бил отритнат от баща си последните няколко години за сметка на другия, и до последните дни на починалия са правени опити всичко да се прехвърли на Лъчезар. Така, че всички тези платени писания от така наречения "журналист" са абсолютна лъжа, нещата са съвсем други и много скоро истината ще изплува...как Костадин Георгиев взе бизнеса и банковитв сметки на Мари Кристин Рок, дали той самия е плащал коректно данъци, и много други любопитни подробности.

Очаквайте вкючване!
43.
ръб
07.02.2015 13:08:59
0
3
ще патуваш в Старнав ако я има..... До 42
42.
do 42
07.02.2015 13:03:05
2
8
33,37,37 Като са нова фирма с нов лиценс. Защо не си намерят и нови контрагенти???прочети им декларацията за поверителност и трудовите им договори. Те каде се научиха да работят...Шопов във бреговата радиостансия,Ковачев в дика, а пък за оня мишок Апостолов тои и реален стаж няма
41.
Popeye The Sailor
07.02.2015 12:29:24
7
5
36 и 37 Не знам защо реши че съм Петъо изобщо и моляте ме занимвай със заплахи и скалъпените си обвинения. Просто си давам мнението като страничен наблюдател и то работата е ясна. Нова конкуретна фирма, това изглежда е проблема и сега дай да ги осерем. Не мисля че служителите са длъжни да работят с новите шефове които и представа си нямат от този бизнес, а и не мисля че имат накво право да ги възпрат от това да си направят нова собствена фирма. Служителите не са тяхна собственост.

Патувал съм няколко години в Крис, но отсега нататък бих предпочел да работя със ‘Старнав’ особенно след като прочетох статията и повечето коментари които се пишат единственно с цел уронване имиджа на новата фирма.
40.
DO No 26 KUKUKU
07.02.2015 08:32:23
3
9
Тея капитанските степени у Българско се взимат не много трудно. Тук ще бутнеш,там ще бутнеш, ще поизлъжеш малко става работа.

TI KAPITAN LI SI BE BRATO ?
VIJDAM MNOGO GI RAZBIRASH NESHTATA, TA SHTO NE STANESH I TI KAPITAN KAT E TOLKOZ LESNO, A ?
KAT TI GLEDAM NAPISANOTO MAI SI OT TEZ DETO BARSHAT CHINIITE I PRAVIAT SVIRKI PO PARAHODITE HA HA HA TAPAK...
39.
сесдриом
07.02.2015 08:00:46
1
4
Единия щеше да излиза в пенсия,ама като гледам първи е на ринга.
38.
страничен наблюдател
07.02.2015 07:48:19
1
4
На мен ще ми е много интересно каква ще е рзвръзката в "Старнав" ако някой от съдружниците почине. Как ще постъпят другите с наследниците му. Дали ще се опитат да ги изхвърлят от съдружието.До колкото знам на тези четиримата децата им не са наясно с бизнеса.
Господа " моралисти" помислете за това.Да не стане така,че както сега сте прецакали някого ще ви прецакат и вас. И ще се окаже ,че Петър "великия" вместо да работи за двама наследника ще работи за повече такива. И вместо да си опъва голямата печалба която са му предлагали сега ,ще дели с много хора.Защото единият от тях е голяма хиена и май май ........Хорицата ще си гледат пенсийката,а Петър ще опъва в офиса да им снася пари.
37.
Осведомен
07.02.2015 07:25:07
1
4
"Управител на новата фирма е Петър Апостолов, а дяловете са разделени пропорционално между четворката."
Това не е вярно.Стамат Кирилов не е акционер в новата фирма и няма дялове в нея.Може да проверите в търговския регистър.
36.
попай
07.02.2015 07:22:46
1
5
Дали има от какво да се притесняваш ли Петьо?
(1) Който избегне установяване или плащане на данъчни задължения в големи размери:
1. не подаде декларация;

2. потвърди неистина или затаи истина в подадена декларация
се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба до две хиляди лева.
(3) Когато данъчните задължения са в особено големи размери, наказанието е лишаване от свобода от три до осем години и конфискация на част или на цялото имущество на виновния.
Ти си престъпник и то доказан!
При теб Петьо, ще е максималното наказание. Обещавам ти. Защото си нагъл. Не се познаваме, но скоро ще разбереш кой съм и ще ти се приплаче, както когато плака на Коцето. Търси адвокати. Спешно. Времето тече. Остави ги тези моряци ....
35.
н
07.02.2015 07:03:23
2
3
относно коментар 33.
Нова фирма от преди 7 или 8 години.
Претенциите ще се разберат в съда.
Продължават си работа.
Незаменими хора няма.
относно коментар 35
От морална гледна точка,а и не само-мноооого лошо.
34.
Popeye The Sailor
06.02.2015 23:59:12
4
2
Хехе, че има ли за кво да се притеснявам, нещо лошо сторил ли съм? Е що този Петьо ти е само в главата, за него ли ти платиха да пишеш?
33.
Uf
06.02.2015 23:37:38
2
2
Петьо за какво ги пишеш тези съчинения. Сега сме само двамата, кажи ми... Страх ли те е от нещо? Притесняваш ли се нещо?1д
32.
Popeye The Sailor
06.02.2015 22:18:45
6
10
Откраднали им бизнеса, който преди това шефа на 'Крис' също откраднал от друг. Еми да са мислели навреме наследниците, да бяха опознали поне бизнеса си и да го поемат в ръце, а не просто да чакат печалба на готово само защото са шефове.

А за каква кражба става на въпрос изобщо, 'Старнав' си е тотално нова фирма с ново име, лиценз и т.н. Това че служителите работели в 'Крис' преди, не означава не нямат право да работят никъде другаде повече. За каво изобщо се претендира. Фирмата 'Крис' е била изградена и печелила с годнини благодарение на същите тези служители. Ако не е така, защо сега просто не продължът работа наследниците, нали са си собственици на фирмата все още, имат си и нови служители. Ами, защото без старите служители са на никъде. Гърците са имали възможност на избор, да продължат работа с 'Крис' или да изберат нова фирма, в случая 'Старнав'. Те са препочели да работят със 'Старнав' и това е.
31.
уфф
06.02.2015 20:05:16
1
7
Петьо, прави глупави интервюта, в които обвинява директно синовете, че са казали нещо, което не са казвали. Дано е събрал парички, че много ще плаща за глупавите интервюта, които дава :)
30.
Kolio
06.02.2015 20:02:26
1
8
Kakvo gi plashite s danachni.Smetkata e prosta: 5 godini po 1500€ na mesec sa 90000€. Danachnite shte Im vzemat 10% tova sa 9000€ bez lihvite. Shte gi izkarat za edna sedmica s novata firma.A bratqta mogat da plashtat za statii kolkoto si iskat
29.
apostopov
06.02.2015 19:42:58
3
5
ако са умни Старнав сами ще кажат на гърците че се отказват от бизнеса.За укрити данъци ги чака затвор над 5год.(консултирано е вече с прокурор). Подцениха приятелите на Коцето.Мнооого.
28.
Динко
06.02.2015 19:36:18
3
9
СВИНЯТА ПЕТЪР АПОСТОЛОВ НИЩО НЕ КАЗВА МЪРШАТА! 1,500 ЛЕВА МИ ИСКА ТУКА СА ПРАИ НА ЧИСТ, АМА ГОСПОДА ВИЖДА И РЕД ПРЕД НЕГО НЯМА

http://www.maritime.bg/2015/02/06/29393/
27.
НАП - БУРГАС
06.02.2015 19:24:02
7
6
Майната им и на двете фирми. Имаме да прибираме над 300 000 с лихвите от тези.комисия за отнемане на незаконно придобито имущество(ciaf) са се самосезирали също. Всичко придобито през последните 5 години бива да бъде запорирано. Трябват ни пари, а когато са от крадливи мишоци, недекларирали доходите си, то следва да си ги вземем. Ако знаете други -казвайте.
26.
bon4o
06.02.2015 18:39:44
0
0
Te nqmaha dqlove.... Vzimaha procent ot pe4albata napravi razlika stavat sadryjnici.Koeto i sled smarta lm gi nasledqvat i tehnite naslednici. Povqrvai mi mnogo po naqsno sam. I za Marito lqtoto bqhme zzaedno v Burgas tam ne6tata stoqt po savsem dryk na4ig
25.
kukuku
06.02.2015 18:19:50
3
5
Бончо ,те имаха бре.Незнам по колко процента но имаха.Българина си алчник и иска повече и повече.Гадно племе сме и това си е. Ти явно хабер си нямаш и говориш принципно,но тука нещата са малко.....Синовете ок битермиши са и сега с есетиха да се интересуват от фирмата. Коцето (лека му пръст) навремето по същия долен начин изработи и жената която го въведе в тоя бизнес. Този Петър има там някаква измислена капитанска степен и го държат за да вземе фирмата лиценз.Иначе той на два магарета пляват ане може раздели.Тея капитанските степени у Българско се взимат не много трудно. Тук ще бутнеш,там ще бутнеш, ще поизлъжеш малко става работа.БГ морската система я няма анлог по света.Толкова бюрокрация никъде няма.А Гърците ко казали,на кой имали доверие...ти остаи.Болят ги задниците Гърците с кой ще работят.Сега ако успеят се организират плав състава на фирмите и да кажат искаме да работим с страта фирма ще ги видя тея кво ще правят. Бончо най много теб да пратят на рейс :).Ама пак няма стане щото сме си в България..нали се сещаш.Да се оправят, дреме ми.
24.
morqk
06.02.2015 18:07:26
3
3
Te sinovete im predlojiha 24 procenta dqlove ot firmata plys 10zaplati na kup za pensionerite i kyp drugi previlegii no biv6ite slyjiteli iskaha cqlata firma
23.
справедливост
06.02.2015 18:06:01
2
7
На готово и баба знае.Тези като са много велики защо не напуснаха с достойнство фирмата и да стартират отначало. Дано някога се" срещнат "
с шефа си та да му се обясняват за кво иде реч.
22.
boncho
06.02.2015 17:20:00
2
13
ако синовете на починалия ( мир на праха му) имаха малко акъл в главата си щяха да предложат 20% от фирмата на управителя си, по 10% на другите 3-ма, всичко щеше да е песен и всички да са доволни. Без скандали, панаири и простотии. Тая работа се върши с главата и е въпрос на доверие от страна на външните контрагенти. В писмото на гърците пише на кого гласуват доверието си.
21.
oncho
06.02.2015 15:33:50
4
8
Mi da pravi sa 16 i 21 . Te sinovete vmesto da mutreqt po kruchmite da bqha se pointeresuvali ot biznesa . Sega veche e kusno ...
20.
NEUTRALEN MORIAK
06.02.2015 15:02:04
1
15
MIR NA PRAHA NA KOZETO.DOBAR CHOVEK BESHE.NISHTO CHE OTKRADNA BIZNESA NA MARI.FAKT E.
ZA RUSHVETITE SI E TAKA.VZEMAHA.FAKT.
I ZA SINOVETE MU E TAKA . PAK FAKT.
I SEGA KVO? IMASHE EDNA STABILNA,HUBAVA I ISTINSKA AGENZIA V BURGAS. OT TUK NASETNE, NISHTO DOBRO.
HUBAVA RABOTA,NO...BALGARSKA.
OT DE SME SE PRAKNALI TAKIVA TAPAZI,NE ZNAM. VIJTE GARZI,VIJTE TURZI,VIJTE SARBI,HARVATI,MAKEDONZI...VSICHKI NARODI KRAI NAS SA NARODI.A NIE, MARSHA...BASI.
19.
opa
06.02.2015 13:37:29
2
8
Митьо се заинтересува доста. Иска и корабна агенция да има. Идат зли времена
18.
ehaa...
06.02.2015 13:34:53
2
9
Ami tova rende Petar Apostolov koeto plaka na Koceto cqla sedmica da go varne na rabota prebi tri godini kato go izgoniha ot otisa... Sas negoviq fal6iv staj na kater4eto do ostrova i obratno golqm kapitan stana.... To si mu stoi vsi4ko se vra6ta v tozi jivot..
17.
gig
06.02.2015 13:23:58
3
5
Vijte datata to4no za tova komentirame sled smarta na Koceto 03.12.14 na 10.12.14 GOSPODATA ot Starnav sa podali molba za licenza na novata si firma...i ve4e krajbata e takt
16.
?/>.!!
06.02.2015 13:10:51
7
23
Ами тези пичове, синовете, защо не са поели нещата, не са навлезли в бизнеса когато е било време!? Тази работа се работи с контакти, не е "шкембеджийница"!?? Тук няма материални активи, капитал, са познанието, контактите и "ноу хау".
Колко са годишни тези момчета сигурно 30-40, къде са били до момента. Ако са имали качесва, да са поели от 10 и повече години и в момента нямаше да има "казус". То и няма. Който разбира езици да чете коментара.!
А от моряците зависи!?? точно нищо . Освен да си спазват договора и вахтата.
15.
охлюви.
06.02.2015 13:09:08
3
19
как не ви е срам бе.20г. ви храни и му лизахте задника на Коцето,мир на праха му..Още гробът му е пресен.дано господ се смили над душите ви.
14.
1
06.02.2015 12:39:32
3
10
май че Euronav са решили с кого да работят .....
13.
горкият откраднат бизнес
06.02.2015 12:37:08
8
8
Dear Colleague,

This is to announce that effective February 4th 2015, “STARNAV Ltd” will be company’s new Manning Agency responsible for company’s sea Staff recruitment in Bulgaria.

“STARNAV Ltd” is managed by Mr. Petar APOSTOLOV and employs all team members that were before working for “K.RIS KOSTADIN GEORGIEV LTD.”

Please find hereunder the full style address of our New Manning Agency and its organization chart attached herewith, along with its Staff names, position and contact details:

“STARNAV Ltd.”

Address: Transportna Str.,

Condosko Business Center, Office 21,

8000 Burgas, Bulgaria

Tel.: +359 56 521 002

+359 87 700 1475

+359 87 700 1476

Fax: +359 56 521 002

Email: [email protected]

Staff of STARNAV Ltd:

- Petar APOSTOLOV, Manager; mob.: +359 899 948 999; email: [email protected]

- Rumen SHOPOV, Crew Coordinator; mob.: +359 888 860 134; email: [email protected]

- Dimitar KOVACHEV, Crew Planner; mob.: +359 888 913 574; email: [email protected]

- Stamat KIRILOV, Crew Planner; mob.: +359 887 821 892; email: [email protected]

- Mira ATANASOVA, Crew Administrator; +359 886 696 221; email: [email protected]

For any recruitment and/or administrative crewing issue, please address your query from February 4th 2015, to “STARNAV Ltd” in the aforementioned contact details.

As a consequence to the above change our former Manning Agent “K.RIS-KOSTADIN GEORGIEV LTD.” will not need to provide any services to Euronav as of February 4th 2015.

We anticipate by this change to secure the most appropriate recruitment continuation of company’s sea Staff in Bulgaria.

Please be advised that nothing will change in the employment terms of any seafarer.

At your disposal for any further clarification.

Best regards

Captain Nikos KOULOURIS

Fleet Personnel Manager

Euronav Ship Management (Hellas) Ltd.

69, Akti Miaouli

18537 Piraeus

Greece

Phone +30 210 455 8041

Mobile +30 694 4252516

[email protected]

www.euronav.com
12.
do kovachev
06.02.2015 12:20:41
3
10
Звънни на 0879 600 000. След делото ще Ви се въстановят парите.
11.
бай този
06.02.2015 12:07:55
2
6
Всичко сега зависи от моряците.Могат да напишат по едно посмо на Евронав или ДЕМЕ че искат да работят със стария офис.

Айде които има кураж.
аз вече го съчинявам
10.
kovachev
06.02.2015 11:54:24
3
15
A Ковачев взе от баща ми 4000 евро за да го качи на кораб. Късе да пусна сигнал? Баща ми е готов да свидетилства
9.
moriak
06.02.2015 11:37:50
5
13
Az hodih i v dvata ofisa i iskam da vi kaja che v staria ofis ima novi hora, dva puti po kompetentni i ne mi iskat rushveti, kato Petar predi. Goliamo iznudvane beshe da me kachat. Shte svidetelstvam i v suda.
8.
gggg
06.02.2015 11:16:16
7
22
Преди години се опитаха да направят фирма, но Коста звънна на всички контрагенти и те се отказаха. Не ги изгони още тогава тези неблагодарници. Сега обаче направиха новата фирма. Като гледам обаче скоро ще им мине отгоре товарния влак. В икономическа полиция са обещали да помогнат за новата фирма и измамата, но незнаят, че всичко е записано и както те, така и разследващия К.Т. скоро ще са без работа!
7.
У'ю
06.02.2015 10:56:03
7
22
"Въшките като се наядат и излизат на челото"-казваше баба ми.
6.
Боб
06.02.2015 10:46:18
4
17
На поклонението единия от тези служители със сълзи на очи обясняваше колко е задължен на бате Коци, няма такава измет!
5.
ддддд
06.02.2015 10:45:59
1
14
Коцето лека му пръст трябваше преживе ги разбута тея хиени.Тоя Петър е изключително тъпо и малоумно парче. Такъв си бе и по корабите, такъв си и остана на брега.Това за 1500 евра на калпак е пълна глупост. Остава сега моряците да откажат да работят с новата фирма...и да продължават да работят с Kris.но едва ли.Все пак сме Българи...Жалко.
4.
haha -ha
06.02.2015 10:40:37
3
16
Da toi gospod gleda. Kakto ba6ta vi otkradna tozi biznes ot Mari,taka I vie sega si go polu4ihte.
Za kakvo pretendirate, cql jivot sa vi hranili I sega se oplakvate,4e e prazna 4iniqta...
Leka mu past na Koceto...
3.
лск
06.02.2015 10:07:27
4
19
Момчета,спокойно,горе съдника гледа,на всеки си му стой!
2.
лск
06.02.2015 10:07:27
4
21
Момчета,спокойно,горе съдника гледа,на всеки си му стой!
1.
Танев
06.02.2015 09:44:05
4
17
Нищо ново под слънцето!Имаше и друг такъв случай в Бургас точно в корабната бизнес!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната Стоян Георгиев вече не е част от партията и всички ангажименти, които би поел от името на ПП, няма да са легитимни, съобщиха от ПП Скандалът се разраства! Главчев отменя решението за частната детска болница, иска главата на здравния министър Скандалът се разраства! Главчев отменя решението за частната детска болница, иска главата на здравния министър Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет Трети случай на коклюш в Сливенско Трети случай на коклюш в Сливенско Всички случаи са хоспитализирани, протичат леко, без усложнения На Гергьовден Камено посреща своя празник с концерт на оркестър „Канарите“ На Гергьовден Камено посреща своя празник с концерт на оркестър „Канарите“ Вижте програмата, която са подготвили от Общината МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева Приходите, помощите и даренията по КФП към март 2024 г. са в размер на 15 757,1 млн. лв. или 20,9 % от годишните разчети Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница „Недопустимо е държавата да абдикира от главната си отговорност - опазване на здравето и живота на децата”, казва председателят на ДПС Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Пострадала е и възрастна жена Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Очаква се филиалът да отвори врати през учебната 2025 г. – 2026 г. и да приема между 25 и 30 души годишно Решението за частна детска болница разбуни политическите духове Решението за частна детска болница разбуни политическите духове В решението на служебния кабинет се посочва, че новата болница ще има 30 клиники и отделения с общо 413 легла и в нея ще се лекуват лица от 0 до 18 години, както и над 18-годишна възраст Синоптици категорични: Такова чудо не е било от 30 години Синоптици категорични: Такова чудо не е било от 30 години Това е най-топлият месец април от 2017 година насам и е един от най-топлите месеци април за последните 30 години
Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател Пол Остър е сред знаменитите автори  Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори