×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Драгомир Попов оглави АБВ в Несебър, готвят го за кмет


Драгомир Попов оглави АБВ в Несебър, готвят го за кмет
Драгомир Попов е избран единодушно за лидер на АБВ, тъй като е добре познат на местните хора, името му бързо се завъртя като възможен кандидат за кмет, той обаче смята, че претендентът трябва да е коалиционна фигура
12 Януари 2015, Понеделник, 14:53 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Той обаче смята, че е по-добре да се търси коалиционна фигура


Бившият общински съветник и кандидат за кмет на Несебър Драгомир Попов оглави местната структура на АБВ в морската община. Той е добре познат на хората в Несебър, знае в дълбочина проблемите им, диалогичен и толерантен е, което бързо даде основание името му да се завърти като евентуален опонент на настоящия кмет Николай Димитров на изборите тази есен. Попов е бил избран единодушно за лидер на общинската структура на партията на президента Георги Първанов и очакванията са да я превърне във фактор в богатата община, която живее собствен живот, без в нея да имат особено значение партийни влияния.

В Несебър вече започнаха първоначалните обсъждания за кандидати за кмет и техните възможности да привлекат максимална подкрепа. Със сигурно сегашният градоначалник ще се бори за нов мандат. Кандидатът на ГЕРБ ще стане ясен в началото на пролетта, като най-вероятно той ще бъде избран между общинския лидер и изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД Златко Димитров и секретаря на партията Атанас Терзиев, който вече заяви готовност да се включи в изборната надпревара. Окрилени от добрия си изборен резултат от парламентарния вот на 5-ти октомври и от Патриотичния фронт вече лансират имена. Областният лидер Ангел Божидаров каза, че бизнесменът Александър Александров бил солидна кандидатура за кмет. Източници, добре запознати с политическата обстановка в Несебър обаче казаха, че на местните избори е твърде вероятно много от партиите да не рискуват със свой кандидат, а да се обединят около изявена обществена фигура, която да има потенциал да спечели вота срещу Николай Димитров, зад чието управление стои формацията на строителните предприемачи братя Диневи – МОРЕ.

„Най-подходящо е да се търси коалиционна фигура. Да, избран съм за лидер на АБВ, но няма да се кандидатирам за кмет“, коментира пред Флагман.бг Драгомир Попов.
Партията е провела свое учредително общинско събрание и в Бургас. Строителният предприемач Георги Бинев, който е икономист по образование, оглави структурата. Той ще има двама заместници, а като цяло ръководството се състои от 20 членове.

В категории: Несебър


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
16
Коментара по темата
16.
доби
17.01.2015 19:46:28
0
7
Да вземем да изберем някоя мацка.Пичовете ги видяхме вече.
15.
ЖОКЕР
16.01.2015 21:38:51
3
5
ТОЗИ ПИЧ И САМО ТОЙ ДА Е КАНДИДАТ ПАК НЯМА ШАНС ДА СПЕЧЕЛИ !
14.
жител
14.01.2015 13:08:19
6
9
ХА,ха,ха, вечният кандидат.......
13.
mesten
12.01.2015 22:23:01
2
14
Drago obedinete se vsichki i mahnete tezi KRADCI OT GRADA SASIPAHA NI MIASTOTO IM E V ZATVORA AZ LICHNO SHTE IM ZANESA VAZELINA
12.
Голям страх
12.01.2015 21:54:03
11
1
Голям страх ни тресе от нивината за промяната която ще ни донесе Тънковския левент.Аве ний си знаем кой е сев.България,кой навлек откъде е и колко чини.Аман от , несебърлии- даскали ,,и навлеци.
11.
ДОНКИН ХЪРТ
12.01.2015 21:47:40
13
3
ГЛАДНИ КОКОШКИ ПРОСО СЪНУВАТ!НОВИЯТ КМЕТ ЩЕ Е СТАРИЯТ КМЕТ,А ВСИ4КИ ОСТАНАЛИ СА ИДЕНГРА4И НА СКЪСАНИ ТЪНКИ ВЪЖЕТА.НАРОДЪТ ЩЕ КАЖЕ КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТ...ПО ДОБРЕ НАЯДЕН,ОТКОЛКОТО ГЛАДЕН...
10.
Несебърлия
12.01.2015 21:24:11
2
15
Голям страх тресе някого. Страх от промяна на статуквото в община Несебър. Тези с бедния речник , които чакат под масата да паднат няколко трохи и въртейки опашка да оглозгат подхвърленият им кокал и пишат под команда , никога няма да бъдат ГРАЖДАНИ ! За много неща са необходими смелост и интелект , а Вие дребни душици нямата нито едно от двете! Пожелавам успех на тези , които с името и лицето си се изправят и искат промяна към по добро на нашия град !
9.
Димитровчо
12.01.2015 20:50:41
10
5
Ела ми вакло агънце,вече коч.Тъкмо тебе чакам есента и Насенцето и Начко да ви покажа откъде изгрява слънцето в Несебър.Ще станеш кметски наместник на Козница,обещавам,да правиш Вик кат в Дпс селцата.
8.
дядо
12.01.2015 20:31:39
7
13
хахахха вечния кандидат Драго Овцата бухаххаххаха
7.
смях
12.01.2015 20:06:50
7
13
Голям смях ни чака на тези избори всички ГОЛЕМИ бизнесмени от Несебър ще се борят да са в общината да има от къде да крадът :-) Едни и същи КАДЪРНИ дребни душици
6.
Морския
12.01.2015 19:33:03
7
11
Драго е стабиляга. Нито е първия, нито ще е последния който е сменил няколко партии. Това обаче няма никакво значение. Все пак не залита от крайно ляво в крайно дясно или обратно, винаги е бил социал-демократ! Успех Драго!
5.
аман,аман
12.01.2015 18:17:37
7
13
Пак вечните "заподозрени".Нищи свежо.....жалко.
4.
Супер Спиро
12.01.2015 17:55:13
8
17
Ако има едно сигурно нещо на местните избори в Община Несебър то е следното - Драго Попов - кандидат за кмет.
3.
hi hi
12.01.2015 17:21:17
6
9
Една работа зачената тъй,ще свърши като 10- ната участия в избори- на почетното предпоследно място.Успех вечни кандидатко!
2.
аз
12.01.2015 17:07:36
8
15
до 1 - ами кандидатирай се и ти пич. Ама те е страх нали. Всички много разбирате от политика, ама се криете като мишки. Успех г-н Попов!
1.
ах,моля ви се
12.01.2015 16:54:38
10
9
И от кого е избран,къде и как Попов?На някоя нелегална сбирка с жена си,брат си и Маряла.Пак грешен ход Дражкоооо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори