×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Созопол се правят хубави неща, но и много щуротии. Не ми харесва как се харчат общинските пари


В Созопол се правят хубави неща, но и много щуротии. Не ми харесва как се харчат общинските пари
В Созопол Тихомир Янакиев има безупречна репутация. Той е най-вероятният кандидат за кмет на местната структура на БСП
01 Декември 2014, Понеделник, 02:18 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Ще имаме кандидат-кмет наесен, но ръководството на БСП в София да престане с глупостите, защото и на челна стойка да застана не ще успея да убедя съгражданите ми да гласуват за нас
Общинският съветник от БСП в Созопол Тихомир Янакиев през миналата седмица оглави местната структура на левицата. Поставена му бе тежка задача – да измъкне столетницата в Созопол от неблагоприятната ситуация в която се намира. На парламентарния вот с червената бюлетина гласуваха едва 762 души – безпрецедентно ниска подкрепа. Тихомир Янакиев беше кандидат за кмет на БСП на местните избори през 2011 година. В Созопол Янакиев има безупречна репутация. Щастливо женен, баща на две деца. Шеф е на местен клон на банка.

-Г-н Янакиев, заставате начело на една разбита структура на БСП в Созопол. Как ще успеете да я стабилизирате, за да бъдете по-сериозна алтернатива на ГЕРБ за местния вот?

-Първо трябва да приключи кампанията с регистрацията на нашите членове с електронни карти, за да може да оптимизираме състава на структурата си – да видим са реално останалите членове. Второто нещо, което ще направим, за да подобрим резултатите си е работа. Много работа! Трябва ние да бъдем сред хората, да познаваме техните проблеми, да се опитаме по някакъв начин да ги решаваме. Няма да ни е лесно, защото не ние управляваме Община Созопол, но в крайна сметка, ще направим всичко, което е по силите ни, за да поставяме злободневните проблеми на дневен ред и да се борим за разрешаването им. Това е нашата работа – и на общинските съветници, и на активистите – да сме между хората и да знаем техните проблеми.

-Има ли потенциал БСП отново да си върне позициите. На този етап е трудно да говорим за първа политическа сила, предвид 762-а ви гласа от парламентарните избори, но поне да изместите Патриотичния фронт от втората позиция?

-Ако трябва да бъдем честни този процес не е редно да се разглежда не само на местна почва, а в контекста на случващото се в БСП в страната. Защо!? Хората казват: една риба се вмирисва от главата. Ако нашите лидери, вършат неща, които не се възприемат от обществото като цяло, каквото и да направя, на челна стойка да застана пред моите съграждани, те няма да възприемат това, което се прави от нас. Тоест – за да има резултати в партийните структури, трябва да се оптимизира и подобри работата и в парламента, и политиката на „Позитано“ 20.

-Много сте разочарован. Очевидно визирате последното управление на БСП?

-Точно това визирам. Според вас нормално ли беше това, което се случваше. Ние поехме цялата отговорност, не успяхме да управляваме и накрая отнесохме всички негативи. Само ще ви дам за пример Община Созопол, където БСП нямаше нито едно назначение на държавна или общинска длъжност. Пардон – имаше едно. Наш симпатизант бе назначен по заместване във военния клуб. Това беше. В същото време се допусна ДПС да кадрува, но не искам да давам конкретни примери. Нашите лидери ни поставиха ни в тежка ситуация. Аз трябваше да обяснявам на хората, защо например, е назначен Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

-Ще успее ли БСП в Созопол да извади силен кандидат за кмет, който може да е опонент на кандидата на ГЕРБ, който по всичко изглежда, че ще е Панайот Рейзи?

-Ние винаги сме го правили и ако този път не го направим, а подкрепим някой друг, то това ще бъде изключително лош сигнал към нашите избиратели. Смея да твърдя, че в БСП Созопол сме читави хора. Събрани сме хора с качества, висок морал, доказани професионалисти в своята сфера.

-Какъв ще е профилът на вашия кандидат-кмет?

-Все още е рано да говорим затова. Ясно е, че нашият кандидат трябва да има сериозен професионален опит, да е морален и да докаже на жителите на Созопол, че може да управлявала Общината. Знаете, че работата на един кмет е специфична и трябва да живееш с проблемите на хората, за да ги разрешаваш.

-По друг начин да ви питам: Готов ли сте отново да бъдете кандидат-кмет или ако трябва да използваме футболна лексика този мач вече сте го играли?

-...Мачове се играят много. Както се казва: войниците са участвали в много битки – къде загубени, къде спечелени. Но на този етап, не мога да ви отговоря на въпроса. Все още е много рано да се казва каквото и да е било.

-Как виждате управлението на Община Созопол. Вашите общински съветници проявяват необичайна активност в последните няколко заседания?

-Управлението на Община Созопол е противоречиво. От една страна се правят неща, полезни за хората, но от друга – щуротии. Това е една монета с две страни. Смея да твърдя, че може да се подобри разходната част. Не ми харесва начинът, по който се харчат общинските пари – как се харчат, в кои проекти и на на последно място от кой се харчат. Визирам изпълнителите на обществени поръчки. Оставам с впечатлението, че няма силни приоритети, които да се следват с ясна визия. Работи се хаотично.

В категории: Созопол


31
Коментара
31
Коментара по темата
31.
ДО 29
18.12.2014 21:43:37
2
4
Яж солена риба,защото рушветите за фамилията ваша смешна и жалка ПРИКЛЮЧИХААААААААААА!!!
30.
Махно
18.12.2014 10:37:39
4
3
Предлагам на общинските съветници от групата на ЦАРЯ-СЛЪНЦЕ да спрат със свирките защото устите им заприличаха на маймунски задници и да излезнат с предложение града ви да бъде прекръстен в РЕЙЗОВО на името на любимият им феодал.Духайте лизачи и ще получите трохите от масата
29.
Наблюдател до 26
17.12.2014 17:42:38
4
5
Мило същество ти явно си ибрикчията на вашия незаменим слънчев кмет.Затова вашия скапан град е последнота дестинация от черноморските курорти.Кмета-крадец преди година направи така че града да тъне в ЛАЙНА а сега сте потънали в КАЛ.Е щом така ви харесва защото сте тъпи и прости селяни то желая ви по Коледа още много от горните артикули.Всички входове и изходи са превърнати в кални ями.Този гред навремето беше най-чистия в България докато не попадна под рейзиво робство
28.
СНЕЖАНКА
16.12.2014 23:13:58
0
4
Ще мине всичко. Ние да сме живи.
И болката. И радостта горчива.
И вярата. Неверието - също.
И завистта,
и злобата
ще свършат.
Ще мине всичко. Нека да сме живи.
Единствено това да ни опива.
А другото? - пристига, заминава.
Животът бърза.
А човек
остава.
Ще мине всичко. И дано сме живи.
Мъгла пътечката до нас покрива.
И само вятър, вятър, вятър
дълбае към душите ни
земята.
Стои човек. Животът си отива.
И той ще мине.
Само да сме живи.
27.
до 22
16.12.2014 21:27:23
1
3
О РАЗПОЗНАЛА СИ СЕ ЗЛОБНАТА, ДЕБЕЛОГЪЗАТА, СВЪРТЯНАТА СОЗОПОЛСКА БУЛКА .ХАХХАХАХА
26.
до 88
14.12.2014 19:56:52
4
5
Ти си един комплексиран злобар.Всичките коментари по- долу изпълнени със злъч и злоба са твои.Ще се задавиш от злоба поспри се!За твое сведение Рейзи пак ще бъде кмет на Созопол и ще го изберат не само селяните ами и хората от Созопол.За справка виж резултати от кметските избори в града Созопол когато Рейзи е бил кандидат.
25.
88
14.12.2014 16:10:43
5
5
Кмета и неговите слуги се грижат всяка вечер населението на Созопол да не скучае.Банкети и луди фоерверки.Оказа се че той милия е председател на всичко що се нарича дружество.На рибари на ловци на спорта че и икона носи по празници.Ето как се помага преди Коледа на бедните.Това е пример за прехода у нас.От паркинга и Магурата към върха.
24.
До грамотния селянин
11.12.2014 11:30:05
3
4
Как да разбера по снимката грамотността на човека:):)много сте елементарен и щом ги познавата толкова добре с какво точно се различавате от тях...г-н Никой.Отидете в банята -измийте си лайняната уста и се опитайте да живеете с по-малко злоба!
23.
до 22
11.12.2014 08:20:30
4
3
О, аз познавам много, ама много неграмотни граждани. В община Созопол е пълно с такива, при съветниците - вижте на снимката. Оставете селяните на мира, защото ще ви трябват за изборите. Ако ги няма селяните, как Рейзи ще стане кмет?
22.
До 21
10.12.2014 13:52:17
2
1
Научи се да пишеш неграмотен селяндур
21.
ДЕБЕЛОГЪza neshtastna ХЕТЪРКЕ
10.12.2014 01:25:18
1
4
Време е хейтърката с големия задник и руса рядка коса да си ходи там от където е !Созопол не е за свъртени селянки!А кажи сега селянко - колко ти заграби?Ако не се сещаш ,бързо ще ти припомним!!!
20.
кмете
08.12.2014 16:51:06
5
7
С наближаването на светлите Християнски празници,човек става по-благороден, по- смирен и по-добър. В този смисъл споделям пожеланията за здраве и щастие на всеки наш съгражданин, включително и кмета на града. Но дори и тези дни не могат да замажат очите ни,че да не знаем и помним кой как приема своя живот в контекста на колорита на града. Не може да преследваш опонентите си, не може да разграбваш града си, не може да го присвояваш и на края на обявиш колко обичаш всички ни, и колко ти е мил Созопол. Не може да ти се получи кмете, няма вече заблудени овце. Зимното кино, супермаркета пред Чайка, малкото училище,две-три къщички на санта Марина, и още стотици декари от Созопол и мерията му те правят всеопрощаващ, но дали Господ е съгласен? Ние кмете, не сме част от твоя живот, защото нито имотите ти са наши, нито екзотичните ти екскурзии споделяме, нито скъпите ти питиета отпиваме, нито големите ти пури харесваме, нито жените ти познаваме. Няма как да сме част от такъв безмислен,самонадеян и пошъл живот.
19.
кмета Рейзи
05.12.2014 21:39:08
3
5
Уважаеми съграждани -сърдити или весели,заети или свободни,млади или стари,мои привърженици и опоненти, обичам ви и ценя всеки от вас защото вие сте част от моя живот,част от колорита на моя роден град.В навечерието на най хубавите празници да си пожелаем да сме живи и здрави и щастливи по своему, кой, както го разбира, да се обичаме и да се уважаваме, да има спокойствие и радост в домовете ни и в нашия уникален град!Весели празници!
18.
Ленче,бе
04.12.2014 14:39:50
4
7
Ти гледаш ли телевизия? Гледаш ли как преди още да ни е сковал зимния студ, масово градове и села нямат ток, защото замръза прекъсва кабелите и спира токоподаването? Гледа ли? А питаш ли се защо в Созопол те такова животно-завръз на кабели и спиране на тока няма? Не, не се питаш. Не ти стига смелост до такова питане, защото ще трябва да научиш и отговора. Защото Ленче, ел захранването на Созопол е подземно и няма как да ни влияе завръза. Кой Ленче направи това подземно ел захранване?
Ленче, ма и тока ни не спира нищо че станахме комай не един Созопол, а има-няма три-четири града. И защо бе Ленче? Кой построи ел подстанцията край Черноморец? Ама и глоби за боклука нямаме, защото някой далновиден кмет посдтроил на време,че даже и много навреме депото за твърди битови отпадъци. Кой бе Ленче направи това? А и водоема, а и новата сграда на стария съвет, а и новия съвет, а и началото на пречиствателната станция. Кой бе Ленче, КОЙ? Верно "сърбахме им попарата" на комунистите, защото ако не бяха направили всичко това, сега Рейзи нямаше да разпродава земята ни и да дава нашите пари за един стадион, който дори вече не е наш, а щеше да върши ей тези важни за града работи. Ама комунисти и Караманова и Николов, като не могат да се ангажират с "глобални проекти"като три пъти разкопавай, пет пъти засипвай, десет пъти плащай, така ще е. И такива като тебе Ленче ще си останат на нивото на "да всички са лапачи в това две мнения няма.."А лапането е голямо Ленче, ама за тебе няма.Стига ти,бе бършеш оплютия Рейзи, истината не те интересува. А какво ще остане за децата ни от "глобалните проекти" ,ще трябва да те разочаровам Ленче. Децата ни няма да останат тук,за жалост,защото нито един проект не се прави за откриване на работни места. Работни места за изучени хора, за специалисти, а не близачи. Созопол, под вещото ръководство на сегашните велики строители на стадиони става все по-мъртъв град. Жалко,но факт, който едва ли те вълнува Ленче.
17.
елена
03.12.2014 13:12:15
7
5
Много го плюете Рейзи ама поне се вижда ,че прави нещо за града и след него ще остане и за децата ви с такива глобални проекти кой точно се е ангажирал преди него/може би Караманова или Мархолето??:)...да всички са лапачи в това две мнения няма- да не би вие ако сте на негово място да не се ОБЛАЗНИТЕ.. ПО ЗЛЕ ЩЕ СТЕ...
Относно Г-на на снимката ,сърбахме им попарата на комунистите ,да си стой в банката.
16.
само питам
02.12.2014 09:29:38
2
10
Манджата ли е единственият неук съветник на кмета,че всеки се надпреварва да го оплюва? Не
че не бива, но не е само той. Нима забравихте негово свинско величие Гено Пухов? Та той завзе плажа на Созопол, работа тук, работа там, парички от тук, парички от там, ами Бардуков, ами Чакърчето, ами Светлето? Все умни, по-умни, най-умни. Останалите да ядат пасти, а?
Народе, да се вземем в ръце, да се огледаме, да се ослушаме. Прав е този по-долу, че в Созопол се изучиха много умни младежи. Да изметем тези оядени феодали, да издигнем младите. Време е да дадем път на децата ни!
15.
ха
01.12.2014 20:39:57
2
8
забележете манджата колко умно гледа само, чак да не повярва човек коклко е съсредоточен ,и за какво ли мисли ---ами аз ще ви кажа мисли как да се облажи още повече, че не му стига само тая лапаница на горкия чак да го сажили човек................................
14.
ПИНЧО
01.12.2014 20:26:04
2
8
НЯМА СТРАШНО ЩЕ ВИ ОПРАВЯ ПАК ЩЕ БЪДА КМЕТ И ДА НЕ ИСКАТЕ ПИТАИТЕ МАНДЖАТА ОТ РАВАДИНОВО ТОИ ЩЕ ВИ КАЖЕ КАК СТАВАТ РАБОТИТЕ АМА САМО НЕ ГО ПИТАИТЕ НА КОЛКО Е РАВНО 7X8 ЧЕ НЕ ЗНАЕ ГОРКИЯ И НЕ Е ОТ АКОХОЛА А СИ МУ Е ПО РОЖДЕНИЕ ДА СИ Е ПРОС ГОРКИЯ АМА ТЪКА ЩЕ Е ДА НИ Е ЧИСТИТО
13.
мнение
01.12.2014 14:03:22
1
10
Не се работи хаотично, г-н Янакиев. Много премерено се работи. Приоритетите обаче, не са тези на обществеността, а са приоритетите на комисионните за кмета и управата му.И друго, дали в нашия град някой все още си спомня какво е това животно морален кмет?!?
12.
до стария созополчанин
01.12.2014 13:39:33
3
15
Написаното от теб е вярно и тъжно. Искам да те попитам, през всичките тези години,когато равадинци като манджата и созополчани като бардука и чужди като недин и свъртяни като всички управляващи с пинчо гъбата, решаваха съдбите ни, ти къде беше стар созополчанино? Ти защо мълчеше ? А да не би пък и да си гласувал за такива, на които сега заедно с теб им сърбаме манджата?Как никой от старите созополчани не се усети,че сме малко и с курвенски номера ни разделиха и ни купиха и продадоха?Самоизядохме се и сега вече е късно. Такива като манджата ще ни командват. Колкото по-неуки, толкова по-добре на Пинко.Десет години наши град толкоз ли не изучи млад, кадърен младеж или девойка, които да направим кмет, заместник кме, секретар, главе архитект, директор на дирекции? Продължават чуждите да ни управляват, а нашите деца да бягат в Бургас, в София, в чужбина. И не комунистите изгониха децата ни САВА, а демократите- крадци.По времето на комунизма- преди 25 години, нашите деца и ние си бяхме в Созопол, всеки имаше спокойствие и града ни дишаше. Сега нямаме въздух да дишаме, децата ни ги няма, а общинските ни имоти ги разпродадоха за жълти стотинки. Защо никой не плаче за казиното, за старото училище, за галерията, за киното ? И тези ли далавери извършиха комунистите?Созопол е огледало за това какво са му сторили комунистите и какво псевдодемократите, които се крият зад различни партии, но са все същите крадци и мошеници. Така е в цяла България. Затова министър на културата ще е Вежди мултака, ,затова културата ще я води Слави бияда, затова Созопол ще го ограбват Пинчо-кошутата и Стойчо манджата.
"Свестните у нас считат за луди" е казал един българин и го е казал вярно!
11.
стария созополчанин
01.12.2014 12:17:44
1
9
А иначе Стойчо Манджата не е никакъв Созополчанин, а най- обикновен РАВАДИНЕЦ. Ето заради такива, нищо не разбиращи и нищо не учили хора като него, сега сърбаме "МАНДЖАТА МУ".Жалко за нас истинските Созополчани....
10.
Dobrin
01.12.2014 12:13:44
5
0
Само една седмица на улични протести на природозащитници през януари 2012 беше достатъчна преди българският премиер Бойко Борисов да се разкае и да анулира лиценза на американската енергийна компания "Шеврон" да проучва шистов газ в развиващата се балканска страна, пише Financial Times.

Когато нова вълна от протести, предизвикани от рязкото покачване на цените на електроенергията и горивата, свали правителството на Борисов 13 месеца по-късно, сякаш гражданското общество в най-бедната страна членка на Европейския съюз израсна. Все още някои в София вярват, че Русия е помогнала за разпалване на протестите за свои собствени цели. Те се позовават на връзките на Кремъл с местни групи, които са организирали демонстрантите и са финансирали медийната кампания против шистовия газ. Те вярват, че целта е била да се накаже проевропейския Борисов за политиката му, която би могла да намали зависимостта на България от руска енергия.

"Ние трябва да помним протестите срещу шистовия газ и другите организирани демонстрации срещу правителството на Бойко Борисов. Това беше добре планиран сценарий, разработен от местен корпоративен, олигарх с икономически интереси, свързани с Русия", каза Цветан Цветанов, бивш министър на вътрешните работи, който е близък довереник на Борисов.

Други български официални лица също твърдят, че има руска намеса, но отказват да се идентифицират или да предоставят убедителни доказателства за обосноваване на твърденията си, че Москва е финансирала български политически партии, наред с други форми на намеса. Няколко подозирани партии отрекоха всякакво участие.

Увлекателната европейска столица все още се тревожи от това, че Русия все повече използва всякакви инструменти, от пропаганда до енергийни запаси и пари в брой, за да затвърди господството си в Източна Европа и на Балканите.

Андерс Фог Расмусен, бивш генерален секретар на НАТО, каза, че някои членове на Алианса са докладвали за "противоречиви информации и скрити операции" на Русия срещу шистовия газ.

Германският канцлер Ангела Меркел изрази страховете си по време на последната среща на върха на Г-20 в Австралия, като предупреди, че амбициите на Кремъл се разпростират извън Украйна до уязвимите държави в Югоизточна Европа. Американски и български дипломати също са разтревожени от мащабите на руското влияние, което все още прониква в близкия съюзник на бившия Съветския съюз.

"Подходът на Москва е ясен. Те искат да представят България като несигурен партньор на ЕС и НАТО", каза Илиян Василев, партньор в компанията "Иновативни енергийни решения" и бивш посланик на България в Москва. "Усилията за дестабилизация се виждат сега, заради проблемите с руските енергийни проекти в резултат на конфликта с Украйна", каза още той.
Копирано от standartnews.com
9.
gotvaca
01.12.2014 11:56:06
1
19
Снимката е страхотна. В кадър е съветника от ГЕРБ, Стойчо Манджата. Съветник с диплом от грудовското тракторно училище 3,35. По настоящем "бизнесмен" естествено с Общински бизнес. Дайте му да напише каквото и да е, за да се убедите, че той НЕ УМЕЕ ДА ПИШЕ на български. А иначе Созопол е обречен. Мафията го е завладяла изцяло. Никакъв шанс за никаква промяна. Беше хубав град.
8.
Sava
01.12.2014 11:51:25
8
2
Smurt na komunistite, smurt na BSP!!!!
Vun ot Bulgaria!!!!
Mahaite se vuv Moskva otivaite pri vogda Putin.
Smuchete mu diktatorskia hui.
Vun ot Burgas!!!!
Vie napravihte taka che decata ni da imigrirat!!!
7.
СОЗОПОЛСКИ
01.12.2014 11:03:33
4
13
Тихич готин си, но за съжаление не можеш да се пребориш с Панаьот. Причините са много и ти си ги знаеш, няма да ги коментираме тук, но все пак успех и прави това което можеш.
6.
ds
01.12.2014 09:27:37
8
2
Brei, mnogo komunisti imalo v Burgas, smo minusi slagat na tezi prednite, tova shtoto Putin si e pusnal rusnacite tuk, posle kato doide Putin diktatora sus tankovete da vi nadupi do Moskva, shte vidite SVOBODA I EVROPEISKI SREDSTVA drugia put.

Ama mai che Flagman e finansiran ot diktatora Putin, zatova slagat minusi, tupacite mrusni. Ei sega kato gi nadupiat Rusnacite pak sus sankcii, shte ima da prodavat apartamentite v Burgas. Da se maha taz prosta sgan, tia ne uchi Bulgarski taka ili inache.

STE VI IZBIA DO DUPKA MRUSNI KOMUNISTI!!!!! ZARADI VAS BULGARIA PLACHE.
5.
mesten
01.12.2014 08:54:58
6
17
правилни нещта казва момчето ,желая му успех .Това е един достоен ,човек и може да помогне на Созопол ,който не го познава ако обича да не се изказва неподготвен ,аман от злобни същества с този негативизъм тежко и на България.За мен няма значение коя е партията познавам човека и съм убеден в неговите качества ,жалко е ,че такива хора няма в другите партии на общинско ниво ,успех ти желая Тихомире.
4.
до
01.12.2014 04:52:14
15
2
Кажете на Бургас колко много са го крали Руските окупатори, които затрийа индустрията на града, за да го подчиниат, за да убиат Булгарската Империа. Ето теЗи комунисти помогнаха да се затрие Българиа.
Никога не позволиаваите те да се върнат. Руската Империа е тоалетна на народите, тиа е враг на България и Европа!!!
3.
Рейзи
01.12.2014 01:07:35
25
5
Това червено недоносче що не ходи са дялка и да си мие чушлето на марината! Аз съм и ще бъда кмета на Созопол не този глист от БСП!
2.
Asparuh
01.12.2014 00:33:11
19
4
BSP ne e partia. Vig tozi tupak kak e oblechen i go sravni sus David Cameron ili Donald Tusk.

Toi iska da stava kmet, HAHAHAHAHA!!!!!
1.
Slabaci, zashto ne se vdignete
01.12.2014 00:30:29
18
3
Kakvo BSP be tupaci!
Horata zabraniha komunistite sus zakoni!!!
Zakoni za lustracia!!!!
Vie iskate da ubiete predpreimacha! Vie iskate da ubiete industriata, svobodata na choveka!!!
Ne vi li e sram Flagman. Da ni plashta Moskva za da pishete za BSP....tova ne e partia. Tova e diktatura na Moskva!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
До 10 евро на квадрат в търговските паркове До 10 евро на квадрат в търговските паркове Средният размер на незаетите пространства в съществуващите търговски паркове е под 5% Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Преди концерта, в Манастир „Свети Георги” – Поморие ще бъде отслужена Света литургия Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката В последните месеци Йорданка Фандъкова ръководеше сдружение ГЕРБ – гражданска организация, от която тръгна всъщност партията на Борисов В този български град почерня от полиция В този български град почерня от полиция Полицейските действия по опазване на обществения ред и сигурността на гражданите стартираха рано сутринта на 30 април в областния град Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Поиска да излезе от ареста, но Софийският апелативен съд го остави зад решетките „Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово „Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово Значителният принос към социалното и икономическо развитие на региона, в който оперираме, е в самото ДНК на нашето дружество, каза председателят на Управителния съвет на компанията Евгений Маняхин Емблематично бургаско училище ще празнува 155 години, вижте програмата Емблематично бургаско училище ще празнува 155 години, вижте програмата 155 години творим!“ е слоганът на събитието Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ От 19.30 часа обичаната поп певица Михаела Маринова ще забавлява аудиторията с най-новите си хитове Купуват климатици за властта за 50 бона Купуват климатици за властта за 50 бона Ще се оборудват резиденция Бояна и резиденция Евксиновград  Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Програмата за светлия християнски празник Великден на 05.05.2024 г. /неделя/ ще започне в 10.00 часа, в градинката пред ресторант „Свети Георги”
Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори