×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте катеричките, които подлудават мъжете с формата си


Вижте катеричките, които подлудават мъжете с формата си
Каква ли княгиня или горска фея се крие тук?
18 Ноември 2014, Сряда, 00:16 ч.
Източник: Розали.ком

Сърничка, костилка, река, или княгиня, коя предпочитате?

Попаднах на интересна статия във вестник 168ч. с автор Свилен Гецков. Човекът е превел малка част от Теорията на Пол Ричардс - Психологически портрет на вагината и наистина ме вкара в размишления. Култа към половите органи е познат от древни времена, но в този материал буквално сравняват женските ни прелести с душите ни. Някак си е нечестно да ни обобщават, та дори и разпределени в 7 типа.

За едно обаче г-н Гецков е прав - "В днешно време мъжете достигат много по-бързо до вагината на една жена, отлкото до душата И"

Въпреки всичко статията е интересна и ще си позволя да я копирам тук. А вие от кой тип сте?

Психологически портрет на вагината


Първият тип жена е наречена Ева
Тя според Ричардс е носител на най-древните човешки гени. Този вид дами имат вагина с огромен клитор, който достига дължина до 8 сантиметра. Жените Еви са най-срещани в Бразилия и Африка. Характерното за тях е, че са изключително чувствени и сладострастни. Ричардс ги определя като „силно емоционални и импулсивни". Този тип дами обикновено не се отличават с особена „академична" интелигентност, но затова пък знаят как да направят един мъж щастлив. Сексът с тях е безкрайно приключение, те са изключително сензитивни и имат силно развита интуиция. Те са „сетивно" интелигентни.

Вторият тип жени са сърните
Техните влагалища са идеални за постигане на оргазъм чрез проникване, тъй като клиторът им е разположен много близо до входа на вагината. Този тип жени са идеални за любовници, защото нямат нужда от предварителна подготовка, за да получат удоволствие. Не си падат по оралната любов и не обичат да ги галят с пръст по клитора. Дамите-сърни са обикновено много чувствителни и имат богат вътрешен свят. Нерядко са интровертни. Те са „дълбоките води", които крият несметни съкровища. „Сърните" рядко изневеряват, ако се чувстват обичани. Традиционалисти са и са идеални за съпруги.

Третият тип жени са павианите
Клиторът при тях е високо разположен и трудно достигат до оргазъм чрез проникване. Дамите-павиани обожават френските ласки и избират партньори с дълги и всеотдайни езици. Интересното е, че този тип жени се срещат най-често сред представителките на европеидната раса. Те се справят идеално в бизнеса, масовите комуникации, правото и журналистиката. Имат силно развито его и обичат да управляват мъжете.

Четвърти тип жени - реки
Четвъртият тип жени според класификацията на Джакобсон и Ричардс са дамите, чиито вулви отделят огромно количество секрети по време на възбуда. Те са наречени реки.
Понякога мъжете се чувстват като удавници при полово сношение с тях, тъй като влагалищата им приличат на непроходими блата. Плюсовете на жените-реки са в това, че са много всеотдайни и са готови на всичко за човека, когото обичат.

Петият тип жени са костилките
Те са вечните „нимфетки", имат плоски гениталии с инфантилни устни. Дори на 40 години изглеждат като гимназистки. Смеят се шумно и често колекционират плюшени играчки. Жените-костилки обикновено имат тесен таз и слабо развито майчино чувство. Те обичат шумните компании, театрални представления, сладоледа на клечка. За тях са подходящи 2 противоположни типа мъже – „вечните хлапаци” и „бащите. „Костилките” имат нужда някой да ги направлява. По тази причина нерядко тръгват с 20-30 години по-възрастни от тях партньори. Рановидност на костилките е монголоидният тип вагина. Тя е тясна, с къси срамни устни, малък клитор, проникването е трудно и болезнено. Жените от монголоидния подтип предпочитат нежните ласки пред същинския секс.

Шестият тип жени са горските феи
Техните полови органи имат много малки срамни устни, които закриват входа на влагалището и висят повече от големите срамни устни. „Горските феи" са интелектуални по природа. Те обичат секса на необичайни места и ценят ерудираните и надарени с въображение мъже.

Седмият тип жени са княгините
Техният полов орган се отличава с правилни пропорции и подлудява мъжете. Жената-княгиня притежава сладка розова вагина с добре развит клитор и малки срамни устни. Този тип влагалище е идеално за сношение при всякакви пози. Княгините са много чувствени, топли и женствени. Те излъчват аристократизъм и общителност. Екстровертни по природа, княгините получават многостепенни оргазми и нямат проблеми при раждането на деца. Отличават се с широк таз и добре развити гърди. Идеалните професии за тях са всички дейности, свързани със социални контакти и общуване. Умеят да манипулират и очароват.

В категории: Животът


7
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
7
Коментара по темата
7.
Рамбо
19.11.2014 12:26:44
0
5
Аааахххх сънища мокри ... Май Катето бая мераклии чикиджии има
6.
!!!????!!!!
19.11.2014 10:22:22
7
3
Кога ще деактивират писането на коментари към статиите?
Под всяка статия само тъпи хейтъри се изказват!!!
5.
!!!
19.11.2014 07:45:19
4
6
И що да е кобила жената?Нормална жена е, просто другите са недоразвити!
4.
kasabov
19.11.2014 06:13:17
3
8
тя кaсaбовa квaто е голямa кобилa,нaйш квa мaзнa ктерицa ще имa.
3.
Депуткат
18.11.2014 23:42:55
1
15
Нейната е с форма на топола...
2.
Hdudj
18.11.2014 23:25:03
2
28
Neinoto e roshav por
1.
seeexxx
18.11.2014 22:09:56
2
41
kasabova , tvoeto katerishte ot koi tip e ? :))))))))))))))))))))))))))))))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта
Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори