×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цигани пребиха двама полицаи и потрошиха патрулките им


Цигани пребиха двама полицаи и потрошиха патрулките им
В циганската махала на село Братаница униформените били посрещнати от млад мъж, който се представил за брат на младоженеца
11 Ноември 2014, Вторник, 18:49 ч.

Мелето тръгнало от сигнал за отвлечено за булка 13-годишно момиче


Двама полицаи са ранени, а два служебни автомобила са изпотрошени след нападение на цигани срещу униформените служители в пазарджишкото село Братаница, съобщиха от Областната полицейска дирекция в Пазарджик, пише БЛИЦ.

Инцидентът е станал в неделя през нощта след сигнал за изчезнало 13-годишно момиче. Той е бил подаден от майката на момичето, която съобщила, че детето й е откарано в Братаница, за да бъде омъжено за местно момче.

Незабавно към Братаница е изпратен полицейски патрул за издирване на малолетната. В циганската махала на селото униформените били посрещнати от млад мъж, който се представил за брат на младоженеца. Вместо да съдейства на полицаите той започнал да сипе закани и обиди за саморазправа и към него започнали да се присъединяват негови събратя от махалата, които видимо били употребили алкохол.

Заради ескалиращото напрежение в помощ на двамата полицаи били извикани подкрепления. От полицейското управление в Пазарджик изпратили в Братаница още 3 автопатрула. Пристигналите на мястото полицаи били посрещнати от тълпа мъже и жени, които започнали да ги замерят с камъни, тухли и бутилки. Някои от циганите, въоръжени с брадви, колове, лопати и ножове, директно нападнали служителите на МВР.

Единият от сержантите бил ударен с бутилка в лицето, а на негов колега сериозно е наранено коляното с дървен кол. Той е изпратен на преглед в София заради съмнения за скъсани от ударите кръстни връзки на коляното. Удареният в лицето служител е добре въпреки подутините и синините по лицето му, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Отделно от това са потрошени стъкла и ламарини на два от полицейските автомобила.

Въпреки това униформените служители са успели да потушат ескалиралото напрежение в Братаница. Задържани са мъже и една жена - 29-годишният В.А., 5 години по-малкият му брат А.А.,38-годишният А.С., Г.Н. на 40 г. и 48-годишната Н.А.

В къща в циганската махала след арестите е открито и 13-годишното момиче, което е върнато на родителите му в Мало Конаре.

В категории: Крими


13
Коментара
Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
13
Коментара по темата
13.
MegeH PygHuk
13.11.2014 11:31:11
0
1
Kill'Em ALL!!!
12.
policai
12.11.2014 08:44:45
0
3
A BE OSTAVAI TE GI DA SE TREPQT TIA PARAZATI
11.
До Иванчо №10
11.11.2014 23:23:09
0
8
Оръжията, полицаите могат да използват само при определени случаи, точно посочени в ЗМВР. За съжаление практиката сочи, че използва ли се оръжие от служител, после винаги излиза, че е превишил правата си. Това е в България... ще ги стигнем американците, ама друг път!
10.
Ivan
11.11.2014 22:20:16
1
4
Za kakvo imat policaite urajiq i za kakvo sa policai ??? Poglednete policaite v USA vzemete primer ot tqh.
9.
ewfw
11.11.2014 21:57:00
0
13
точно така трябва. мангалите да ва бият и другият път пак да им се дават помощи и да се купуват като гласоподаватели.
8.
иван
11.11.2014 19:32:12
0
13
Както всеки знае в нормална държава полицаите щяха да застрелят 10-тина мангала и да арестуват другите 20 които да получат солидни ефективни присъди.Но тук на това му викат "особенност на народопсихологията"
7.
njkoi
11.11.2014 19:20:34
1
8
в този случай полицията вади оръжието си иогъъъъън до последният циганин накрая няма циганин няма проблеми
6.
dido
11.11.2014 18:22:10
0
3
наздраве мюмюнЕ
5.
dido
11.11.2014 18:20:19
0
3
a мюмюн аз бях там и в петък вечерта кога си заслужихте ...... и в понеделник сутринта кога си получихте ......
4.
мюмюн
11.11.2014 18:14:57
0
12
И ний в Грудово са надигнахми и ги пцувахми и замергахми грудовскити чингета, ама после додаха качулкити и ни ибаха мамата. Ощи ни държи влага и ся сни кротки. щото много на мачкаха и на биха, ощи на боли.
3.
dido
11.11.2014 18:07:03
0
10
п.с. кучешки сапун да си къпя кучетата
2.
dido
11.11.2014 17:57:36
0
10
на сапун
1.
Асан
11.11.2014 16:24:55
0
14
Гласоподавателите на пазарджишкия кмет пак са в действие.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори