×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП-Бургас: Хората се умориха от избори, искат действия


БСП-Бургас: Хората се умориха от избори, искат действия
Прави и със сведени глави пред паметта на жертвите в Горни Лом кандидатите за народни представители от столетницата в Бургас закриха с кратък брифинг предизборната си кампания
03 Октомври 2014, Петък, 14:12 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Социалистите обещаха да върнат добрия тон в 43-ото Народно събрание


Надявам се в следващите 2-3 години да не се събираме по повод избори, заяви водачът на листата на „БСП лява България” за 2 МИР – Бургас Петър Кънев. Прави и със сведени глави пред паметта на жертвите в Горни Лом кандидатите за народни представители от столетницата в Бургас закриха с кратък брифинг предизборната си кампания.

Ще работим за стабилно, национално отговорно и обърнато към хората управление, каза вторият в листата на БСП Атанас Зафиров. Той сподели, че хората им казвали по време на срещите: „Господа политици, трябва да се смирите и да спрете с агресията и конфронтацията. Разберете, че българският народ иска друго поведение.” „Хората са уморени от политика, не искат да слушат програми и да ходят на избори. Надявам се следващата ни предизборна среща да бъде на местните избори”, каза Зафиров.

„На 42 години влязох в 42-ото Народно събрание. Преди дни навърших 43 и се боря за 43-ото. Искрено се надявам на 44 да не ми се налага да се боря за 44-ото”, добави той.
Ако зависи от БСП, ние ще бъдем тези, които ще върнат добрия тон обратно в политиката и в новото Народно събрание, каза на свой ред и Пенко Атанасов.
„В тази кампания дадохме всичко от себе си. Убедени сме, че можем. Обществото има нужда от повече социална политика и социални ангажименти”, добави Емил Георгиев.



12
Коментара по темата
12.
До ТРОЛОВЕТЕ на ГЕРБ
04.10.2014 08:07:12
0
3
Стига сте ТРОЛИЛИ ГЕРБРЕРЧЕТА ами се замислете след изборите ви вожда ви БОКИ къде иска да ни заведе???? Да ви припомня ами той най открито си го заявява вече че ще пристане за пореден път на ДПС и Ахмед АГА.Да припомня също ,на предните избори се пенеше че ще хвърчи перушина от СОКОЛА и неговите изедници които ГРАБИХА БЪЛГАРИЯ.А какво направи по въпроса??????????????????? Така че я млъкнете и не лейте с промитите си мозъци тъпотии по форумите.
11.
бургазлия
03.10.2014 20:45:19
3
1
То това ште ти е.Повече едва ли някой ште те потърси на ПОЗИТАНО.
Стягаи отново кръчмето и предлагай домашна ракия собствено производство.
10.
бочо чобана
03.10.2014 20:27:09
1
2
най ми е добре със 22 , със 22 най ми е добре
9.
Кирил
03.10.2014 19:43:08
1
3
Ще гласуват само и единствено заради кмета. Мо иначе ГЕРБ се дънят ден след ден и утре никой вече нама да им вярва. Ще видите.
8.
порто
03.10.2014 18:35:10
2
1
тия берлинската стена не може да ги спре
7.
Стойко
03.10.2014 17:33:03
6
6
Аве не разбрахте ли че Бургазлии ще гласуват за ГЕРБ !!!! Другите както викат немците аутмахен...
6.
AHAHAHAHA
03.10.2014 17:16:53
3
4
ДЕЙСТВИЕ ТРЯБВАЛО....Аhuhahyxixi hahaha uuuuuuyyyyy
5.
до долуизплюлите се
03.10.2014 17:02:13
7
4
Преди всичко днес е денят, в който трябва смирено да отдадем почит на загиналите хора.Но тъй като в главите ви, а явно и в сърцата ви има сабо злоба и жлъч, ми се ще да ви кажа- Засраметесе,сведете глави и се смирете. БСП е първата партия,която обяви,че спира закриванията на кампанията си. Лидерът на БСП беше първият и единстен лидер на партия там, на мястото на трагедията и пръв поиска да бъде обявен национален траур. Едва ли тези факти ще върнат убитите ни сънародници, но поне вашите усти да замълчат малко.Срам ме е от такива като вас!
4.
Дарт Мол
03.10.2014 15:41:03
6
9
Освен , че сте крадливи и алчни , сте и безбожни. От днес в знак на съпричастност с траура в страната партиите си вдигнаха предизборните шатри пред общината . Всички с изключение на две :
- БСП ,която не само не я вдигнала , ами ползва и деца да раздават предизборни стикери и флайъри и
- ама разбира се АБВ , чиито подръжник в Монтанско се оказа чорбаджията на взривения завод.
Вие нямате срама от бог , алчни и нагли рубладжии.
3.
да не бяхте ги умаряли
03.10.2014 15:10:18
2
9
да бяхте нещо направили - изпуснахте питомното, сега да гоним дивото - то и ние имаме нерви
2.
уникално !!!
03.10.2014 14:50:26
11
9
ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ НАГЛЕЦИ !!! ЗА ЕДНА ГОДИНА НА УПРАВЛЕНИЕ НИ НАБЛЪСКАХТЕ С ВЪНШНИ ЗАЕМИ ,АЙДЕ АКО ОБИЧАТЕ БЕГОМ С ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА МАЙКА ВИ В .... !
1.
UK
03.10.2014 14:40:01
10
3
Ama stiga ste slagali otminali raboti I hora, iskate da se smeem na tezi tupaci??? Tova da ne e musei!
Da givee chastnata sobstvenost!
Smurt na socialisma/komunisma!!!
Free and European Bulgaria!!!
Za Reformatorskia blok shte glasuvame!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Нелепо е да товарят с това задължение битовите потребители, коментира проф. Владимир Колев  Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си ликация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? На територията на нашата област е обявен жълт код за валежи, каза губернаторът на Благоевград За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони
Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори