×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България в траур, 15 следователи търсят причините за трагедията в Горни Лом


България в траур, 15 следователи търсят причините за трагедията в Горни Лом
Кадри, направени с безпилотен самолет, показаха че експлозията буквално е изпепелила част от постройките, а на тяхно място в земята са се образували кратери
03 Октомври 2014, Петък, 10:07 ч.

В 9:30 часа тази сутрин се очаква да започне същинският оглед на мястото

Днес е ден на траур в памет на жертвите на трагедията в Горни Лом. Взривът във фабриката за взривни материали отне живота на 13 мъже и две жени.
В 9:30 часа тази сутрин се очаква да започне същинският оглед на мястото на трагедията, който трябва да установи причините за експлозията, съобщава БНТ.
Достъпът до завода бе блокиран до снощи от съображения за сигурност.
Вчера на терена бяха допуснати единствено пожарникари със специализирана техника. Кадри, направени с безпилотен самолет, показаха че експлозията буквално е изпепелила част от постройките, а на тяхно място в земята са се образували кратери.
Главният прокурор Сотир Цацаров пое лично ръководството и координацията на разследването. То ще бъде извършено от екип от 15 следователи на Националната следствена служба, които са изпратени на място.
От сухопътни войски ще осигуряват безопасността на разследващите.
Заради трагедията в Горни Лом повечето партии прекратиха предизборните си прояви още вчера.
Трудно ще е разследването в Горни Лом, но разследващите си знаят работата, каза в „Денят започва“ по БНТ бившият следовател в Националната следствена служба Георги Илиев. Според него следите от взрива не са заметени. Огледът ще продължи два дни.
Илиев отбеляза, че причините за трагедията ще станат ясни най-вероятно след 2-3 месеца.

В категории: Животът


1
Коментара по темата
1.
ДПС-2
03.10.2014 08:12:43
0
0
Добре е че проф. Желчо Стефанов не знае и не е

стъпвал в Нефтохим( или не са го пускали там..???),

иначе щеше да им

ПРОЕКТИРА РЕКТИФИКАЦИОННИТЕ КОЛОНИ и

Бургас отдавна нямаше да го има на картата...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте кои ще са 17-те български евродепутати Вижте кои ще са 17-те български евродепутати ГЕРБ праща петима в ЕП, ПП-ДБ - 3 или 4-ма Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Хората заслужават ново начало, заяви съпредседятелят на ДПС Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% ГЕРБ ще имат 78 депутати, а ДПС - 43. ПП-ДБ ще са с 42-ма души в НС Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Според данните на "Галъп" партия "Величие" печели - 3,4% от парламентарния вот и 3,4 на сто от евровота Възможните конфигурации след вота - ето какви са Възможните конфигурации след вота - ето какви са Хипотетичен вариант е ГЕРБ да сключи споразумение с ПП-ДБ и отделно да подпише споразумение с ДПС На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила Какво се случи през днешния ден и какво предстои оттук нататък Първи резултати по екзитпол: Ето как се разпределят мандатите Първи резултати по екзитпол: Ето как се разпределят мандатите Избирателната активност е 31,4%. Не подкрепям никого са отбелязали 2,4%. Първо във Флагман.бг: Вижте кои ще са бургаските депутати в 50-ото НС Първо във Флагман.бг: Вижте кои ще са бургаските депутати в 50-ото НС ГЕРБ вкарва минимум 5, ДПС – 3, ПП-ДБ и „Възраждане“ – по двама, а БСП и ИТН – по един Ужас в Пловдив: Салам с отрова хвърлен до детска градина, има смъртен случай Ужас в Пловдив: Салам с отрова хвърлен до детска градина, има смъртен случай Животното е починало в страшни мъки след неуспешни опити за спасяване, споделя пловдивчанка Радо с халата: Купуването и продаването на празни обещания е престъпление Радо с халата: Купуването и продаването на празни обещания е престъпление "Искам България да прилича повече на Европа", каза Радослав Кузманов
След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Гласовете от чужбина ще са решаващи Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Заподозреният, за когото се смята, че е испаноговорящо лице от латиноамериканска държава, се издирваше от петък Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Гласувах да има мнозинство за нормална европейска България, заяви съпредседателят на ДБ Идва ли краят на войната в Украйна? Идва ли краят на войната в Украйна? Европейски лидер заговори за мирни преговори с Русия  Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Според адмирал Бауер алиансът все още не вижда промени в готовността на руската ядрена триада
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори