×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ивелина Василева, ГЕРБ: Ефективна администрация и прозрачни процедури ще защитят правата на гражданите


Ивелина Василева, ГЕРБ: Ефективна администрация и прозрачни процедури ще защитят правата на гражданите
Кандидат-депутатите Ивелина Василева, Иван Вълков, Румен Желев, Жечо Станков и Христо Колев се срещнаха с жителите на бургаското село Маринка, за да обсъдят проблемите им
27 Септември 2014, Събота, 05:04 ч.

Кандидат-депутатите се ангажираха проектът за канализацията на бургаското село Маринка да бъде завършен

Острото противопоставяне на местните хора за изграждане на каменна кариера в близост до бургаското село Маринка, финализирането на проекта за изграждане на канализация, както и по-строги санкции за шофьорите-нарушители бяха основните теми, които кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас обсъдиха с жителите на населеното място.
„С действията си сме доказали, че винаги заставаме зад инициативи, които са в подкрепа на местната общност. За нас здравето на хората и опазването на околната среда са изключително важни и никога не сме правили компромис с това“, заяви водачът на листата за народни представители на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева по повод изгражденето на каменна кариера в близост до селото.
По думите й е задължително всички процедури да се реализират при пълна прозрачност, да се чуят аргументите на местното население в най-ранен етап, преди да бъдат взети решения. В конкретния случай когато са били процедирани документите не са отчетени всички фактори, които влияят върху здравето и околната среда. Процедурите са се провеждали на тъмно, без да се даде възможност на местните хора за обществено обсъждане, стопиране или обжалване.
Василева допълни още, че в администрациите трябва да работят експерти, които да осъществяват строг контрол, за да се спазват всички законови изисквания. Само по този начин няма да се стига до ситуации като тази, в която жителите на Маринка се принудиха да протестират срещу изграждане на каменна кариера.
От ГЕРБ се ангажираха при следващ мандат за партията да разрешат друг наболял за местните хора проблем, а именно да финализират проекта за изграждане на канализация в с. Маринка. През годините канализацията е изграждана постепенно. За последния трети етап условието на ПУДООС, от където идва финансирането на проекта, е било Община Бургас да осигури средства за изграждането на пречиствателна станция. Към настоящия момент Община Бургас е изпълнила изискването на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и пречиствателната станция, на стойност 1,5 млн. лева е в напреднал етап на изграждане, остава държавата да изпълни своя ангажимент.
Хората се интересуваха от проблема с пясъчната кариера, от довършването на канализацията в селото, както и от начините да бъдат санкционирани по-тежко шофьорите-нарушители

На притесненията на местните хора, че през населеното място минава международен път, което е предпоставка за редица пътни инциденти, причинени от висока скорост, кандидатът за депутат Иван Вълков отговори, че при следващ мандат ГЕРБ ще предложи да бъдат приети промени в Наказателния кодекс, които  да въведат по-строги мерки и по-ефективни наказания за шофьорите нарушители. Той сподели още, че европейската директива е успешно транспонирана в българското законодателство и към настоящия момент наказателна отговорност носят не само шофьори нарушители от страните членки на ЕС, но и от всички асоциирани държави.
В срещата участие взеха и кандидатите за депутати Румен Желев, Жечо Станков и Христо Колев. Жителите на селото изказаха своята радост, че в листата на партията за народни представители в лицето на Христо Колев те имат свой представител, тъй като той е местен човек.



33
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
33
Коментара по темата
33.
Красимир Кралев
30.09.2014 11:26:16
1
2
Ефективна администрация, прозрачност в действията и решенията й, улесняване на процедурите и документооборота в нея чрез цифровизация на документите и електронизация на услугите, което от своя страна ще доведе и до мобилност и ще разтовари и самата администрация в работата с гражданите.
Това са все мерки които всяко едно бъдещо управление трябва да предприеме и направи по тази болна тема. Момента за осъществяване им е назрял след като (особено в периода 2009-2013) е извършена голяма част от подготовката за целта. Радвам се че точно ГЕРБ го залагат като нужно и задължително да се случи и ще гласувам за тях.
32.
До г-жа Ив. Василева
28.09.2014 15:56:33
4
5
Г-жо Василева, медиите днес побликуват сведения за притежателите на фотоволтаични паркове и техните годишни печалби от тази дейност. Публикуват и годината на взетите разрешения за монтирането им, които са в диапазона 2010 - 2012г., т.е. управлението на ГЕРБ. И ако това все пакне е новина, то личностите стават известни за пръв път. Към Вас имам следното питане, породено от публикации, които ще цитирам . Владимир Аличков, зам.Председател на фотоволтаичната асоциация у нас, притежава фотоволтаични паркове с годишна печалба от 6.7 милиона лева Е ПРЯКО СВЪРЗАН С ИВЕЛИНА ВАСИЛЕВА, по това време Зам.Министър на МОСВ! Та питам: каква е Вашата връзка с това лице, каква част от милионната му печалба е Ваша и имате ли морал да бъдете водач на листа и да говорите за"прозрачни процедури",които "ще защитят правата на гражданите"? Каква част от вината за наложеното 10% увеличение на тока, а от там на стоките и услугите за гражданите, ще поемете лично Вие и вашата листа, заради това масово разрешаване на ВЕИ-та, които оказват най-голямо влияние в микса, ценообразуващ ел енергията ни? За мен маските ви паднаха, остава и останалите избиратели да Ви опознаят достатъчно.
31.
Ivooo
28.09.2014 15:46:41
5
4
добре че хората видяха за какво става въпрос с ГРАБ и повече няма да гласуват за тях. Бойко сега ще трябва да фалшифицира гласовете от Турция за да съберат повече от 5%.
30.
професоре,
28.09.2014 14:12:54
4
4
Професоре, не че не ти вярвам, вярвам ти, защото съм свидетел на милиони крадени пари от Герб и неговите кметове в областта и то най-много за водни цикли, пречиствателни станции, детелини, пътища, подмяна на ВиК мрежи и т.н., но случаят, който описваш е много фрапиращ. Може ли да кажеш за кой обект или поне в кой град са гепили тези пари? Никога повече ГЕРБ.
29.
знам ги схемите им
28.09.2014 12:45:19
4
2
абе няма да е чиста тая василева,щом толкова я бутат напред,бушон някъде ще е или маша,кат стане белята тя гърми ,не началника им.До него много прдпазители ш да има.
28.
Връзката
28.09.2014 11:52:02
3
3
Воден от любопитство каква е връзката между Ивелина Василева и Владимир Аличков, откривам,че заедно в управата на Бургаски високотехнологичен бизнесинкубатор. И други интересни имена са вътре. Малко , по малко връзките и зависимостите се изясняват.
27.
gb до 25
28.09.2014 11:20:45
3
3
И аз след тази нагла тикаща ми се в носа троло-кандидатка няма да подкрепя ГЕРБ, макар и такова да ми беше първоначалното желание.

Гласуването с празна бюлетина е все едно да не сте гласували.

Варианта е да подкрепите непопулярна формация на която идеите и съвпадат с вашите /евентуално при повече гласове те биха могли да получат субсидия и да продължат развитието си/ или да гласувате за някоя от вероятните за представяне партии в парламента.
Имайте предвид че не гласувайки/или пускайки празна бюлетина оставяте някой от Комлука или Балкана да гласува вместо вас - знаем какво е средното интелектуално ниво на тези общности и знаем за кой гласуват традиционно. За това ви съветвам съвсем приятелски - дайте реален глас за реален кандидат. Не забравяйте и преференциите при избора. Успех.
26.
ДО УПРАВЛЯВАЩИТЕ
28.09.2014 11:13:46
2
4
Кой ще управлявате бе ,то хора не останаха,вижте снимките ,само пенсионери и те мрът като мухи с тия 200 лв. пенсия,няма от къде да смучите ,чучурите намаляха а мераклии много,След изборите ВИ,ще видите каква вълна на емиграция ще има.
25.
ГЕРБ ли?
28.09.2014 10:57:49
6
4
Докато,разочарована от цялата ни политическа класа, се чудех коя партия все пак да подкрепя, мислех да дам, може би, втори шанс на ГЕРБ. Мислех, но вече не мисля, даже напротив. Вчера,прочитайки написаното по-долу обръщение към водача на листата г-жа Василева, аз се позаинтересувах от фактите и прочетох в много сайтове тази новина. Очаквах с нетърпение реакция и отговор от замесената г-жа Василева,или от Партията ГЕРБ, но нищо подобно не дочаках. Едно неглижиране на фактите, едно зариване на главите като щраусите и все едно нищо. Разбрах, ГЕРБ нищо старо не са забравили, нищо ново не предлагат. Реших, ще гласувам, ако трябва с празна бюлетина, или ще преосмисля още малко дали да дам доверие на друга партия. Никога повече ГЕРБ и мафиотите им.
24.
9
27.09.2014 20:13:40
1
4
kade e maq kade e sergei kade sa, koi predloji delqn peevski, koi sruti KTB, koi sloji ogradata pred narodnoto sabranie, koi pusna bejancite, koi preba zdravnata kasa, koi sazdade ataka, kade e volen koito e priqtel s DPS, koi e priqtel na bareka, koi ni dovede do tragi4noto polojenie, koi precaka BDJ, koi dovede pensionerite do tam 4e da gi manipulirat s 5 leva...koi prodade letishtata, koi prodade lukoil, koi zastroi slan4ev briag...koi ni dovede do tuk, koi precaka obrazovanieto, koi sazdade emigrantite, koi izgoni doktorite....?! koi koi koi
23.
do
27.09.2014 19:49:26
6
4
Недей и да коментираш като нищо не ти е ясно,Д.Николов е гербаджия колкото и баба ми,това че се възползва и успя не значи че всички са като него.Кажи нещо за другите боклуци -пълна ви е листата-къде е Митко Николов..ГЕРБ -НИКОГА
22.
Петя
27.09.2014 18:35:06
5
7
И най-елементарния пример, но много показателен е Бургас.Бургас по времето на Николов /ГЕРБ/ и Бургас по времето на Йоан Костадинов/БСП/.Няма какво повече да коментирам!!!
21.
местен
27.09.2014 18:32:43
4
5
И аз си хортувам братко, не злобея :) да не казвам от колко години бсп са винаги във властта, ако ставаха за нещо друго освен да крадат, то държавата вече трябваше да е просперирала, но нейсе...не ме убеждавай, че ГЕРБ за 3 години и половина успяха да развалят всички прекрасни неща, които твоите работодатели от бсп сътвориха. Истината, на която ти си страшен радетел е следната, бсп имаха много пъти възможност да направят нещо, но не го направиха, кое те кара да мислиш, че сега ще направят, те са си същите, тези, които освен в народното събрание друга месторабота нямат, така че отвори си очите и не ставай жалък за някой лев, който ти дават. Защото от това страдаме всички ние. Страдали са нашите родители, нима искаш да страдат и децата ти?Хайде остани си със здраве!
20.
излизайте да гласувате не ми се обяснявайте
27.09.2014 18:05:39
2
8
az sum s 9 vie za koito iskate vajnoto e da go napravite
19.
до № 16 и останалите
27.09.2014 17:01:39
5
3
Да,всички са маскари, но някои повече! Тези повече забравиха,че ги изритахме миналата зима и сега се пишат за по-християни от Папата. Затова дразнят,че разчитат на късата памет на хората, а тя не е къса, защото все още помним постната пица на Дянков. Борисов пък ни обещава още от същото, а готованковците-депутати наистина лапат като гладни пеликани. Ето,днес и за водачката Василева какви неща се разкриват. Ама тя ще се откаже ли от листата? Не, защото те срам нямат!Всички са маскари, но все някой ще управлява измъчената ни от глад,мизерия и проядена от корупция държавица, така,че да внимаваме.
18.
до БАШ РАЗБИРАЧА ГЕРБЕРСКИ местен симпатяга !!!
27.09.2014 16:59:00
7
5
ГЕРБ ДА СА ТИ ЧЕСТИТИ!!!!!!

1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО и син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС. Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков – комунистическо синче, стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП. Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд „ Чавдар”.
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РъБъ.
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори, Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева, дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко, същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Дедо Аню Ангелов – Комунистически генерал. Член на БКП от време ОНО и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година, когато БКП се преименува на БСП. А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти”.
17.
до местен
27.09.2014 16:55:47
2
2
Тук сгази лука . Това,което изреждаш нито е концесия,нито е вярно. За брата на Станишев пък, изобщо не се обаждай, защото нищо вярно няма в това,че той строи. може да питаш за това кмета на Созопол,който е от ГЕРБ и който издаде разрешителното за този строеж!И още, местен, няма нужда да се злобиш, изтърваш си нервите и ставаш смешен. Ние само си хортуваме, но все пак истината............ИСТИНАТА е важно нещо. Нали?А и още нещо-скалите на Созопол са застроени от една лятна кръчма на бивш депутат от ГЕРБ,който си я продаде, за да замете следите, но в концесионния договор за плажа те съществуват.Пак заради истината, местен, не за нещо друго.
16.
rrr
27.09.2014 16:54:35
1
3
То и преди бяха "прозрачни процедури",но ги свалиха с гръм и трясък...Всеки,не само от тези,не отива в парламента да работи "на пулзу роду" за 2500,а чакат от тук и там да станат милионери,но за съжаление голямо народа не го осъзнава това...
Не знаем,дали са на сигурно място парите ни,не знаем,дали ще получом адекватна медицинска помощ,на пътя цари произвол и безконтролност.обират ни по сред бял ден,а крадците и разбойниците се разхождат по улиците,продават най-безнаказано наркотици,а дилърите на свобода,супер корумпирано правосъдие и полиция,заради което ЕС ни прати в девета глуха и най-накрая:каква държава е това,когато те питат,кога ще се пенсионираш а ти да знаеш-ей,години и години минаха и никой не се взе на сериозно за тези проблеми.
15.
HASAN
27.09.2014 16:18:15
6
4
Те не се борят да направят нормална държава -за гербаджиите говоря а да се наредят на софрата


















































ОПРАВЯТ ТЯХ СИ,, НЕ ДЪРЖАВАТА
14.
местен
27.09.2014 16:14:19
2
5
По чие време започна да се строи в Иракли?Кой иска да даде Карадере на супер инвеститори, които да застроят това божествено място?По чие време се построи "Златна перла" край Царево и по кое време беше съборена?На кого брат му застрои скалите на Созопол със супер модерен хотел?Мога да изброявам до утре, но отговорът е един БСП, в лицето на Станишев и компания:)))))))))))Така че хайде да не говорим за супер наглост...:)))))))
13.
другарю Петров
27.09.2014 15:49:22
5
4
Имам чувството,че днес са пуснали вксички хард комунисти,днешни гербаджии да коментират. Ма те хорицата толкоз си могат от време оно,бе др.Борисов. Остави ги на мира. Та, другарю Петров, ша ви замола да ми снесете информация за "промените в администрацията на министерствата",които ГЕРБ е започнала и ие време"тя да продължи с нов мандат на ГЕРБ". Например, колко калинки,без дипломи бяха назначени в тези администрации, колко министри бяха назначени,взети от кръставищата, колко бяха назначени като изпълняващи длъжността с намалено работно време, за да не се обявяват конкурси, и т.н. Моля,др. Петров,МОЛЯ!
12.
Марио Петров
27.09.2014 15:42:51
4
5
Крайно време е да се обърне внимание да раздутата, неефективна, неквалифицирана администрация и да се положат основите на бъдеща реформа. По времето на ГЕРБ започнаха промените в администрациите на министерствата, време е тя да продължи с нов мандат на ГЕРБ.
11.
до № 9
27.09.2014 14:57:02
4
2
Мой човек, можеш ли ме светна с кой номер са комунистите? Да не ги бъркаш с партийните секретари на ГЕРБ?
10.
ало ГЕРБ
27.09.2014 14:54:59
4
3
Какво стана бе? И аз четох за Ивелина Василева, даже прочетох,че те с този Аличков заедно имали тези мощности и съответно тези милиони. Защо мълчите? Нали масово,всички кандидати за депутати сте на амбразурата по всякакъв повод. Излезте, или да излезе Василева, да ни каже защо така? Това ли ви е морала, затова ли искате властта?
9.
!
27.09.2014 14:53:10
3
5
Абеее вие от комунистическата партия щото сте много хубави и затова вече 5 гласа не можете да съберете в Бургас..
8.
местен,
27.09.2014 14:50:20
3
8
Хайде братко, като си толкова наперен, изброй ми пет концесии поне,"които правят БСП"! Ако ми изброиш поне пет концесии, аз пък ще ти разкажа що е "такова безобразие и наглост" на ГЕРБ и Гербавите крадци. Не се крий, а почвай 1,2,3 и т.н. Концесия-кога е сключена, на кого е концесията.
7.
КАКВИ СА КАНДИДАТ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ
27.09.2014 13:03:21
8
10
Малки човеци с голяма уста -
зинали,
решили да погълнат света.

Искат богатство
и почетни постове.
Искат дворци
на Канарските острови.
Искат охрана
и аудитория.
Искат голяма
роля в историята...

Само че гледат
на педя от земята...
Казвам им името.
И пускам водата.
6.
ДО другаря МЕСТН
27.09.2014 13:01:41
7
10
от 2009 какво направиха вашите ИДОЛИ от ГЕРБ ?
И защо като бяха на власт 4 години си бъркаха в гъза?Вашето е безобразие и наглост господин ГЕРБЕР !
5.
местен
27.09.2014 12:53:16
6
10
Всичко, което сега се случва с това чудовище кариерата, която цели да убие нас и децата ни, за да си напълни някой гушката с пари, започна по време на тройната коалиция 2008-2009. Всичко се направи зад гърба ни, както всички концесии, които правят БСП. Сега искренно се надявам ГЕРБ
да спрат този произвол и никога да не се допусне повече такова безобразие и наглост.
4.
Милен
27.09.2014 12:00:32
4
8
Всички искаме прозрачност и ефективност в действията. Дано да не останат само предизборни думи докато получите и моя глас.
3.
бирхан
27.09.2014 11:42:26
12
10
от къде тази ефективна администрация ,като при вас само КАЛИНКИ шават , при прозрачни процедури ще умрете от глад само на една държавна заплата ИЗЛИЗА ,ЧЕ ПАК САМО ШМЕНТИ КАПЕЛИ Е ЦЯЛАТА РАБОТА , щОТО ЕДНОТО ГО НЯМАТЕ ,ДРУГОТО НЯМА ДА ГО ПРАВИТЕ . NO MERCY
2.
до г-жа Ивелина Василева
27.09.2014 11:31:19
11
16
Г-жо Василева, медиите днес побликуват сведения за притежателите на фотоволтаични паркове и техните годишни печалби от тази дейност. Публикуват и годината на взетите разрешения за монтирането им, които са в диапазона 2010 - 2012г., т.е. управлението на ГЕРБ. И ако това все пакне е новина, то личностите стават известни за пръв път. Към Вас имам следното питане, породено от публикации, които ще цитирам . Владимир Аличков, зам.Председател на фотоволтаичната асоциация у нас, притежава фотоволтаични паркове с годишна печалба от 6.7 милиона лева Е ПРЯКО СВЪРЗАН С ИВЕЛИНА ВАСИЛЕВА, по това време Зам.Министър на МОСВ! Та питам: каква е Вашата връзка с това лице, каква част от милионната му печалба е Ваша и имате ли морал да бъдете водач на листа и да говорите за"прозрачни процедури",които "ще защитят правата на гражданите"? Каква част от вината за наложеното 10% увеличение на тока, а от там на стоките и услугите за гражданите, ще поемете лично Вие и вашата листа, заради това масово разрешаване на ВЕИ-та, които оказват най-голямо влияние в микса, ценообразуващ ел енергията ни? За мен маските ви паднаха, остава и останалите избиратели да Ви опознаят достатъчно.
1.
Мария
27.09.2014 10:41:07
12
15
Много съвестни, не само депутати а и човеци, УСПЕХ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ГЕРБ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори