×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Секс-съвети само за семейни двойки


Секс-съвети само за семейни двойки
Дори да сте в златната възраст, не забравяйте нежността
25 Август 2014, Вторник, 00:14 ч.

Дръжте се като гаджета, ескпериментирайте, показвайте нежност, иначе хармонията ще изчезне и ще започнат кавгите


Сексът не е главно условие за семейно щастие, но без него е трудно и дори невъзможно да си представим хармоничната двойка. Какво може да се направи, за да не се превърне той в рутина и да доставя удоволствие след 10 и повече години съвместен живот?

1. Сексът не е главното, може и без него

Не е задължително да правите секс всеки ден или на всеки 3 дни. Важното е той да удовлетворява и двамата нартньори, защото в противен случай други хора ще започнат да ви се струват привлекателни и перспестивата за изневярата става все по-реална. Сексолозите твърдят, че редовният секс е необходим на мъжете, защото без него те ще престанат да усещат връзката с партньорката си и ще се отдалечат от нея. А когато не сте близки физически, се появява и емоционалната дистанция - това означава, че все по-рядко ще правите секс. В резултат всеки се затваря в себе си..

2. Докосвайте се един друг (не е задължително само в леглото)

Много двойки имат следния изграден стереотип: ако сте настроени за секс, вечерта завършва с полов акт, ако не – партньорите дори не се докосват един друг. Изследванията показват, че двойките, в които докосването не означава само и непременно желание за секс, усещат по-тясна връзка помежду си. Лекото докосване, бързата целувка, масажът дава възможност на партньора, че е приятен, че с нещо ви привлича, дори днес да сте твърде изморени за секс.

3. Нека сдобряванията завършват със секс

Ако след най-яростната кавга, се сдобрите и правите секс, то това е равнозначно на признание в любов. Може и да не сте съгласни един с друг, но сте заедно, а това означава, че можете да преодолеете всякакви трудности.

4. Не използвайте секса като форма за наказание

Ако отказвате да правите секс с партньора си, когато сте недоволни, обидени или сърдити, това постепенно ще превърне семейния ви живот в кошмар. Вместо висша степен на близост - физическа и духовна - сексът се превръща в оръжие, а самият брак - в борба за лидерство. Ако не сте съгласни с другия, поговорете с него откровено и отстоявайте своето мнение. Не отблъсквайте партньора си, ако разногласията не са толкова големи и все още има възможност да бъдете заедно.

5. Не мислете, че всички е като на кино

Горящи свещи, под, обсипан с розови листенца, белоснежно копренено спално бельо, идеални тела и ... едновременен оргазъм... Всичко това е прекрасно, но рядко се случва в реалния живот. Особено ако имате две деца, куче, напрегната работа и системно не си доспивате. Статистиката показва, че дори в семейните двойки, които смятат брака си за щастлив, съотношението между успешен и неуспешен секс е 50/50. Понякога всичко става много бързо, понякога някой ви пречи, понякога въобще няма оргазъм. Бъдете мъдри и широко скроени - това не означава, че нещо във вашите отношения не е наред.

6. Постарайте се да изненадате партньора си
Знаете, че всеки път не можете да бъдете удивителни и неповторими, но от време на време задължително трябва да се случва нещо сексуално-неповторимо. Между въображението и либидото има тясна връзка. Ако усещането за нещо ново и необичайно започне да се притъпява, желанието отслабва. Измисляйте нови любовни срещи, поднасяйте изненади - не позволявайте да изчезне усещането за нещо ново и необичайно! А това зависи само от вашата фантазия.

7. Флиртувайте

Най-големият проблем на двойките, които са заедно от дълго време, е , че когато свикнат един с друг, партньорите престават да флиртуват. На тях им се струва, че половинката е завоювана и вече могат да се успокоят. Всъщност всеки иска да остане желан за любимия. Така че - флиртувайте един с друг. Обличайте специални дрехи, съблазнявайте, показвайте своите таланти и способности. И още: смейте се шегувайте се. С кого другиго можете да се държите като дете, ако не с най-близкия ви човек!?

8. Гледайте се в очите

Задължително се гледайте в очите по време на оргазъм. В този момент човек е най-открит и уязвим. Ако в този миг гледате в очите на любимия, това също е равностойно на признание в любов.

9. Забравете за мръсните съдове

Най-трудното е да превключим от рутинните проблеми към страстта и романтиката. Има дни, в които дори в момента на оргазъм човек мисли за нещо важно в работата или за неизпраните дрехи. Всичко това убива удоволствието. Забравете поне временно за проблемите. Ако се занимавате със секс с любимия човек, забравете за всичко останало. За него ще има време да помислите и утре.

10. Опитайте бърз секс
Бързият и страстен секс понякога е по-приятен от продължителния. Особено ако сте изморени и искате да спите. Не се притеснявайте да говорите за своите желания и не попадайте под властта на стререотипите. Чели сте, че на жената е необходимо продължително нежно ухажване? Че бързият секс не носи такова удоволствие, както бавният? Забравете тези “златни правила”. Правете това, което ви се харесва и така, както ви се иска. /zdrave.bg

В категории: Животът


Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време
Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори