×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екшън в ж.к. „Меден рудник“: Деца целят хора с ножове и бутилки, съседи искат изселването им


Екшън в ж.к. „Меден рудник“: Деца целят хора с ножове и бутилки, съседи искат изселването им
10-годишната Гергана и 8-годишната Пролетина оставали сами недохранени и заключени, домът на родителите им Станислава и Пейо приличал на бърлога
25 Юли 2014, Петък, 20:54 ч.
Автор: Борислава ГЕОРГИЕВА, снимки автора

10-годишната Гергана и 8-годишната Пролетина мятали всичко каквото им падне през терасата, системно оставали заключени без храна вкъщи

10-годишната Гергана и 8-годишната Пролетина влудиха жителите на най-големия бургаски ж.к. „Меден рудник“, като обстрелват с ножове и бирени бутилки случайни минувачи. Съседите пропищяха срещу тяхното семейство Георгиеви, които от години живеят в бл. 62, защото през последните месеци положението е нетърпимо. Двете момиченца на Станислава и Пейо Георгиеви започнали да хвърлят по хората каквото им падне. Възрастен човек едва се отървал невредим, след като бирени бутилки и ножове летели от седмия етаж към него. Друг обаче бил ударен от дървена дъска. Малко момиченце от съседен вход е с прорерзна рана на крака от супена чаша. Купища обувки са се изсипали над жени, които са отивали на пазар. Жителите на бл. 62 вече са направили подписка за отстраняване на семейството. Тъй като децата са системно заключвани от родителите си. В жилището им имало баба, която била на легло и неконтактна. Децата оставали с дни без храна. 10-годишната Гергана и 8-годишната Пролетина изглеждат слабички и недохранени. В дома пък е мръсно и пълно с хлебарки.

След последния обстрел с предмети късно снощи пред бл 62 пристигнали четири патрулни полицейски коли от 4 РУП Бургас. Служителите на реда обаче били безсилни, защото без прокурорска заповед не можели да изкарат децата от дома им.
Униформените сигнализирали до Агенция за защита на детето и социални грижи. Днес е било проведено спешно заседание на мултидисциплинарен екип по координация за деца- жертви на насилие. Взето е решение малките Гергана и Пролетина да бъдат настанени в кризисен център в срок от 24 часа. Социални работници пък започват работа с родителите.

В категории: Бургас


8
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
8
Коментара по темата
8.
violeta
27.07.2014 13:34:30
0
0
В нашият блок има същия случай. Майката я няма по цели нощи, безпризорно оставя децата си, които пък събират целият квартал и става щура оргия.
7.
Очевидец
26.07.2014 07:45:11
2
4
Съседите в продължение на месеци през ден-два сигнализират полицията, която се отзова. Срамувам се от безсилието на служителите на реда, които са ограничени в своите правомощия и освен унижение за тях и недоволство от живущите друг ефект няма. Колко институции са призвани по закон да подпомагат и защитават децата, но чиновническото бездушие на всички нива водят до подобно състояние на нещата в нашата изстрадала държава. След обръщане на каруцата пътища много.
6.
:(
26.07.2014 01:05:34
0
7
A и съседите кaкви хорa сa , че не сa подaли сигнaл зa мaлтретирaни децa досегa?! Бездушни овце!
5.
:(
26.07.2014 01:03:31
0
8
Вик зa помощ е било товa.
Кaк тaкa хрaнa зa децaтa не е имaло , но бирени бутилки- дa?!
В Испaния също ще бъдaт отнети родителски прaвa веднaгa , и децaтa ще бъдaт нaстaнени в приемно семейство , a нaстойниците съдени. Сaмо в тaзи държaвa ли сa толковa мудни?!
4.
Помогнете
25.07.2014 23:55:44
0
6
Помогнете на децата те заслужават да им се помогне.
3.
Обективен
25.07.2014 21:57:03
0
24
Тая дебела свиня Станислава редовно е в машинките и харчи доста пари докато детето от снимката с червения потник я чака отвън и от време на време я моли за парички след което бива наругано жестоко.Един път като видях детето отвън седящо на земята го попитах дали има нужда от нещо а то се стресира все едно е детето от джунглата мръсно и незабелижимо от всички останали.Спасете децата и смърт за прасето.
2.
Някой
25.07.2014 21:37:25
4
19
В Англия на 2-рия ден децата в приемни семейства, а родителите в затвора
1.
user
25.07.2014 21:28:11
2
27
Добре, че децата са започнали да хвърлят ножове, за да им обърне някой внимание. Бездушен народ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори