×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жители на Карнобат бесни: Обществен ред пише фишове в несвяст на непознати шофьори, своите ги пази


Жители на Карнобат бесни: Обществен ред пише фишове в несвяст на непознати шофьори, своите ги пази
Автомобили като този не биват санкционирани по никакъв начин от служители на Община Карнобат, тъй като те са на познати лица и се ползват с двойни стандарти, оплакват се потърпевши
21 Юли 2014, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Гергана ИЛИЕВА снимки: Марияна

Ако автомобилът не е в списъка на познатите, незабавно отнася глоби, ядосват се хората


„Служителите на общинското звено по обществен ред в Карнобат си подбират нарушителите, които да глобяват. Нямаме равни права. Трябва да има ред, нали за това е тази институция“, възмутени са жители на Карнобат. Те пропищяха от начина, по който се санкционират водачите на коли в града. Повод за това е станал млад мъж, който паркирал колата си на тротоара пред къща на свои познати на улица „Св. Св Кирил и Методий“.

„В 12,00 часа са минали от Обществен ред и са залепили фиш на стойност 30 лева за неправилно паркиране, но единствено на неговата кола, а останалите автомобили, които също са спрели по тротоарите, не са глобени. Това е така понеже само на приятелят ми колата е с чужда регистрация“, оплаква се Марияна Георгиева.

Тя уточнява, че мъжът е напълно съгласен с глобата, която му е наложена и ще я изплати.
„Но защо само той? Другите коли имат ли някакви привилегии?“, пита Марияна. 
Тя и нейният приятел са отишли в Общината, за да потърсят отговор на въпросите си. От там обаче се държали високомерно и не поели отговорност за случилото се.
„Извиняват се с това, че към момента на проверката само той е бил в нарушение и останалите 10 коли са паркирали, след като служителите са си заминали, което не е така“, каза пред Флагман.бг още младата карнобатлийка.

Тя ни изпрати снимки,на които ясно се виждат и други автомобили, паркирани по същия начин. Те обаче са с бургаска регистрация и се управляват от местни жители на града. Точно поради тази причина общинските служители не ги закачат.

ОЧАКВАМЕ И ДРУГИ ВАШИ СИГНАЛИ НА [email protected]
Това е автомобилът, чийто шофьор е бил санкциониран. Според служителите от Обществен ред, той е бил единственият нарушител по време на проверката им

В същото време обаче на всеки ъгъл има и други нарушители, които обаче са с бургаски регистрационни табели


 


В категории: Карнобат


13
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
13
Коментара по темата
13.
???
22.07.2014 14:49:54
0
5
Не бе, на никого не пречи "Ладата". Само дето е заела целия тротоар. Ама нали по селски тротоара пред къщата си е наша собственост, само като падне сняг някой друг трябва да го изчисти.
12.
жител
22.07.2014 11:49:14
1
1
познах местата на всичките коли,само че глобената кола е паркирана на място където пешеходеца трябва да използва,минавайки от там,иначе трябва да слезе на шосето.В целия град има такива паркирани коли,но трябва да се внимава все пак да не пречат.И питам,какво пречи,и на кого"Ладата",която между впрочем въобще не е на "Кирил и Методий".Не може да цопнеш колата си където е единственото място на пешеходците и после да же жалваш.ДЕЦА!!!
11.
жител
22.07.2014 11:49:13
1
2
познах местата на всичките коли,само че глобената кола е паркирана на място където пешеходеца трябва да използва,минавайки от там,иначе трябва да слезе на шосето.В целия град има такива паркирани коли,но трябва да се внимава все пак да не пречат.И питам,какво пречи,и на кого"Ладата",която между впрочем въобще не е на "Кирил и Методий".Не може да цопнеш колата си където е единственото място на пешеходците и после да же жалваш.ДЕЦА!!!
10.
Карнобатски
22.07.2014 11:47:41
0
4
Какви фишове от Обществен ред? Хахахаха..... нямат ЗАКОНОВО право да пишат такива неща :)
9.
Жител
22.07.2014 07:34:32
0
2
Докато кметовете разчитат и се обграждат с хора, които работят не за" ползу роду", а " за ползу джоба", ще царят своеволия и избирателност при изпълнение на местни и държавни закони.
8.
.......................
22.07.2014 01:08:46
0
3
V Pomorie za paeka otgovaria tapata Muzakova i Vasko putkata goliam ta6ak sa podlogite na kmeta ,celiat grad imse smee.
7.
мен
22.07.2014 00:41:06
0
2
В Бургас също глобяват избирателно!Мариян Ангелов трябва да го уволнят веднага и на съд че праща екипите на едни и същи места.Общинската наредба трябва да важи за всички еднакво!!!
6.
ОТ БУРГАС
22.07.2014 00:10:05
2
1
НА МАЙКАИМ ПУТКАТА ТОВА СА СЛЕДВАШИТЕ НЕЩАСТНИЦИ ГОЛЯМ ГО ВАДЯТ А В СЛЕДВАЩИЯ МОМЕНТ МЯУКАТ.КАТО ПУ,КИ
5.
гражданин
21.07.2014 22:36:06
0
4
Г-жо Касабова,"гражданите" са много притеснени като им се наруши"соокойствието"
4.
PLAMEN
21.07.2014 22:02:43
2
9
ПОЗНАХТЕ ЛИ ДЖИПЪТ МЕРЦЕДЕС ОТ ГЛАВНААТА СНИМКА ?ДАЛИ НЕ Е НА ВЯРА ПЕТРОВА ?А,НАИСТИНА Е ТОЙ.И КАК ДА Я ГЛОБЯТ.КАК ЩЕ СИ ПЛАТИ 30 ЛЕВА,ОТКЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕ БЕДНАТА ЖЕНА.
3.
До Москва
21.07.2014 21:50:29
1
3
Не само там, а навсякъде служителите на тези служби действат ИЗБИРАТЕЛНО. Автомобилите на " нашите" хора и техните гости могат да паркират навсякъде вляво, вдясно, на тротоара, на завоя, пред входа на жилището, пред гараж. Ако не си от " нашите" за минути пристигат и ти слагат " скобата", фиша или го вдигат с " паяка". По черноморските курорти в момента сме свидетели на стар трик за"резервиране" на парко място за " нашите хора" с каси, кофи за смет, бутилки с вода , счупени пластмасови столове поставени на асфалта. Има разпоредби и правила на местно ниво, но те са само за обикновения данъкоплатец , а не за " нашите" хора.
2.
35536
21.07.2014 21:19:04
0
7
Вижте страницата на община Поморие във фейсбук.
Риднински паяк!
1.
МОСКВА
21.07.2014 20:27:02
3
13
Там винаги е било така. В магазини, учреждения,болница,автогара. Провинциален манталитет и високо самочувствие.Не могат да израстат това.Не виждат,че се превръщат в селище от градски тип.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори