×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Икономистът Валентин Люцканов е новият областен лидер на Движение България на гражданите в Бургас


Икономистът  Валентин Люцканов е новият областен лидер на Движение България на гражданите в Бургас
Валентин Люцканов е новият областен координатор, работи като Експорт мениджър в шоколадовата фабрика "Победа", член на националния отбор по подводен риболов
27 Март 2014, Четвъртък, 18:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Той е мениджър в Търговския отдел на шоколадовата фабрика „Победа” и е запален по подводния риболов

Икономистът Валентин Люцканов – мениджър в Търговския отдел на шоколадовата фабрика „Победа”,  е новият областен лидер на Движение България на гражданите в Бургас. Той бе избран на събрание тази вечер, в което участваха представители на всички общински структури в областта. Той получи 7 гласа от имащите право на вот общо 11 делегати. Той беше поздравен от лидера на партията Меглена Кунева, която присъства на форума. Конкурент на Люцканов в надпреварата бе Кирил Крушков, който временно изпълняваше досега функциите на областен координатор и е общински председател на ДБГ в Созопол. Активисти на партията коментираха, че вотът е натежал към Люцканов, заради убеждението на повечето от тях, че лидерът трябва да е от Бургас, както Флагман.бг прогнозира преди седмици.
Валентин Люцканов се занимава с политика от лятото на 2012 г., когато става член на ПП „Движение България на гражданите” и е избран за член на общинското ръководство на партията в Бургас. Той е на 37 г., семеен е и има петгодишна дъщеричка. Завършва средното си образовние в ССУМОР-Бургас със специалност „Корабни машини и механизми”. Продължава обучението си в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” и се дипломира като магистър по специалността „Стопанско управление”.
От 7 години работи като „Експорт мениджър” в Търговския отдел на фирма „Победа” – АД и отговаря за различни чуждестранни пазари на фирмата.
Занимава се активно с подводен риболов и е част от най-титулования клуб в страната в този спорт - „Нафтекс” – Бургас. Многократен отборен и индивидуален шампион на Държавни първенства, както и 5-кратен първенец в ранглистата за последните 5 години. Вече 10 години е част и от националния отбор, с който постига и най-големия успех в историята на българския подводен риболов – трето място на Евро-Африканския шампионат, Хелзинки- 2013.
Изборът на нов лидер се проведе, след като преди пет месеца тогавашния координатор Пламен Янев обяви, че напуска партията.

В категории: Политика


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
66
01.04.2014 19:19:21
1
1
Е, щом е готов да се навежда и ближе, халал да им е
10.
Към Шимошето
28.03.2014 16:06:59
4
4
Пак се търси зад вола теле, думи нямам....С този негативизъм ще вървим назад, а не напред! Бог да пази България от българите и от тяхната жажда винаги да има задкулисия, манипулации и т.н.!!!!!
9.
Шимоше
28.03.2014 13:02:44
3
3
ако отворите сайта на шоколадовата фабрика ПОБЕДА там пише че си партнира с ЕБВР-Европейската Банка за Вьзстановяване и Развитие-в тази банка се крият ВСИЧКИ КЛЮЧОВЕ кьм задкулисието-Герб-РБ-ДБГ.ЕБВР-е собственост на група полски и литовски евреи шефа на банката индиеца Чакрабарти е бил 5години шеф на КБЦ-белгия с тази банка е свьзана е друг член на задкулисието у нас Цветелина Бориславова.Кунева е член на френската банка БНП Париба и2ТЕ с Бориславова са представителки на на Бьлгария за Триелитарната Комисия -група от масонски тип провеждаща политика на НовСветовен Ред.При своето посещение в Лондон кьдето е центалата на ЕБВР президента Плевнанлиев част от крьга на Бориславова -Глобална Бьлгария се срещна с банкера Чакрабарти кьдето са обсьждали целите на задкулисието както и спонсирането на проекти единствено в полза на банкерите .На ЕБВРсе дьлжат някой от големите проекти за инфрастуктура и пограми за интегриран градски транспорт за стотици милиони тоес отпускат се пари от ЕБВР но се закупуват автобуси -полски точно от определени фирми собственостна акционери на сьщата банка-тоес цикьла купувач-продавач се затваря плащат бальците и общините сьс високи загробващи заеми които врьщат с години вдигат се даньците на бг гражданите а бьрзите и големи печалби остават за банкерите от ЕБВРи техните пионки-кмет общинаи и приближени политици
8.
kapitan
28.03.2014 12:52:35
1
5
Човекът е сладкар и рибар. Задачата му е с пасти да лови шарани. Дали ще кълват обаче?
7.
мената
28.03.2014 11:15:12
2
1
Нека да видим резултатите от изборите и пак ще говорим. А за новите политици къде са Стоянов, Маевса, Долчинков......
6.
Доволен
28.03.2014 09:36:12
6
6
Винаги ще има недоволни и да плюят, не мога да разбера що за хора сте вие??? Човекът е доказал се професионалист в своята област, гласува му се доверие, което съм сигурен, че той ще оправдае. Не е ли това насоката, в която трябва да се движи нашата жалка България??? Докога трябва лидери да бъдат доказали се мошенници и измамници? Нека да дадем път на нови доказали се хора, за да имаме шанса да се оправим поне малко. MOK, а къде се казва, че подводният риболов е с олимпийско значение? Информирайте се малко, образовайте се, и тогава се изкарвайте компетентни, ако успеете, разбира се........Пожелавам успех на Валентин! На такива хора разчитаме всички да ни изкарат от кашата!
5.
venci
28.03.2014 08:11:59
2
13
С кукли на конци ще имат същия резултат на парламентарните избори. Поредният Пламенчо който започна като областен и като реши да расъждава го изгониха. Какъв политически опит има това момче? Какви избори е печелил? Единствено условие - удобен!
Жалка картина с ясен край.
4.
МОК
28.03.2014 08:01:16
3
6
Незнаех че подводния риболов с Олимпииско значение
3.
ихбгхйб
27.03.2014 23:38:47
6
5
Човек с чисто минало, спортист, менеджър в успешна фирма, вие кво искате ??? Все недоволни сме. Плюем по всички. Аз вярвам че все пак има останали макар и малко верни политици на родината.Пък и мисля че е добре все пак кмета ни да има една-две по добри алтернативи от БСП . Мое мнение никого не агитирам и никого не искам да обиждам.
2.
Off
27.03.2014 21:07:33
6
7
Jivko e Valio..........izbora na ediniq obesnqva i drugiq ..........taq prosto vzima samo nqkvi mazni mardi ,uvi koito poznavam nad 20 g :))))Det se vika tapacite gi izbirat s konkurs :))
1.
Цаца
27.03.2014 21:02:13
6
7
Кунева избра Шампион по подводен риболов да и жвака скумрията
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори