×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пречуканият затворник Закса полудя, викат психиатър да го упоява


Пречуканият затворник Закса полудя, викат психиатър да го упоява
Закса скандализира държавата с интервю по телефона за Флагман.бг, чрез което обвини в чудовищна корупция ръководството на затвора
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Февруари 2014, Четвъртък, 13:43 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка Иван КОЛЕВ

Приятелката му Стоянка пътува с автобус от Търговище, иска среща с проверяващите


Има опасност приятелят ми Господин да умре в Бургаския затвор! В момента той се намира в Големия салон – така наричат Изолатора, но виковете и воят му за помощ ехтят в цялата сграда. Моля, дайте гласност, изплака годеницата на лишения от свобода пандизчия – Стоянка. Тя позвъни в редакцията, за да каже още, че пътува с автобус от Търговище и всеки момент ще е пред вратите за затвора. Там на място ще прави усилия да се срещне с изпратените от правосъдното министерство проверяващи.
Както Флагман.бг пръв съобщи, в мястото за лишаване от свобода в Бургас вчера министър Занаида Златанова разпореди проверка. Проверяващите са вътре, но се оказва, че те са дошли по жалба на друг затворник, който е бил пребит от надзиратели доста преди вчерашния инцидент с публичния опит на Господин Димитров-Закса да се самозапали.
Закса е с обгорени гърди, тъй като пъхаше в пазвата си горящи вестници и други книжа от съда, докато в килията му нахлуха пазачите и го спукаха от бой. Това стана в петте минути, когато по телефона си той даваше интервю за Флагман.бг. Според източник от затвора, с когото Стоянка е разговаряла, очите му били подути от ритниците в главата. Бил целият в рани и болките му били непоносими. Въпреки това лекар не е викан, а трябвало да му се дадат и успокоителни, тъй като бил напълно превъртял. Блъскал се в стените, имал поведение на напълно полудял.
Според непотвърдена информация в 10 часа тази сутрин е имало план за извеждането на Закса извън затвора с линейка, но тази операция е била отхвърлена в последния момент, малко преди да влязат пратениците на правосъдното министерство. Причината била в това, че трябвало да му се изготвят документи за настаняване в подходяща лудница. Това обаче можело да стане едва след свикване на комисия.

В категории: Крими


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
8
Коментара по темата
8.
европеец
07.02.2014 17:18:25
1
1
ало, европата ли, дето "да напускаш държавата час по-скоро" /нали знаеш за кораба и мишките/, като си такъв оптимист и защитаваш пандизчиите вместо да бягаш отиде да живееш при закса в "големия салон" нали не вярваш да е най-лошия човек на света
7.
Затворниk
07.02.2014 08:49:53
1
1
Белитков крадец върни ми парите маймуно мръсна или ке те тепам!
6.
evropa li?
07.02.2014 00:24:02
3
6
Затворниците са виновни, трябва да търпят наказание, но това е грозно и зловещо. На записа си личи как някой пребива човека. Престъпник е, не вярвам и да е най-лошия човек на света. Все пак всички депутати са направили много по-големи золуми. Как не ви е срам бе господа политици, полицаи и общественици? С какви очи се наричате и ни наричате Европейци. Това прилича на някоя бананова република. Жалко! Надявам се да успея да напусна държавата час по-скоро. Докарахте я дотам, и най-големите оптимисти да се решим да разпродадем всичко и да се махнем. След 20 години ще останат май само цигани и турци тук. Жалко! .. но въпросът е докъде ще я докарате? Аз мисля, до никъде. Просто в един момент ще се избиете един друг и държавата ще остане едни географско понятие. А народа ни ще е по всички краища на света. И ще ви проклина до живот. Мръсни политически курви, до един сте за доживотни присъди!
5.
Бръмбарче
06.02.2014 19:51:16
3
9
Автора на статията абсолютно целенасочено въвежда в заблуждение читателите , които не знаят как тече живота в затворническите заведения.Да не споменавам , че явно обвинява в безпричинен побой ( ако изобщо е имало такъв ) полицаите , които уж били влезли в килията на тоя циркаджия-пироман.
4.
666
06.02.2014 17:28:52
5
13
abe vie kvo govorite be, za kvi prava govorite ve.srabska muzika,eba... i boi tva zaslujavat tiq bokluci,ma ne samo mangalite,vsi4ki nared.
3.
Do 1
06.02.2014 16:37:21
6
16
Какви глупости говориш, № 1? Как можеш да мислиш, че "благодарение на затворниците" служителите получавали възнаграждения и имали доходи? Що за неосъзнат глупак трябва да си, за да мислиш това? От къде са възнагражденията, респективно доходите на служителите? От затворниците ли? ... То бива, бива твоето, ама чак пък толкоз ... Да не коментирам многобройните правописни и пунктуационни грешки, които съдържат петте ти реда...
2.
До 1
06.02.2014 15:11:33
8
36
Прав си, човече, никак не е етично. Не е етично разни помияри да се разхождат по улиците и да мутреят, а после да ги *** в затвора до пръсване докато полудеят. Виж от друга страна "До стената" е една изпитана и доказана практика. Тогава няма да има ни заксове, далакмани, марсианци, троянци, рочи и т.н. подобна измет. Вярно е, че подобни боклуци, живяли цял живот на гърба на чуждото нещастие, не си струват и служебно погребение... ама на то от етика, манячеее, лек, лице, батка. Лек ден от мен.
1.
кп'л;ящя
06.02.2014 15:04:36
24
14
В затвора все пак има хора,това не са жовотни,и не бива да се проявява такава голяма жестокост.Все пак благодарение на затворниците,и служителите който работят там получават възнаграждения и имат доходи.Не е човешко и етично,да го пребиват от бой,и после да го оставят в коридора да стене от болки и рани!?Това да не е 19 век???Повече от ясно е,че има корупция там,и че са малтретирани затворниците,но това не е човешко!Замислете се!!!!Най-вероятно има право този затворник,щом е стигнал до тази крайност!Браво на Флагман,доста етични сте,щом дадохте гластност на този човек!Помъчете се,да покажете цялата истина,и да си помесът наказанията всички който са отговорни за това!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори