×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лодки “плават” по улиците на Равда, майки с колички не могат да използват тротоара


Лодки “плават” по улиците на Равда, майки с колички не могат да използват тротоара
“Паркирани” на тротоарите на Равда лодки затрудняват родителите на малки деца.
10 Декември 2013, Вторник, 10:17 ч.

Ще глобя собствениците им и проблемът ще бъде решен, закани се кметът на Несебър
Вместо в морето, рибарските лодки вече “плават” по улиците на Равда, алармират възмутени граждани. Заради обемистите плавателни съдове, майките са принудени да карат детските си колички по платното за движение на моторни превозни средства. Въпреки оплакванията, кметството не взема никакви мерки, за да бъдат освободени тротоарите, уточни водещата на “Здравей, България” Анни Цолова. Майки от селото ни потърсиха, защото няма как да стигнат безопасно до единствената детска градина с децата си, добавя Виктор Николаев.
“Пред този проблем сме изправени всяка зима. Няма никаква видимост и шофьорите трябва да карат много бавно и внимателно, за да не блъснат някоя майка или баща, които отиват да си приберат детето от близката детска градина”, каза пред камерата на Нова телевизия Светлана Стойкова.
8-годишната Кремена също сподели, че често й се налага да слиза от тротоара, заради “паркирани” лодки.
“Като няма къде да ги приберат хората, къде да ги сложат!? Затова гушкам детето си, а шофьорите се съобразяват и карат бавно”, заяви друга дама в разговор с репортера Цеца Алексова.
“Кметът на Равда трудно се открива, но съм говорила със служителките му. Казват ми “пуснете си молбата в Община Несебър”, но не уточняват към кого да се обърна. Ако е моторно превозно средство, ще изпратят “паяк”, обаче това е лодка”, жалва се Стойкова.
Екипът на Нова телевизия също не можа да открие кмета на селото, тъй като бил в отпуск до края на годината, а заместник няма. Затова пък градоначалникът на Несебър застана пред камерата, за да обещае, че ще реши проблема.
“Ще отида следобед да проверя как са нещата. Ще бъдат санкционирани граждани с лодки. Не е приятно по тротоарите и по улиците да стоят и да се затруднява движението. Недопустимо е най-вече в районите, където има обществени сгради и детските градини. Проблемът ще бъде решен” заяви Николай Димитров в интервю с Цеца Алексова.



В категории: Несебър


Символ на злото ли е Дама Пика?
Символ на злото ли е Дама Пика? 13/06/2024, Четвъртък 15:06 1
10
Коментара по темата
10.
то
11.12.2013 19:23:39
0
2
Ми те нещата за кмет на там вървят пицата и Николай Димитров са едно и също само имената им са различни
9.
ОЛЕЕЕ
11.12.2013 17:10:38
0
2
САМО ТОВА ЛИПСВА КМЕТ ПИЦА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЕЛВАМЕ АКО И ТОВА СТАНЕ
8.
то
11.12.2013 10:41:03
0
4
Другия път да изберат пицата за кмет на Несебър
7.
Батман
10.12.2013 23:57:21
0
4
Проблема е пресилен.В Несебър, Рава,Влас и др. няма и куче след 17.00ч. и съвсем не е толкова натоварено.Лодките наистина нямат стоянка,защото Пици,Мици и тем подобни храни са се разположили навсякъде.
А най смешен ме е "кмета-слънце",който всичко ще оправи.Ще се оправи Ники ,ама за кого?За тебе и за твоята дружина или за хората а?
Равда се разрастна много,но местните хора са пренебрегнати.
6.
ssss
10.12.2013 22:20:14
0
2
MOJE DA E SELO AMA SME S 3 ETAJNI KA6TI A NE S APARTAMENTI PO 2 STAI KATO TEM MIHAILE
5.
До михал
10.12.2013 18:26:24
1
3
Или ти си "мега" зле, или отдавна не си ходил в Равда, тъй като това село е доста по-различно от твоите представи за село :) А относно апела ти към майките, спести си го, тъй като в това село, майките имат доста права и привилегии, на които се радват, далеч от твоите "селяндурщини" :)
4.
Emil
10.12.2013 14:04:49
0
4
ami ako imaha horata zashtiteni lodko stoqnki shtqha tam da gi darjat vaprosnite lodki,ne da gi raznasqt s paqcite po 2-3 pati v godinata iz seloto. za sajalenie tozi problem go ima i v NESEBAR i v POMORIE :)
3.
спаска
10.12.2013 14:02:03
3
6
Те щото майките се изтрепаха да се разхождат по улиците на Равда...зимата освен котки и кучета друго не се вижда навън...
2.
ceco
10.12.2013 11:27:32
0
4
ha sega da go vidq nesebarskiq paqk dali 6te izpalzi ot dupkata az otdavna podoziram 4e tiq al4ni paqci zimata rabotqt v sofiq a lqtoto idvat na moreto
1.
михал
10.12.2013 10:26:45
3
9
Нямали място хората къде да ги оставят.
Че то в Равда къща по-ниска от три етажа и с три гаража няма!!!
Само че гаражите са вече магазини и се отдват под наем и се върти бизнес.
Това е.
А майките съветвам да се махат от село, защото на село освен селяндурщина друго няма.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нинова към членовете на БСП: Приемете оставката ми и не давайте партията на търговците Нинова към членовете на БСП: Приемете оставката ми и не давайте партията на търговците Откритото писмо на Нинова бе разпространето от пресцентъра на партията, след като стана ясно, че има подписка за свикване на Националния съвет на 15 юни и тя е заведена в деловодството на "Позитано" 20 Рядка болест покоси майка на две деца от Бургас, близките се нуждаят от помощ Рядка болест покоси майка на две деца от Бургас, близките се нуждаят от помощ Крисена георгиева е диагностицирана със заболяване, от което са регистриране само 3 случая в света Радев ще обяви в понеделник кога ще свика Народното събрание Радев ще обяви в понеделник кога ще свика Народното събрание Очаквам от изявления да се премине към диалог вежду политическите сили - от тях зависи дали и какво управление ще имаме, каза държавният глава Вижте кои са 240-те нови депутати Вижте кои са 240-те нови депутати Интересни фигури предстои да положат клетва в НС  Символ на злото ли е Дама Пика? Символ на злото ли е Дама Пика? Според една версия този мистериозен и мистичен образ ще помогне да ни се изпълни всяко желание Кметът на Трояново Димитър Николов стана депутат от Ямбол Кметът на Трояново Димитър Николов стана депутат от Ямбол Изненадващата му поява в 31 РИК доведе до нужния резултат и вдигна двойно гласовете за ДПС ВиК-Бургас възстанови водоподаването около къмпинг „Градина” ВиК-Бургас възстанови водоподаването около къмпинг „Градина” Очакванията бяха, че това ще може да се случи чак вечерта Ето как да се отървем от болките в ставите Ето как да се отървем от болките в ставите Конвенционалните лекарства осигуряват само малко облекчение и не решават проблема кардинално Българин на ресторант с Джей Ло в Санта Моника Българин на ресторант с Джей Ло в Санта Моника Папараци нападнаха Кирил Евтимов и световноизвестната певица Почина виден архитект (СНИМКА) Почина виден архитект (СНИМКА) Арх. Валентина Атанасова е автор на околното пространство на НДК  
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори