×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Недоволни общински лидери напуснаха Меглена Кунева по Черноморието (обновена)


Недоволни общински лидери напуснаха Меглена Кунева по Черноморието (обновена)
При учредяването на ДБГ в Бургас имаше голям ентусиазъм, но хората бързо се разочароваха. Общинските лидери бяха назначени, повечето от тях бяха крайно непознати за местните хора и останаха в анонимност и до днес
08 Ноември 2013, Петък, 08:53 ч.
Автор: Флагман.бг

Структурите в Приморско, Поморие и Камено си тръгват разочаровани от партията
Общински лидери на структури на „Движение България на гражданите" в Бургаска област напускат недоволни Меглена Кунева, макар че повечето от тях преди влизането си в партията бяха напълно неизвестни и останаха такива и до днес. В свои заявления председателите на структурите в Камено и Поморие, заедно с общинските ръководства заявяват, че се оттеглят и желаят да прекратят членството и работата си за партията. В Поморие преди парламентарните избори с вълната от назначени общински лидери беше определен шефът клуба по лека атлетика Атанас Атанасов.

Председателят на общинската структура в Приморско, също се оттегля от ръководството и прекратява членството си в партията. Още при обявяването на името на Лиляна Драганова от централата в София, че тя ще поеме поста, в морската община се зачудиха каква ще бъде нейната функция там. Жената беше напълно непозната в местните политически среди. Очакваше, че лидерският пост ще бъде отреден на общинския съветник от групата на екскмета Димитър Димитров - Илия Петков, затова неговите съмишленици останаха крайно разочаровани от наложеното им име. В Приморско се коментира, че от избора на общински лидер до сега, местната организация няма никакви изяви.
Като основна причина за вълната от напуснали лидери се посочват пълното разминаване между обещания от Меглена Кунева демократичен проект и това, което се случва днес.

Общинските структури са разочаровани от политиката и начина за взимане на решения в „Движение България на гражданите". Провеждането на политика в тесен лидерски кръг, без да се зачита мнението на структурите в страната са в пълен противовес с принципите декларирани при учредяване на партията, смятат недоволните. Съобщението за техните мотиви е изпратено от бившия областен лидер Пламен Янев, който преди седмица обяви, че си тръгва от партията. Тогава активисти на Движение България на гражданите съобщиха, че то ще бъде последвано от отлив на членове от региона, тъй като много от хората по места са били негови съмишленици.



В категории: Политика


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
село приморско
10.11.2013 11:11:53
0
2
Да, някои напускат за да отворят път на злобни кариеристи.Не е ли по интересно кой ще се намести на тяхно място.
8.
глупости
08.11.2013 19:46:14
1
3
Глупости,никой не е бил съмишленик на диването Пламенчо,той един свестен човек не доведе,само тъпаци като него
7.
Симпатизант ДБГ
08.11.2013 14:42:27
2
4
Само не става ясно дали "Бившият областен лидер" е настоящ говорител на Движение България на гражданите или се опитва да направи още по значимо неговото никомо интерестно напускане!!!
6.
Primorsko
08.11.2013 13:56:04
1
6
И без това бяха "лидери" на ветровете :))))))))) не свършиха никаква работа.По-скоро са ги помолили да напуснат и без това файда йок.
5.
lolo
08.11.2013 13:24:46
1
8
Загубеняци бяха и загубеняци си остават хаха този Пламенчо и сие
4.
Haha
08.11.2013 12:41:03
1
6
A tozi Plamen Ianev shte e poredniqt Renegat, koito si e povqrval, che shte dogovarq glasove s novosqzdadeni partii... Haha
3.
morqk
08.11.2013 12:06:13
5
5
Kyv Iliq ve? Toq kato be6e v IARA vsi4ki propì6qha. Kakvi aktivnosti 6te po4va - da kupuva glasove@
2.
grajdanin
08.11.2013 11:46:16
7
4
А този Илия не е ли едни мошеник ,дето се чуди към кого да се завърди да има далавера? Хайде сега да почва с активностите и да издигне структурата до небето .
1.
0202
08.11.2013 11:27:34
2
8
В Приморско не знаем да работи структура на партията на Кунева.А тази Драганова не беше ли дъщеря на Драгомир Драганов,потънала до уши в дългове,май е тяя
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори