×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Избягалата от бургаската болницата Мария проституира на строеж


Избягалата от бургаската болницата Мария проституира на строеж
Проститутката Мария, която преди няколко дни избяга от родилно отделение в Бургаската болница с абокат на ръката, продължава да проституира
31 Октомври 2013, Четвъртък, 11:00 ч.

Клиентът й избягал като разбрал, че проститутката е бременна в деветия месец
Проститутката Мария, която преди няколко дни избяга от родилно отделение в Бургаската болница с абокат на ръката, продължава да проституира. Циганката, която е в деветия месец, има клиент на строеж в близост до гарата, разкриха нейни колежки. Пред камерата на Нова телевизия те споделиха, че получават между 10 и 30 лева за секс услугите, а клиентите им били най-вече българи.
Стефка, Мария и Лилия са като фабрика за бебета. Трите проститутки са бременни, но продължават да си търсят щедри “обожатели”.
“Не е вярно, че съм правила секс на строежа. Човекът избяга, като видя, че съм бременна”, каза циганката, която разказа пред репортер на Флагман.бг как е избягала от болницата и как е била пребита от скинари. С драмата на мургавата сексбомба ви запознахме вчера. Неотдавна тя сподели пред наш репортер, че си е тръгнала от МБАЛ, защото “не искала да й бутат някакви работи отзад”. Пред Нова телевизия обаче секструженичката разви друга версия. “В болницата мирише лошо. Затова избягах. Ще раждам вкъщи”, каза тя.
На въпроса на кореспондента Цеца Алексова защо е решила да ражда на пейката, Мария отговори с “Ти бълнуваш ли да раждам тука!?”. След кратък спор с репортерката за риска от раждането сред природата, проститутката изкрещя “Да умира, какво да правя?”.
Не по-малко потресаваща е и историята на Лилия. 28-годишната циганка продължава да си търси клиенти в района на старата поща, макар че е бременна. Тя има вече няколко деца. Някои са си отишли от този свят заради мизерията.
В разговор с Цеца Алексова ромката заяви, че е спряла да си продава тялото, но после извади от джоба си два презерватива и така й се наложи да признае, че е излъгала.
“Само с българи ходя. По 15, по 20, по 30 лева им вземам”, каза Лили. Тя призна, че бебето, което през юли 2011 г. се роди на пейка пред гарата, не било на Мария, а нейно.
Ужасна е съдбата и на 20-годишната Стефка, която е вече в 5-ия месец, но мъжът й не й дава почивен ден. Колежките й са възмутени, че Найден кара собствената си съпруга да спи с българи за пари.
“Не ме кара той, сама ходя. Понякога изкарвам 100 лева”, похвали се Стефка пред камерата на Нова телевизия. Младата проститутка обаче призна, че заради 20 лева е загубила предишното си дете.
“Не съм раждала. Другото се води спонтанен аборт. Стана по време на работа”, уточнява Стефка.
Акушер-гинекологът Анастас Стоянов бе принуден да коментира пред камерата на Нова телевизия безобразния начин, по който на бял свят се появяват човешки същества.
Няма как да бъдат принудени тези жени да посещават медицински прегледи или да постъпят за раждане в болницата, изтъкна АГ-специалистът.
“Това е трагедия и най-лошо е това, че никой не може да направи така, че да попречи на тези жени по някакъв начин да забременяват и да създават малоценни човешки създания. Мария е приемана многократно в болницата, но на другия ден бяга. Ражда и си заминава. Това за нея е нормално”, обяснява лекарят.



В категории: Бургас


7
Коментара по темата
7.
,,,,
01.11.2013 00:11:21
0
0
Ей... как никой не може да попречи, полудяхме ли нaпълно??? , това всичко е резултат на безхаберието което ни е обзело по време на """"демокрациятя""""""
6.
1111
31.10.2013 20:15:51
0
0
А тези журналисти нямат ли си друга работа, че седнаха с тея да се занимават. И защо вярват на 100% на приказките на едни надрусани с лепило мангалки .....Ами като са толкова загрижени Г-жа Цеца Алексова може да си ги вземе в тях и да се грижи и за тях и за бъдещите им деца
5.
neda
31.10.2013 13:53:42
0
3
Да ги пратят в Индия.
4.
p
31.10.2013 12:16:15
0
7
колко много трябва да се мразиш за да ходиш при тая измет.Защо не ги махнат от градинката заради тях всеки ден заобикалям градниката на пощата.
3.
бургас
31.10.2013 12:09:05
0
3
Флагман няма ли по интересни теми от теза,че вече няколко репортажа правите за тази измет,мислите ли че хората се интересуват от това,къде и как ще роди въпросната проститутка.Време е държавата да предприеми по сериозни мерки за този контингент,не може да бълват са деца за който да не се грижат.
2.
zasedatel
31.10.2013 11:32:08
0
2
Боже, колко мъка има по този свят, Боже... :(
1.
....
31.10.2013 11:10:53
0
6
ами щом за тези дебили всичко това е нормално защо да не е нормално и да ги кастрират?!? Кастрация, отрязване на тръбите и да си проституират, като им е толкова акъла на мъжете да легнат с тези мизерници.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата След раждането на дъщеря им участието в предаването е второто най- хубаво нещо, което им се е случвало
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори