×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огромен скандал! Сексбомбата на НЕК Елена Бончева от Каспичан закриляна от варненска групировка


Огромен скандал! Сексбомбата на НЕК Елена Бончева от Каспичан закриляна от варненска групировка
Елена Бончева е съдружник на Йосиф Новосад в „ЧЕХ-Бургас“ООД, заради него бе разобличена Калина Илиева, а ексминистър Найденов е обвиняем
23 Октомври 2013, Сряда, 16:24 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА и Иван КОЛЕВ Снимки архив Флагман.бг и в.“Борба“

Бургаският бизнесмен Ясен Василев, когото тя разведе, бил в окаяно състояние

Предупреждаваме, че този текст е под защита на Закона за авторското право и позволяваме ползването му, както и на части от него, само след позоваване и поставяне на активен линк.

Източници на Флагман.бг разкриха още неизвестни подробности около кариерата на сексбомбата Елена Бончева – сега лична секретарка на директора на дирекция „Обществени поръчки“ в НЕК Димитър Карамитрев.

Тя е родена на 17 април 1982 година в Каспичан, откъдето са и родителите й. В Бургас идва през 2007 г. като първо започва работа в магазин за мобилни апарати „Германос“, но набързо е освободена, след което става продавачка в един от филиалите на „Офис уан“.

„По това време Елена започна да ходи с брат ми, държеше се с него безцеремонно, а той я носеше на ръце, пръсна по нея много пари“, разказва една от известните бизнесдами в Бургас, която притежава сладкарска верига. Елена се задържала в „Офис уан“ не повече от месец-два и я уволнили. Зарязала брата на бизнесдамата заради Ясен Василев, който по това време вече изгрявал от нищото като виден инвеститор.

 
Бончева говори на журналисти като собственичка на фирма
„Анабела съншайн“ЕООД с магазин на летище Бургас през 2010 г.,
стоките й за стотици хиляди левове сега са захвърлени в мазе
 в бизнесцентър „Вая“

Вече ви разказахме за главоломното забогатяване на Василев за отрицателно време в предходната ни публикация. Именно той й осигурява охолния живот и заради нея зарязва съпругата си Невена и малкото им момченце.

„Огромните бизнесначинания и милионите на Ясен, с които парадираше и си правеше пиари в най-тиражните и авторитетни издания, се изпариха със скоростта, с която се бяха появили. Елена замина за София без него и там задълбочи връзка с човек от влиятелна варненска групировка, чиято абревиатура е трибуквена. Този човек я настани сега в екипа на новосформираната дирекция на Карамитрев в НЕК“, довери наш източник.

Ясен е заминал при нея наскоро, след като в Бургас е загубил всичко, което има – банките са му отнели дори апартамента в кв.Сарафово, където последно е живял сам, както и ипотекирани 6 жилища от нова кооперация на централната ул.“Сливница“ в града.

„Този човек напълно пропадна преди да се изнесе, мисля, че беше бушон, който като изпра сумите на когото трябва, просто беше отвъртян и угасна, но Елена е успяла да се преориентира към следващия донор доста преди това“, разказва друг наш източник. Разполагаме с магнетофонни записи на разговорите.

Новият сватбен бутик на секссимвола на НЕК, устроен в апартамент в центъра на София бил доста съмнителен като бизнесначинание, като се имат предвид предходни нейни бизнеси в Бургас. Елитарният магазин на Елена Бончева на летище Бургас, в който тя бе устроила продажбата на аксесоарите за яхти „Напкин“ е затворен, а стока за стотици хиляди левове е изнесена от там и е стоварена в мазето на бизнесцентър „Вая“, който Ясен в апогея на своето развитие бе построил в качеството си на инвеститор.

Към този момент все още остава загадка какво образование, освен Каспичанското училище, има „пиърсингът“ на НЕК. Според различни източници, в които самата тя е давала информация през годините, излиза, че е следвала педагогика в Шуменския университет, право в Бургаския свободен университет, но сега, на 31-годишна възраст, е студентка в Техническия университет в София.

Самата Елена не вдига телефона си и не ходи на работа, откакто се раздухва скандала. Ясен Василев също, въпреки усилията ни втори ден да говорим с него. Има логика в поведението на Елена, тъй като, ако бъде показана, може да се наложи да отговаря и за други интересни връзки. Тя е съдружник на великотърновския бизнесмен Йосиф Йосифов Новосад в общата им фирма „ЧЕХ-БУРГАС“ООД, регистрирана през 2010 г. Според Търговския регистър името на Елена Георгиева Бончева с ЕГН 820417..... е заличено като съдружник съвсем наскоро, тъй като новият дружествен договор е вписан на 15 октомври 2013, вероятно защото е предстояло да стане държавен служител.

Новосад е известен с прякора Йоско Чеха и заради него обвиняем е ексминистърът на земеделието Мирослав Найденов. Скандалът с Новосад избухна в момент, когато за фалшивата диплома бе дискредитирана Калина Илиева. В качеството си на длъжностно лице Найденов е използвал своето служебно положение, за да набави за Йосиф Новосад (управител и собственик на “ЧЕХ – Йосиф Новосад” ООД), противозаконна облага - спечелване на обществена поръчка за “Доставка на хранителни продукти за разпределение на лица в неравностойно положение по обособени позиции – план за 2010 г.”, обявена от Държавен фонд “Земеделие” по “Програма за разпределение на храни от интервенционни запаси за социално слаби лица по плана за 2010 г.” Целта е била поръчката да бъде спечелена именно от тази фирма, но в решителния етап от процедурата от отпуск се завръща Калина Илиева. Именно тя осеутява аферата и сигнализира МВР и ДАНС, но премиерът Борисов и министър Цветан Цветанов покриват Найденов. Затова по-късно решават да я „изпържат“ и хвърлят на кучетата заради незавършеното й висше образование в Германия.

В този дух настоящият случай с плейбойката Елена Бончева от Каспичан, назначена тези дни без какъвто и да било ценз - като технически секретар в дирекцията на НЕК, не изглежда никак изолиран.


В категории: Разследване


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
12
Коментара по темата
12.
омг
24.10.2013 13:22:40
3
4
поредната скалъпена жълтина на Флагман. Най-обичам като цитирате анонимни (измислени?) източници.
11.
МИРО
24.10.2013 11:56:29
0
5
Известната биизнес дама каспичанска интелектуалка защо не каже че по-скоро съпругът Мартин Джангоза се занимаваше с девойката,нищо че се водеше гадже на брат и.........
10.
Барти Крауч
24.10.2013 01:21:09
1
8
Ясен Василев големия ВИП (временно имащ пари)...
9.
ЗАПОЧНА
23.10.2013 22:18:50
1
2
десетдневката на ГЪЛТОЦИТЕ ,венсеремос
8.
пурко
23.10.2013 21:34:31
0
9
направете я поне инкасаторка на тока,по възможност в нашта махала
7.
маняка
23.10.2013 19:42:55
0
2
с.ре ми се
6.
NV
23.10.2013 19:42:24
1
7
Ясен Василев е ортак на покойния Георги Танев на Евробилдинг, дето го заклаха като куче,и на Мартин Дяков.Тримцата праха парите на Ж.Главата в Бургас
5.
kkk
23.10.2013 19:01:05
0
21
КУРВЕТО ОТ КАСПИЧАН СЕ ПРЕДСТАВЯ ЧЕ Е ОТ БУРГАС И Е НАЗНАЧЕНО С З000 ЛВ. ЗАПЛАТА В НЕК, КОЙТО УЖ Е ФАЛИРАЛ И СМУЧЕ НАШИТЕ ПАРИЧКИ ЗА СКЪПИЯ ПРЕСКЪП ТОК И ВСЕ НЕ МУ ИЗЛИЗА СМЕТКАТА. А ТОВА УЧИЛО НЕДОУЧИЛО, РАБОТИЛО ЗОРЛЕН НО НЕ СТАВА НАУЧИЛО ЗАНАЯТА И СЕ УРЕДИЛО .......... УРА ДА ЖИВЕЕ БУЛГАРИСТАН НАЧЕЛО С ПРАВИТЕЛСТВО, ПАРЛАМЕНТ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРОСТОТИИ. УРА ДРУГАРИ!
4.
do 666
23.10.2013 18:06:25
3
13
Касабова е олд скуул журналист - записва с магнетофон, заснема на VHS и копира написаното на пишеща машина посредством служебния циклостил :).
3.
Вичо
23.10.2013 17:48:40
0
6
Ленчето е трошачка
2.
111
23.10.2013 17:39:40
0
24
Този Ясен е пълен паляк ! Изскочи с едно черно Ферари и има няма месец му го взеха защото не си плати следващата вноска! Типичен господин за един ден. А глупави жени които се впечатляват то подобни индивиди винаги ще има!
1.
ббб
23.10.2013 17:23:31
2
16
"Разполагаме с магнетофонни записи на разговорите" в кои век живеете и още ли записвате на магнетофони :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори