×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандалният Дойчин Дойчев с кокаиновия кораб обяви банкрут, офисите му празни


Скандалният Дойчин Дойчев с кокаиновия кораб обяви банкрут, офисите му празни
Фирма „Борд Марин” се изнесе от офиса на бургаската улица „Хан Крум” 40. Няма и следа от табелите с името на мощното някога дружество, с чието име се свързват двойно убийство и серия от морски скандали
29 Август 2013, Четвъртък, 13:41 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Банка ДСК продава офиса и имотите на всичките му съдружници, те странно не обжалват

Бургаската фирма „Борд Марин”, с чието име се свързват двойно убийство и серия от скандали, е пред фалит, научи Флагман.бг. Офисът на улица „Хан Крум 40” в Бургас е затворен, няма и следа от табелите с името на мощното някога дружество. Стаите се отварят единствено на брокери, дошли на огледи. Банка разпродава имуществото на съдружниците на компанията, заради непогасена ипотека.

Според справка в Апис управител в „Борд Марин” е Дойчин Дойчев, корабособственикът, намесен с другата си фирма „Сийборн”  и в скандала на открития 3 тона кокаин в Испания на 15 август миналата година. Седалищата и на „Сийборн” , и на „Борд Марин” се намираха на улица „Хан Крум 40” в Бургас, като офисът е един и същ. Съдружници в „Борд Марин” са Женя Росенова Тодорова, Христо Василев Христов, Николай Георгиев Стоянов и Андон Стаматов Костадинов. Всички  те са с дялово участие в дружеството от 48 хиляди лева. Единствено дяловото участие на управителя Дойчев е 208 хиляди лева. 

Вписания и внесен капитал на „Борд Марин” на 20 януари 2009 година е 400 000 лева. В момента парите са запорирани в полза на Банка ДСК.

Частният съдебен изпълнител Трифон Димитров продава офиса на „Борд Марин” на улица „Хан Крум” 40, ет 4 по молба на банката. Върху имотът има вписани 2 ипотеки 350 000 щатски долара и 200 000 щатски долара. Първоначалната търгова цена за офиса е 12 000 лева. Търгът е насрочен на 17 септември.

Още пет публични продажби на имоти, свързани с „Борд Марин” ще се проведат на същата дата.

 
В морските среди се говори, че Дойчин Дойчев иска
да напусне страната, дължи пари на много моряци
Едната продажба е за имот на съдружника Николай Георгиев Стоянов на улица Крум Делчев 7, ет. 3 с начална цена от 92 400 лева. Върху апартамента има вписани същите ипотеки. Продава се и жилището на дясната ръка на Дойчин Дойчев - Андон Стаматов Костадинов. Апартаментът се намира улица „Пробуда 63, ет 5 и е 76 800 лева. Върху него тегне единствено дълга от 350 000 щатски долара.

Апартаментът в ж.к. Възраждане блок 38, вх 3 , ет. 7 на Христо Василев Христов е обявен за 79 800 лева.

Трифон Димитров продава и имот, собственост на майката на Дойчин Дойчев – Марина Петкова. На нейно име се води част от офиса на улица „Хан Крум” 40, но на етаж 5. Началната цена е 109 200 лева. Върху него има вписани същите ипотеки – за 350 000 щатски долара и 200 000 щатски долара.

Друг имот на Марина Андонова Петкова, също е обект на публичен търг. Той се намира улица „Цар Самуил” 55. Продава се за 95 400.

Имотът на секретарката му Женя Тодорова на "Поп Грую" 15 пък е обявен за 74 400 лева.

В същото време къщата на Дойчин Дойчев в квартал Сарафово е със заличена ипотека от  20 март т.г.

„Не мога да давам информация по делата. Имам изрична забрана от Камарата.”, лаконично коментира частният съдебен изпълнител Трифон Димитров пред репортер на Флагман.бг.

 
Шестима моряци от кокаиновия кораб „Св. Николай” вече са на свобода, разследването
 обаче удря на камък

Кредитите на „Борд Марин” са два. Единият е бил отпуснат за оборотни средства на фирмата, а другият за покупка на кораб. Изплащането на вноските приключило в края на миналата година. Фирма „Борд Марин” даже не е обжалвала акта, за да спести време за спасяването на имотите си, научи Флагман.бг от служители на ДСК. Средствата от продажбата на имотите трудно биха обезпечили цялата сума по кредите. Управителят Дойчин Дойчев няма ипотекиран имот по тези заеми.

От публично достъпната информация е видно, че през 2013 г. Банка ДСК ЕАД е образувала изпълнително дело срещу фирмата „Борд Марин” ООД. Апартаментите, ипотекирани в полза на Банката, са изнесени на публична продан.

Флагман.бг научи, че корабособственикът дължи близо 5000 долара на единия от задържаните и освободени на 18 януари т.г. бургаски моряци от кораба „Свети Николай” Атанас Андреев Георгиев. Борчът е от предни курсови на моряка, той се е решил на курсът към Испания, тъй като му било обещано да му се изплатят всички заплати. Семейството на Атанас Георгиев плати още 10 000 евро парична гаранция в началото на т.г., за да не лежи в килията до началото на процеса.

Дойчин Дойчев дължи парични суми и на много други свои служители, някои от тях надхвърлят 28 000 долара.Неговите служители тепърва ще завеждат изпълнителни дела. /очаквайте продължение по темата/.

 
Частният съдебен изпълнител Трифон Димитров продава имотите на фирмата
и съдружниците по молба на Банка ДСК

В морските среди даже се говори, че Дойчев се опитва да напусне страната. Опитахме се да се свържем с него. Единият негови телефон е вече недействителен, а на другия три пъти автоматично ни бе отказан разговор. Изключен е телефонът, който не бе даден за евентуални огледи.

Припомняме, че на 15 август 2012 година в открито море бе атакуван корабът под български флаг "Св. Николай", в който бяха открити 3 т кокаин. Арестувани бяха 21 нашенци. Собственик на кораба е Дойчин Дойчев, който притежаваше потъналия в Азовско море кораб "Ванеса".

Още тогава се заговори за тежкото финансово състояние, пред което е изправен Дойчев. Той притежава още един кораб "Варна 5". Плавателният съд бе арестуван преди в началото на миналото лято в испанско пристанище заради огромни дългове, натрупани за заредени и неплатени горива.

Името на Дойчин Дойчев  нашумя с други трагични инциденти с плавателни съдове, менажирани от компанията му.

Случайно или не през последните няколко години на кораби собственост или оперирани от Дойчев се случваха инциденти. Още са пресни спомените за случилото се с кораба „Ванеса”. Там също се появиха мнения в морските среди, че на борда е транспортирана нелегална стока. За Дойчев обаче става дума за „чиста морска авария”, но истината все още е някъде там. При случая с кораб „Св. Николай” впечатление прави огромната върволица от компании, които по някакъв начин са свързани с плавателния съд. Дойчев коментира пред репортер на Maritime.bg,  че в шипинга всичко е в офшорки. Всъщност все още нито властите у нас, нито тези в Испания казват дали е известен чартьорът. За огромно нещастие различните пропуски в законодателството доведоха до това в затвора вече година да бъдат български моряци, които едва ли имат контактите да организират толкова мащабна контрабанда.

Според разследване на Maritime.bg два месеца преди ареста Дойчев започва да прехвърля моряци от единия си кораб към другия, което според неговите думи било по оперативна необходимост.

Испанските служби се оказаха същите специалисти, като тези в родните следствие, прокуратура и съд. Дни след ареста от специалния полицейски склад изчезнаха около 300 кг. от стоката открита на „Св. Николай”. Поне това бе съобщено от медиите в страната. За някои обаче не 300 кг. е откраднато количество дрога, а толкова е останало след обира. По-късно т.нар. „остатък” бе изгорен, но в Испания няма нито един официален документ, който да удостоверява колко количество кокаин е бил унищожен. Съдът в страната изобщо не желае да даде ход на исканията на българската защита. Не желае дори да направи оглед на кораба за установяване наличието на следи в магазията, където е бил кокаинът. Единственото от което се интересува Испания е да има виновни. Няколко месеца по-късно започна да издиша целият процес, който се води в страната. Първите гафове бяха с чуждестранните граждани заловени под претекст за съпричастност с аферата. Последният и най-голям гаф е продължаващото няколко месеца нежелание за издаване на гаранции на част от българите, тъй като те са в списък изпратен от България. Родните власти изпратили в Испания имената на хората от екипажа, които трябва да дадат показания. За нещастие, според испанския съд това означава, че нашите власти „имат нещо срещу моряците”, въпреки че твърде ясно в документа е посочено, че ги призовават в „качеството им на свидетели”.

Шестима моряци от „Св. Николай” вече са на свобода. Това е коментирала пред Maritime.bg българката Мариана Йорданова, която е практикуващ адвокат в Испания и представлява интересите на част от екипажа. „Не ги интересува да работят, съдът в Испания иска да има повече осъдени”, каза юристът. По думите й нееднократно е изисквала търсенето на следи върху пакетите с дрога, но съдът не предприема действия. Йорданова съобщи, че към кораба вече има предявени претенции от страна на Банка ДСК, която е кредитирала свързана с Дойчев компания.

Другият кораб на "Борд Марин" - "Елена", също доби печална слава. На 3 декември 2003 г. екипажът му подаде сигнал за бедствие, докато плаваше от украинското пристанище Феодосия за Бургас, на 90 мили североизточно от Варна. Капитанът тогава съобщи, че корабът е неуправляем, без ток, с блокирали генератори, а двигателите му са извън строя. При тези съмнителни обстоятелства на борда на "Елена" се разигра ужасна трагедия. На кораба избухна бунт, а 32-годишният моряк Петър Петров уби двамата механици - Пейчо Симеонов и Иван Аргиров, и рани тежко капитана Стоян Нинов. Също при много странни обстоятелства два дни преди да се разиграе кървавата драма, корабът "Елена" бе в неизвестност. Няколко часа след сигнала за бедствие екипажът на бойна корвета "Мълния" превзе на абордаж "Елена" и залови убиеца. От "Борд Марин" тогава твърдяха, че Петър Петров е нападнал абсолютно безпричинно колегите си, докато вземали резервни части от бака, за да ремонтират кораба. Причините за избухналия бунт на борда на "Елена", оставането му без ток и двойното убийство така и не бяха разкрити.


В категории: Разследване


23
Коментара по темата
23.
Djordj
02.05.2020 16:10:26
0
0
Ako nqkoı ıska podrobna ınformatsıq za dalaverıte na Doıchın, kakvo ı zasto se sluchı na koraba Elena, kolko konteınera sas tsıgarı ı ot kade za kade sa vozılı da se obarnat kam men, ımam mnogo dokumentı za tova
22.
22-40
06.12.2016 12:41:48
0
0
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Nechuvana-globa-ot-nad-1-mlrd-evro-za-moryacite-ot-Sveti-Nikolai-688540 Това е информацията представена в Пловдив.Дано не е точно така.
21.
Blagovest
02.09.2014 14:21:05
0
0
Az mnogo si patih ot toq Doichin i priqtelq mu vav Sofia - Generala ( bivshiq saprug na Nadezhda Mihaylova ) no bog vizhda vsicko,parvo gramna sas Elena a sled tova i sas ostanalite korabi,nadqvam se i se molşq na bog toq idiot da ostane bez stotinka a jena mu da stane magistralna kurva - tova zasluzhavat te .
20.
Мартин
27.09.2013 22:01:20
0
2
Авторката на темата нещо спря да е "движи" ..... навярно и е по-изгодно да мълчи отколкото да е развива и следи?!
Статията е нещо като в Жълтата преса ...... един каза и аз го публикувам. А кое е вярно кое не е няма значение !
Нямате никакво доказателства за фалит на фирмата, продажба на имоти и т.н.
19.
к.д.п.
23.09.2013 15:25:54
2
2
Твърдението Ви специално за „Ванеса“ е грехота към паметта на моряците. И ако един бивш МВР-министър може да „простее“ в ефир, то „Флагман“-а не би трябвало. В момента на корабокрушението, аз бях старши помощник на бълкер и щормувахме южно от Керченския пролив. Имате ли понятие за какви МТО-условия ставаше въпрос. Няколко кораба замерихме
скорост на вятъра 42 м/с, а официалната прогноза беше за 23-25 м/с. Това е ураганна сила. Професионалистите знаят за какво става въпрос. Същата зима в рамките на 2 месеца, в района погинаха 11 кораба(потънаха, заседнаха, или бяха изхвърлени на брега) и загинаха над 30 моряци. Ние също получихме сигнала за бедствие от „Ванеса“. Бог да прости нашите колеги!
18.
Ivan
20.09.2013 22:21:18
0
3
Офисът бил празен и обявен за продан. Зашо не го снимахте празен ?
Защо не писахте какво стана с продажбата ?
Ще получат ли моряците чаканите си пари след тeзи продажби?
За съгражданите ни в Испания?
Не пишете нали ?
А защото ли ?!
17.
bmf
20.09.2013 15:10:24
0
1
ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ЕДНО ПРОУЧВАНЕ И ДА НАПИШЕТЕ ЗА ТОВА, КОЕТО ПОНЯКОГА СЕ ЗАЛАВЯ НА КОРАБИТЕ ОТ БМФ, ЗА ТОВА КОЛКО ХОРА СА ИЗЧЕЗНАЛИ НА КОРАБИТЕ ИМ ....КАКВИ ЗЛОПОЛУКИ СА СТАВАЛИ.....ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ЕКИПАЖА НА СВ.НИКОЛАЙ СА КАДРИ НА БМФ И ТОВА ИМ Е ПЪРВИЯТ РЕЙС В ТАЗИ КОМПАНИЯ .......... ИЛИ МАЙ НЕ ВИ СТИСКА ДА ПИПАТЕ ТАМ....ТАЗИ ЕДРА РИБА НЕ Е ЗА ВАШИТЕ УСТА... ВИЕ ПИШЕТЕ САМО ТОВА КОЕТО ВИ Е ПОРЪЧАНО И ЗА КОЕТО ВИ СЕ ПЛАЩА, ОПЕРИРАНИ ОТ ЧУВСТВО ЗА СЪВЕСТ И МОРАЛ......ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ, В БЪЛГАРИЯ КОРАБОСОБСТВЕНИЦИ ПОЧТИ НЕ ОСТАНАХА И ОГРОМНА ЧАСТ ОТ МОРЯЦИТЕ СА ВЕЧЕ БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ.
16.
Георги
19.09.2013 15:24:27
0
0
Днес е вече 19-ти и докъде е стигнало всичко описано в статията ????
15.
Юрист
11.09.2013 13:04:33
0
0
ТОВА Е ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКОВА, НЕОБЕКТИВНА, МАНИПУЛАТИВНА СТАТИЯ, ИМАЩА ЗА ЦЕЛ ЗЛЕПОСТАВЯНЕ, ВНУШЕНИЯ И ПРЕНАСОЧВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАСТВО. УМИШЛЕНО ИЛИ ПОРАДИ НЕДОБРОСЪВЕСТНОСТ ПРОПУСКАТЕ ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ПУБЛИКАЦИИ ОТДАВНА ИЗВЕСТНИ ФАКТИ ОТНОСНО МК“СВ.НИКОЛАЙ“, ПУБЛИКУВАНИ ОТ ВОДЕЩИ МЕДИИ, КАКТО СЛЕДВА:

1.ВЕЩЕСТВОТО СЕ Е НАМИРАЛО В БОЦМАНСКА МАГАЗИЯ НА БАКА, А НЕ В ТОВАРНО ПОМЕЩЕНИЕ.
2.ЧАСТ ОТ МОРЯЦИТЕ СА НАЕМАНИ ОТ ЛИЦЕТО ХРИСТО ХРИСТОВ(НЕ ТОЗИ ОТ БОРД МАРИН) И СА ИМ ПЛАТЕНИ СУМИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
3.ИМАЛО Е ВНЕДРЕН ЧОВЕК СРЕД ТАЗИ ЧАСТ, ТАКА ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СЛУЖБИТЕ ИМАТ ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ.
4.КАПИТАНЪТ НА КОРАБА ИВАН СТАНЧЕВ Е ПРОВЕЛ СРЕЩИ В ИСПАНИЯ С ИЗВЕСТНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КОЛУМБИЙСКИ КЛАНОВЕ, КОИТО СА ФОТОГРАФИРАНИ.

ТАКА ЧЕ НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ МОРЯЦИ ДА СЕ СЛАГАТ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ И ЕСТЕСТВЕНО Е НЯКОИ ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ, А ДРУГИ НЕ. В ИСПАНИЯ НЯМА ОТКАЗАНА ГАРАНЦИЯ БЕЗ ПОДРОБНО ОПИСАНИ АРГУМЕНТИ ОТ СЪДА, Т.E АДВОКАТ ЙОРДАНОВА ОТКРОВЕНО ЛЪЖЕ И ПРЕДСТАВЛЯВА ИНТЕРЕСИТЕ ТОЧНО НА ГОРЕПОСОЧЕНАТА ЧАСТ ОТ ЕКИПАЖА.
14.
цитирано
06.09.2013 23:52:06
1
1
Превърнахме омразата в двигателна сила, в символ верую, тя не гради, само разгражда, нас и всичко около нас......Омраза, омраза, отрицание и пак омраза се леят като мътна река под всяка новина във всички сайтове. И никой не съзира опасността от това. Тези мразещи хора, скрити зад анонимните си никове, са около нас. Те може да са ни шефове, подчинени, колеги, приятели, съседи, роднини. С тях сме в магазина, в автобуса, на плажа, в парка. И като виждаш колко злоба са насъбрали в душичките си, колко тиня и кал пръскат всеки ден, неволно се стряскаш.....
13.
Зорница
02.09.2013 10:32:24
0
2
Магриот и жена му са най-бруталните и престъпни лихвари в града. Това е основният им бизнес и всичко друго е за камуфлаж. Колко души изгориха, включително и нас. Като чета какво им се случва на хората, съм сигурна че ти Радке не си спряля да мърсуваш чрез магии, ходжи и всякакви други нечистотии. Сега кълнеш, но знай, че идва видов ден и наказанието за такива като тебе е страшно.
12.
Чарлито
31.08.2013 16:16:38
2
3
Привет от Варна, Бургазлии! Най-добрите ми приятели са сред вас. Не се оставяйте една банда от БМФ-то да ви манипулира. Говори се, че на борда на "Св.Николай" има хора, които от години ходят заедно и само това вършат. Те си позволяват адвокати и им плащат добре, но същите се опитват да оневинят тях, натапяйки вас. Стойте настрана от тях и Бог да е с вас. Колкото до Магриот Крадеца и Радка Пиратка, те освен да крадат от храната и заплатите на екипажа, и да интриганстват, друго не можаха да научат. Но са и мръсни и коварни хора, пазете се приятели!
11.
Стефан
31.08.2013 15:44:30
2
4
От 20 гадине съм корабан брокер и агент и според мен кап.Дойчев е от хората с най-високо ниво и ерудиция в нашия бранш. Жалко, че поради винаги позитивното си отношение към хората и бизнеса, понякога става жертва на мошеници като Магриот. Сега също според мен е жертва на БМФейските канали и стари играчи искат да си измият ръците с него.
10.
магриотовица
30.08.2013 20:23:20
1
5
Дойчинчо, ти кво си мислеше, че всеки път ще минаваш метър ли? Ха кажете защо Петърчо уби двамата на кораба "Елена". Какво го карахте да направи човека, пък той като разбра в какво участва и ги нападна. После го изкарахте психично болен човека - хич не е болен той, даже много си е наред и е читав за разлика от много други.
А момчетата от "Ванеса" дето ги затрихте без време - за тях какво ти е оправданието. Колко е печалбата от смъртта на 11 български моряци, струваха ли си пачките с долари живота на момчетата.
Равносметката от корабите на Дойчин до сега е 13 мъртъвци и 20 гниещи в затвора. Неговите кораби и фирми са прокълнати, дано никога повече не заработят.
9.
Енг
30.08.2013 17:04:36
3
1
Единствената и най-голяма грешка на Магриот е че даде на Дойчин кораб. Щот' по това време двамата с Дончо старшинката бършеха сополи и се чудеха къде да се закачат. От там започна всичко и всички го знаем - контрабандата, цигарите... И се стигна до тук. Мъртвите моряци и семействата им да тежат на съвеста на виновните. Той Господ си знае работата.
8.
seaman
30.08.2013 13:13:34
2
3
До Карми- Магриоте долна душичке, много ти се искаше да бъдеш корабособственик и ти, но освен да крадеш заплатите на моряците за друго не ставаше.Направи толкова много пари на гърба на Агафонов и Дойчев. Какво друго ти остава освен да злобееш по сайтовете. За съжаление никога няма да бъдеш известен, дори и с такава слава...
7.
Сарафово
30.08.2013 12:26:00
2
2
Дойчин дойчев да излезе и да каже има ли роднинска връзка с Брендо и каква по-точно. Колко често са се виждали двамата и какво са си говорили!!!!!
после ние сами ще разберем откъде се взеха и къде се дянаха тоновете кокаин на кораба "Св. Николай.
6.
омега
30.08.2013 12:03:56
1
3
Защо махнахте от статията името на юрисконсулта на Банка ДСК СТЕЛА ЙОТОВА ? Да не ви скастриха банковите олигарси ?
5.
Димо
30.08.2013 09:54:20
1
1
До ХХХ и Карми)Магриот) Не четеш ли, че два имота са на майка му бе. А ти Магриоте си истинският мръсник и се криеш зад Адир Карми. Криеше се и зад Дойчин и си правеше мръсотиите и сега на него ги прехвърляш, така че ти внимавай за Господнята развръзка. А бе Кептан, защо наистина не се махнеш от тая скапана държава.
4.
NIKI MORYAKA
30.08.2013 04:08:35
1
3
SVOBODA ZA DOICHIN I IZVINENIA.ZLATNO MOMCHE .UCHIHME ZAEDNO V MORSKOTO. BOIKOVZITE GO POPARIHA I NEGO.DANO SE VARNE KOMUNIZMA ZA DA PROGRESIRA.
3.
xxxx
30.08.2013 03:17:38
3
3
ХЕЙ ДРАСКАЧИТЕ , КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ! ЛИЧАТ СИ ОТЧАЯНИТЕ ВИ ОПИТИ В ТЪРСЕНЕ НА СЕНЗАЦИИ. ТОЛКОВА ЛИ НЯМА С КАКВО ДА СИ ЗАПЪЛВАТЕ САЙТА, ЧЕ ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ТОВА КОЙ БИЛ ФАЛИРАЛ. ПОНЕ ДОБРИ ПАРИ ЛИ ИЗКАРАХТЕ ОТ ПОРЪЧИТЕЛИТЕ НА СТАТИЯТА ?
2.
карми
29.08.2013 20:26:52
4
4
Дойчине наигра се мръснико ГОСПОД ще те накаже още.. за лицемерието за подлоста ти
а таз не му е секретарка ..курвата му дето заради нея се прави на велик а е долен подъл мръсник..великя капитан Дойчев докъде се докара гад мръсна..жалък си
1.
ххх
29.08.2013 15:49:34
5
3
Пак ли този Дойчин Дойчев, бе! То не бе "Елена", то не бе "Ванеса", то не бе "Свети Николай", а сега и работниците си остави без покрив. Що не си ипотекира неговите къщи и апартаменти, ами на секретарките си....наглост!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори