×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно: ЗИЛ-ът с 5 тона камъни в Слънчев бряг – подарък за вдовицата на бай Миле


Ексклузивно: ЗИЛ-ът с 5 тона камъни в Слънчев бряг – подарък за вдовицата на бай Миле
Това е разпопеният отец Хараламби Ничев, който днес е офис-мениджър на г-жа Силвия Панагонова, той ръководи първата операция - по разнебитването на жълтия бус на 8 юни
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Юли 2013, Вторник, 12:34 ч.
Автор: Флагман.бг

До тук се стига след серия от наказателни акции на две враждуващи страни от бившата СИК, почваме с Част Първа


Сезонът на Слънчев бряг ще се взриви буквално! И това може да стане във всяка следваща секунда, ако шефът на РУП-а Стайко Манев не се вземе в ръце и не потуши войната, която тече с всевъзможни средства върху площ от 10 декара в самото сърце на комплекса. За тези 10 декара полицията е затрупана от десетки преписки по извършени всевъзможни самоуправства, чудо е, че още не се е проляла кръв.

Между хотел „Кубан“ и крайбрежната алея на курорта се намира парцел, който е собственост на две лица – Силвия Панагонова, вдовицата на екзекутирания през 2004 г. сикаджия Милчо Бонев и на помориеца Пламен Петков. Двамата имат обща фирма до м.г, която отдава обектите под наем, но от този сезон решават да се разделят. „Надявах се това да стане цивилизовано от страна на г-жа Панагонова, но съм се лъгал“, казва Петков, който ни потърси, за да публикуваме и неговата страна. Сезонът тази пролет започва със съдебната делба на 10 230-е кв.м, в които двамата имат равни идеални части. Готов е планът за преобразуване, но все още парцелът не е разделен на две отделни УПИ-та, за да имат отделни подстъпи към обектите. Двамата бивши съдружници Панагонова и Петков все още трябва да минават през обща бариера с общ паркинг. Върху огромната площ зад бариерата има десетки магазини, ресторанти, дискотека, заведения за бързо хранене, барове. Половината са наети от наематели на Петков, другата половина – от наематели на Панагонова. След паркирането на зила с камъните, обектите не могат да се зареждат и наемателите вече са на ръба на нервна криза.

„Ние не възпрепятствахме техни наематели, но те тормозят нашите – избиха плочките пред магазините ни, с дрелки сложиха за тротоарите пред обектите автомати за детски играчки, слагаха пейки и т.н., за да не могат да стигнат клиенти до нашите магазини“, казва Петков.

Хората, които докарали стария соцкамион и го паркирали тук пред очите на стотици курортисти, са на Петков и той не го крие. Това са служители и наематели на фирмата му „Транстурист“ООД. ЗИЛ-ът е градация на серия от наказателни мерки, които враждуващите страни върху този частен парцел предприемат и реализират един срещу друг. Днес ще ви покажем  началото от 8 юни, когато хора на г-жа Панагонова теглят зверски с джип закачен с вериги жълт бус на наемател на Пламен Петков, за да го махнат от паркинга. Натрошени са линейка и друг автомобил, които не са заснети от тази камера, но полицията е взела кадрите от близкия хотел. Видеото ни е предоставено от хората, които в предходните две публикации са наричани кръвожадните мутри със ЗИЛ-а. „Взел съм ЗИЛ-а от село Гюльовца, работеше си на полето, с камъните тежи 10 тона, да видим как ще го мръднат – жълтия бус го отнесе Пътна помощ по разпореждане на полицията, независимо, че беше в обсега на частната собственост, можете да го снимате на паркинга на РУП-а – напълно унищожен“, казва инициаторът за поставянето на соцвозилото Божидар Георгиев, който е откъм страната на Пламен Петков.

При акцията по натрошаването на жълтия бус, тегленето му с вериги, рязането на гумите и стъклата, която е започнала около 2 часа през нощта на 8 юни и приключва около 6 часа на разсъмване, се вижда офис-мениджърът на фирмата на Панагонова „Казино бийч ризорт груп“ООД – Ламбри Ничев. Той пристига с джип Роувър СА 12-14. Това е известният отец Хараламби Ничев, който бе разпопен за злоупотреба с църковни пари. В кадрите се вижда и как пък вражеската страна мести напред-назад мерцедеса S класа на Християн Попов РК 24-44. Християн е брат на Радослав, който пък е управител на фирмата на Панагонова. В следващите публикации ще видите и негови снимки от тези екшъни. Двамата братя са синове на Янко Попов от бандата на Килърите.

До края на деня очаквайте част Втора от сериала, в която ще ви покажем как г-жа Панагонова и основния трошач ва жълтия бус, с малко име Петър, ликуват след като е минал огледът на полицаите и криминалистите от РУП Несебър.





В категории: Разследване


25
Коментара
25
Коментара по темата
25.
хаха
01.06.2015 02:32:28
0
0
познавам момчетата имало е причина за това
24.
1231231321
28.07.2013 16:51:25
0
1
Panagonowa kat e swiknala s parite da prawi wsi4ko taka she e , za kwo mislete 4e policoqta ne se qwqwa shtot ne mogat d a i kajat 1 prikazka , tetor nad policiqta ama s pari ws stawa nali taka
23.
ruen
26.07.2013 12:42:47
0
0
Nai golemite mafioti !
22.
yoan
25.07.2013 18:44:23
0
1
Nai golemiq babait
21.
vanko
25.07.2013 18:12:59
0
0
tozi popov e strashna mutraa vsichkite mu raboti sa mrusni
20.
фаредо
25.07.2013 17:59:49
0
0
„Надявах се това да стане цивилизовано от страна на г-жа Панагонова, но съм се лъгал“, казва Петков, tq e izlqzla ot djunglata oshte si misli 4e e w minaloto , ama taka prewiknala jenata ot maja si xD
19.
Daniela P.
25.07.2013 16:40:40
0
1
g-n Mihow e praw do nqkakwa stepen ne znam kak stoqt neshtata , no zashto naistina policqta ne se nameswa w slu4eite , xorata ne trqbwa da wijdat tezi neshta w kurorta , doshli sa da se zabawlqwat i da po4iwat a ne da turpqt krajbii pojari , da se straxuwat 4e wseki moment moje da se slu4i neshto drugo
18.
Михов
25.07.2013 16:13:03
0
1
Да се провери , защо полицията не е дошла , нормално ли е да не пристигне
след тези обстоятелства , уж в Слънчев Бряг органите били са на всеки ъгъл ,и са с повишена готовнст за действия ,а за няколко дена станаха толкова много инциденти , свързани с кражби , пожари , избухване на бомба , както и случеят със г-жа Панагонова и нейният управител Г-н Попов който май са замесени със липсата на полиция в техния район в последните няколко дена.
17.
petarr old
25.07.2013 14:33:56
0
1
Рецивидисти ! Спрете да лъжете ! Попов долу смешка !
16.
nikola
25.07.2013 11:59:10
0
1
Ivane.. ivanee Popov e nai golemiq babait recividist kwa swoboda kwi pet lewa terorizirat 4engetata ta ne moa si warsart raotat akat xorata i nakraq se izkarwat jertwi naprao mojesh da napusnesh
15.
Иван Р.
25.07.2013 00:11:43
1
1
Този инициатор за ЗИЛ-а - Божидар Георгиев, е обявен за национално издирване от няколко години. И какво виждам - момчето си работи бияч на Петков на Слънчев бряг, не се крие, даже камиони докарва в центъра, а полицията какво прави? Е това е Бг-то - рецидивисти се разхождат на свобода, че и многострадални се изкарват, а на полицията не й дреме.
14.
Милена
24.07.2013 22:18:40
0
0
до 9-12
спор няма . полицаи трябва да има . И да си вършат работата . Ако не им харесват тези 600 лв да си сменят професията . Да натоварени . уморени са не споря за това . А как наистина намират сили да работят на черно и да изяждат хляба на други . Сенчеста ни е икономиката . Имам познати полицаи които работят по 5-6 дни месечно в полицията. а през другото време в различни фирми естествено без осигуровки и данъци. Пък и защо са им тя държавата им дава пълни осигуровки и отпуски .
13.
......
24.07.2013 13:18:15
2
1
Без полицаите дъщерите ви ще станат жени на точно такива боклуци или още по лошо ,може да бъдат изнасилени,убити или превърнати в проститутки.Да да и такива неща се случват в нашия Бургас ...които остават далеч от общественото око.А синовете ви ако не попаднат в затвора защото са част от тази измет,може някои да ги наръга в някоя дискотека о да го погребете рано или да стане и той боклук.А майките ви ,щв бъдат ограбвани по телефона и по улиците даже и те могат да бъдат изнасилени.Представете си картинката без полицията.Хаос и безпорядък.Младото поколение което сега встъпва в служба ,разберете е много нахъсано и много се радвам ,че има шанс нещата да влязат в пътя.
12.
.....
24.07.2013 13:13:04
0
2
Не съм казала да вършат престъпления ,не ме вкарвайте в грях.Това да работи на втора работа грях ли е ?? Казах честно или не си ми чел целия коментар ,или вие както всички сте срещу полицаите.А не ви виждам и 1 ден без тях.Знаете ли с какви "помии" извинете за израза се занимават по цял ден и цяла нощ ,това че шепа полицаи пред пенсия са решили да го дават на уволнение не поставя нахъсаните млади служители наред с тях.ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ СЪМ ЖЕНА НА ИСТИНСКИ ПОЛИЦАЙ.А не жена на някои боклук от оттайката на Бургас която по цяла нощ "си мисли" че е мутра от 94 или е гангстер от италианската или руската мафия-Палячовци............. Нямам думи за Бургас .
11.
fgdf
24.07.2013 12:23:37
0
1
Ще работят и на 3 места ако искат ,защото с тази мизерна ПОЛИЦЕЙСКА заплата ...най-ниската в Европа не стига до никъде." МИ ДАЙ ТОГАВА ВСЕКИ ДА НАРУШАВА ЗАКОНА.НА НИКОЙ НЕ МУ СТИГА ЗАПЛАТАТА НО ПОЛИЦАЯТ Е ПОСЛЕДНИЯ КОИТО ТРЯБВА ДА ВЪРШИ ПРЕСТАПЛЕНИЯ
10.
asen
24.07.2013 12:14:54
1
0
15.
do13
24.07.2013 08:52:11

Рейтинг:
0
po cqla ve4er piqt bezplatni kafeta ,qdat i spat v kolite si,posle pravqt nqkolko proverki za ne6ta ot koito vadqt pari i pak po-staro mu.policaite sa nai-golemite rekitiori v slancheev brqg,vzimat pari ot vsi4ko i si previ6avat pravomoshtiqta postoqnno,smqtat 4e vsi4ko e bezplatno,a i nikoi ne gi zadaljava da budat policai za 600leva,moje i ob6ti rabotnici za 400 da se hvanat bez tova ne stavat za drugo,a za burgas da ne govorim tam samo razhojdat kubinkite,a po-oborotnite pazqt diskoteki i biznesmeni i se chudqt koq da naebat.primerno kato tezi na PLAZA,THE PLACE I KIB
9.
До mvr2
24.07.2013 08:53:49
1
3
Ще работят и на 3 места ако искат ,защото с тази мизерна ПОЛИЦЕЙСКА заплата ...най-ниската в Европа не стига до никъде.Знаете ли как се гледа семейство с 600 лв заплата ?????? Как се посрещат месечните нужди.По цели дни и нощи полицаите се занимават с НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМЕТ на градовете...Знаете какво се случва почти всяка вечер в ромския квартал Комлука ,че влизат с щитове там в тази джунгла....всеки ден се занимават с най-големите отпадъци на това общество и ги няма по цели нощи и дни и дори и извънредно .А тези полицаи които сега са всеки ден на работа в София заради стачките.И те имат семейства -жени и деца които ги чакат да се приберат живи и здрави.Знаете ли имало е дни които съм се молила да се прибере жив и здрав .....и всичко това на цената на какво- За 600 лв ,безсънни нощи ,проблеми и един ден куп болести.Всеки ден живота на нашите полицаи е застрашен ,и мизерната заплата ги кара да търсят да работя и друга работа..ЧЕСТНО ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ. Верно има полицаи които са срам за значката си ,корумпирани ,НО КОЕ Е ПО -ДОБРЕ ДА ВЗИМАТ ПОДКУПИ НА ПЪТЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ ИЛИ ДА РАБОТЯТ .Някои работят постоянно ...хора не всички полицаи са еднакви разберете.МНОГО ОТ ВАС НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ НА ТОВА КОЕТО ТЕ СЕ ПОДЛАГАТ ДЕНОНОЩНО ,НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ Е ЛЕСНО,КАЗВАМ ВИ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.Докато страната ни е на това положение нищо няма да се оправи.Ще работим за нищожни заплати и все ще решаваме проблеми,миг спокойствие нямаме.
8.
mvr2
23.07.2013 17:51:26
0
4
mvr е прав. В Бургас целия отдел на "БМБ" (борба с масови безредици) или още както в момента се наричат "Специализирани полицейски сили" работят на частни обекти. Охрани за на дискотеки, бизнесмени, частни обекти и т.н. Мога да ги изброя поименно и да кажа кой къде работи, без да ме е страх. Тази държава за това е на това дередже. После тези хора ще ги пратят при тези момчета да ги арестуват ... ами те през другото си работно време работят заедно !
7.
НИКИ
23.07.2013 14:45:09
0
2
Да се провери дали е пристигнала Полиция,
6.
mvr
23.07.2013 14:37:59
3
12
Госпожо Касабова!
С този материал и видеото към него го пратете на Цветлин Йовчев за да види с какви компитентни служители разполага руп-несебър и какви ръководители динозаври има там. Къде е началника на това управление, къде са неговите заместници. И въобще до кога в това руп ще цари безредие и корупция. Знае ли си този министър колко служители имат участие в нощни клубове и по колко търговски обекта си имат и си ги наглеждат през работното си време. Та за това има мутри в комплекса. Докога този Манев и заместника му философ Василев ще ги държат на работа, за да могат да си покривителстват корумпираните и некадърни служители. Цялото РУП-Несебър да бъде подложено на тест за лоялност и детектор заедно с началника му и тогава Йовчев ще си види, що за стока си има там. И да не очаква големи резултати това лято там. Колкото и голямо доверие да е гласувал на Милен Димитров.
5.
mitko
23.07.2013 14:31:20
0
1
i kakvo tolko stava tam. neshto ima tuka predistoriq.
4.
mitko
23.07.2013 14:31:07
0
0
i kakvo tolko stava tam. neshto ima tuka predistoriq.
3.
Mitko
23.07.2013 12:54:58
1
6
Циганска държава сме и такава ще си останем !!!
2.
пешо
23.07.2013 12:48:50
1
6
Аз съм от най мутренския град но такива неща няма там нямате ли мелиция да ги озапти теа мутри или гие страх в София има спец наз да ги изпратят да ликвидират проблема затова сме на дъното в европа тези неща и там ги гледат.
1.
Слънчев бряг
23.07.2013 12:00:04
0
13
Госпожо Касабова, защо не изпратите тези и останалите кадри на министъра на вътрешните работи. Нека той сам да прецени кой как се справя със своите си задължения.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори