×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветелина Бориславова купува бизнеса на бургаския предприемач Петко Русинов


Цветелина Бориславова купува  бизнеса на бургаския предприемач Петко Русинов
Петко Русинов е дългогодишен генерален директор и основен акционер в двете дружества, които Цветелина Бориславова смята да закупи - "Фиш порт" и "Булджак"
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Юли 2013, Неделя, 18:56 ч.
Автор: capital.bg

Фондът CSIF преговаря за бившия порт на "Океански риболов" и хладилната му база в Бургас
Инвестиционното дружество на Цветелина Бориславова CSIF (СИЕСАЙЕФ) планира да купи пристанище в Бургас и хладилна база с мощности за преработка на риба в града. Това става ясно от съобщение на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) за поискана от CSIF концентрация. Двете дружества, за чиято покупка Бориславова преговаря, са "Фиш порт" и "Булджак". Сделката все още не е финализирана, не е ясна и цената.

"Фиш порт" управлява пристанище за обществен транспорт – "Фиш порт Бургас", разположено в североизточната част на Бургаския залив. "Булджак" пък е собственик на хладилна база и рибопреработвателно предприятие в района на Рибното пристанище в Бургас. Това е посочено на интернет страниците на двете дружества.

Според данните в Търговския регистър компаниите са свързани помежду си. Тъй като се очаква покупката им да окаже въздействие върху пазарите в България на пристанищни услуги от морски портове и на хладилно съхранение, купувачът иска от КЗК да извърши оценка на концентрацията, каквато е стандартната процедура. Пред "Капитал Daily" самата Бориславова посочи, че покупката на тези активи не е ново направление за бизнес дейностите, където нейният фонд CSIF инвестира.

"Сделката за "Фиш порт" и "Булджак" е свързана с дейността на "Деспред" (спедиторска компания от портфолйото на CSIF), като целта е купувайки този бизнес, да го развивам, каквато обикновено е целта, когато се купува нов бизнес", каза още Бориславова. Представители на продавачите не бяха открити за коментар.

Малко печалба, малко загуба

От отчета на "Фиш порт" за 2012 г. в Търговския регистър се вижда, че компанията е на печалба – 237 хил. лв. (след данъци). Спрямо предходната година, когато е била 363 хил. лв., тя намалява с 34.7%. Дружеството отчита спад и при нетните приходи от продажби за миналата година спрямо 2011 г. с 5.8%. За 2012 г. размерът им е бил 2.210 млн. лв. В годишния му отчет за миналата година пише, че "общото събрание определя състоянието на дружеството като стабилно". Там е посочено още, че компанията има дългосрочни задължения 488 хил. лв. "по договор за кредит от свързано дружество, който се обслужва редовно и не застрашава финансовата независимост на предприятието". В отчета се посочва и че "няма предстоящи сделки, които да са от съществено значение за структурата на собствеността ... на дружеството". Според поръчана от акционерите и разработена от мениджърите дългосрочна прогноза за развитието на компанията до 2015 г. очакванията са 10% годишен ръст на приходите.

Другата компания - "Булджак", има публикуван финансов отчет в Търговския регистър за 2011 г. От него става ясно, че дружеството е на загуба – 200 хил. лв., като се посочва, че това е "относително по-добър резултат от предходната година". Според същия документ общите задължения на дружеството са около 1.8 пъти по-големи от съществуващите му текущи активи.

Продавачът

От публикуваните документи в Търговския регистър става ясно, че общи акционери в двете дружества са физическите лица Петко Иванов Русинов и Станимир Кънчев Стоянов. Един от акционерите във "Фиш порт" - Косьо Станиславов Костов, е представител и в съвета на директорите на "Булджак". Още един от акционерите в собственика на пристанището - Стоян Иванов Момчев, е в директорския борд и на двете компании и е представител на "Фиш порт".

"Фиш порт" е собственост на шест физически лица, като от имената им – бащино и фамилно, може да се направи извод за роднинска връзка. В "Булджак" има и една компания акционер, регистрирана в Панама - "Даруол трейдинг корп", както и лице от Швеция – Клаес Боберг. И двете дружества са регистрирани на един адрес на управление в Бургас – ул. "Индустриална" 3.

Старата слава и новият бизнес

"Фиш порт" всъщност е бившето пристанище на "Океански риболов", а самият Петко Русинов - дългогодишен генерален директор на фирмата от времето, когато тя беше държавна. Впоследствие Русинов участва в приватизацията на риболовната компания и купи част от активите й, между които и тези на въпросния порт близо до Бургас-запад и хладилните складове там.

В момента пристанището е с доста добра инфраструктура, има три корабни места, четири пристанищни крана с товароподемност от 6 и 12 тона, собствена жп мрежа, открити и закрити площадки на кея с обща площ 12 дка. Лицензирано е от Агенция "Митници" за транзитни товари. Според страницата на дружеството в интернет портът обработва годишно 200 хил. тона товари, основно цитрусови плодове, цветни метали, стомана, течни товари (без нефтени), насипни товари и др.

В сайта на "Булджак" пък пише, че хладилните складове, с които разполага, са предназначени да обслужват и вътрешния, и международния пазар. Инфраструктурата включва кейова стена и кранове до хладилника с директно товарене и разтоварване, плавателен съд хладилник, рампи за товарене и разтоварване на автомобили и жп вагони, електрокари, товарни асансьори, пътни и жп връзки. Общият капацитет на 14-те хладилни зали е 48 000 куб. м. Рибопреработвателното му предприятие служи за замразяване на черноморска риба. Базата е одобрена от митническите органи за временно съхраняване на вносни стоки и поставянето им под режим "митническо складиране". Дружеството има собствена микробиологична лаборатория, която е получила сертификат за акредитация в началото на годината.

Място в общия портфейл

Едно от направленията в дейността на купувача CSIF е реализиране на възможни синергии между компании в портфейла на фонда. Такъв явно ще бъде и случаят с двете дружества от Бургас и "Деспред", която извършва спедиторски, митнически, складови, транспортни и съпътстващи ги услуги за Европа, Азия, бившите съветски републики и България.

В портфейла на фонда има още инвестиции във възобновяеми източници – вятърни паркове и водноелектрически централи, туризъм – инфраструктурата в Пампорово и няколко големи хотела, машиностроене - "Монек Юг", земеделие – повече от 2 хил. хектара земеделска земя. Цветелина Бориславова е мажоритарен собственик и на Българо-американската кредитна банка.

В категории: Бизнес


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
моряк
22.07.2013 16:52:25
2
10
колко моряшка кръв изпиха колко моряци останаха без работа докато докарат Ок риболов до фалит за да го вземат на безценица мръсните комунисти и ДС начело с другаря Русинов.сега ще продава това което откраднаха от държавата заедно с обкръжението от ДС. къде беше тогава другаря момчев от ДС нали отговаряше за Ок.риболов,затваряше си очите защото сега е съсобственик. Бургас не е Лондон всичко се знае.
2.
xah
22.07.2013 11:13:04
2
5
shte izgniete edin den
1.
ЧЕРВЕН БОКЛУК
22.07.2013 10:01:32
5
4
Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори