×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексдепутатът Румен Ангелов: БСП не заслужава да има нито един депутат от Бургас


09 Май 2013, Четвъртък, 16:19 ч.

Социалистите само си правят листи, стават депутати оттук и след това забравят, че са избрани от най-хубавия регион на България

В навечерието на парламентарните избори бургаският депутат от 40 Народно събрание Румен Ангелов отправи призив към бургазлии да изхвърлят  БСП от живота си. Своя остър апел бившият народен представител аргументира с това, че ляво управление ще доведе Бургаска област и цялата страна до катастрофа с ужасни социални размери.

 

- Защо определяте като важно това БСП да спечели колкото се може по-малко мандати от Бургаски избирателен район?

- Не по-малко. БСП трябва да спечели нула мандати на тези избори. И е крайно време това да се случи. На миналите парламентарни избори тук в Бургас БСП направи с напън втория си мандат. Вече хората трябва да виждат, че това е партия,  която от повече от сто години както и  в последните две десетилетия носи само катастрофи и фалити на държавата ни. Що се отнася до Бургаски регион,  те не заслужават да имат представител в парламента и това е съвсем логично. Спомнете  си в последните няколко парламента кои бяха представителите на БСП в нашия регион, какви бургаски интереси защитаваха в София,с какво допринесоха за развитието на Бургаска област и допринесоха ли с нещо за развитието на общността в която живеем? Кой от тези представители в българския парламент е защитил наши интереси и какви?  Как да ги почнем?

Президентът Първанов беше избран от Бургас за депутат. Разви се след това и нула...нищо за нашия регион. Сергей Станишев май два пъти беше избиран от тук...какво направи този човек? Спря финансирането за „детелината”,  не пусна пари за обходния път. Блокира финансирането за ремонта на надлеза Владимир Павлов.Не отпусна пари за нито една пречиствателна станция, канализация или водопровод .  Пристанища не направи. Какво направи ?  Нищо. След него дойде Орешарски, изсипа сто торби обещания,  след това за 4 години дойде четири пъти на партийни мероприятия и накрая пак едно голямо нищо.

Обещават, избираме ги и след това не ни защитават интересите. Не може така. Трябва вече да избираме според работата, която се върши. Ако човек си прави апартамент, си избира фирма, която е доказала, че може да прави апартаменти или ремонти. Нека всеки да си помисили. Кой какво е направил от тези партии, които в момента обещават.

Кой е направил пътища. Кой е направил инфраструктура, улици,  осветление? Кой подобри бизнес средата в Бургас и Бургаска област? Всеки да си помисли за това и този път трябва да избираме по  принципа на свършената работа и доказания принос, за да можем да живеем по- добре, така както живеят и избират хората в развитите демокрации.

БСП години наред, парламент след парламент си пращат само водачите и лидерите тук, които като правило не са от Бургас. Правят си листи, стават депутати оттук и след това забравят, че са избрани от най-хубавия регион на България, от най-бързо развиващия се регион на България и за нас остава...нищо. Този път пак по този начин ни лъжат.

За какво ли няма обещания в момента. Социална политика, образование, спорт...какви нахалници. И за спорт даже пари били давали. Инфраструктура щели да правят. Те си присвояват постижения и си приписват измислени успехи, които никога не са били техни. Срам ги е да си изпратят старите водачи тук. Защо не дойде Станишев или Орешарски за водач в Бургас? Защото те обещаваха и хората знаят, че са лъгали и затова сега пращат друг.

Друг, който да продължава само да говори. Те били за еди какво си. Абе, кажете какво сте направили за Бургас...това , това и това и искаме вашето доверие. Могат ли дакажат нещо, което са напарвили за нашия град и за нашия регион? Не...не могат и само си сменят хората и само си пращат разни парашутисти тук да ни обещават и след това ни забравят.

- В деня за размисъл за какво да размишляват бургазлии, които се колебаят кого да подкрепят?

За пореден път се обръщам към моите съграждани със следното изречение „Бургазлии, изтрийте от живота си БСП”. Призовавам ви да гласувате за хора, които могат да работят, за хора, които са доказали, че се грижат за региона ни, за хора , които създават и се грижат за нашите интереси, а не за хора появили се незнайно от къде в града ни, които само обещават и след това традиционно ни забравят и на практика само ни използват. 

Гласувайте за свършена работа, а не за голи обещания.


В категории: Избори 2013


20
Коментара
20
Коментара по темата
20.
Хари
10.05.2013 11:40:34
2
1
БСП си понесе негативите на тройната коалиция. Сега времената са различни и нещата иглеждат по различен начин
19.
съвеста
10.05.2013 10:06:10
2
1
Мафията се обади пак.Ангелов нещо се притеснява,видимо е неспокоен,може да се разкрият негови далаверки.Врагът е разстроен,но за негово голямо съжаление БСП поведе класациите.
18.
тяната
10.05.2013 00:01:42
1
3
За всички, които само плюят и мислят, че има нещо гнило публикувам интервю с Румен Ангелов от преди 4 години . Румен Ангелов: Бургазлии, изхвърлете БСП от живота си
2 юли 2009 12:48 | 0КоментирайПрепоръчай (0)

Отворено писмо от Румен Ангелов до бургазлии


Повече от сто години лъжите са неделима част от официалната политика на БСП. И ако ги питате, защо го правят, те ще ви отговорят с неизменното „Защото сме социалисти”

Въпреки че БСП и правителството на тази партия излъгаха надеждите на хората от Бургас, днес другарите и другарките отново енергично обещават. И понеже е знайно, че когато фактите говорят, дори и социалистите мълчат, нека си припомним обещаното .

В началото на месец ноември 2008 год. лично премиерът извести с писмо, че за пътен възел „Бургас-Средец-Созопол” има изготвен актуализиран технически проект, Министър председателят обясни на бургазлии, че детелината е включена програмата на Национална агенция „Пътна инфраструктура” за предоставяне на допълнителен бюджетен кредит от 10 млн. лв. Пак там авторът на бестселъра „Защото сме социалисти” спомена, че ако Министерството на финансите одобри предложението, изграждането на пътния възел може да започне през 2009 год и да бъде въведен в експлоатация през 2010 год.

Министерството на министър Пламен Орешарски не одобри предложението, тези 10 млн. лв. не бяха отпуснати, строежът не започна, а сега същият финансов министър иска вашето доверие, за да влезе отново в парламента като ви обещава срещу гласовете ви да построи пътния възел.Още ли им вярвате?

В края на месец март 2009 год. по време на парламентарен контрол министър-председателят Сергей Станишев коментира състоянието на надлез „Владимир Павлов” с думите Проблемът в Бургас е сериозен. Подготвя се проект за това. Ще търсим всички финансови възможности за решаване на този важен проблем .
Днес обратното броене за надлез „Владимир Павлов” вече е към своя край и според техническите експертизи съоръжението може да рухне всеки момент и да се достигне до разрушения и човешки жертви. Още ли им вярвате?

Сега водачът на листата на БСП в Бургас Пламен Орешарски обещава на избирателите всичко, но през месец февруари 2009 год. отказа да увеличи броя на служителите в общинска администрация Бургас. В икономическия център на българския югоизток 319 души обслужват 230 000 жители, в Сливен почти същият брой служители отговарят за 140 000 жители, а в Стара Загора 190 000 жители получават обслужване от 349 администратори.
Бургас е подминаван, игнориран и забравен от същите хора, които днес го гледат влюбено. Още ли им вярвате?

От БСП обещават в поредната си предизборна програма да разкрият нови работни места за бургазлии, а правителството на социалистите остави на улицата потомствени железничари като закри железопътния възел тук и го прехвърли под пловдивска шапка. Питам семействата на железопътните работници в Бургас. Още ли им вярвате?


Правителството на БСП обещава цели четири години социална справедливост, но не върна земите на хората от село Черноморец в община Созопол, въпреки че те имат документи за собственост, но не могат да управляват имотите на бащите си. Още ли им вярвате?

Една година след като правителството върна пристанищата на Несебър, Поморие, Царево, Ахтопол и Созопол, защото не издържа на натиска на опозицията и пред волята на хората от черноморските градове, областният управител на БСП Любомир Пантелеев отказваше да подпише заповедите за прехвърлянето. Заради ината на този социалист на държавна служба от Ахтопол бяха прогонени италиански инвеститори, които бяха готови да вложат стотици милиони евро и да разкрият нови работни места.
В Ахтопол не вярват на социалистите, а вие още ли им вярвате?

Пред бургаските избиратели министърът на финансите се похвали, че България може да усвои 13 млрд лв.. За две години членство в ЕС сме внесли 1 300 000 000 лв., но за същия период от време сме усвоили само 44 млн лв. от кохезионния фонд и структурните фондове . Социалистите не знаят как да получат тези 13 млрд лв., които могат да подобрят решително живота на българите. Още ли им вярвате?

Скъпи съграждани, на 5 юли вие можете да спрете решително веднъж завинаги лъжите на социалистите и да кажете на безочливите претенденти за власт от БСП

Ние не ви вярваме и ви изпращаме в политическо изгнание.

И ако другарите и другарките ви питат „Защо не можахме да спечелим нито един мандат в Бургас”, вие им отговорете

Защото сте социалисти и не сте на наша страна!!!
17.
Велизар
09.05.2013 23:16:04
2
2
Човекът явно не обича БСП. Но нали знаем, че по-умния отстъпва. Ако той продължи в духа на нападки и обвинения ще се покажи като по слаб. Той си знае.
16.
Васил
09.05.2013 23:09:17
0
2
Две интервюта явно насочени срещу БСП и то в много кратък период от време и то от един и същи човек ... Както бе казано от поета "Има нещо гнило ..."
15.
Емо
09.05.2013 22:49:09
1
2
Станишев е бил кандидат за Народното събрание от Бургас и това е факт. Станишев стигна на една много висока позиция на европейско ниво, която малко българи са я сдостигали- това също е факт.
14.
?
09.05.2013 22:42:11
1
5
Ти какво направи като беше депутат от Бургас бе таранкольо?
13.
избирател
09.05.2013 22:40:15
1
2
Тоз господинчо го познавам лично и толкова се гуши от ГЕРБ и толкова е нахъсан да лапа пак,че сега като видя,че БСП изпреварват ГЕРБ се чуди каква помия да излее върху тях,за да ги очерни,но..........................................няма как да успее,защото народа се осъзна и ще гласува масово за БСП
12.
Да се обърнем за помощ към Титан
09.05.2013 22:04:55
3
2
Имам предвид фирма титан за почистване на червени боклуци.До 12-май има време и да ги изметем завинаги.Хващам се на хорото и подкрепям Румен Ангелов.
11.
Хахахаха....хахаха
09.05.2013 22:01:43
3
3
Бравоооо на Ангелов ,пак ги целна в онова място дето го мажат с вазелина.Даааа...те вече са изкупили тубите в големи количества и се надяват на коалицийка със Сокола.Марешки онзи ден зареждаше дори вносен ВАЗЕЛИН и за БСП бил безплатно.Комуноидите като ги целнеш в 10-та и забравят и за обещанията и за гнусотиите.... и своите и на бащите си и на дедите си.......Но пък гушнат ли се с Доган,народа ще е изигран.
10.
До Станишковите червенотиквеничковчета
09.05.2013 21:40:29
2
3
Много ми се иска ,отличения от БСП кандидат за депутат ,да беше събрал смелост и заедно с останалите от листата си да се бяха явили ,на деспут с Г-н Румен Ангелов.Аз в предишни негови изяви в предизборните кампании съм му гледал телевизионни предавания и мнооооого добре си спомням ,какво казваше тогава и какво прави в ПАРЛАМЕНТА.Явно на Станишковите червенотиквеничковчета не им стига мозъка да попрочетат ,какво са обещавали техните избранници предизборно,но на заинтересуваните мога да изпратя линкове за да им опресня спомените.
Трябва да си последния дебил ,за да пишеш глупости и непроверени простотии.А колкото до Г-н Румен Ангелов,...не си спомням да си е променил позициите предизборно ,когато беше депутат и след като напусна парламента.
Но пък помня мноооого добре обещанията на СериГей Чо..Та нали заради него беше създаден ОРДЕНА на КОСТЕНУРКАТА и му беше връчен именно от Румен ангелов най-официялно от трибуната на НАРДНОТО СЪБРАНИЕза неизпълнено нити едно обещание към Бургазлии.
Така ,че онези непросветени драскачи...или сте болни и имате раздвоение на личноста или имате изкъчване на мозъчна става ,или сте в безсънание ,дрогирани,.....а може би малоумни и дебилизирани за да пишете срещу този господин Ангелов.
Ама иима и такова.....ИСТИНАТА МНОГО БОЛИ>>>>>>особено когато е право куме в очи.Наздравици ще вдигаме след 12 май....Шабадаба ДУУУУУУУУ
9.
Иванов
09.05.2013 21:36:28
5
2
Преди четири години "боко тиквата" не беше на власт а г-н Ангелов твърдеше същото,преди 8 години пак не беше на власт,преди 12 също,а позицията на Ангелов винаги е била една и съща-праволинейна и подкрепена с факти и аргументи,а вие комунистчета нещастни,като нямате какво да кажете, само гледате да очерните хората.Ето още една причина поради която НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА БСП.
8.
....
09.05.2013 21:02:43
2
2
NAI NAKRAIA CIALATA ISTINA PRAVO KUME V OCI.
7.
дада
09.05.2013 19:49:03
3
5
личи си че др.Ангелов добре си въртял бизнеса и далаверите при боко тиквата
6.
дада
09.05.2013 19:49:03
3
5
личи си че др.Ангелов добре си въртял бизнеса и далаверите при боко тиквата
5.
Влади
09.05.2013 18:19:43
2
5
На 12 май всеки сам ще направи своя избор. Интервюто е доста провакативно. Аз се разрових в интернет и попадноха на следната информация за Димчо Михалевски / водач на листата на БСП за Бургаски регион, която искам да споделя :
- По професия е инженер; в графа езици е отбелязано руски и английски;
- депутат в 41 - то Народно събрание;
- вносител на 7 законопроекта;
- бил е заместник министър на регионалното развитие.
4.
Ангел
09.05.2013 18:03:11
2
3
От колегиална точка не е редно да се говорят някои неща относно каквито и да е политически партии
3.
да, да
09.05.2013 17:56:18
6
4
"Ха,ха",червената мишчица изскочи от дупката.Първо се информирай,пък после питай какво е направил Ангелов.Снимката е едно от доказателствата за това,ама нещо не ви отърва май червени мишки.А за това какво е направил за себе си ,ще кажа, че и сега и преди и по времето,когато беше депутат всичко около него си е едно и също.А пък едва ли има по-мазни и по-нагли от вас бесепарчета.
2.
ха,ха
09.05.2013 17:08:34
4
6
Този забравен пуяк пак ли си чеше езика? Кажи байно, ти какво направи като депутат за Бургас? А сега кажи какво направи за себе си като такъв? Ако отговориш на тези два въпроса, няма нужда да се опонира повече на логореята ти.Мазен, мазен, наглец!
1.
Smith
09.05.2013 16:46:01
6
2
Не съм очаквал да го кажа, по повод изказване на Руменчо, но в случая е 100% прав. Трябва да си тотален олигофрен, че да гласуваш за БСП в Бургас или да си продажник и да вземеш суха пара.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори