×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коалиция за България обвини ГЕРБ в купуване на гласове в Малко Търново


Коалиция за България обвини ГЕРБ в купуване на гласове в Малко Търново
От предизборния щаб на Коалиция на България огласиха, че се раздават хранителни продукти в ромската махала
04 Май 2013, Събота, 10:07 ч.

Социалистите получили сигнали за рекет

Обезпокоителни сигнали за купуване на гласове и рекет получи предизборният щаб на Коалиция за България в Бургас от общинската организация на БСП в Малко Търново. От централата на социалистите в пограничния град алармират, че от няколко дни представители на ГЕРБ  обикалят ромската махала и раздават хранителни продукти.

В същото време граждани пътуващи, между България и Турция през граничен пункт Малко Търново сигнализират за неправомерно събирани  такси от страна на митническите служители, каквито е нямало във времето преди предизборната кампания. Чуждестранните туристи дори коментират, че са станали жертва на рекет.

Предизборният щаб на Коалиция за България ще направи проверка на случващото се в Малко Търново и ще сезира компетентните органи при наличие на престъпление.

От щаба на червените в Бургас за пореден път призовават държавната и общинска власт в региона да спрат да упражнява натиск и да агитират в полза на подалите оставка управляващи, тъй като съгласно законите държавните и общински служители нямат право да участват в предизборната кампания. 

 Вижте тук отговора на областния лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев




83
Коментара по темата
83.
mnjtyljsfaq
22.06.2013 07:17:12
0
0
nOLnNP <a href="http://ldzgmbrjfdao.com/">ldzgmbrjfdao</a>
82.
mnjtyljsfaq
22.06.2013 07:17:06
0
0
nOLnNP <a href="http://ldzgmbrjfdao.com/">ldzgmbrjfdao</a>
81.
Bubba
19.06.2013 23:42:16
0
0
Hey, that's powefrul. Thanks for the news.
80.
димитров в.
22.05.2013 15:28:28
0
1
В твоя случай се казва: "Язък за парите"!Да ни е честита новата тройна коалиция. Нека кражбите започнат сега!
79.
крушков
22.05.2013 15:17:37
0
2
"Събрахме се, бре!" - както гласеше една реклама на ракия по телевизията преди години.
78.
до героите на 75-и без кмета
22.05.2013 15:16:38
0
2
Обстановката в България е почти революционна, защото едни страсти, а и крайности наподобяват якобинския режим по време на Великата Френска революция(1793-1794).Ако е рекъл Господ! А нашите политици показват „завидни умения”! Партийните хватки „изпълзяха” с пълна сила, търпеливо изчаквайки своя „О, миг, поспри, ти си тъй прекрасен” от известния цитат на Йохан Гьоте в трагедията Фауст…И мигът поспрял…Ако може да по-дълго – може и вечно, както е тръгнало. Но информацията е като вятъра-както казва Владо Даверов. – Търси пролука, незащитена пукнатина, прониква навсякъде и помита лъжата със своята невъзмутима обективност – рано или късно…”. А Бойко, си е Бойко. Той просто остава мъж, за разлика от останалите политици. Друг е въпросът, дали той беше необходимият Премиер, или „грешник”, или беше възможният, избран на принципа на „по-малкото зло”…Но пък той извървя уверено своя политически път, на принципа „всеки народ си заслужава управленците…”. Но страшното е, че българските политици(отдавна е ясно, че нямаме държавници!) се смятат за богоизбрани, обхванати от неясен магнетизъм, подтиквани и от господарите си, разбира се! Така се роди професията „политик”. Та питате ли дългогодишните ни политици, как се чувстват сега? Горките! Те са като низвергнати от Царството – Народното събрание? А коя власт не иска „да замита и заличава следите от безобразията в управлението си”, скъпи си Сергей? Вие да не би да сте изключение,а? Че колко заметени следи останаха от Тройното съглашение – Вашето?! Затова – по-кротко! А др. Местан да хортува по-малко и да сочи хоризонта още по-малко, защото и тяхното управление не бе „китка за мирисане”. То бе неотдавна, та ние помним. А казаното от Волен, наистина звучи „красиво”, за да бъде реално осъществимо…Той казва много истини, от които общо взето няма полза.
77.
Василев
22.05.2013 15:05:17
0
2
Само да си знаете, че който не е пуснал бюлетина, НЯМААААА право да коментира случващото се.Когато Борисов неофициално каза,че такъв ни е материала,всички се обидиха ! А сега вижте какви са в парламента,елита : Украински гей,турски рязан педал\кво прави сега жена му\ и избягал от лудницата ! А когато дойде ГЕРБ секна ви далаверата и скочихте като мършави кучета. За 3 години аз видях какво постигна ГЕРБ, стократно повече от колкото вие във прословутите ви петилетки. Скрийте се в землянките си долни мазни плужаци.
76.
круши,кога ще черпиш
22.05.2013 14:54:09
0
1
Тази част от българите (селинджъри, червени дърти пенсии, необразовани боклуци, турчеещи се, цигани, педали, простаци) имат мазохистични наклонности да ги управляват уродите от БСП+ДПС. Това ли е електоратът който ще казва кой да дойде на власт бе? По-интелигентните, дейни и можещи хора в градовете и селата показаха за кого са въпреки трудностите. За съжаление има и доста негласували заради които сега пак се облизват комунистите и мангалите.
75.
Кучка Попова
22.05.2013 14:07:08
1
2
Искам награда бе съграждани!Толкова време плюя по Караджов,Златаров,тъпанара -КМЕТА ЯНЧЕВ,ямболския мангал -Сашо а вие не ме ебавате!Е ама прекалявате ,та аз съм такова явление в поезията и белетристиката че заслужавам признание!Ама сте прости ,досега да не ме оцените!
74.
\zfd
18.05.2013 09:10:17
0
2
Така...В тая работа аз виждам замесени ГЕРБ, БСП, ДПС, Организацията на червените бабички, Сивите вълци, Белите гълъби и самият Дънкън Маклауд от рода Маклауд, който живя над 500 години и идва директно от Хималаитеееееееее------да не забравя и банани с пижами ,чичо скруч и татко барба !!!Аааааа,за това интелигентните хора се ориентират по добре в журналистическата помия и демагогия...Българи четете и се образовайте !
73.
мангал ямболски герберски
16.05.2013 10:49:39
2
2
Ей, комунета, пазете си нервичките за повторението на изборите. За тогава ще ви трябват. Не се ли научихте, че в политиката е като в шаха - игра на търпение, нерви и добро обмисляне на следващите поне 5 хода. Вие вече направихте няколко празни хода и след малко ще ви обясня кои бяха те. Сега вече нямате идеи какво да правите и писакате истерично, защото усещате като плъховете как водата пълни кора ба отдолу-нагоре. Спокойно, вода за всички ще има! Ход I: Вдигнахте протести в неподходящ момент и нямахте твърде много доводи за да поддържате огъня. Ход II: Спретнахте негативна предизборна кампания с много на брой активни кампании и намятахте избирателната активност, но и това не беше достатъчно - виждате, резултатите не са никак за хвалене. С ниската избирателна активност вкарахте в парламента партии, които са напълно несъвместими помежду си и не могат да излъчат и поддържат траен кабинет. Ход III: Искате програмно правителство, защото самите вие нямате програма от ден първи на предизборната кампания. Картофът на властта е твърде горещ за да го държите със собствените си ръце, защото знаете, че след този парламент ще бъдете фатално пометени.
72.
ударихме ли дъното?
16.05.2013 10:20:20
0
2
По-глупавите да четат повечко и да не задават тъпи въпроси... пияни ли сте,или е от агнешкото напоследък???Идват лоши времена за добрите хора...Писна ми от политическо празно говорене и помия. А на Вас.....
71.
Орехчо Седянков
15.05.2013 11:31:11
0
1
Пълна скръб си ти, мили ми смехурко....
70.
ето ги бъдещите кандидат-затворници от бургаска об
15.05.2013 11:08:55
0
1
БУРГАС - 14 мандата
ГЕРБ - Ивелина Веселинова Василева, Димитър Бойчев Петров, Иван Стефанов Вълков, Снежина Минчева Маджарова, Семир Хусеин Абу Мелих, Диана Иванова Йорданова, д-р Галина Стефанова Милева - Георгиева
БСП - Димчо Димитров Михалевски, Христо Цветанов Монов, Атанас Зафиров Зафиров, Павел Маринов Маринов, Пенко Атанасов Атанасов
ДПС - Хюсеин Хасан Хафъзов, Дурхан Мехмед Мустафа.
69.
до д.станишева и червения каруцар
14.05.2013 09:58:10
0
4
Ало, комунистчето, отиди на лекар да те прегледа и се връщай в гората, откъдето си. Ненормалник с ненормалник такъв.Когато се използват цитати - задължително се посочва източникът!Станахме за смях на света!
68.
Учителка
14.05.2013 09:40:39
0
3
И каква стана тя? Искахме промяна а какво си избрахме? Избрахме си да ни управляват двете най-мракобеснически партии с подкрепата на платените мангали. И тези ще минат, но ще ни оставят по-големи вересии, които вече кой ще плаща не знам. Напротив знаеш - винаги плаща НАРОДА , но съдейки по резултати той си го ЗАСЛУЖАВА !!!Но знам, че след 01.01.2014 емиграцията ще е поголовна и в България едва ли ще останат читави българи ако това продължава така.
67.
славея
14.05.2013 09:28:05
0
1
ЧЕ НАРОДА Е ПРОСТ И ОБИЧА ДА БЪДЕ МАЧКАН ОТ ПАЛАЧИТЕ СЕ Е ЯСНО АМА ОПРЕДЕЛЕНО ТОВА НЕ СА РЕЗУЛТАТИТЕ НА НФСБ,ПО ВИСОКИ СА! ПУБЛИКУВАЙТЕ ОФИЦИАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА ТУК.
66.
Циганската коалиция
13.05.2013 07:48:14
1
1
Честита ви нова Народна Република :БКП/БСП,ДПС\ЕВРОМАНГАЛ ...т.е. УПРАВЛЕНИЕ НА Москва!!! Чудесен троянски комунистически "кон", който ще донесе на българите следващия фалит на България и пълна циганизация на държавата-започва се от тук.А те го могат!!! Ето "малко спомени" ако някой е забравил : Т.Живков три фалита плюс изнасянето и даването на златния резерв на България на Съветския Съюз; Луканов фалит,инфлация,купони;Виденов фалит,хиперинфлация, долар за три хиляди лева...нямаше даже и брашно и хляб!!!Първи прояви на циганската мизерия и налагане на тяхната визия на обществото. Честито на всички гласували и негласували. Тази жлъч, тия постановките, които Циганската коалиция и нейните подгласници спретнаха на народа и дадоха повод да бъдем наричани страна от Дивия Запад, няма да се забравят. Много хора няма да го забравят. Изборите показаха, че агресията не носи печалби, защото хората не са слепи и виждат кое е режисирано и кое не...Как изобщо може да се говори за някаква промяна и някаква свършена работа от тези 4 партии при положение че и четирите вече са си минали по реда (някои дори повече от веднъж..) И за времето в което са били на власт абсолютно нищо не е свършено.. (освен корупционни сделки и източване на пари) ..та въпроса ми е.. защо изобщо казвате тея са по добри от другите а онея не.. след като всички сме ги видели както са свършили досега ?? НИЩО.. аз тяхната свършена работа я усещам по празния хладилник.. Тея всичките трябва да се махнат от там.. до един и да доидат някакви нови лица... Няма гаранция че новите ще свършат нещо.. но поне има шанс.. докато шанса със настоящите е НУЛЕВ !!
65.
Откъс от “Избориада”
12.05.2013 09:06:35
0
1
О Музо, възпей оня гибелен гняв на Бюрека Медузов,
що донесе безбройни беди на народа бълхарски,
прати до урните заблудени душите на много бълхари,
тях пък самите предаде за плячка на стръвни кандидат-депутати,
пир за алчните политици. Тъй волята Сергеева стана,
след като в свада жестока се скараха и се разделиха
вождът Бойко Борисов и властният Цветан бойкуравен.
Кой от безсмъртното ДС ги хвърли към грозната разпра?
Доган, потомък на Първо и Трето. Бесен на вожда,
записи тайни изпати на журналята и те пощуряха горките
щом чуха как Бойко, Бюрека капутин нарича
и в кенефа го чуха да казва “Ялов е мами”,
при все, че навънка на воля крещеше “Имаме воля”.
Бюрека тогаз разгневи се и гащите вдигна,
обърна си задника в друга посока и пак се наведе,
но гордо изви си главата и с ярост посочи,
где тоалетна хартия с лика на Борисов бе скрита.
А Костов, що на Доган завидя за парада,
гумен нож не се посвени срещу себе си да извади
и тъй без пари в топ новините да влезе, но уви
Бюрека погуби му личната драма, като всички екрани
с тоалетна хартия омаза. И яви се дилема огромна в душите бълхарски,
с чий лик да обършат срама от срането предишно.
Желаещи много, цели четирдесет и пет лика святи, туй Болен, туй Яне
и нормалната лейди зовеше “Спрете Бойко, серете нормално!”
А в то време безсмъртното ДС не спеше, отпечатва рула тоалетна хартия
и реди избора на народа бълхарски, който спи докато мисли, че бди.

автор\доктор Пенисов
64.
миналата година
11.05.2013 21:44:40
0
1
В ЗАТВОРА МРЪСНИ КОМУСТИЧЕСКО-МАНГАЛСКИ ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ.Няма ли да се събудим и да изтербим хлебарките вече или ви е хубаво да ви оправят по тоя начин???А , всичките тези дето се потиха да има такива новини , утре са в листите и с голямо желание биха работили за още такива новини.Горките, да ги подпомогнем тогава, нищо че сме безработни и сме стигнали до просешка тояга.
63.
баба ви пена
11.05.2013 21:25:49
0
1
Ма, къде е батко...Бойко , бе !!! Що не ръсне малко мозък сега, а !!! Ама е мишок на мишоците....Еееех, бедни ми , бедни Македонски...Що не умря при Гренадир...ц ц ц, ама не са хубави тия работи. И сега пак не може да се разбере кой е виновника. Няма ли някой свестен българин с пари да инвестира да се направи един истиснки детектор на лажата(ама с учени от вън, че наще ще викат извънземните да им помагат) и да се знае вече кой кви ги върши. Коя година стана, хайде действайте!! Нали уж имало честни милионери?
62.
Перверзник
11.05.2013 21:20:42
1
1
Последен валс другари от герб.Припомнете си какво ви се случи през 97-ма(на вашата червена партия) и бъдете сигурни че ако направите някой номер на изборите това пак ще се повтори!!!Абе незнам кой от къде взема пари, но живях по-добре преди 5 години отколкото сега. Заплата ми не мръдна последните 4 години нито с лев. Надявам се тези простаци от Герб да си заминат и нещата да тръгнат .
61.
Боко
11.05.2013 14:36:24
0
1
Ах чичовите червенотиквениковчета!
Вашия лидер пак ще бъде бит и с него ще се извършат някои брутални сексуални действия.
Само че на него това му доставя удоволствие.
А вие ще си останете в батака.
60.
Дорето Станишева
11.05.2013 13:15:32
0
1
То вече и в гората няма спокойствие...мечки.бракониери,екоактивисти...
Не ходи,опасно е,а и партизанката ако е мангалка ще духа на някой горски.. -доста белички дървари за гласуване слезнаха от гората тези дни.
59.
до червените каруцари
11.05.2013 13:08:43
0
1
Гората ,с глиганите барабар, е на парка,гроб,царя и.т.н. Ще те гръмнат като неблагороден елен, барабар с пичето(заeка).След изборите мисля да хващам гората. Търся си и партизанка. Аз командир, тя - закапиче.
Таз работа инак не става.
58.
сергията с мургавите тапети
11.05.2013 13:02:05
0
1
Че статията е платена е ясно.
Как обаче са избрали такъв образ?
Няма ли нещо по-добро? Папагалски някакви, като за вестници "Трета възраст" или ``Евромангал , несвързано...Най-накрая нещо положително.
Писна ми да чета за гнусни компромати.Птичките пеят ли пеят. Ще си строшат човките.
57.
Узо и червени рози
11.05.2013 10:09:40
0
2
Все едно чета за 5 годишни деца как се карат за кукли.. Аман от измислените ви статии.. Ами така е и на мен да ми плащат да правя евтини пиари и аз ще си измислям...От трън, та на глог. В един Терминал 2 остава надеждата!
56.
едноокия георги мангустата
11.05.2013 09:49:10
0
2
Продавам си гласа!
Евтино го давам само за 155 лева, кебапче и бира!
Която партия ми ги даде веднага за нея гласувам!
Айде няма време ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ!
КАТО ГИ ДАДЕТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!
55.
Аз помня!
11.05.2013 09:21:27
0
2
Който и да изберете, ще ядете хурката!ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ !
Но ден за размисъл не за кого ще гласувам, а за моето гражданско битие.
КЪМ МАНГАЛИТЕ МАНГАЛИ,за кога ще гласувате и колко кинти и платени минети ще направите-нема никакво значение,защото точно тези ви действия ще докарат още ловече омраза към вас и както е тръгнало много скоро си търсите нова държава за крадене и обиране.
КЪМ ПРЕЗИДЕНТА:
Лицемерино, за кого да гласуват младите като подсъзнателно душиците им крещят: „Това дето сте ни сипали в чинийките не е халва, а лайна! Не ни се иска да избираме между миризливи и по- миризливи лайна.

КЪМ БЕСЕПАРИТЕ:
Каквото и да правите, както и да го правите, хората предпочитат Б. пред вас.
Защо – защото сте най- уродливото нещо пръкнало се на българската земя.

КЪМ ГЕРБИСТИТЕ:
Вярвахме ви, но вие сте едни политици, които само за себе си и за джоба си мислите. При това сте по- лоши и от старите лайна, защото поне те слугуват предимно на 1 чужд господар,
а вие слугувате на много такива.

КЪМ ОСТАНАЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СМРАД:
Дори Горди да сте, бандити сте!
Най- малкото сте се занимавали с търговия на човешка плът.

ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМ ?????????
За най- гадните – бесепарите!
Парадоксално нали?
Защото те са се измацали с лайна до козирката. Човешкият живот за тях е нищо.
Но ….. поне за 1 мандат, ще искат да се представят за .. добри. Та да им повярваме и след това отново да грабят.
А за мен 4 години са от голямо значение. За тези 4 години или ще я има, или няма да я има България.
54.
Курс гласове
10.05.2013 16:15:21
0
1
към 10.5.13
За цигани:
Купува- 95 лв. за глас
Продава- 105 лв. за глас
За червени бабички и всякакви други промити мозъци в същия цвят:
Купува 1.20 лв.
Продава 1.50 лв.
Справка- М.Търново, общински пазар
сергията с червените тапети.
53.
Емилия
10.05.2013 13:31:10
1
1
Как искат пак да манипулират изборите и да си купят гласове ГЕРБ,ама този път няма да успеят,защото българите се събудиха
52.
Интрига
10.05.2013 13:18:00
1
2
ГЕРБ си имат доста добър начин за манипулации и за "съветване" на хората за кого да гласуват. Нека си представим, че ме назначат във фирма/напримерно някоя общинска/. Делкатно ми се подмята,че ако се смени властта, тя ще смени всички и така хората ще останат без работа. е може и да си измислям, а може и да е ...
51.
агент Йоана
09.05.2013 11:13:39
3
1
Стуенчу, изпии един валидол, че ще си докараш някой инфаркт. Недей се пени толкова, прибери се в кръчмата и си говори за футбол със съселяните и двете мънгалки там за ползата от белината.
50.
Катя К.
09.05.2013 09:39:57
1
1
В периода от 26 април до 3 май 2013 г. по поръчка на Центъра за развитие на регионите АФИС осъществи национално представително МАНИПУЛИРАНЕ на общественото мнение преди изборите за Народно събрание на 12 май. Така се дава последна възможност, при наливане на достатъчно свежи пари за купуване на гласовете на мангалите ГЕРБ да успее да влезе в парламента и да бъде осигурен имунитет на престъпниците, съсипали България.
49.
Бай Киро
09.05.2013 09:37:18
0
2
Бе , шега шега , то и на шега съвсем до скоро Пирамидата на Хеопс беше най високата сграда. Ей охлюви/бесепари-гербаджии-евромангали-седесери-земеделци и всяка друга измет/ Вашето обяснение на нещата си е пълен фъш.Лъжи и промиване на мозъци на глуповати хора. Ама приказки като отвратен съм от всички и няма да гласувам са съвършена ГЛУПОСТ и БЕЗОТГОВОРНОСТ.
48.
циганин от звездец
09.05.2013 09:07:08
0
1
Пълни идиоти са тези които са правили подобно "изследване", или тези които са си съчинили историята...
47.
БЮЛЕТИНА 8
08.05.2013 10:18:51
0
1
Недей скромничи... не си се замислил чак сега, открай време агитираш активно----БЮЛЕТИНА 8!
46.
бивш кумунист-сега активен гербаджия
08.05.2013 10:13:21
1
3
Почвам да пиша изследване на тема... "Защо съвременната порно индустрия не може без оралния и аналния секс преди,по и след избори 2013 година"... Сметам да изследвам явлението от историческа... културна и психологическа гледна точка... предвиждам провеждане на множество практически експерименти... за потвърждение на теоретичните разработки...
45.
weagf
08.05.2013 09:53:25
0
1
да провалим тези измамни избори които се провеждът само за рахътлъка на мангасарите чрез бойкот-не гласувай
44.
мария колева
08.05.2013 09:49:36
0
1
Това е жестоката и грозна истина!
43.
Г. Диков
08.05.2013 09:47:32
1
2
Научи първо български ,мангал ямболски герберски
42.
Позната
08.05.2013 09:36:11
3
2
А познайте пък какво ще стане, ако на 12-ти комунистите вземат властта! Тогава изразът "Великото преселение" ще добие нов смисъл. Всеки нормален човек ще се махне от тук, аз лично ще се откажа и от българското си гражданство, защото не желая да съм част от народ, който си е избрал мангали и комунисти да го управляват!
С цялото си семейство ще се махна завинаги от тази държава.
41.
алабала
08.05.2013 07:44:51
1
3
Толкова ниско да падат от БСП-Малко Търново!Каво да очакваш от Злата селската,Крушков и Дорето Станишева.Само като ги видиш тези красиви социалисти и ти идва да нареждаш!
40.
Димитър Попов
07.05.2013 19:59:38
0
3
До всички привърженици на ГЕРБ

ЗАБЛУДАТА ВИ Е ГОЛЯМА!!!
39.
Катревица
07.05.2013 15:26:39
0
0
Пък аз съм от Търнуу и съм им наблюдателка.Че нямът хора пък що да не зема едни стотина лева.Че и на бат Петко имам да давам.
38.
До Станишева
07.05.2013 15:04:12
1
2
Еи Доре ,толкова години лъжеш хората !То при вас срам няма,ще вземеш вече да се посираш бе другарко !Нали сте европеици?Ми сложете някой млад човек,само да не е Крушков ,че нацяло ще са оцапате.Пак ще ви бием на изборите,просто времето ви отмина!
37.
юсуф
07.05.2013 11:00:22
0
2
Няма да се изморите да се надхващате тук,ей!
Ще намина на 13-ти да видя как ще продължите тезите си.
По-интересното предстои след изборите,да видим кой с кого ще се прегърне в името на властта.
36.
бюлетина 27
07.05.2013 10:58:17
2
2
Станишева,между мечтания и реалност винаги има разминаване, но при теб тя е направо пропаст-съжалявам за твоята БСП ,този път си намерихте майстора "Ама другарко, то пък Иванчо счупи вазата!"
Хайде огледайте се как са ви затънали лидерите, как партията ви се разпада, пък пак ще си говорим!!
35.
до стенчу
07.05.2013 10:52:33
1
1
Човеко, какво е станало с теб?! Вярно, заразно е, но чак пък толкоз?...
34.
стуенчу холандеца
07.05.2013 10:42:43
0
2
БЪЛГАРИНО,ти на изборите отиди и на Гербо-Бесепето-Земеделско халката пръсни!
33.
валя и.
07.05.2013 10:39:50
0
1
Я стига смешки. Не сме толкова тъпи. Прости ме, боже, че са празници. В този момент , когато България е пред фалит не е време за такива експерименти
32.
Страх
07.05.2013 09:56:04
1
1
ГЕРБ освен с пари по друг начин не могат да накарат хората да гласуват за тях.А и със заплахи.
31.
Коко
06.05.2013 13:45:37
0
2
Те ГЕРБ са се уакали до ушите,повече от това не могат да се омажат.
30.
цвlинокио
06.05.2013 08:39:26
0
1
Научете се да пишете ЦИГАНИН, а не РОМ.
29.
Лиляна Павлова
06.05.2013 08:32:19
5
0
МНОГО СЕ СТАРАЕТЕ ДА ОМАСКАРИТЕ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ. И ТОВА НЕ Е САМО ЗАРАДИ ЖАЖДАТА ВИ ЗА ВЛАСТ А ЗАЩОТО ОСЪЗНАВАТЕ ,КОЛКО НАРОД ВИ МРАЗИ И ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ВИ КАЗВАТ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ ТА ВИ Е УДОБНО ВСИЧКИ ДА СА МАСКАРИ КАТО ВАС !
28.
Смелият чунг
06.05.2013 08:29:09
0
4
Руснаците имат страхотна поговорка, която гласи: ГЪРБАВИЯТ само ГРОБЪТ ще го изправи! 12 май е посоката последна за слепците - Терминал 1 и 2 ви чакат. Другото са словоблудства на бивши и настоящи ченгета - Б. Б., С. Ст., К. К., П. Б. и прочие фашкии политици и журналя измислени. Социолозните "капути" (съвременна лексика на съвременни политици) са в кюпа на екерисажа България.
27.
realistka
06.05.2013 08:21:37
0
1
Аз може и да съм наивен идеалист, но На 12 май ще гласувам за истинските демократи.Обикновено вълците намятат овча кожа, когато се канят да влязат в кошарата.
26.
Заберново
05.05.2013 19:42:03
0
2
А за нас от Дома за психично болни защо няма кебапчета и пари а?
Щом е така всички луди ще гласуваме за БСП!
25.
иванов
05.05.2013 13:04:27
1
4
Аз съм от Бургас и вече взех 100лв. от ГЕРБ за да гласувам за тях. Така че не се купуват гласове в ромските махали. ГЕРБ за това крадяха - за да купуват гласове иначе няма как да спечелят.
24.
Ели
05.05.2013 10:46:16
1
5
Запазена марка на ГЕРБ-купуване на гласове
23.
Гоце Първаноглу
05.05.2013 08:05:04
0
2
Малцина разбират, че не е толкова важно, коя политическа партия ще получи повече гласове на изборите, а по-скоро, какви политики и действия ще бъдат реализирани след това.
22.
анелия
05.05.2013 08:01:13
2
4
Правилният избор е всички павитества и президентства от '89 година насам - в затвора!
21.
валю пръча
05.05.2013 08:00:07
0
2
Ало Журналистите - Тоалетната хартия на народа не го вълнуват вашите жълти сензации - вълнуват го кой шиба Моника и как Серго се радва на чужди деца, как тези от ДС-БСП ебаха мамата на народа и как толкова много мразеха капитализама а самите те станаха най - богатите капиталисти.
20.
Сергей Дмитриевич
05.05.2013 07:54:09
0
1
Слаби приказки на слаби хора : Човешката алчност е бездънна, и не е изключено и удар от свои.корупция,анархия,цигания,бедност,мафия...
19.
Европеец
05.05.2013 07:41:15
3
5
Една червена шайка от болшевишки башибозук осмърдява България и грозно грачи в навечерението на своята предизвестена смърт 13 май!!! А завода за боклук го бавят заради Вас, комунистически геронтофили - дават Ви последен шанс да си заминете по естествен път. Не Ви ли омръзна логореята на тeзи червени плъхове? Да прочетем още веднъж внимателно "Бесове" на Достоевски...Цялата гмеж, и злост на бол шевиките ни залива безсрамно и безнаказано... Скъпи приятели, сега проумяхте ли? От едната страна на барикадата са Девети септември, азиатското Средновековие, Белене, Скравена, Христо Бисеров, Антихриста, Румен Петков, Стоян Овчаров, Мая Манолова, Ахмед Доган, Сергей Дмитриевич, Славчо Трифонов, мумиите от Монтерей, Алексей Петров, Лютви Местан, Слави Бинев, Георги Гергов, Николай Банев, зловещите скелети на миналото и мрачния Анадол, циганските кланове, мафията, олигарсите, маските... От другата страна сме ние, нормалните българи, Свободата и България!
18.
другаря менгеле
05.05.2013 07:37:41
2
2
Ние вече си напазарихме циганите, с тях ще направим поне 10%.Долна крадлива сган сте, другари социалисти! На вас дължим днешната си мизерия. Вие ограбихте държавате и народа! Как не ви е срам да се показвате и да продължавате да лъжете?!Това женско глиганче кой му каза че изобщо някой ще ги остави да правят правителство. Видехме им предишните правителства до къде ни докараха, червени боклуци!
17.
Поморие
05.05.2013 07:12:42
0
2
ние нещо не разбрахме кой в малко мангалово е гербаджия и кой земеделец.от кметството хем не сме от едните ,хем сме от другите и накрая май и ние не знаем от кои сме`верно ли е ,че ще почва нова програма по европроект за интеграция на нас българите към мангалите и че ,вече по избори пари ,леви галоши и тримесечни кебапчета ще се раздават на нас от ``малцинството``на некой сигурно му е много смешно написаното ,но вижте какво става-всеки който не е от тук родом и си е купил къща или друг имот ,го продава почти под летвата и гледа да изчезне бързо от пълното циганско гето .пълен капутлизъм.
16.
no name
04.05.2013 20:16:33
0
2
v Carevo sa razdadeni 2000 kebapcheta v ciganskata maxala za praznicite (izborite) pozdravi
15.
no name
04.05.2013 20:16:25
0
2
v Carevo sa razdadeni 2000 kebapcheta v ciganskata maxala za praznicite (izborite) pozdravi
14.
Потърпевш
04.05.2013 19:56:06
1
1
ГЕРБ ходят и навсякъде плащат и плашат
13.
Ивета
04.05.2013 18:56:24
1
3
Аз живея в близост до Бургас и тук гербери по цял ден ходят с едни списъци и плашат ромите да внимават за кой ще гласуват,защото в урните имало камери и после да му мислят.
12.
гггггггг
04.05.2013 18:29:52
0
2
че те и на предните копуваха
11.
възмутен
04.05.2013 16:53:48
0
3
ГЕРБ много късно са се усетели да купуват гласове. Онзи ден давоха по телевизията, че са хванали купувач на гласове, но не казаха за кого е купувал.
ГЕРБ явно затова са си събирали пари на влог, за да могат да купуват гласове
10.
Вив
04.05.2013 16:28:32
0
6
Нищо ново,затова сме в това положение.Купуват гласовете и печелят,докога се питам...нима с тези пари ще си оправите живота.Помислете си много добре,защото ден-година не храни.ГЕРБ трябва да изчезват.
9.
Stanimirbg
04.05.2013 15:09:23
0
1
БСП и ГЕРБ са си разделили Българските цигани и когато едните почнат да купуват от циганите на другите става панаир.
Проста държава ей ама така ще е докато цигани ни избират управлението и ремонтират пътищата нито управление ще имаме нито пътища.
8.
Левски
04.05.2013 14:56:17
0
6
ГЕРБ купуват и в Приморско ,Созопол ,Поморие, Черноморец ,Ахелой ...
7.
Левски
04.05.2013 14:56:11
0
6
ГЕРБ купуват и в Приморско ,Созопол ,Поморие, Черноморец ,Ахелой ...
6.
другарката носталгия
04.05.2013 11:36:10
4
11
И да реват герберастчетата, БСП е следващата управляваща партия. ГЕРБ изчезва, както партийката на царя, от която се пръкна.
5.
пиночет
04.05.2013 11:23:58
4
4
Комунизмът си отиде, но от комунисти отърване няма. Стига с това болно политизиране на всяка една тема -еееее ама кума лиса и тя как се е оставила да е заловят!
4.
bsp
04.05.2013 11:01:08
4
3
Na tia ot bsp se ne6to im pre4i
3.
мария вълева
04.05.2013 11:00:08
0
5
Нищо чудно! Нищо фатално не се е случило! Това не е новина.
2.
бончо
04.05.2013 10:56:53
1
2
Колко струва гласът ми ? Къде мога да го продам.? Пълен фъш сте.
1.
НАТУРАЛЕН МЕСТЕН МАНГАЛ
04.05.2013 10:51:52
2
2
КАКВА ЦИГАНСКА МАХАЛА БЕ ДРУГАРКУ СТАНИШЕВА!АМИ ТО ЦЕЛОТО ВИ СЕЛО Е СТАНАЛУ ЦИГАНСКУ-И КАТО СИ ПРОТИВ ГЕРБ-КАКВО ПРАВЕШЕ ОБЩИНСКИЯ ХЮНДАЙ ПРЕД ВАС МНОГО МНОГО ВРЕМЕ`СИГУРНУ С ГЕРБУЗЕМЕДЕЛЦИТЕ СИ БРОЕХТЕ НЕРАЗДАДЕНИТЕ ЗАПАЛКИ КИНТИ ЛИ`И ОЩЕ НЕЩО -НИЙ НИЩО НЕ СМЕ ДОКОПАЛИ-НИ ПАРИЧКИ-НИ ПЪЛНИ ТОРБИЧКИ`ПАРИ НЕМА------ ДЕЙСТВАЙТЕ БУДАЛИ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори