×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наемателят на Северния плаж-Бургас заподозрян за атентатите срещу СКАТ тв


Наемателят на Северния плаж-Бургас заподозрян за атентатите срещу СКАТ тв
Атанас Атанасов: Крайно време е СКАТ телевизия да спре порочната практика уважавани фирми и лица да бъдат компрометирани чрез клевети
19 Април 2013, Петък, 14:58 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка Женя АТАНАСОВА

Поредицата от критични репортажи срещу начина на концесиониране доведе обаче и до отворено писмо до всички медии

Концесионерът на Северен плаж – Бургас Атанас Атанасов ще бъде разпитан в ОД на МВР за поредицата от атентати срещу офиси и автомобили на СКАТ тв. Това съобщи източник, който е свързан с разследването. Вчера сутринта собственикът на СКАТ тв и водач на партия НФСБ Валери Симеонов, който е и пръв в листата с кандидат-депутати в Бургас, е провел двучасов разговор с полицаи, пред които е разкрил основните си подозрения. Това е станало веднага след трошенето, заливането с повърня и фекалии на последните три изправни автомобила на СКАТ. На първо място съмненията за поръчителство върху извращенията срещу СКАТ е бил поставен Волен Сидеров, но на второ място е концесионерът на Северен плаж Атанас Атанасов, чиито нерви е нормално да не издържат след вече тримесечно „бомбардиране“ от тв екрана с критики относно вдигнатата пясъчна дига, квадратурата на зеведенията, която не отговаряла на скицата и т.н.

Истината е, че Атанасов многократно молеше ръководството на СКАТ тв да бъде приет и изслушан от Симеонов, но до този момент той така и не е получавал думата, за да се чуе какво мисли. Излъчвано е само избухването му в поредния репортаж пред тв екипа, снимащ заведенията на фирмата„Бургас бийч”. Междувременно, днес, Атанасов разпространи следното отворено писмо в медиите:

Репортажите, засягащи името на „Бургас бийч” са целенасочени, съдържат неверни данни и клевети. Недоказаните обвинения спрямо дейностите на фирмата будят сериозни съмнения относно адекватното отразяване на ситуацията. В серия репортажи на СКАТсе твърди, че издигнатите диги на бургаския плаж представляват екологична опасност, че наемателят съсипва природата и плажа, обвиненията са и за разрушителна работа с булдозери на пясъчната ивица, че фекалиите от заведенията се изливат директно в морето и др.  „Бургас бийч” категорично възразява срещу твърденията на телевизия СКАТ, тъй като те са част от борбата им да саботират развитието на Северния плаж с манипулации.

Северният плаж в Бургас е проверяван нееднократно от съответните контролиращи органи и до момента нарушения не са открити. Дори да има констатации за нередности след приключването на проверката, „Бургас бийч” има право в срок да ги отстрани или оспорва.

Телевизията критикува пясъчните диги, благодарение на които бе запазена целостта на ивицата. В момента дигите се заравняват, но това отново не се харесва на СКАТ. Не се харесват на телевизията подобренията и всички проекти на фирмата, за да направи плажа по-добър и по-чист. СКАТ не харесва и помоща, която „Бургас бийч” оказа с 4 тона хранителни продукти на гражданите на Бургас. "Бургас Бийч" бе обвинена от СКАТ в популизъм и евтина реклама. "СКАТ" не харесва плажа, не харесва как работят държавните и общински институции, не харесва инфраструктурните проекти в региона! Нека СКАТ отговори на бургазлии: Какво направи тази медия за обществото и за града, в чието управление участват нейни представители вече 8 години? С какво СКАТ е допринесла за развитието на Бургас?

Крайно време е СКАТ телевизия да преустанови порочната практика, уважавани фирми и лица да бъдат компрометирани и въвличани в скандали. Българското обществото и медии трябва да застанат на твърдата позиция, че не може една телевизия да ги манипулира с лъжи.

Не знаем каква е целта на атаките на тази телевизия, но категорично заявяваме, че няма да се подадем на натиска и ще се защитим с всички разрешени от Закона средства. По повод некоректната медийна кампания, предприета от "СКАТ" срещу наемателя на Северния плаж в Бургас Атанас Атанасов, сме длъжни да обявим, че изнесените факти за ивицата категорично не отговарят на истината, а в някои случаи дори представляват клевети по смисъла на Закона. С действията си телевизията уронва престижа на целия град и съсипва средния и дребен бизнес.

„Бургас бийч” в годините се е утвърдила като фирма с добро име и безупречна репутация не само сред бизнес партньорите си, но и пред цялото общество. Фирмата е работодател на десетки граждани и осигурява прехраната на техните семейства. Доброто име е един от най-важните и стойностни активи на една фирма и с него не бива да се спекулира лекомислено. Подобни безотговорни репортажи пряко вредят на имиджа на фирмата и имат една единствена цел възникване на трудности за дейността й.


В категории: Бургас


14
Коментара по темата
14.
grajdanin 2
19.04.2013 20:43:23
3
9
Valeri maznia mustak ne znae ot kade mu idvat atkite,zashoto cial grad mu e vrag
13.
grajdanin
19.04.2013 20:38:39
3
7
Skat sami si tro6at kolite, ne im viarvaite.iskat da privli4at vnimanie.tova e korennia nomer na valeri po vreme na izbori.
12.
heeh
19.04.2013 19:44:52
3
6
скат са прекалено нагли да се месят в работите на тимаджии
11.
Гришата
19.04.2013 18:39:08
3
5
Не е Атанасов, аз подпалих колите на СКАТ.
Знам ,че има и други мераклии, ама да си чакат реда.
10.
Гришата
19.04.2013 18:39:08
3
3
Не е Атанасов, аз подпалих колите на СКАТ.
Знам ,че има и други мераклии, ама да си чакат реда.
9.
Симеонов
19.04.2013 18:34:05
4
4
Давам 300лв. заплата за платени коментатори за контакти : офисите на СКАТ .
8.
Tania
19.04.2013 18:27:12
5
9
Na vsichki e iasno che Valeri Simionov ima edna edinstvena cel da sasipe i oroni pristija na Burgas
7.
Бургазлия
19.04.2013 18:11:41
14
5
Подкрепям ТВ СКАТ. Призовавам Обласният управител да започне процедура по отнемане концесията на Атанас Атанасов.
6.
Вили
19.04.2013 17:49:58
8
8
Незнам какви ще са резултатите на партията на СКАТ за парламента ама тая мутра Атанасов трябва да се измита от плажа и Бургас щото е почернил десетки семейства.Създайте форум тука и го почваме.
5.
бургазлия
19.04.2013 17:26:04
3
13
телевизията иска от фирмите пари за да ги рекламира. откажат ли, започва да ги плюе и то злобно. аз лично навремето бях свидетел на това. когато исках да се направи репортаж за един фирмаджия как се отнася с клиентите си, ми се отговори, че е рекламодател и не може да се прави такъв репортаж за него.
4.
lainovoz
19.04.2013 17:24:23
2
6
kakvo sa vinovni kolite pumiqta e za naglite jurnalisti te sipqt laina I na glavite im sa6to trqbva
3.
Стойчян
19.04.2013 16:55:16
2
12
ти ,пък много им даваш - 0.8.... не повече от 0.2(и това е много , ама от хорска срама...) .А , за града те нищо не правят - знаят само да плюят и чернят изобщо не ги гледам
2.
ssss
19.04.2013 16:28:11
2
12
СКАТ са рекетъори, ако не им платиш започват да те плюят!
1.
12 май 2013 20. 15 часа
19.04.2013 16:14:07
3
12
резултати от изборите
7 НФСБ -------0,8 %
ха,ха,ХА,ХА,ХА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори