×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заради една снимка с Котката ме свързаха с Димитър Желязков - Очите


Заради една снимка с Котката ме свързаха с Димитър Желязков - Очите
"Лобистът" на ГЕРБ Павлин Петракиев, пратил хора да свидетелстват срещу Кузманов, твърди той. По време на разследването пък полицай от ОДМВР Бургас поискал лична среща с него
20 Март 2013, Сряда, 15:15 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Жертва съм на невиждана полицейска репресия. Разбраха, че нямам гръб и тотално разбиха бизнеса ми. Със семейството ми сме на ръба на оцеляването

Румен Кузманов е собственик на първия частен автосервиз в Бургас. До 2007 г. животът му върви като приказка. Бизнесът му процъфтява. Инвестира в строителство, газстанция, пътна помощ. Дъщерите му учат в елитни частни училища. Днес Румен Кузманов е съсипан. Всичките му пари и имоти са запорирани. Банките притискат фирмите му за необслужени кредити, а той е на подсъдимата скамейка по обвинение за лихварска дейност, нещо, по което го заплашва затвор между 5 и 10 години.


Румен Кузманов сам пожела да говори и да разкрие своята версия за случая. Разказът му е безкрайно объркан, може би заради положението, в което се намира. Ако се вярва на теза му, то цялата бюрократична машина на МВР, се е стоварила върху него. В историята му има от всичко по-малко – замесен ъндърграунд бос, отвличане, измама, полицейски рекет. 

„Разберете какво се е случило с този човек. Едва издържа. Беше тръгнал да се пали. Коства ми много сили да го спра.”, споделя  Пенка Мутафчиева, мастит столичен адвокат, която се е превърнала и в нещо като Ангел хранител на семейството. Тя е категорична, че „случаят Кузманов” е показателен за полицейски произвол. Казва, че е направила всичко възможно, за да отиде делото на мониторинг в Страсбург. 

 -Г-н Кузманов, сам поискахте да говорите. Какво имате да кажете?

-Аз няма какво да крия. Защо да мълча. Исках да изясня някои неща по моя случай, защото в медиите ме наричат „лихвар”. Това е като едно петно, което седи зад мен и ме преследва навсякъде, създава ми много проблеми и на мен, и на семейството ми. Да не говорим, че бизнесът ми е съсипан и сме на ръба на оцеляването.

-На  едно от последните заседанията по вашия случай определихте обвинението за „поръчково”.Казахте: „Разследват мен с 42 години трудов стаж, а съдружника ми без ден трудов стаж – не го разследват”. Какво имахте предвид с тези думи ?

-Да, така е. Важно е да се знае, че първоначално обвинението срещу мен бе за пране на пари – по чл.252, като и двете ми фирми бяха в разследвани – едноличното дружество и ООД-то. Във втората имах съдружник – Владимир Бинев, но той не бе проверяван, а разследваха само мен.

-Пране на пари на кой ?

-Обвинението беше, че съм прал пари на Митьо Очите.

 

Първоначалното обвинение срещу Кузманов е
за пране на пари
-Как ви свързват с него ?

-Историята е много дълга. Тя започва през 2007 г., когато установихме, че от газстанцията ни има голяма липса на горива. Направихме едно вътрешно разследване от което стана ясно, че шофьорът, който кара цистерната продава незаконно на друга газстанция. Става въпрос за големи количества –над 100 хил.лв. Когато установихме тази липса заведохме преписка в Икономическа полиция. Назначиха се експертизи, вещи лица, но за да се докаже обвинението трябваше да намерим свидетел. Тогава съвсем случайно попаднах на едно момче, което го познавам от съвсем малък. Исках да го попитам дали  е виждал някъде по казината моя шофьор и къде по-точно ходи, защото разбрахме, че залагал големи суми.

-Кое е това момче?

-Така нареченият Котката /б.а. Стефан Хаджиев/. С него сe разбрахме да се срещнем в „Пикадили”. Но тогава той очевидно е бил под полицейско наблюдение и на срещата ни снимат, след което и аз попадам в полезрението на полицията. Няколко дни по-късно в офиса ми в „Зорница”, се появи един служител. Представи се за бопаджия. Покани ме да отида в сградата на Областната дирекция. Каза ми, че „шефът искал да разговаря с мен”. Първоначално помислих, че ме търсят за спонсорство. Към онзи момент, бизнесът ми вървеше изключително добре купувах на полицията бензин, гуми. Когато отидох там, ме вкараха в една стая, държаха ме 50 минути и нищо не ме питаха. Не знаех какво става – само влизаха и излизаха. Изнервих се ужасно много и попитах дали съм задържан. Отговориха ми, че не съм. Станах и си тръгнах. Отзивите след този разпит са били: „Румен може да има пари, но няма гръб. Ние сега ще му покажем кои сме!”.

-А познавате ли Димитър Желязков ?

-Не, никога не съм го познавал. Нито съм имал някакви допирни точки с него.

-В полицейската стаичка притискаха ли ви да свидетелствате срещу някого ?

-Не, казах ви – с мен никой не разговаря. Седмица по-късно получих бележка да се явя в НАП за ревизия. Бяха почнали да проверяват и двете ми фирми. Заведоха ми ревизии и за физическо лице – и на мен, и на жена ми. Те приключиха със сериозни плюсове. През годините сме си плащали данъците и нямахме никакви проблеми. За фирмите обаче ревизионните актове бяха ужасяващи. Бяха пратили едно вещо лице от Варна, което за 12 апартамента ми състави ревизия от 120 хил.лв. За тях съм доказал, че вземам строително разрешително през април, през май спира строителството,  продавам през август на 3D, без да има нищо изградено. Тогава всички така правеха. Самата ревизия продължи 3 години.

В края на 2007 г. вече ми блокираха сметките. Всички, които работят в сферата на горивата, знаят че това е пагубно за фирмите. Там разплащанията са изцяло по банков път.  Без сметка и солидна сума,  не можеш да работиш в този бизнес. Нямаше какво друго да направя освен да затворя бензиностанцията и да се ориентирам към нещо друго. Направих една автомивка. Добре ми работеше и пътната помощ, но те ми съсипаха и този бизнес. Бяха предупредили всички полицаи да не ми звънят, бяха ги заплашвали.

След това се появи и лицето – Павлин Петракиев, който ми беше представен от един полицай за „техен служител”. Помоли ме да му дам една кола, която ще ми я плати след месец. Петракиев бе коректен. В онзи период той все по-често започна да се появава при мен и започна да се интересува от бизнеса ми. През 2009 г., веднага след парламентарните избори, дойде и каза, че станал представител на ГЕРБ за Бургас. Твърдеше, че е поел всички договори на болница, които се заканваше да прекрати и сключи нови, само „с хора на ГЕРБ”. Тогава бизнесът ми беше сринат и му повярвах. А и всичко при него беше много истинско. Този човек имаше офис в болницата, печат на МБАЛ, запечатваше пликове, пусках му оферти. Към всяка една от тях давах „гаранционен фонд”. Дадох му за строителство – 20 хил.лв., за кетъринг – 15 хил.лв., за перална – 25 хил.лв. В един от разговорите ни, му бях споделил, че имам проблеми с плащанията, защото съм дал на семейни приятели доста сериозна сума, която все още не ми е върната. Става въпрос за 68 хил.лв. По-късно той дойде при мен и ми казва: „Отидох при Слава Желязкова/жената, която е поела ангажимент да върне сумата/, за да говоря, а тя започна да пуска срещу мен едни жалби в полицията.”. Мен ми стана безкрайно неприятно. Нито съм го пращал, нито съм държал той да се намесва в отношенията ми с нея. Недоумявах какво прави при нея.

-Тази жена бе свидетел по вашето дело, нали?
 

-Да, свидетел е. Преди години, тя дойде с един бивш мой служител – Стоян. Искаха пари назаем, за да купят фризери и да сключат договор с магазини „Европа”. Обещаха да ми ги върнат до месец. След 30 дни ми се обадиха и казаха, че договорът е сключен, парите са приведени, но сметката, където са депозирани била блокирана. Помолиха ме да изчакам още малко, след което дойдоха да поискат още една сума. Трябвало да произведат 150 хил.козунака, но за да може да ги изкарат, нужно било да им помогна да купят брашно, стафиди и материал за тези козунаци. Това е класическа схема на измама, на която аз за съжаление се вързах. След година и половина чакане реших, че трябва да направя нещо, за да си върна парите – пуснах нотариална покана, а след това и сигнал за измама. Важно е да се знае, че чак след моят сигнал, е подадена жалбата на Слава, че съм я заплашвал. Проверих и се оказа, че тя е осъдена за участието си в пирамидите „Галакси”. Някой я бе подучил и й бе казал да пусне жалба срещу мен, че я рекетирам. Не знам дали е случайно, но тези преписки попадат в същия този полицай, който ме разследваше и за пране на пари. Казва се Димитър Михов, когото през целите тези три години ме вика регулярно в полицията и ходи при данъчните да проверява. Той ме свързваше с хората на Митьо Очите. Навремето бе работил по това дело и по всякакъв начин той искаше да докаже някаква връзка.

-А къде е попаднала жалба на Слава Желязкова срещу Петракиев ?

-Не знам, но той ми сподели, че полицаите „били негови хора и два часа се чудили как да я покрият”. Същият този Петракиев много обичаше да парадира с близостта си с полицията. На 26 март 2009 г., някъде около 17 часа, се яви в офиса на газстанцията и ми заява, че срещу мен има заведени преписки за ревизионните актове, които ако платя 10 хил.лв. на директора на ОДМВР-то, ще бъдат моментално „смачкани”. Петракиев беше много припрян. Каза, че веднага тези пари трябва да се занесат в полицията. Нямах тази сума, а дори и да имах, нямаше да му я дам. За всеки случай в събота и неделя не му вдигах телефона. Още в понеделник започнаха истинските ми проблеми. Рано сутринта ми се обадиха от офиса, за да ми кажат, че там са полицаите, които правили обиск. Отидох там, имаше пет човека, които ровеха навсякъде. Видях ги, че са намерили записа на заповед за парите, които ми дължи Слава. Бях ги преснемал няколко пъти, изхождайки от презумпцията, че ще ми трябват за полиция, съд, адвокати. Една и съща запис на заповед, която бе на един и същи човек я бяха наредили, снимали, и което е най-абсурдното – сумирали са парите. После във вестниците излезна съобщение, че са намерили записи на заповеди за 400 хил.лв.! Арестуваха ме за 24 часа.  На мярката в съда за постоянно задържане под стража за пръв път чух обвинението – закана за отвличане и убийство, лихварска дейност, отнемане на движимо и недвижимо имущество, пране на пари. Мислих, че това не се касае за мен. Четири месеца седях в ареста. 

След като излязох, поисках да се видя с Павлин Петракиев. Той ми дължеше много пари – около 60 хил.лв. Нищо от това, което беше обещал не стана. Казах му, че ако не ми ги даде, ще пусна жалба срещу него. Тогава той скочи и ме заплаши, че сторя ли го „щял да доведе 10 човека да свидетелстват срещу мен, че съм лихвар”. Предупреди ме, че „работата ми била спукана”. Така и стана. През ноември 2010 г., един след друг отиват 10 човека и пускат сигнали срещу мен, че съм и давал пари на лихва и съм ги заплашвал.

-Съпругата ви Мария не плати ли 20 хил.лв. на този човек, за да бъдете освободен от ареста ?

-Същият ден, когато мен ме задържат, той се обажда на жена ми и иска да даде 20 хил.лв. на Милен Димитров защото „съм бил на 60 години и е можело да не издържа”. Почва да я плаши. Тя взема 20 хил.лв. и отиват заедно в сградата на Областната дирекция на „Ботев”-а. Това се случва в понеделник в 17 часа вечерта. Всичко на пръв поглед е изключително правдиво. Петракиев се записва, качва се при директора, седи един час. Какво е правил там след работно време – не знам. Милен Димитров твърди, че получил информация за скиминг измамниците от Петракиев, а той пък дава сведения, че отишъл да подаде сигнал, че някаква жена дала поръчка, за да убият мъжа й. Изобщо – версиите напълно им се разминават.

-При ареста ви бе съобщено, че е намерено и „лихварско тефтерче” ?
 

-Какво тефтерче ?! Експертизите доказа, че в него не съм писал аз. Това е един домашен тефтер, в който има написани дори готварски рецепти. Него са го размахвали полицаите на свидетелите и са казвали, че „там било писано всичко”.

-Г-н Кузманов, да бъдем честни, всичко това звучи много конспиративно. Във вашия случай има нещо – или са ви притискали да свидетелствате срещу някой или са ви рекетирали ? 

-Това е рекет. Чист рекет от полицията. Този Михов е приятел на моя съдружник. Още преди години поиска среща с мен, но аз отказах. Няма какво да се виждам с него. Какво да правя? Да ме рекетира ли?

-На каква стойност е наложеният запор на имуществото ви от комисията „Кушлев”/КУИППД/?

-Търсят ми 1,677 млн.лв. Запорирани са всичките ми сметки, имущество, дори наследственото на жена ми. На ръба на оцеляването сме. Искахме от банковата сметка да се осигурят допустимите от закона средства за издръжката на детето, но не ни позволяват. Не мога и да се регистрирам като безработен защото двете ми фирми са в ликвидация и няма как да изляза от тях. Бизнесът ми е тотално сринат. Всичко, каквото може сме продали, за да оцелеем.

-И как живеете в момента ?

-Много трудно. Приятели ми помагат. Дъщеря ми беше студент в Англия миналата година. Завърши с много добър успех. Осигурено и е обучението, но ние трябваше да поемем средствата за текуща издръжка. Такива пари аз нямам в този момент. За мое голямо съжаление, се наложи да си остане тук. Малката ми дъщеря пък в момента е абитуриентка. Ако ви кажа, че я изпращам с един лев на училище! Рокля още не сме купили, абитуриентската не се платили...

-Значи във ваш интерес е делото да приключи по-бързо?


-Абсолютно в мой интерес е, но няма да се случи. Съдът дори отказва да освободи допустимата от закона сума за адвокатски хонорари и издръжка на непълнолетно дете.

* Редакцията на Флагман.бг дава право на отговор на засегнатите страни



От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
17
Коментара по темата
17.
pitbull
25.03.2013 21:26:18
0
7
ветренските плужеци,ебливите кондукторки и миризливите и крадливи шофьорчета да си мълчат.
16.
КРАСИМИР
21.03.2013 14:05:28
1
4
КУЗМАНОВ Е ПРАВ ЗА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СВОЕВОЛИЯ ПРЕС 2010 ГОДИНА ТЕ БЯХА НАПРАВЕНИ С ЦЕЛ ДА СЕ НАПЪЛНИ ХАЗНАТА СЪС ЦЕНАТА НА ВСИЧКО И ТАЗИ ДЕРЕКТИВА БЕ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНО НИВО
15.
valentin
21.03.2013 08:41:57
2
3
prikazki ot sheherezara
14.
petio
21.03.2013 08:40:44
1
1
piara i reklamite ti ne varviat
13.
ana
21.03.2013 08:39:49
1
2
blajeni sa viarvashtite
12.
amigo
21.03.2013 07:12:44
0
2
ot naroda po silna sila njama,zaedno shte gi sma4kame!!!
11.
Adel
21.03.2013 06:15:56
0
6
До Иван Димов-абсолютно си прав.Павлин Петракиев е един полицейски доносник.Буташе се и си предлагаше услугите на куките да тропа.Интересно защо се е срещал с Милен Димитров а не с някой по долу в йерархията.Веска Василева му беше адвокат в началото но бързо подви опашка и се дръпна.То човек като му види дружинката на Петракиев и ще се спука от смях.Ясен Митов-Брус Ли(да ме прощава покойния актьор),Иванчо Михов от Кошарица и несретника Гочков.Все малоумници начело с патрона си,които трябва да бъдат освидетелствани ха ха
10.
полицейски злоупотреби с властта
21.03.2013 04:40:34
0
7
Бургаското ОДМВР и Прокуратура са голям тандем. Дали си делят парите от рекета над хората и бизнеса???

Обвиненията за престъпни групи били много доходоносни за началника на ОДМВР-Милен Димитров и местните прокурори като Емил Христов и Ангел Георгиев.
9.
ivan dimov
21.03.2013 04:00:04
5
2
abe rymene mo6enik si i ti ne se pravi kopele = ama i toq petrakiev tova policeisko 6pionsko ky4e v zatvora se razkarva s teniski secyrite i be6e gi dal na 6matkite v zatvora tova ebano ky4e , i dvamata ste ebani ky4eta nqmq da revete sega a sega petrakiev si ima do nego i slivenski dilar na piko xa xa i toi e ot val6ebnite prikazki
8.
Добавете
21.03.2013 02:41:27
0
9
Време е инспектората да си свърши работата и въпросните лица от ОДМВР и прокуратура-Бургас да бъдат подведени под наказателна отговорност и осъдени.
7.
Питащ
20.03.2013 19:15:25
0
3
абе дали щяхме изобщо да говорим за тази история ако беше дал 10000 л на петракиев
6.
Сотир Цацаров
20.03.2013 19:00:14
0
4
Тихо бе нали вн казах само съществени сигнали. Виж там някъде в Сливница може да има открадната я някоя печка, я някой компот. Това е важното, не тези глупости тук
5.
pitbull
20.03.2013 18:10:34
1
4
прокуратурата няма ли да се самосезира и да провери произхода на средства на владимир бинев. как построи две сгради в созопол,как финансира пътуванията си в чужбина и скъпите коли?
4.
оа
20.03.2013 18:08:22
1
6
Показателна история за начините по които се водят разследвания от бургаската полиция. Милиционерите не се дават толкова лесно но и тяхното време ще дойде. Скоро ще е Видовден тогава ще ги видим тези хора къде ще идат.
3.
Притеснен
20.03.2013 18:05:39
2
10
В това интервю има два изключително притеснителни тезиси. Първият - че разследващият полицай Димитър Михов е поискал среща с разследвания по време на производството. Неформална среща. Ясно е за какво ще си говорят. Още по-ясно е какво ще иска. Вторият тезис е че Румен Кузманов е арестуван след като е отказал да плати 10 000 лева на посредник уж за Милен Димитров. Може да е случайно, но може и да не е. Време е новият министър да разпореди едно вътрешно разследване защото този случай не е единичен. Има много подобни и няма да се изненадам ако този човек един ден осъди България в Страсбург за стотици хиляди.
2.
"Ние сега ще му покажем кои сме!”.
20.03.2013 17:04:47
0
10
Всички ва знаем кои сте. Началника на ОДМВР-Бургас Милен Димитров.
БОП-Бургас
Началника на Апелаивна Прокуратура-Емил Христов.
Ясни сте на всички.

Няколко дни по-късно в офиса ми в „Зорница”, се появи един служител. Представи се за бопаджия. Покани ме да отида в сградата на Областната дирекция. Каза ми, че „шефът искал да разговаря с мен”. Първоначално помислих, че ме търсят за спонсорство. Към онзи момент, бизнесът ми вървеше изключително добре купувах на полицията бензин, гуми. Когато отидох там, ме вкараха в една стая, държаха ме 50 минути и нищо не ме питаха. Не знаех какво става – само влизаха и излизаха. Изнервих се ужасно много и попитах дали съм задържан. Отговориха ми, че не съм. Станах и си тръгнах. Отзивите след този разпит са били: „Румен може да има пари, но няма гръб. Ние сега ще му покажем кои сме!”.
1.
не се прави на ударена Касабова. Знаеш че е рекет
20.03.2013 16:41:51
0
11
Зам. Окръжният Прокурор-Ангел Георгиев нали беше хванат и арестуван с подкуп. Все още държи хора на досъдебни обвиения 4 години в арестите.
В ареста докато не си платят на него и на началника на ОДМВР-Милен Димитров

Накрая обаче си пролича как семейният приятел на Касабова-Ангел Георгиев работи.

Даже има и видео за тоя корумпиран резил.

http://vbox7.com/play:b8df1be4aa
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори