×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Ремонтът на бул.Димитър Димов ще приключи на 3-ти септември, гарантираха от Община Бургас
  • Съдбата поставя Телеца на изпитание, а Скорпионът кипи от енергия и лесно може да реализира целите си
  • Температурите днес ще са между 27 и 29 градуса, без облаци, идеално време за плаж
  • Какво е нивото на безработица в Бургас и в кои сектори са нужни кадри, ще съобщи Дирекция Бюро по труда в 11 часа днес
НА ЖИВО

Кметове от Бургаска област забравили за нивите си. Това да им са греховете!


Кметове от Бургаска област забравили за нивите си. Това да им са греховете!
Жена ми има 25% във фирма, която не работи от 10 години, пропуснах да я впиша, после писах писмо до Сметната палата, дали ще ме глобят сега, неприятно изненадан остана от оповестения списък Ружди Хасан (в средата)
07 Януари 2013, Понеделник, 14:24 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Общински шеф дори се стресна, че заради пропуск в данъчната декларация ще бъде глобен
Имената на бившите кметове на Айтос Евгени Врабчев, на Приморско Лиляна Димова, на шефа на Общинския съвет в Айтос Ружди Хасан, на бившия председател на местния парламент в Поморие Янчо Славов, на настоящия кмет на Средец Иван Жабов и на зам. кмета на Приморско Милчо Милев, бяха извадени в списък на властимащи с несъответствия в данъчните си декларации за 2011 година. Тогава някои от тях все още бяха на постовете си, а другите току-що влязоха в новите си кабинети. Те обаче са пропуснали да отбележат някои от имотите си, които притежават като в повечето случаи става дума за ниви.  Те бяха обявени от Сметната палата днес.

Евгени Стоянов Врабчев като кмет на Айтос през 2011 г. е подал финална декларация за времето преди да загуби местните избори през октомври. Не е декларирал данни за съпругата - притежавана 1/2 ид.ч. от 2 бр. ниви с обща  площ  12,534 дка, в с. Белодол,  община Поморие - придобити чрез договор за доброволна делба и дялове в "ИНФОРМ-КОНСУЛТ ООД" ООД, гр. Айтос.

Настоящият градоначалник на Средец Иван Петков Жабов  като новоизбран кмет през същата година е подал встъпителна декларация. Той не е декларирал данни за съпругата - притежавана нива /дарение от родителите й/ - 12.800 дка в с. Безмер, община Тунджа.

Ружди Алириза Хасан - председател на ОбС в Айтос е подал встъпителна декларация през 2011 г. Не е декларирал данни за съпругата -  притежавани дялове в "НИВА" ООД, гр. Айтос.

Янчо Зафиров Славов като председател на общински съвет община Поморие през 2011 година е подал финална декларация. Не е декларирал притежавани дялове в новоучредено дружество "Зефир консулт" ЕООД, гр. Поморие.

Лиляна Стоянова Димова като кмет на Община Приморско е подала финална декларация. Не е декларирала данни за съпруга - притежавани 1/4 ид.ч. от нива с обща площ от 26 дка в село Варвара, община Царево; 1/4 ид.ч. от пасище с обща площ от 25 дка в землището на Царево.

Сегашният зам. кмет на Приморско Милчо Костадинов Милев пък е подал встъпителна декларация през 2011 г. Не е декларирал: притежаван л. а. "Форд куриер"; както и данни за съпругата –притежавани дялове в дружеството  "Ели-ММ" ЕООД ,  гр. Китен и лека кола "Опел корса".

Това са имената на политиците от Бургаска област, които фигурират в оповестения днес списък, в който общо има 309 имена. Оказа се, че повечето от грешките на шестимата бивши и настоящи управници, са били поради разсеяност и едва ли точно това са имотите, които е трябвало да бъдат скрити. На фона на стотиците хиляди левове, прикрити от други публични лица по върховете на държавата, направо си е повод за радост, че местните политици се разминават само с няколко декара земя в различни села.

„Предоставил съм допълнителна справка за този имот, който съм пропуснал да декларирам. Това е една нива, която не ползваме, тя си е дарение на съпругата ми, но въпреки това съм дал нужните данни отдавна”, каза градоначалникът на Средец Иван Жабов.

Шефът на Общинския съвет в Айтос Ружди Хасан направо се стресна, че е попаднал във въпросния списък. „Фирмата се занимаваше със земеделие, но не работи вече 10 години. Наистина просто бях забравил, после пратих официално писмо до Сметната палата, но не ми отговориха. Дали ще ме глобят, какво следва сега”, попита притеснен Ружди Хасан.

"Пропуснал съм да впиша колата на жена ми - една мъничка "Опел корса", която продадохме, но не беше прехвърлена. Допуснал съм грешка. А с фирмата "Ели - ММ" аз нямам нищо общо, тя се занимава с хотелиерство", твърди зам. кметът на Приморско Милчо Милев.

Подобна разсеяност обаче едва ли може да бъде оправдание както пред Сметната палата, така и пред обикновения данъкоплатец, който е и избирател на посочените лица от списъка. А иначе дано забравената нива в Безмер или пропуснатия „Форд” да са единствените грехове на управляващите общините в Бургаска област.


В категории: Айтос , Приморско


18
Коментара по темата
18.
до "приморчанина"
23.01.2013 13:02:59
1
11
Ей, "Приморчанин", ако си такъв, не би писал такива глупости с толкова правописни грешки!
17.
приморчанин
22.01.2013 23:20:41
0
1
По коментарите ще ги познаете...
Чета коментари под статии в други общини.Няма такава жмел,толкова злоба и толкова ниско падане.Четейки коментарите,можете да разберете какви хора живеят в града.Хубавото е обаче и ако не го знаете е че голяма част от коментаторите не са от Приморско.Това Бакърджиевци,Николовци и още няколко активни борци против капитализма и няколко неуспели с риализицията си в местната управа-ето това са коментаторите.Многа сте жалки.Дори не можете да се опрете и до повечето от които коментирате.Добре че го има този сайт да си изливате помията,че иначе сигерно щеше да се гърмите в къщи.То много злоба,много.Хайди със здраве.
16.
хахаха
20.01.2013 08:02:30
0
1
ЗАВАЛЛИИТЕ
15.
до ahaaaaaaaaaaaaa
11.01.2013 09:25:52
1
2
БОГ ПРИАП МОЖЕШ ДА ГО ХВАНЕШ САМО ТИ ЗА ГРЕЗДЕЯ И ДА ГО ПОРАЗХОДИШ ЗАЩОТО ТОЙ Е ДОСТОЕН ЗА ТАКИВА ПОМИЯРИ КАТО ТЕБ.ДРУГИТЕ НЯМАШ ПРАВО ДА ГИ КОМЕНТИРАШ.
14.
до Б.Димитров от Кюприйска баба
10.01.2013 20:22:31
1
21
Ухси наборе, ми тъй бре, въртиш сучеш и гъче къдя гърчолята все е нагласяш!
Дай мънинко и на Приморско бре! Гладни са горкинките, гъче само оная работа на Приап рачиш да им харизаш, мискинин с мискинина неден!
13.
ahaaaaaaaaa
10.01.2013 19:52:21
1
2
Всите управленци Приморци наистина да хванете БОГ ПРИАП за грездея и да се възнесете... Божо помага в тези ритуали.... това Барцулки, това Бодурковци, това измислени гербаджийчета.. бог Приап! Той ще ви даде посоката.
12.
ЦРУ
10.01.2013 19:46:57
0
1
Цветанов НАИСТИНА НЯМА НИЩО ОБЩО!

Бизнесменът Тодор Бояджиев може да претендира за откривател на българското Ел Дорадо. Димитровградският семеен приятел на вътрешния министър Цветан Цветанов и строителен предприемач знае как да извлича злато от пясъка, много преди да влезе в съдружие с новите стопани на несебърските дюни, пише в последния си брой...

Носителят на наградата "Златен гвоздей" на Хасковската строителна камара за 2010 г. (връчена му лично от Цветанов) успява да спечели обществени поръчки за над 25 милиона лева само за първите две години и половина, откакто на власт е правителството на ГЕРБ. Разследване на в. .... от 8 март 2012 г. показва, че Бояджиев модернизира градски центрове, подменя топлопреносни мрежи, ремонтира детски градини, строи паркове, детски площадки и дори киноложки центрове. Сред възложителите му се открояват общината в родния Димитровград, "Топлофикация"-София и Оперативна програма "Регионално развитие", управлявана от МРРБ. Преди това Бояджиев е известен сред съгражданите си като собственик на малка фирма, специализирана в изолацията на пещи в ТЕЦ.

Възходът на компанията му Ти Ви Би започва веднага след парламентарните избори през 2009 г. с преобръщане на резултатите от търга за строителството на парк "Арпезос-север", който трябва до облагороди пространството около прословутото Водно огледало в Кърджали. Проектът е на стойност 9 870 027 лв. и се финансира по ОП "Регионално развитие". Фирмата на Тодор Бояджиев е избрана за изпълнител, след като обжалва първоначалното решение на комисията проектът да бъде поверен на местното строително обединение "Арпезос-Кърджали". Ти Ви Би обжалва пред Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), която излиза с решение в полза на Бояджиев. Малката подробност е, че между внасянето на жалбата и произнасянето на КЗК съставът на комисията е подменен с кадри на ГЕРБ. По проект паркът трябваше да е завършен на 8 март миналата година, но е предаден на 21 септември. Според публикация на в. ...., жители на Кърджали са недоволни от качеството на извършените дейности. Бивш казармен плац в парка бил засипан с тънък слой хумус, вместо бетонът да бъде изкъртен и извозен. Първите поражения били налице растителността съхнела.

През 2010 г. консорциум, създаден от Тодор Бояджиев, печели проект по ОП "Регионално развитие" в Карнобат за обновяване и модернизиране на градската среда. Той включва реконструкция на пешеходни зони и алеи. Процедурата е обжалвана пред КЗК, но и този път тя се произнася в полза на димитровградския бизнесмен.

Ти Ви Би дебютира и на софийски терен с подмяна на участъци от топлопреносната мрежа на "Топлофикация"-София, по времето, в което председател на Столичния общински съвет е близкият до Цветан Цветанов бизнесмен Андрей Иванов. Само за година - от средата на 2009 до юли 2010 г., дружеството на Бояджиев печели конкурси за 3 878 453 лв. за подмяна на тръби в различни столични райони.

В част от поръчките, които печели Бояджиев, е заложен непознат до момента в строителния бизнес трик. Възложителите включват в конкурсната документация изискване кандидатът да притежава сертификат SA 8000:2008 за социална отговорност. Той представлява удостоверение, че фирмата не дискриминира служителите си по полова ориентация, раса и религия, че осигурява хуманни условия на труд, не наема деца и дава право на свободно сдружаване на работниците. Ти Ви Би се оказва една от шестте сред общо 4483 строителни фирми в България, които са си извадили въпросния документ. Под знамето на "социалната отговорност" компанията на Бояджиев печели търг за ремонт на детска градина по "Красива България" и за изграждане на международен киноложки център в парк "Марица". Пак в Димитровград Ти Ви Би подписва договор за 2.3 млн. лв. за енергийна ефективност в общинската образователна структура. Заветният сертификат като задължително изискване става причина за остра реакция на Камарата на строителите в България до министъра на регионалното развитие с искане да се предприемат мерки срещу ограничаването на конкуренцията при провеждане на тръжни процедури. От МРРБ обещават проверка...

От материала на списанието става ясно, че Тодор Бояджиев става човекът на ГЕРБ в Хасково. Той осигурява офиси и коли за партийна дейност и в неговия хотел в Хасковските минерални бани се намира местната централа на ГЕРБ, се коментира още през 2010 г. Според запознати Бояджиев е свързан с групировката СИК доста преди 2010 г., а раздяла с негови стари съдружници едва не довела до война между СИК и ВИС в Хасково. В материала се припомня, че през 2000 г., когато е извършен магистрален грабеж на ТИР-ове с цигари между Хасково и Стара Загора, в който са участвали и действащи полицаи. Хората от камионите са били закопчани с белезници за дърветата и са намерени така на следващата сутрин. Авторите на грабежа са открити 3 години по-късно. Разследващите установяват, че ограбените цигари са закарани в складовете на Бояджиев, пак там са пребоядисани кабините на тировете. Меко казано, недоумение буди фактът, че човекът, в чиито складове е открито ограбеното, става... свидетел по делото?!. По това време директор на РДВР-Хасково е бъдещият депутат от ГЕРБ Иван Петров. делото е потулено. Впрочем освен име на място, където лежи митично златно съкровище, Ел Дорадо се превежда от испански и като "златен човек". На български същият израз се употребява в смисъл на човек с голямо сърце. Изброените дотук факти и обстоятелства обясняват до голяма степен щедростта на Тодор Бояджиев в апартаментните сделки с вътрешния министър, наред с голямото му сърце. А че то е толкова голямо, подсказва и фактът, че Цветанов се съгласява заедно със съпругата си да кумува на сватбата на дъщеря му, заключава материалът...
11.
Rujdi Hasan
08.01.2013 19:51:26
1
3
A precedatelq na obs Aitos Rujdi Hasan delkarira li trite sii novi kooperacii i chetvurta novostroqshta se OT KADE TEZI PARI nikoi ne mu tarsi smetka ami hlebozavada pak e negov makar postaveno lice tam da e Stoqncho perlata (ubieca) i nego li e deklariral ami pochistvashtata mu firma v sofiq mnogo vaprositelni gospodin Hasan ????????????????????
10.
ЦРУ
08.01.2013 17:30:55
0
4
Цветанов НАИСТИНА НЯМА НИЩО ОБЩО!

Бизнесменът Тодор Бояджиев може да претендира за откривател на българското Ел Дорадо. Димитровградският семеен приятел на вътрешния министър Цветан Цветанов и строителен предприемач знае как да извлича злато от пясъка, много преди да влезе в съдружие с новите стопани на несебърските дюни, пише в последния си брой...

Носителят на наградата "Златен гвоздей" на Хасковската строителна камара за 2010 г. (връчена му лично от Цветанов) успява да спечели обществени поръчки за над 25 милиона лева само за първите две години и половина, откакто на власт е правителството на ГЕРБ. Разследване на в. .... от 8 март 2012 г. показва, че Бояджиев модернизира градски центрове, подменя топлопреносни мрежи, ремонтира детски градини, строи паркове, детски площадки и дори киноложки центрове. Сред възложителите му се открояват общината в родния Димитровград, "Топлофикация"-София и Оперативна програма "Регионално развитие", управлявана от МРРБ. Преди това Бояджиев е известен сред съгражданите си като собственик на малка фирма, специализирана в изолацията на пещи в ТЕЦ.

Възходът на компанията му Ти Ви Би започва веднага след парламентарните избори през 2009 г. с преобръщане на резултатите от търга за строителството на парк "Арпезос-север", който трябва до облагороди пространството около прословутото Водно огледало в Кърджали. Проектът е на стойност 9 870 027 лв. и се финансира по ОП "Регионално развитие". Фирмата на Тодор Бояджиев е избрана за изпълнител, след като обжалва първоначалното решение на комисията проектът да бъде поверен на местното строително обединение "Арпезос-Кърджали". Ти Ви Би обжалва пред Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), която излиза с решение в полза на Бояджиев. Малката подробност е, че между внасянето на жалбата и произнасянето на КЗК съставът на комисията е подменен с кадри на ГЕРБ. По проект паркът трябваше да е завършен на 8 март миналата година, но е предаден на 21 септември. Според публикация на в. ...., жители на Кърджали са недоволни от качеството на извършените дейности. Бивш казармен плац в парка бил засипан с тънък слой хумус, вместо бетонът да бъде изкъртен и извозен. Първите поражения били налице растителността съхнела.

През 2010 г. консорциум, създаден от Тодор Бояджиев, печели проект по ОП "Регионално развитие" в Карнобат за обновяване и модернизиране на градската среда. Той включва реконструкция на пешеходни зони и алеи. Процедурата е обжалвана пред КЗК, но и този път тя се произнася в полза на димитровградския бизнесмен.

Ти Ви Би дебютира и на софийски терен с подмяна на участъци от топлопреносната мрежа на "Топлофикация"-София, по времето, в което председател на Столичния общински съвет е близкият до Цветан Цветанов бизнесмен Андрей Иванов. Само за година - от средата на 2009 до юли 2010 г., дружеството на Бояджиев печели конкурси за 3 878 453 лв. за подмяна на тръби в различни столични райони.

В част от поръчките, които печели Бояджиев, е заложен непознат до момента в строителния бизнес трик. Възложителите включват в конкурсната документация изискване кандидатът да притежава сертификат SA 8000:2008 за социална отговорност. Той представлява удостоверение, че фирмата не дискриминира служителите си по полова ориентация, раса и религия, че осигурява хуманни условия на труд, не наема деца и дава право на свободно сдружаване на работниците. Ти Ви Би се оказва една от шестте сред общо 4483 строителни фирми в България, които са си извадили въпросния документ. Под знамето на "социалната отговорност" компанията на Бояджиев печели търг за ремонт на детска градина по "Красива България" и за изграждане на международен киноложки център в парк "Марица". Пак в Димитровград Ти Ви Би подписва договор за 2.3 млн. лв. за енергийна ефективност в общинската образователна структура. Заветният сертификат като задължително изискване става причина за остра реакция на Камарата на строителите в България до министъра на регионалното развитие с искане да се предприемат мерки срещу ограничаването на конкуренцията при провеждане на тръжни процедури. От МРРБ обещават проверка...

От материала на списанието става ясно, че Тодор Бояджиев става човекът на ГЕРБ в Хасково. Той осигурява офиси и коли за партийна дейност и в неговия хотел в Хасковските минерални бани се намира местната централа на ГЕРБ, се коментира още през 2010 г. Според запознати Бояджиев е свързан с групировката СИК доста преди 2010 г., а раздяла с негови стари съдружници едва не довела до война между СИК и ВИС в Хасково. В материала се припомня, че през 2000 г., когато е извършен магистрален грабеж на ТИР-ове с цигари между Хасково и Стара Загора, в който са участвали и действащи полицаи. Хората от камионите са били закопчани с белезници за дърветата и са намерени така на следващата сутрин. Авторите на грабежа са открити 3 години по-късно. Разследващите установяват, че ограбените цигари са закарани в складовете на Бояджиев, пак там са пребоядисани кабините на тировете. Меко казано, недоумение буди фактът, че човекът, в чиито складове е открито ограбеното, става... свидетел по делото?!. По това време директор на РДВР-Хасково е бъдещият депутат от ГЕРБ Иван Петров. делото е потулено. Впрочем освен име на място, където лежи митично златно съкровище, Ел Дорадо се превежда от испански и като "златен човек". На български същият израз се употребява в смисъл на човек с голямо сърце. Изброените дотук факти и обстоятелства обясняват до голяма степен щедростта на Тодор Бояджиев в апартаментните сделки с вътрешния министър, наред с голямото му сърце. А че то е толкова голямо, подсказва и фактът, че Цветанов се съгласява заедно със съпругата си да кумува на сватбата на дъщеря му, заключава материалът...
9.
8-mi
08.01.2013 13:51:11
0
15
МА НИЙ ГО ДЪРЖИМ БЕ 8-МИ,ВЕЧЕ 5-та ГОДИНА,,И ТО ЗДРАВО.
8.
до 5 и пътниците
08.01.2013 12:09:20
0
30
5-ти, не само "Всите управленци" и Бодуров, но и всите Приморци ще го държим! Не е за вярване, всички да знаем за проблема датиращ от 80-те години на миналия век и да позволяваме, "еколозите" и разните му уж политици, да ни баламосват с измислени от тях проблеми!!!
Не е за вярване, че пасуваме и режем клона на който седим всички.
Г-н Димитров, ти поне си най-запознат от всите Приморски управленци, защо не действаш, или и ти се страхуваш да казваш нещата с истинските им имена?!
7.
Забраван
08.01.2013 11:10:59
0
1
Признат грях не е грях,забравили са момчетата!!!!!!!!!!!!!
6.
прав ти път
08.01.2013 07:43:32
1
1
за грездея може да се хванеш само ти и да отидеш на майната си.
5.
Прав ви път
08.01.2013 00:02:41
0
10
Всите управленци Приморци наистина да хванете БОГ ПРИАП за грездея и да се възнесете... Божо помага в тези ритуали.... това Барцулки, това Бодурковци, това измислени гербаджийчета.. бог Приап! Той ще ви даде посоката.
4.
до агент 007
07.01.2013 19:17:19
0
25
Ако не се вземат мерки, скоро Бодуров ще държи к.ра на Бог Приап който професора откри в Созопол!
3.
007
07.01.2013 18:58:37
0
4
kak taka si otiwa be --Нали бодурко го държи
2.
до настоящи и бивши Кетове на Приморско от БМ
07.01.2013 18:43:47
1
26
Г-н Кмете, зам.Кмете, и бившия Кмет Димитров, това са са дребни кахъри и едва ли Приморци ги интересува.
Използвам сайта "Бесове" да Ви алармирам за нещо много важно! Северния плаж си отива, отива си и това е!!!
Умолявам Ви, направете всичко възможно да бъде спасен!
Причините са всеизвестни!
1.
НАП-БУРГАС
07.01.2013 16:43:09
0
6
АЙДЕ,СЕГА ЕЛАТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ КАКТО СИ МУ Е РЕДА ,да не додем ний.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
България е първа в ЕС по брой на загинали при катастрофи България е първа в ЕС по брой на загинали при катастрофи Според данните на Евростат при катастрофи с леки автомобили у нас са загинали 456 души Бившият на Милена я зачеркна от живота си Бившият на Милена я зачеркна от живота си

Бившият на Милена я зачеркна от живота си

Галъп интернешенъл: Над 40% у нас искат повече жени в политиката, за да е по-добър света Галъп интернешенъл: Над 40% у нас искат повече жени в политиката, за да е по-добър света

На респондентите по света бе зададен въпросът „Ако политиците бяха предимно жени, според Вас дали светът щеше да бъде по-добър, по-лош или същият?”

Гого Лозанов: Половин България харесва чалгата на мутрите Гого Лозанов: Половин България харесва чалгата на мутрите

Изследването на „Тренд”, от което научихме, че половин България харесва чалгата, показа и друго: че критиката, която традиционно идва от културните среди, очевидно е дала обратен ефект.

Около 30% от индустриалното свиневъдство вече е унищожено Около 30% от индустриалното свиневъдство вече е унищожено

Опасността от заличаването за дълъг период от време на цял отрасъл от родното животновъдство все още не е преодоляна

Авария остави курортния Китен без вода в пика на сезона Авария остави курортния Китен без вода в пика на сезона

Никой не се ангажира с точен час за възстановяване на водоподаването 

Няма сеизмичен риск за АЕЦ „Белене”, 7 са кандидатите за стратегически инвеститор Няма сеизмичен риск за АЕЦ „Белене”, 7 са кандидатите за стратегически инвеститор

Експерти от БАН доказаха, че площадката, отредена за АЕЦ „Белене”, е сигурна от сеизмична гледна точка, каза енергийният министър

Димитър Рачков щастлив в Бургас Димитър Рачков щастлив в Бургас

Шоуменът откри Лятното кино в Морската градина

Македонци купили 85 000 е-винетки у нас за над 2млн. лв. Македонци купили 85 000 е-винетки у нас за над 2млн. лв.

Документът е показателен за отличното дългосрочно и ползотворно сътрудничество между нашите две държави и министерства

Д-р Ангел Кунчев: Препаратът ММС, който се забърква в Бургас, убива Д-р Ангел Кунчев: Препаратът ММС, който се забърква в Бургас, убива

Седем са починалите, каза главният държавен здравен инспектор и сподели, че е обидно да обяснява на хората да не пият тоалетни дезинфектанти

Тийнейджър сложи край на живота си след разкритие в социална мрежа Тийнейджър сложи край на живота си след разкритие в социална мрежа

Според разследването на полицията, трагично починалият Хари не е възнамерявал да умре, но вероятно не е осъзнавал колко бързо ще загуби съзнание

По-щастливи в брака – жените с по-малко опит в секса По-щастливи в брака – жените с по-малко опит в секса

Това показва проучване в САЩ

Джонсън поиска от ЕС затваряне на ирландската граница след Brexit Джонсън поиска от ЕС затваряне на ирландската граница след Brexit

Писмото му до Доналд Туск предизвика негативна реакция както в Брюксел, така и в Лондон

Уфолог: Извънземни са ни оставили оръжия на Луната Уфолог: Извънземни са ни оставили оръжия на Луната

 Имало е градове там, но заради война са разрушени, твърди Скот Уоринг

Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излизането

Експерти: Внимавайте с порното в интернет, дебне ви.. Експерти: Внимавайте с порното в интернет, дебне ви..

На този етап ''Варенски'' атакува предимно френски потребители

Над 20% от работната ръка на Румъния е извън страната Над 20% от работната ръка на Румъния е извън страната

 Според експерти загубата на човешки капитал вече е национален проблем

Typcĸa, a нe гpъцĸa e любимaтa дecтинaция зa гepмaнcĸитe тypиcти тoвa лятo Typcĸa, a нe гpъцĸa e любимaтa дecтинaция зa гepмaнcĸитe тypиcти тoвa лятo

Гepмaнcĸитe тypиcти, зa ĸoитo Гъpция e любимa дecтинaция, изглeждa тъpcят paзнooбpaзиe нa фoнa нa възcтaнoвeния интepec ĸъм Eгипeт и Typция

Уязвимост в Bluetooth засяга всички устройства Уязвимост в Bluetooth засяга всички устройства

"Дупката" позволява на хакерите да прихващат информацията, която се изпраща чрез безжичната технология

Паника в Южна Корея заради извънземни Паника в Южна Корея заради извънземни

Огромен НЛО надвисна над град Теагу, а корейците вярват, че целта на пришълците била да изпият енергията им

Кевин БУТ, режисьор Кевин БУТ, режисьор Добрите граждани на България имат много повече власт, отколкото техните потисници Виц на деня Виц на деня Събудих се сутринта, гледам в в джоба ми 100 лева. Радвах се на находката, докато не намерих в другия джоб разписка от банкомат за изтеглени 400 лева.

Виц на деня Виц на деня Бай Гроздан с разочарование научи, че Ариана Гранде не е бира от 3 литра. Статус във фейсбук Статус във фейсбук Първи дни от отпуската - това е времето, когато си изключил всички будилници и спокойно ставаш и без тях в 6 сутринта.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори