×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Даниел Младенов и Георги Терзиев сред разпитваните футболисти, вижте още кои са в схемата


Даниел Младенов и Георги Терзиев сред разпитваните футболисти, вижте още кои са в схемата
Георги Терзиев е сред разпитаните играчи, той е сочен за една от големите надежди на българския футбол
Тема в развитие
виж още
скрий
13 Декември 2012, Четвъртък, 18:40 ч.

Задържаните футболисти за "черно тото" са залагали със суми от 30 до 500 лева

Ясни са 7 от общо 11-те състезатели , които са били разпитвани за скандала с "черното тото", разтърсил днес първодивизионния футболен клуб в Бургас ПФК "Черноморец". Освен левия бек Румен Трифонов, нападателят Преслав Йорданов, които показахме как бяха изведени от спецполицаи с белезници от сградата на ОД на МВР, за схемата със залаганията са били разпитвани още футболисти от "Черноморец", сред които дясното крило Даниел Младенов, който също е с мярка за задържане,  както и сочените за талантливи младежки национали Георги Терзиев и Пламен Димов, който е другият син на Диян Петков, съобщи sportline.bg. Брат му-близнак Галин Димов, който пък е от "Нефтохимик" също е бил викан в полицията. Георги Терзиев и Пламен Димов са едни от най-обещаващите таланти в българският футбол. Терзиев е капитан на младежкия тим, дори има мачове за мъжкия национален отбор, заедно с Димов са желани от Левски (Сф). Разпитван е бил и играчът на "Нефтохимик" Любомир Божинов. Двама футболисти са били викани и от Несебър.

Ръководството на ПФК "Черноморец" пусна и официално съобщение за информацията със задържаните.

"Факт е, че има привикани за разпит футболисти на ПСФК „Черноморец-Бургас“, но докато не приключи разработката на ГДБОБ по случая, клуба не може да се ангажира с официална позиция.", се казва в изявлението на клуба.

Задържаните футболисти за "черно тото" са залагали със суми от 30 до 500 лева, заяви шефът на Районна прокуратура в Бургас Андрей Червеняков. Според него те са използвали реални футболни мачове, които вървят в интернет пространството, пише Sportline.bg.

"Вероятно става дума за позната схема, в която нелегални букмейкъри предлагат примамливи високи коефициенти и “зарибяват” клиенти. В последните години в България има десетки подобни заложни къщи, които предлагат много по-високи ставки за мачове и различни видове онлайн залози. Изкушени от високите коефициенти и въпросните задържани футболисти са станали жертва на нелегалните букмейкъри", каза Червеняков.

 


 

 




7
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
7
Коментара по темата
7.
freakybs
14.12.2012 10:20:27
0
1
Защо да не залагат на други сайтове, а само на Черепа(Еврофутбол)? Това не е ли икономичеко престъпление (ако изобщо е), че да ги мъкнат с белезници за сеир на журналята. Или дай да си правим реклама на МВР-то.
6.
Бой Джордж
14.12.2012 06:54:56
0
2
В Българското законодателство няма определение за "черно тото", така че... Тези двамата с инициалите, които ги пишат най-вероятно са организаторите и "устройват без съответното разрешение хазартна игра...",
чл. 327 от НК казва ясно, че който без съответното разрешение устройва хазартна игра се наказва с лишаване от свобода до 3 години или с глоба до 300 лева.
"Вината" на футболистите е че са залагали, но ако не е системно, както пише в члена от НК не е вина,
Ал. 4 на същия член посочва, че който системно участва в хазартни игри, като знае, че са организирани без разрешение, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от 100 до 300 лева.
Дори и да се докаже че са залагали системно какви са тези циркове с арести и глупости, глобата е от 100 до 300 лв.
Всъщност цирка с арестите е да се отклони вниманието на хората от всички простотии, които сътвориха и продължават да творят тези малоумници от ГЕРБ !!!
Жалко за тези момчета, жалко за родителите им, жалко за треньорите им !
5.
kоментар
14.12.2012 05:14:17
0
1
Който на ОД на МВР не плаща в престъпна група го превръщат.Комисар Милен Димитров с поръчков прокурор е винаги готов. Прякора му е подлога, нищо че носи пагона.
4.
bet 365
13.12.2012 22:10:31
0
1
Az sega moga li da zalagam w beta ....da ne doidat i v ka6ti....
3.
ХХХ
13.12.2012 21:32:08
0
2
Точно така е, както казва ЕЛ. Това не е никаква новина, нито сензация, просто поредните изцепки на полицията да покажат колко са велики ...Има десетки сайтове на този принцип, смешна история. От цялата информация не става ясно КАКВО ПРЕСТЪПНО са направили.
Пак полицията си запълват работните дни преди Коледа, че и без това не хращат тези които трябва!
2.
ЕЛ
13.12.2012 21:04:20
1
9
Всичко е PR на полицията! Единствената вина на момчетата е че не са залагали в Еврофутбол а нелегално за двойни печалби! И не са залагали на български мачове или да са продавали мачове, просто са взимали двойно, в сравнение с Еврофутбол при познат резултат! Бат' Бойко пак се насра!!!
1.
Aide be
13.12.2012 19:43:43
4
1
Абе как Терзиев и Пламен бе! Не са те. Викан е братът на Пламен - Галин, а Терзията въобще не е. Кажете за Николов????????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори