×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Провокатори шетат из интернет, страх ги е от доматите на Босия


Провокатори шетат из интернет, страх ги е от доматите на Босия
Един домат понякога е равен на революция
24 Ноември 2012, Събота, 11:22 ч.
Автор: Бесове.бг

Анонимни писачи насъскват желаещите да протестират, че поетът е агент и комунист
Един домат понякога може да разклати цяла власт. Така се получи и със самоделната акция на Николай Колев – Босия, който се сети да протестира и отиде да цели с шест развалени домата сградата на НС. Ако полицията не беше реагирала повече от неадекватно, никой и нямаше да разбере, че някой някъде хвърлил един домат. Обаче както си му е редът у нас, самата власт направи от мухата слон, като прати 40 полицаи да озаптяват един стар човек, а те пък от своя страна повикаха на помощ жандармерия. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Така не хвърлянето на доматите, а хвърлянето на Босия в ареста предизвика у нас доматена революция, която е обявена за 17 часа днес. И понеже са се записали над 1000 участници, то трябва да се хвърлят две трети от полицаите в България – 40000, за да отговорят адекватно на протестиращите. Затова бяха включени тайни агитатори да пишат из форумите в интернет. Навсякъде в новината за доматената революция , платени драскачи на властта спорят разпалено кой е тоя Босия, че ще му вървим по гайдата. Свири се на тънката народна струнка как така ще хвърляме храна в тази криза, минава се през факта, че имало мачове на висшата лига и е по-добре да си стоим вкъщи, изтъква се като аргумент времето – в 17 часа ставало тъмно и протестът нямало да има ефект и се стига до вечният рефрен – Босия бил комунист. При всички протести напоследък се промъква една и съща тенденция – майките с количките бяха комунистки, болните също, Анонимните направо от ядрото на БСП, протестиращите в Синята зона и те закърмени с комунистически идеи, а пушачите пълни марксисти. Правителството като че ли няма друг аргумент, освен призрака на комунизма. И все пак струва ли си да се хабят толкова пари да се плаща на хора да насъскват всеки срещу протестиращите във всички форуми, вместо тези пари да се дадат за нещо смислено?

В категории: Опозиция , Политика


8
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 5
8
Коментара по темата
8.
Елизабет
28.11.2012 06:53:01
0
0
Босия да протестира срещу съдиите продажници , които знаят как да извъртят нещата , за да оправдаят престъпници. Да протестира срещу семействата , чиито деца растат вандали и всичко унищожават ,рейсове , фасади , спирки , училища , градинки и т.н.
7.
123
26.11.2012 18:49:57
0
1
Няма значение с какво ще бъде,дали с домати или краставици!Важно е да се разбуди българското съзнание и да спре робското примирение.Дано този път на изборите на българите им дойде акъла !!!!
6.
Хм
24.11.2012 14:33:20
0
5
Протестираха майките, обавихте ги за алчни. Протестираха болните, написахте аман от егоисти. Протестираха собствениците на заведения, обвинихте ги в алчност. Май цял апарат работи в интернет да манипулира хората и да се гаври с всеки протест.
5.
Конникът без глава
24.11.2012 14:21:42
1
6
Стига бе, Трапер! И ти ли ще промиваш мозъци? Всеки ден трябва да излизаме на бунт, ако ще с банани, краставици, празни тенжджери, но това правителство трябва да си ходи. Бедни, гладни, безработни и подслушвани. Това сме ние. С един вожд, който има умствения капацитет на Златка. Ами аман!
4.
trapera
24.11.2012 13:50:47
1
1
Срещу какво е протестът в събота? И защо по този невъзпитан начин?
Със сигурност има много хора, които си задават тези два въпроса.
На първия имаме много отговори. И всички са правилни. Не за друго, а защото живеем в България, отмятаме ден по ден и през годините все се опитваме да променим нещо. Но всички ние допускаме една и съща грешка. Гледаме кочината много от близо. И така виждаме ясно само детайлите. Отвратителни, но все пак само детайли. Отдръпнем ли се, обаче, обгърнем ли картината в нейната цялост подробностите от пейзажа изчезват. И отстъпват на онова, което днес в „Дойче Веле” Еми Барух нарича „Моделът Марковска”.
И когато вече виждаме нещата в тяхната цялост, можем да разберем кое е наглото, кое е беочливото, което главното, което ни казват. А то е:
Вие може и да си мислите, че има разделение на властите, че това е основата на демокрацията и че сте заменили някогашния член. 1 с новия член 8 *, но това е досадна формалност. Вие трябва да бъдете щастливи заради факта, че за разлика от преди, когато само комунистите имаха монопол върху властта, днес това право вече се полага на всяка партия, която спечели мнозинство в парламента. Следователно - и на нас.
Нагло нали? Сиреч вместо да хвърляте домати по институциите, идете си направете партия, спечелете изборите съберете властите в юмрук.
Моят отговор на тази наглост е кратък: който иска да се прави на държава, да ходи другаде – в Русия, в Тюркменистан или Белорус.!
Що се отнася до възпитанието, аз помня времена, в които наричаха екстремисти сума ти хора у нас. Дори интелектуалците, оставили, книгите, нотите и репетициите, за да излязат на улицата. По този повод Кирил Маричков написа нещо, в което се пееше: „аз не съм комунист, аз не съм екстремист…. аз съм просто човек-„ **
3.
trapera
24.11.2012 12:29:26
1
5
В България няма леви и десни, нито сини, червени, жълти и пембени. В България има бедни и богати, властимащи и власттърпящи, превилегировани и онеправдани, господари и рая. Гоподарите всячески манипулират съзнанието на народа, за да го държат в покорство. Многопартийната система де факто не съществува. Тя е за заблуда на наивните. Но този вид "избори", избират винаги защитниците на статуквото. ПРОМЕНЕТЕ ИЗБОРИТЕ!
2.
trapera
24.11.2012 12:13:42
1
6
Крайно време е хората да осъзнаят, че цирка, който гледат е специално режисиран, за да им се внуши колко са честни и доблестни от ГЕРБ и че това е партията, която ще оправи държавата и да бъде преизбрана за нов управленчески мандат догодина, а тя партията е една – друга няма! БеКаПе. Ако това не го осъзнаят хората, ако не го разберат, ако не го осмислят и ако не се противопоставят, то животът им ще продължава да е все така зле и само една малка част олигарси, политици и държавни служители ще продължават да си въртят сиджимката, да си свирукат и да богатеят все повече на гърба на тези, които просто не искат да мислят.

Братя и сестри! Време е да се опомните! Време е да вземете живота и съдбата си във вашите собствени ръце, а не да ги оставяте в ръцете на тези антибългари, които преди избори ви обещават всичко, а по време на мандат не правят нищо.
1.
коки
24.11.2012 12:11:42
0
5
Когато през 1989-90 г. Босия се представи като дисидент, той бе млад и вдъхваше увереност, участваше в създаването на сегашната система и то - активно. Сега положението е като тогава, незная дали системата ни е збъркана още през кръглата маса или постоянното противопоставяне между политиците, НО грешка има и босия я е видял. Доматите са срещу системата, която и той е изградил.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори