×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Турбо Татра ще рине снега от пътищата на Община Бургас


Турбо Татра ще рине снега от пътищата на Община Бургас
Високопроходимата машина „Татра“ на фирма "Бургасинвест" ООД ще чисти пътищата на селата Извор, Маринка и Твърдица
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Ноември 2012, Петък, 12:57 ч.
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ, снимка и видео: автора

Комисия писа отличен на машините за зимно почистване на общинската фирма „Бургасинвест“ ООД

„Общото състояние на автомобилите е отлично“ пише в протокола от проверката за техническа изправност  на машините за снегопочистване на общинската фирма „Бургасинвест“ ООД. Това установи  екип на Бесове.бг (виж видеото) по време на извършване на проверката от страна на специална комисия , назначена от кмета на Община Бургас Димитър Николов. Нейн председател е Веселин Василев, директор на дирекция „УКОРС“, а в състава й влизат Бойчо Желязков, инспектор от сектор „ПП” ОД МВР – Бургас, Мариан Ангелов, началник отдел „ОФК” и Галина Стоянова – гл. експерт „УО”. Вчера комисията извърши пълна проверка на фирмите, ангажирани със снегопочистването през идващата зима. Тези, които не отговаряха на изискванията, ги грозеше солидна глоба.

„Миналата година нямахме никакви трудности в почистването на пътищата и тази година сме готови за новите предизвикателства“ каза Атанас Щерев, управител на „Бургасинвест“ ООД. Фирмата е заета със снегопочистване на пътищата в Община Бургас от миналата година. Районът, за чиято поддръжка отговаря „Бургасинвест“, започва от Детелината и включва жк „Меден Рудник“, квартал Крайморие и селата Извор, Маринка и Твърдица. За малките населени места, където пътищата са труднопроходими, „Бургасинвест“ разполага с високопроходима машина „Татра“. Автомобилът е снабден с турбокомпресор, а специално устройство пръска луга. Фирмата има в арсенала си и многофункционална машина против снегонавявания. Подвижното съоръжение едновременно може да рине сняг и да разпръсква луга и пясък.

„Над 15 хил. лв. сме вложили в поддръжката на техниката за снегопочистване“ заяви Атанас Щерев и добави, че екипът му е напълно подготвен за новите зимни предизвикателства.





В категории: Бизнес , Бургас


13
Коментара по темата
13.
tatra
08.12.2012 06:13:35
0
1
turbo tatra ayyyyyyyyyyyyyy ot koi otpadaci q iskarax te
12.
tatra
08.12.2012 06:13:35
0
1
turbo tatra ayyyyyyyyyyyyyy ot koi otpadaci q iskarax te
11.
gb
26.11.2012 15:24:14
0
8
Добчо, голям паляк си ... цял Бургас ти се смя на глупавата статия за Турбо Татрата .... хващай лопатата и .. на нивата :)
Не ставаш за журналист - СЛАБ 2 .....
Само в Бесове могат да те вземат като дописник ....
Трий щом ти помага и те успокоява .....
10.
добчо
26.11.2012 10:49:18
4
1
Спамчо, триеме те яко, а!? Смешник.
9.
*********
24.11.2012 22:49:27
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
*********
23.11.2012 22:43:10
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
7.
*********
23.11.2012 19:12:50
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
bs
23.11.2012 16:53:56
0
4
Чичо Наско май е на платен абонамент в сайта !!!
5.
нях нях
23.11.2012 15:24:12
4
4
Ама кликате да коментирате, нали!? Муахахахаа
4.
само Татра
23.11.2012 14:04:09
0
8
п.п.: И за читателите просто да знаят, авторите на статията имат спечелено безплатно возене на ултра супер про мега хипер ултимат Татрата. Честито.
3.
......
23.11.2012 13:14:47
0
8
Турбо Татра. Ще ме пукнете от смях и липса на грам технически познания.Тая турбо Татра е набор на шотландският боец. Остава и да обясните на невежите с какво ще помогне тоя турбо компресор за по-доброто почистване на пътищата.
2.
мега Турбо
23.11.2012 13:13:12
3
4
Те и влекачите харчат мега много, ама не стигат до местата, където може да ходи безсмъртната Татрата. Да живей!
1.
само Татра
23.11.2012 13:09:40
2
12
Татрата е супер, уникална машина, харчи само 150 литра на 100 (по документи представени в общината), и има уникалното свойство да изминава 10 отчетени километра при реално изминат 1. Честито на печеившите и поздравления.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори