×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Според Цветелина Бориславова българите се правели на нещастни


Според Цветелина Бориславова българите се правели на нещастни
Напоследък тя не се появява с премиера, а той хвърля прах в очите, че имал връзка с анонимна госпожица, което още повече мирише на фиктивна раздяла Снимка сп.Мениджър
08 Юли 2012, Неделя, 20:47 ч.
Автор: Велизар ЕНЧЕВ

„За да сме щастливи, просто трябва да се настроим на тази вълна...”, съветва ни българската Евита Перон

Ако има класация за женското издание на нарцисоида Бойко Борисов, Цветелина Бориславова със сигурност го печели. Напоследък премиершата постоянно е пред очите ни и натрапчиво внушава колко успешен е бизнесът й, но никога не се появява заедно с Борисов. Понеже били разделени от пет години.   
Аз обаче продължавам да твърдя: раздялата между двамата е фиктивна, защото само така те не попадат под ударите на Закона за конфликт на интереси. Ако живееха заедно, дори без сключен граждански брак, Бойко Борисов щеше да е уличен в куп престъпления, облагодетелстващи половинката му, тъй като законът контролира и доходите на любовниците.

Ако съжителстваха под един покрив в резидения Бояна, премиерът и дамата на сърцето му трябваше да бъдат разследвани за спечеления през декември 2009-а от СиБанк търг за разпространение на винетните стикери. Само от този подарък

конкубинката сложи в личната си сметка поне 30 милиона лева.


А забравихте ли милионите от данъци и сметки за ток, вода и парно, които се стичаха в СИБанк - дълги години собственост на въпросната дама? Забравихте ли, че през нейната банка  минаваха плащанията на НОИ, БТК, НЕК, МВР, митниците? Ами продажбата на СиБанк преди две години, в резултат на което банкерката получи в брой 360 млн.лева?

Тази жена няма насищане на пари и имоти, алчността й е патологична, а главата й е компютър с програма за светкавично обогатяване. И никак не е случайно, че след банковите удари почна бизнес със субсидирани от държавата вятърни и слънчеви генератори, ВЕЦ-ове и слонска трева. Последното е блестяща метафора за слонския й апетит към всичко движимо и недвижимо на тази земя.

Както много пъти съм писал,

Борисов и Бориславова имитират аржентинската президентска двойка Хуан и Евита Перон,

 която през миналия век бе символ на латиноамериканската мечта. Но ако президентшата Перон е обсебена от манията за скъпи бижута, премиершата Цветелина колекционира банки. В резултат на което нашенската Евита е най-богатата и най-влиятелната жена у нас, според проучвания на контролирани от Цветелина медии.

В навечерието на миналата Коледа тази новина звучеше като гротеска, защото е напълно естествено най-богатите да са и най-влиятелни. Но на мултимилионерката тази слава не й стига. Тъй като страда от слонски апетит за внимание, тя плати за изследване, което трябва да ни убеди, че сме щастлива нация.
"Българите не са нещастни, по-скоро предпочитат да се представят за такива.

Те смятат за нещастни не толкова самите себе си, а другите около тях". Това е фундаменталният извод от социологическото изследване "Българите и щастието", проведено от Института за социални изследвания и маркетинг по поръчка на фондация Credo Bonum – собственост на същата Цветелина. При представянето на резултатите, Бориславова мъдро поясни: „За да сме щастливи, просто трябва да се настроим на тази вълна...“

Като първи статистик на републиката, Цветелина установила, че по скалата от 0 до 10, българите били щастливи 5,57. Но тъй като умирали да се оплакват и самосъжаляват, запитани колко са щастливи, анкетираните формирали мизерната оценка 2,85.
Гледах видеото с нейното слово и ме обзе тиха ярост. Не стига, че мутри и мутреси ни грабят и ни направиха най-бедните европейци, ами сега трябва и да сме щастливи от това си положение. Баста!

Тази жена трябва най-после да бъде укротена и по възможност въдворена. Време е да й кажем, че в очите на всички почтени тя е женският символ на мутренската демокрация, превърнала пенсионерите в просяци, а младите – в емигранти.
Бруталното й твърдение, че българите се преструват на нещастни, ми прозвуча като посланието на кралица Мария Антоанета към роптаещия френски плебс.

Малко преди революцията, гилотинирала коронованата й глава, както и главата на добрия Луи XVI, при новината, че в прованса селяните измират от глад, тя възкликнала: “Като няма хляб, да ядат пасти“.
Преведено от френски и адаптирано към герберската монархия, кралица Цветелина ни казва това:„Като нямате пари за хляб, учете се от мен, направете си банка“.

На същата пресконференция банкерката отправи и друго дръзко откровение. Като собственичка на “Пампорово” АД, Бориславова даде пояснение по скандалната новина, че туристическото й дружество издало безплатни лифт карти на представители на правителството и парламента за сезон 2010/2011.
"Аз нищо не съм разписвала и никъде няма моето име, това е разпореждане на нашия изпълнителен директор Мариян Беляков, но лично аз нямам нищо против", каза новоизлюпената хотелиерка, след което продължи да разсъждава колко щастливи са всички българи и колко вредно е да сме черногледи.

Пледоарията й на тема „Щастието“ завърши с ново откровение: "Моето име се свързва в много случаи с негативни неща, като в 95 процента от тях информацията няма нищо общо с истината...“
Това вече бие всички рекорди по наглост.

Кое от казаното дотук не е истина, госпожо Бориславова?

 Нима не е истина, че сте участвали в общи фирми с криминални персони, като застреляния през 2004 година Бай Миле – един от босовете на СИК?

Нима е лъжливо твърдението, че наричаната от народа СиБанкя преяде с безбожно високите комисиони от стичащи се в трезора й милиони от данъци, винетки, здравни вноски, такси за издаване на паспорти, глоби от КАТ?
Лъжа ли е, че през 2001-а станахте член на управителния съвет на „Бентонит” - Кърджали и ОЦК-Кърджали, които препродадохте на Валентин Захариев за милиони?

Лъжа ли е, че сте отговорна за фалита на комбината, след като го източихте с охранителната фирма ИПОН на Бойко Борисов?
И случайно ли е, че в повечето ви афери Борисов е ваш съдружник, при това в компанията на фигури от СИК и ВИС?
Бориславова, лъжа ли е, че при управлението на Сакскобургготски получихте от олигарха на Иван Костов – ресторантьорът Славчо Христов, СИБанк и курорта „Пампорово“? Същият Костов, срещу когото премиерът сипе огън и жупел, пропускайки че само една ограда дели къщата му в Банкя от Славчо Христов. 

Лъжа ли е, че през 2010 г. управляваната от ГЕРБ Столична община даде на фондацията ви "Кредо Бонум" 800 000 лева по програмата "Регионално развитие"?
Нагло е да въртиш бизнес с Бойко Борисов, Бай Миле, Славчо Христов, Пашата и още дузина босове от борческите групировки, да превърташ стотици милиони от една банка в друга, да присвояваш градени с труда на народа курорти и комбинати и да упрекваш бедните, че не са щастливи от това?

В деня, в който една щастлива мутреса се гавреше с изнемогващите от нищета българи, Сметната палата обяви имотите и парите на новата българска номенклатура. Никъде в този списък не присъстваше името Цветелина Бориславова Карагьозова.

Сега разбираш ли, уважаеми читателю, защо дамата не е законна съпруга или живееща на съпружески начала с Бойко Методиев Борисов? Защото в списъка с новите богаташи щеше да лъсне и името на министър-председателя - като един от олигарсите, чиято нежна половинка е собственик на България и двамата ощастливяват държавата, както Луи XVI и Мария Антоанета управляват Франция.

Колко ли още ще търпим тази нагла крадла и тайния й съпруг? Банкерката може да се прави на Евита Перон колкото си иска, но я чака съдбата на Мария Антоанета. Която, надявам се, един ден ще я изправи пред суровия съд на народа. Ако дотогава народът не е измрял от щастието на Цветелина Бориславова.

 


В категории: Власт , Политика


7
Коментара по темата
7.
007
11.07.2012 20:56:10
0
10
po informaciq na amerikanskoto cereu balgariq trqbva da ostanat 4 miliona dushi za damoje da vlezem v pogramata na amerika i zatova sega amerika shte puska virosi varho bqlgarskiq narod,zadamoje dagi izbiqt ,a taq smeshnica mi govori za moral vsichki v bg.sa neshtasni i sega pri tova diktatorsko opravlenie,naroda veche ne znae dase osmihva i radva s trista leva kak da jiveqt i radvat ,kajima maimuno,gnusme e dati pisha:)
6.
007
11.07.2012 20:56:05
0
11
po informaciq na amerikanskoto cereu balgariq trqbva da ostanat 4 miliona dushi za damoje da vlezem v pogramata na amerika i zatova sega amerika shte puska virosi varho bqlgarskiq narod,zadamoje dagi izbiqt ,a taq smeshnica mi govori za moral vsichki v bg.sa neshtasni i sega pri tova diktatorsko opravlenie,naroda veche ne znae dase osmihva i radva s trista leva kak da jiveqt i radvat ,kajima maimuno,gnusme e dati pisha:)
5.
Иван
10.07.2012 09:54:42
2
7
Само че Хуан и Евита Перон са били популярни и обичани от народа си. Подобрявали са живота аржентинците. Хората са живеели по-добре. А Бойко и еврейката са мразени и ненавиждани. Сравнението не е на място. По-удачното е с еврейката Сара. Иначе статията казва много истини.
4.
охххххх
09.07.2012 10:30:52
8
1
пак този Велизар колко ще го търпим, този дето се прави на патриот, та той е долен доносник, бил е агент на ДС за какво говорим
3.
охххххх
09.07.2012 10:30:47
7
1
пак този Велизар колко ще го търпим, този дето се прави на патриот, та той е долен доносник, бил е агент на ДС за какво говорим
2.
valia
08.07.2012 23:53:58
5
0
az ne moga da razbera ,avtora na tazi statia kakvo iska da kaje ,mai che i zavijda ,ako ne e bila tia ,shteshe da bade drug na neinoto miasto,vse edno,obiknoveniat chovek tova ne go interesuva,a ako tova e viarno che e kazala che balgarina se pravi na neshtasten ,neka da probva tia,da jivee s 500 lv. na mesec,da vidim dali shte bade shtastliva.tapanari.
1.
пенсионер
08.07.2012 23:44:38
1
7
Браво! Поздравления за статията.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори