Бързо ще изчезне: буйна и влажна вкусотия, готова за около 60 минути
Това е рецептата
Необходими продукти
сладко по избор – 250 грама
рафинирано слънчогледово олио – 125 милилитра
газирана минерална вода – 120 милилитра
сода бикарбонат – 1 чаеана лъжица
пшенично брашно – 260 грама
орехи – 1 чаша
Приготвяне
За начало в съд подредете в следната последователност: сладко, слънчогледово олио, сода, минерална вода. Всичко разбъркайте старателно до хомогенно състояние.
В получената течна смес пресейте брашното на части, като разбърква и стрива на бучки. Добавете там нарязаните ядки и разбъркайте отново.
Покрийте формата за печене с пергамент или намажете с олио, поръсете с брашно.
Поставете вкусотията във формата и го сложете във фурната, загрята до 180-200 градуса за период от 30-40 минути. Ако и Вие знаете подобни рецепти, моля споделете в коментар.
Лекарят, замесен в смъртта на Матю Пери, осъден на 30 месеца затвор за разпространение на кетамин
Бъдещето на Израел в Евровизия под въпрос - решават днес
Бивш депутат и синът му са произвели 1,3 млн. фалшиви ковид тестове
Възобновяват търсенето на изчезнал през 2014 г. самолет
Ученици от Механото в Бургас научиха от съдия Мартин Данчев какво ги грози при нарушения на пътя
Сочни пилешки бутчета с медено-соев сос – лесна и ароматна азиатска рецепта
Нощта на 5 декември носи смут: Пълнолунието в Близнаци удря по всички фронтове!
Тази година е рекордна по брой загинали в планините
Скръбна вест! Почина Малечка Палечка - най-малката българка
Българите масово зарязоха кебапчетата, търсят се протеинови храни
Днес не правете тези неща - забраните на св. Варвара, които пазят дома
Правя турска къпана баница само по тази рецепта
