Бързо ще изчезне: буйна и влажна вкусотия, готова за около 60 минути
Това е рецептата
Необходими продукти
сладко по избор – 250 грама
рафинирано слънчогледово олио – 125 милилитра
газирана минерална вода – 120 милилитра
сода бикарбонат – 1 чаеана лъжица
пшенично брашно – 260 грама
орехи – 1 чаша
Приготвяне
За начало в съд подредете в следната последователност: сладко, слънчогледово олио, сода, минерална вода. Всичко разбъркайте старателно до хомогенно състояние.
В получената течна смес пресейте брашното на части, като разбърква и стрива на бучки. Добавете там нарязаните ядки и разбъркайте отново.
Покрийте формата за печене с пергамент или намажете с олио, поръсете с брашно.
Поставете вкусотията във формата и го сложете във фурната, загрята до 180-200 градуса за период от 30-40 минути. Ако и Вие знаете подобни рецепти, моля споделете в коментар.
Първа версия за трагедията с три смъртни случая на Околовръстното в Пловдив
Изкуственият интелект измами стотици туристи с несъществуващ коледен базар в Бъкингамския дворец
Гей бракове, сключени в държава членка на ЕС, вече ще трябва да бъдат признавани в целия блок
Възпитаници на ООШИ-Несебър с 11 награди от конкурси във Верона и Варна
Пиленцата от Монако организират „Курс по лукс“
Защо шоколадът побелява и безопасен ли е за ядене
Световна звезда прибра 2 млн. долара, за да пее на частна сватба – кой плати лукса?
