Тази кремообразна торта без брашно се приготвя точно за 3 минути
Единствено ви трябват 6 яйца, мляко и крема сирене
Този вкусен десерт се приготвя за три минути, само с три-четири съставки и без брашно. Много е вкусен и кремообразен, и се реже хубаво на кубчета.
Приготвя се от шест големи яйца и шест супени лъжици захар, като при разбиването им се добавя млякото, но аз добавям и крема сирене за още по-наситен вкус. Ето какво ви трябва за уникалната Кремообразна торта без брашно :
Необходими pродукти:
6 яйца
6 супени лъжици захар
300 г крема сирене
400 мл неподсладено кондензирано мляко (може и обикновено)
Начин на приготвяне:
Яйцата се разбиват със захарта докато удвоят обема си и сместа стане кремообразна, а захарта се разтвори. След това добавете 300 грама крема сирене и 400 милилитра кондензирано мляко. Разбъркайте, докато няма бучки.
Изсипете сместа във форма (22х22 см) през цедка, за да стане гладка.
Сложете да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса за 35 минути.
Когато изстине се поръсва с пудра захар и се поднася добре охладен. Тази рецепта е невероятна!
Как да премахнем миризмата на канализация в банята - ефективни методи у дома
Божидар Андреев: Взех веществото, за да може жена ми да забременее
Карлос Насар и Александра Костадинова избягаха в природата - романтика на коне под открито небе
Декемврийско чудо за Лъв и Козирог: една мечта се сбъдва преди Коледа
България отново влиза в радара на глобалните инвеститори в имоти
Мирослав Боршош очерта стабилна рамка за развитието на туризма през 2026 година
Опасна схема с фалшиви обяви за коли удря български купувачи в мрежата
Защо не бива да мием пода в петък - традицията, която крие мъдрост, а не суеверие
Вселената се усмихва на Рак и Скорпион: съдбата им се обръща от 18 декември
Как се съставят годишни финансови отчети за 2025 г. следното въвеждане на еврото от 1 януари 2026 г.
Кореспондентът на „Таймс” на Балканите който се пренесе за постоянно в София - Джеймс Баучер
НС реши: Родителите на деца до 12 години - на гъвкаво работно време целогодишно
