Баба ми прави чоризо с гъби и подправки, откраднах й рецептата
Много е вкусно, трябва да пробвате
Продукти
400 г чоризо
300 г кафяви или бели печурки, може и микс
½ ч.л. нарязан пресен розмарин – по желание
1 с. л. пресни листа от мащерка - наситнени
Приготвяне:
Нарежете чоризото на филийки. Загрейте дълбок тиган и го сложете. Гответе, като бъркате от време на време. Гъбите се нарязват на фини резени. Добавят се към чоризото. Добавете подправките и разбъркайте.
Гответе докато саламът стане златистокафяв, а гъбите се сотират. Сервирайте и се насладете на това вкусно хапване.
По идея от tasty.com
Мария Цънцарова не е освободена от работа
РИОСВ потвърди: Производството на „Кроношпан“ е в екологичните норми
Тези шишарки са принцесите на Коледа! Впечатляват и с визия, и с вкус!
Явор Дачков: Мария Цънцарова е партиен журналист на ПП-ДБ
Дядо Коледа ще раздава подаръци на „Тройката“
Синът на Джон Траволта има неочаквана връзка с наследниците на Елвис Пресли
Разкрита е тайната съставка, която прави питката за Бъдни вечер пухкава и мека
Внимание шофьори! Блокират глоби и услуги на МВР заради еврото
По-малко фирми планират коледни бонуси
На директора на 138-о училище му прилоша в съдебната зала
Задържаха 29-годишен мъж за разпространение на порнографски материали с малолетни
Трейлърът на „Аватар: Огън и пепел“ впечатлява, но критиците охлаждат очакванията
