Баба ми прави чоризо с гъби и подправки, откраднах й рецептата
Много е вкусно, трябва да пробвате
Продукти
400 г чоризо
300 г кафяви или бели печурки, може и микс
½ ч.л. нарязан пресен розмарин – по желание
1 с. л. пресни листа от мащерка - наситнени
Приготвяне:
Нарежете чоризото на филийки. Загрейте дълбок тиган и го сложете. Гответе, като бъркате от време на време. Гъбите се нарязват на фини резени. Добавят се към чоризото. Добавете подправките и разбъркайте.
Гответе докато саламът стане златистокафяв, а гъбите се сотират. Сервирайте и се насладете на това вкусно хапване.
По идея от tasty.com
 
													
													
													
													
													
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Обявиха Идеалния футболен отбор
													
													
																													
															
															
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Разтърсваща информация за верижната катастрофа в София
													
													
																													
															
															
															
															
														
												
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
							
							
							
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										