×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин втвърди тона. Ще изпълни ли заканата си да въоръжи други държави за атака срещу САЩ и ЕС?


Путин втвърди тона. Ще изпълни ли заканата си да въоръжи други държави за атака срещу САЩ и ЕС?
Владимир Путин заговори за промени в ядрената доктрина
21 Юни 2024, Петък, 07:21 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Говорителят на US Държавния департамент Матю Милър призна, че страната му е обезпокоена 

Руският президент Владимир Путин обяви промени в ядрената доктрина. Тези оръжия ще могат да се използват при война, обяви той. Видеозаписи от изявлението му са разпространени в руски телеграм канали. 

Владимир Путин отговори на въпроси на руски журналисти, засягащи ключови теми, пише „Операция Z: Военкоры Русской Весны“.

Той разкри, че се разработват ядрени устройства със свръхниска мощност.

 

Русия не вижда необходимост от превантивен ядрен удар в настоящата ситуация, обяви Путин, цитиран от електронното издание. 

Сътрудничеството със Северна Корея се разглежда като стратегическо възпиращо средство, поясни той.

Русия ще въоръжава други държави за атака на цели в САЩ и ЕС?

Русия се справя със спецоперацията (б.а. в Украйна) сама, без външна помощ, коментира Путин. 

Той отбеляза, че Русия може да достави оръжия на други страни в отговор на доставките на оръжие за Украйна, като каза: „Нека Западът да мисли къде ще се окажат после“.

Според него властите в Киев са заинтересовани от продължаване на бойните действия, за да избегне провеждането на избори. Русия винаги е била готова за преговори с Украйна и остава отворена за диалог въз основа на споразуменията от Минск и Истанбул, подчерта президентът на Русия. 

Припомняме, че в началото на юни Путин предупреди, че Москва може да въоръжава държави, за да атакуват западни цели. Той критикува Запада, че предоставя далекобойни оръжия на Украйна и тогава не уточни на кои държави би доставил оръжия за нападения срещу Запада. 

Путин обаче прогнозира, че Западът ще смени Володимир Зеленски през първата половина на следващата година, като го обвини за всички непопулярни решения.

„Ако преговорите са свързани с изтеглянето на нашите войски, за което мечтае киевският режим, то, очевидно, това никога няма да се случи. Защото режимът в Киев не иска да напусне властта и не желае да проведе нормални избори в съответствие с Конституцията на Украйна“, заяви Путин. 

„Знаем, че главно американците и европейците тласкат украинците на всяка цена да изтласкат нашите части на линията на държавната граница. Те смятат да представят това като голям успех през 2024 година във връзка с предстоящата Срещата на НАТО, а след това и на изборите в САЩ“, коментира той.

Е, ще видим какво ще се случи, но това „на всяка цена“ ще струва много скъпо на украинските въоръжени сили, закани се руският президент. 

 

Междувременно говорителят на Държавния департамент на САЩ Матю Милър, цитиран от  Ройтерс и от БТА, каза, че изразената от Путин възможност Русия да достави на Северна Корея оръжия след подписването на отбранителен пакт с Пхенян, са "невероятно обезпокоителни".
Путин предположи след посещението си в Северна Корея тази седмица, че такива оръжейни доставки за изолираната, но разполагаща с ядрени оръжия страна, биха били огледален отговор на западното въоръжаване на Украйна, пише БТА.

Той също така предупреди, че съюзникът на САЩ Южна Корея ще направи "голяма грешка", ако реши да достави оръжие на Украйна, и че Москва ще отговори на подобна стъпка по начин, който ще бъде болезнен за Сеул.

 

"Това е изключително обезпокоително", каза Милър на брифинг, когато беше попитан за споменатите от Путин възможни доставки на оръжие за Северна Корея.

"Това, разбира се, ще дестабилизира Корейския полуостров и потенциално... в зависимост от вида на оръжията, които предоставят, може да наруши резолюциите на Съвета за сигурност на ООН, които Русия е подкрепила", коментира той.

 

Договорът, подписан от Путин и Ким Чен-ун в сряда, задължава всяка от страните да предостави незабавна военна помощ на другата в случай на въоръжена агресия срещу една от тях.

Говорителят на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Кърби заяви, че това е повод за безпокойство, но не е изненада. Той каза, че  нуждата на Русия от такава чуждестранна помощ е признак на отчаяние.
 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
44
Коментара по темата
44.
Българин
22.06.2024 10:39:49
0
2
Приоритет е за Русия заличаване на сащ и неини сателити теса терористи измет която ще бъде онищожена . Русия Китай Северна Корея ще унищожат сащ и света ще си одъхне
43.
Бати Пути от Кремъл
21.06.2024 19:26:37
2
1
Фъргам рядка отрова през аноза си
42.
Дърт комунист хомосексуалист, рибар и танкист
21.06.2024 13:14:12
4
9
Фъргай атома Владимире, нали си мъш? Ааа забравах, то от фамилията
41.
ХХ
21.06.2024 12:05:15
1
2
Трябва да достави.
От Нова Каледония до Аржентина. Реципрочно е.
40.
Самюел Клеменс
21.06.2024 11:40:46
5
6
марк твен се върти в гроба за тва каква кочина стана либерастка америка. джендъри и негра с повече права от белите. яко фентанил щот колониите пресъхнаха. закривай!
39.
До 37,
21.06.2024 11:30:49
2
6
Те са така, тука има един племенник на Ц.Драгойчева, хомосексуалист/ като синът и / и плюе всекидневно еврогейовете.
38.
НиМоа
21.06.2024 11:28:36
6
7
Единият КуКумицин/ Ким дал на другия / Вова подарък надгробна плоча !
И вече тръгнха карикатури в ШарлиЕбдо.
Надгробна Плоча ,Браат !!
37.
Интересно
21.06.2024 11:26:25
4
6
Кръстил се марк твен а плюе америка таварищ овчи кръсти се максим горки или аркадий гайдар
36.
Флегмиа,евангелиз,команъз руски ибрик
21.06.2024 11:22:18
6
6
Другарю путин обичаме ви вие сте добър господар давате копейки
35.
ТБС
21.06.2024 10:43:32
10
9
Крайно време е, шибаните хамериканци прекаляват от години. Надявам се при ескалация, да можем да намерим уродите, които ни поставиха в нова положение.
34.
Някой
21.06.2024 10:31:03
13
11
Този боклук ще разруши светът с неговите ядрени заплахи. Гнусно ботоксово джудже.
33.
Мда
21.06.2024 10:16:00
12
18
На Америка не и пука за Европа тя гледа на Европа като жертвено агне, което ще пожертва за пъкления план на световният елит да разкостят Русия. Америка е пред фалит тя не може да излезе от икономическия колапс който е надвиснал над нея като тъмен облак без война, куха банкова система трезорите са празни златото го няма, петроло долара губи сила, петрол се коприва и в други валути вече и така на татък, остава и едно решение или всичко или нищо. Вече не хегемон, света е с три полюса не един както беше преди, единственият вариант е да задействат военно промишленият комплекс на макс както правят да продават оръжия и да разрошат Европа протривайки ръце от страни ме ще дават пари после банките да възстановят безпорядъка.
32.
До 7 Катя
21.06.2024 09:58:59
11
10
Тук е имало и един трезво мислещ, предстой голямата война в която от Европа няма да остане камък върху камък, САЩ подготвиха Полша превъоръжават останалите страни от източният флаг, като Румъния например България ще бъде дадена за курбан на руснаците ние нямаме с какво да се защитим освен с голо дупе по маде. Сърбия ще ни мине в гръб както и на останалата част от НАТО , Сърбия имам зъб на американците и НАТО и ще си отмъстят за това, Америка ще протрива доволно ръце от страни както обича да прави да не бъде пряк участник в войната както във втората световна да бъде неутрална, да пази сили за накрая. А прасенцето стой си кротко в кочинката и чака бъде заколение от господарите му .
31.
проф. Смислов
21.06.2024 09:47:45
20
14
Тридневната специална военна операция върви по план вече трета година. В този смисъл заявяваме, че няма нужда да се ползва ядрено оръжие, за да се спечели тя. Държим да се знае и повтаряме, че всичко е наред и няма нужда да вадим атома. Ще въоръжим всички наши приятели около нашите граници, защото сме сигурни, че няма да кривнат психически и да нападнат нас със собствените ни оръжия, които сме им подарили. Те са много добре с главата и нервите и няма шанс да поискат нашите ресурси с нашите оръжия в техните ръце. Хитро, а? Ваш, Смислов.
30.
Абе 28
21.06.2024 09:47:10
16
11
Нали се разбрахме за почетния караул ? Кви стратегии , кви колхози - марш на Тройката да бичиш непоряд пред грозния паметник !
29.
Do 24
21.06.2024 09:43:00
2
5
Където си мерят тоягите не си пъхай стомната :
:"You have to go through Russia. The only alternative is to connect with 1435mm std gauge in Iran->Turkey, which requires building a 1450mm across Afghanistan / Wakram Corridor or Pakistan / Baluchistan

Soviet Union is 1520mm. Nearest 1435mm is in Poland "
28.
!!!!
21.06.2024 09:41:54
11
17
Евродебилите изобщо нямат представа защо Запада се притеснява от ядрените оръжия. И се притесняват не толкова от Русия, а най-вече от Иран, С.Корея. Всеки дебил си мисли, че ако някой използва ядрено оръжие би стрелял по Ню Йорк или по Маями :)))) Хаххх колко тъпо звучи това. За тези, които не знаят, вижте руската ядрена стратегия - програма "Полярно слънце" с каква цел е направена. Тя не е направена да атакува американски градове или европейски, тя е направена да атакува с ядрени ракети полярните шапки на двата полюса. Ядрени удари в ледовете, биха разтопили милиарди тонове лед, превръщайки го във вода. Резултатът ще е вдигане на нивото на световния океан с десетки метри - потопяване във водата на всички велики сили с ниска надморска височина - като Великобритания, Франция, Германия и Сащ /крайбрежията на Сащ, т.е. всички големи градове и центрове/. И всичко приключва.
Русия, Китай, Иран изобщо не ги бърка покачването на нивото на световния океан. о-в Великобритания, почти цяла Европа, Сащ/крайбрежията/, Канада заминават.
27.
Щом лае
21.06.2024 09:23:57
21
15
значи ядат пердах на фронта!
Тоя палячо е крайно време да го "свитнат".
Може я инфаркт, я инсулт......
Само напомням.
26.
Фекрет Стораро
21.06.2024 09:16:22
14
9
Достатъчно е Путин да въоръжи арабите в Европистан и ФранцЯ, ИталЯ, АнглЯ и сите НАГЛО-саксонски кочини, ще бъдат сринати. Евробите сами си го набиха, родопско-калмарския филм. Инджой! Великата "цивилизация" бе превзета за има няма 10 години от десетки хиляди "бежанци". Да живей бе! Да минава!
25.
путлер капут
21.06.2024 09:15:52
18
11
ISW: Над Путин надвисва заплахата за разгром и той го знае

ISW: Над Путин надвисва заплахата за разгром и той го знае
Източник: EPA/БГНЕС

40 78
По време на неотдавнашното си посещение в Северна Корея и Виетнам на 18 и 19 юни руският президент Владимир Путин предприе мащабна информационна операция, целяща да саботира усилията на украинските партньори за ясно определяне на обща стратегическа цел и стратегия за решителен разгром за незаконната завоевателна война на Русия в Украйна.

Това се посочва в дневния анализ на Института за изследване на войната (ISW)
24.
до 14
21.06.2024 09:04:13
3
11
Русия няма обща граница с Узбекистан и Киргизстан.Вижте картата
23.
23
21.06.2024 09:02:42
27
18
джудже ходи да се моли като просяк попрошайник на руски у свинчо да даде боеприпаси в Украйна спец обосрация
22.
1
21.06.2024 08:59:42
25
13
путкин както винаги плаши гарги усеща кадировския
21.
,момчета,недейте така с лошо,
21.06.2024 08:52:09
27
18
вова просто имаше нужда да посети някой, който е приблизително с неговия ръст и също някой като него/ дето целият свят му се подиграва искрено /
При Ким хората си направиха манифестации като едно време - с пионерите, с балони, с ревящи олигота.
Еее, вярно че се возиха в мерцедес / тази допотопна , пошла капиталистическата машина / , ама тва щото откраднатите от Украйна перални така и не се пригодиха за возене на /полу /хора
20.
Uvfd
21.06.2024 08:51:29
26
21
И с какво ще ги въоръжи? С Съветски оръжия от едно време ли? Или с оръжия с крадени западни патенти. Суяк ти самия купиваш оръжия за войната си от Иран, Северна Корея и Китай! Руския народ беден и пиян а тоя война ми водел. Да еба съветските ви клетници...
19.
Путлер постави русия до Северна Корея и Виетнам
21.06.2024 08:46:08
27
16
В крайна сметка може би там им е мястото.
18.
Хах 3.
21.06.2024 08:35:33
14
17
"Путин затъна в Украйна..." С тези темпове, до септември няма да остане цяла ТЕЦ в Украйна.
17.
?
21.06.2024 08:34:57
31
14
Пълен въздух...само плаши гаргите!
16.
Страхотно утро ,
21.06.2024 08:31:34
28
10
така става сутринта като пуснат блядите нещо забавно и до 10 : 00 им се реве
15.
Тоя идиот
21.06.2024 08:29:34
37
21
Успя целия свят срещу себе си да настрои
14.
От вчера :
21.06.2024 08:29:06
33
17
Китай, Узбекистан и Киргизстан са построили нова железопътна мрежа, изцяло заобикаляща Русия ! Поредица от успехи за блядската дипломация, прЕатели !!!
13.
*********
21.06.2024 08:26:49
29
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Мдааа,
21.06.2024 08:24:22
30
17
от всичко най сме притеснени кво ше правим " като дойде Дядоиван " , и Белене и т.н.
Предлагам, за N- ти път братята русофили да се окопават някъде и да чакат тва идване. Иии... дотогава да се сформира почетен караул и да се кибичи пред паметника Альоша, Де-Но-Нощ-Но ! Колко пък да е горещо на пека ?!
11.
Кубинското отлюспване
21.06.2024 08:18:07
42
19
Най - забавно е как го изгониха като мръсно коте от Кубински води, ден - два след статията, че мноЛ страшна блядска подводница акостирала там .
10.
КекДубълВе
21.06.2024 08:16:32
12
25
Кийп съкин ит, евроби! Алхамдулиля!
9.
Добро утро, момчета ,и ХХ
21.06.2024 08:15:03
40
22
каква приятна сутринт !
След като джуджето се умилква вчера на другия известен луд ,Ким, Южна Корея реши да снабдява безвъзмездно Украйна с оръжие. Голям успех за Блядската дипломация приятели !
8.
_nib_
21.06.2024 08:09:09
16
29
Ахаааа...
Наглия,мръсен и подъл американец бил обезпокоен...
А га еди кифтета и напрай илядо бази в цял свят не беше обезпокоен...
7.
Катя
21.06.2024 08:03:36
8
30
И Първата и в Втората световни войни непосредствено преди началото са се сформирали военни Блокове. Сигурен съм че повечето хора изобщо не предполагат в какво са въвлечени. И прасето го угощават преди да бъде заколено.
6.
Марк Твен
21.06.2024 08:01:26
25
42
Достатъчно е Путин да въоръжи арабите в Европистан и ФранцЯ, ИталЯ, АнглЯ и сите НАГЛО-саксонски кочини, ще бъдат сринати. Евробите сами си го набиха, родопско-калмарския филм. Инджой! Великата "цивилизация" бе превзета за има няма 10 години от десетки хиляди "бежанци". Да живей бе! Да минава!
5.
T
21.06.2024 07:58:26
23
44
Плана на оаканото НАТО е ясен . Бой до последния украинец за да изтощят колко се може Русия и тогава оаканите да влязат в битка с рускаците . Няма да завършу добре за ЕС тая война .
4.
до 1
21.06.2024 07:43:42
57
25
Само местните путинофили му се връзват вече. И такива като училия в Швейцария (колко е глупав) дебеличък, ким чем малоум.
3.
хм
21.06.2024 07:42:31
57
29
Путин затъна в Украйна и се оказа, че е втората армия, но в Украйна, щял да въоръжава други страни хах.
500 години Руските царе се опитват да направят русия съвременна и модерна държава, а бункерното джудже я върна в орбитата на Сверна корея, Иран, Еритрея и други подобни от петия свят.
2.
Геле
21.06.2024 07:37:24
43
24
Флагман някакъв сайт на руските телеграм канали ли е?
1.
TNT
21.06.2024 07:29:08
58
30
Тоз пак със неговите ядрени удари ! става банален
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори