×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той е чехльо и ще си остане винаги ерген, избухната зрителите


26 Май 2024, Неделя, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

„Безсрамник, лъжец, мамино синче! Голям резил падна - да се беше изправил като мъж и да уважи чувствата на тези две жени", гневни са фенове на предаването 

Вече повече от седмица една от най-дискутираните теми у нас е Алек Младенов и финалът на „Ергенът“, който вбеси куп зрители. Младият мъж сам се закопа и стана обект на куп подигравки в социалните мрежи, пише „Уикенд“. Чехльото не подбираше коя мома целува, с всички му беше изключително приятно и омагьосващо. Да, ама не! Русокоското остави две жени да го чакат на финала, а той дори не се появи, а им изпрати нелепо видеосъобщение. По-постно и от „малката постна пица“ на бившия финансов министър Симеон Дянков, който преди години определи бюджетът ни именно така.

„Безсрамник, лъжец, мамино синче! Голям резил падна - да се беше изправил като мъж и да уважи чувствата на тези две жени! Егоистичен, егоцентричен, нарцистичен самовлюбен мамин синковец!“ – така го виждат зрителите. Поведението на Алек не среща нито един поддръжник, освен майка му.

Преброихме, че в шоуто Младенов раздаде точно 130 целувки на част от 26-те участнички. Повечето влязоха заради известността, но имаше и такива, които харесваха младежа, който на финала се подигра с чувствата им. Целувачът уж не харесал никоя мома и не чувствал нищо, заради това си тръгнал неочаквано за всички.

„Не ме интересуват мненията на хората, снощи спах спокойно, защото съвестта ми е чиста. В никакъв случай не съм страхливец. Не съм давал фалшиви надежди на никого“, отсече главният герой в „Ергенът” 3, който не избра нито една от финалистките Магдалена и Надежда и им съобщи това не в очите, а с видео съобщение. На въпроса дали е бил влюбен в някоя от двете, отговори, че е имал „симпатии” и към двете жени, стигнали до края на риалитито. „Отидох да видя какво ми предлага животът“ - с тези думи Александър Младенов обясни влизането си в „Ергенът”. Сякаш си избира обяд, а дамите са парчета сочно месо.

„Сигурно се чудите защо не съм сред вас в този дългоочакван момент. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, освен нас тримата. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици“, започна видеообръщението си Младенов. 

„Когато ме поканиха да се включа, се пошегувах: „А какво ще стане, ако се влюбя в повече от едно момиче?“. Всички се смяха, и аз се смях... но сега въобще не ми е смешно. И ето как седят нещата... Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде едновременно и правилно, и грешно, защото големият въпрос е дали един мъж може наистина да бъде влюбен в две жени едновременно. И отговорът, според мен, е „не“. Любовта не мисля, че работи така! Просто любовта не е такова нещо... Вие двете бяхте толкова съвършено интензивни в главата ми, с такъв съвършен паритет. Аз бях толкова лекомислен. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане!“, бяха заключителните му думи към двете дами.

Ден по-късно Алек сам се опроверга и каза, че не е бил влюбен в никоя от дамите, а само ги опознавал, но доста преди финала знаел, че няма да избере никоя мадама. Въпреки това решил да си поиграе още малко с чувствата им, както и да „хвърли пясък“ в очите на зрителите, че шоуто все пак ще има хепиенд.

На въпроса защо не е съобщил тежкото си решение лично на Маги и Нани, той заяви, че начинът, по който го е казал, не е „толкова тежко перо”. В студиото на Би Ти Ви Алек изглеждаше като мъж, който се чуди какво прави там и защо се е записал в любовното шоу. Не е ясно какви са били доводите му за влизане в риалитито, но едва ли е очаквал да срещне любовта точно там. Поне се възползва и нацелува куп жени, а в реалния живот едва ли скоро ще му се отвори такава възможност, защото повечето мацки му се подиграват жестоко, а причината не е само неговото поведение, а и намесата на майка му Ксения.

Разбира се, Младенов заяви, че родителката му не е повлияла на решението му, но никой не му повярва, защото зрителите видяха точно обратното. Рускинята попиля участничките в „Ергенът“  и се превърна в атракция в шоуто, а коментарите след хапливите й думи все още заливат социалните мрежи.

Ксения първо попари мераците на синчето си за Магдалена. „Тя е на 36. Възрастовата разлика е сериозна… Ситуацията не е хумористична. Притеснително е, че Маги е по-голяма от Алек. Трудно ще забременее, скоро ще стане на 40 и ще влезе в климакс, а след 50 години съвсем ще е възрастна, a Алек ще е млад. Много е голям, иначе бих го напляскала“ - изсъска майката, която никак не остана доволна от избора на сина си и едва не го наби в ефир. Родителката не скри, че не й харесват годините на Маги и иска булка на по-малко от 28 години, колкото е Младенов по време на снимките на предаването. 

„Представям си го с младо момиче, което ще забременее бързо, а и деца се гледат на млади години. Аз до 35 години имах 3 деца и не съм дундуркала деца на стари години. Искам слънчево момиче до Алек, представям си го с такава жена“ – визуализира идеалната снаха мама Ксения, явно очаквайки, че младо момиче ще се излъже по-лесно да вземе мамино синче.

След Магдалена дойде ред за секирата и при Надежда. „Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е много по-обиграна и по различен начин вижда нещата, отколкото един мъж на 28 години“, обясни майката на Алек защо я притеснява възрастовата разлика.

„Това не са момичета, а млади жени! Алек е малък. Може да обидя момичетата, но не ги харесвам за теб. Намери си жена без багаж. Много трудно се живее в смесен брак с дете“ - заяви родителката, визирайки детето на Надежда, което категоризира като „смесен брак“, което означава брак между различни националности и религии.

Думите на рускинята прозвучаха лицемерно, защото самата тя си е взела мъж с 3 деца. Алек не крие, че е шесто дете и баща му има трима наследници от предишния си брак. По думите на мама Ксения и Алек е от „смесен брак“.

Тазгодишният ерген е представителна извадка на определени мъже - бягащи от отговорност, искащи да получат емоциите, но без стреса. Когато човек взима решение, той израства, именно защото е готов да носи отговорността от последствията. Алек не е готов да се пусне от полата на мама и да има семейство, на което да е глава. Други зрители пък потвърдиха информацията на „Уикенд“, че Младенов явно не се вълнува особено от жени.

Според клюкари след края на „Ергенът“ 3 Алек е отнесъл жесток скандал от родителката си, а някои твърдят, че е „изял“ и няколко шамара от властната си майка, която няма да одобри никоя мома за снаха. Вече има предложения следващият сезон да носи името „Свекърва търси снаха“.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи 17/06/2024, Понеделник 14:40 0
2
Коментара по темата
2.
българин
27.05.2024 10:34:22
0
1
Ами, че той вече е женен, бе! Женен е за майка си.
1.
00
26.05.2024 20:09:07
0
6
На Ганчо му дай да обсъжда чуждите животи и да слага етикети. Абе комплексар си е Ганчо и Ганка и това си е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Украинецът обирджия не иска да ходи в затвора, щял да празнува днес рд на дъщеря си Украинецът обирджия не иска да ходи в затвора, щял да празнува днес рд на дъщеря си 46-годишният мъж бил професионалист, влязъл в имота на бургаското семейство чрез специални шперцове Преди прайда: Маймунска шарка в София Преди прайда: Маймунска шарка в София Заразеният не е пътувал извън страната Агент Купър от "Туин Пийкс" получи български армагани в Холивуд Агент Купър от "Туин Пийкс" получи български армагани в Холивуд Бургазлията Кирил Евтимон поканил Кайл Маклоклан у нас Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Започнем ли войната, ще бъде докрай! Единият е излишен, обяви полк. Николай Марков Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи Актьорът е новият водещ на атрактивното музикално шоу „Пееш или лъжеш“ Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата 4664 българи получават средно по 1664 лева обезщетения по европейски регламент в България Украинецът Юри задигна парите, часовниците и колекционерското уиски на бургаско семейство от жк. "Изгрев" Украинецът Юри задигна парите, часовниците и колекционерското уиски на бургаско семейство от жк. "Изгрев" 46-годишният чужденец живеел във Варна, в Бургас дошъл, за да краде - попаднал на "златна мина" с един удар Всяка домакиня ще си навлече голяма беля, ако не знае значението на тези символи Всяка домакиня ще си навлече голяма беля, ако не знае значението на тези символи Знаете ли, например, че кетчупът трябва винаги да е в хладилника Най-популярните графити артисти в България с уникален проект в община Царево Най-популярните графити артисти в България с уникален проект в община Царево В село Лозенец вече няколко сгради са изрисувани с тематични графити, посветени на морето и лятото Мъж плаши с бомба, ако не излекуват майка му Мъж плаши с бомба, ако не излекуват майка му Звъннал на спешния телефон в полицията
Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори