×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ваня Григорова и Мая Манолова с червен спрей през ПСА: Тук пак ще има паметник


Ваня Григорова и Мая Манолова с червен спрей през ПСА: Тук пак ще има паметник
Двете червени остриета изразиха позицията си красноречиво
09 Май 2024, Четвъртък, 16:26 ч.
Автор: Тодор БЕЛЕНСКИ

Заради загражденията не усхяха да се доближат до паметника

Кандидат-депутатите и водачи на листи на „Солидарна България“ Мая Манолова, Ваня Григорова и Георги Кадиев отидоха днес до демонтирания Паметник на съветската армия и тъй като заради загражданията нямаше как да се приближат до него, залепиха на оградата червени рози и написаха с червен спрей „Тук пак ще има паметник“

Случилото се е заснето на видео, поместено в социалната мрежа Фейсбук..

„Тук пак ще има Паметник на Съветската армия и ще има отговорност за всички, които се опитаха да го поругаят, да го нарежат с флекс, да го унищожат. Те ще го възстановят отново. С всички законови средства ще ги принудим го възстановят отново, да го качат на постамента, там, откъдето го свалиха незаконно, против волята на българския народ и харчейки държавните пари“, заяви пред оградата Мая Манолова.

Около паметника от месеци има заграждения, а след демонтирането на фигурите от паметника те бяха преместени в склад в село Лозен и все още са там и чакат да се реставрират. Реставрацията ще струва около 2.5 милиона лева.

 Демонтажът бе започнат по заповед на областната управителка на столицата Вяра Тодева и бе спрян от съда в деня, в който приключи демонтирането на фигурите. Тодева бе свалена от поста от служебния кабинет на Димитър Главчев и в момента е кандидат за депутат от листата на ПП-ДБ.

Манолова се закани, че ако стане депутат, ще търси имуществена, дисциплинарна, административна, политическа и наказателна отговорност на "вандалите, които в качеството си на държавни органи са погазили закона". Освен това ще обжалва решението на областната управа в Европейския съд по правата на човека.

Заедно с Манолова и Григорова дойдоха още 20-ина техни колеги и кандидати за депутати от "Солидарна България" и няколко граждани, които поставиха цветя под дъжда..


В категории: Политика


11
Коментара
Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
Те се завръщат в бТВ
Те се завръщат в бТВ 20/05/2024, Понеделник 10:15 0
Флагман.БГ Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг 20/05/2024, Понеделник 10:13 1
11
Коментара по темата
11.
Пешо
10.05.2024 04:18:47
0
1
Един път като влезеш в политиката и ти се услади да ръфаш кокалЯ трудно се отказваш. Нямат ли морал тези женички, че защитават една умряла кауза? "Тихо мъртвият каза: Не, комунист!"
10.
....
09.05.2024 21:59:18
0
3
Ганя Григорова издига за депутат сина на Андрей Луканов. Въпросният Андрей Луканов е човек на Москва, архитект на посткомунистическата номенклатура и разграбването на България през 1990-те. Това казва всичко за мръсните интереси и (мръсните?) пари, които се стичат обилно за втора кампания към "Соросоидната" Ганя.
В епохата на Чапаев Харвардски, Копейкин , Мая магистралката , Танка партизанка от промяната всичко е възможно.
Не си губят времето да се занимават с глупости.
9.
Мими
09.05.2024 17:49:05
1
13
тия каки това ли измислиха, номер 1 за България е паметник с пушки
кънти кънти на кухо кънти
8.
00
09.05.2024 17:37:22
1
17
Ганя вече оправи собствената си кочина и тръгна да брани интересите на други държави.
7.
мда
09.05.2024 17:32:46
1
20
На тия нафталинени лелки толкова ли няма кой да им каже, че повече от 100-200 гласа няма как да им докара тая клоунада. Докъде може да падне човек в желанието си да се намърда в парламента...
6.
Листата
09.05.2024 17:27:27
1
16
На пресъхналите кладенци
5.
Ами…
09.05.2024 17:03:28
2
13
Ако няма?
4.
До 2
09.05.2024 16:59:08
19
7
По-добре тяхното поколение, от колкото това “ново” джендъро-п*далско.
3.
*********
09.05.2024 16:57:26
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Жалки сте чак смешни
09.05.2024 16:54:28
1
18
Агониалното дишане на едно умиращо поколение.
1.
Чимодан ВоказалOff
09.05.2024 16:52:19
2
22
Ахахахха, изтеричните лелички Ваня лилавия венец и Маяма Галева, пак се направиха на интересни, а истината е че на това място е най добре да се направи един градкси КЕНЕФ!
Аз ще съм първия който да се изсе*е като го открият. Бухохоххохоххохоххохох

роZпия КОНЕЦ!
пУтлер МЪРТВЕЦ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор 34-годишен мъж от Братово остана без возилото си Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево 17-годишен е приет с обгазяване в болница 
Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори