×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни


СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни
Не искам да разделяме гласовете срещу ГЕРБ и ДПС и няма да участваме в изборите, тъй като не е сигурно, че ще прескочим 4-процентната бариера, заяви Константин Бачийски
27 Април 2024, Събота, 20:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той

Напуснахме ПП-ДБ, защото ние от "Средна европейска класа“ желаем да си изпълняваме предизборните обещания. Това каза в "Говори сега" по БНТ депутатът Константин Бачийски. Той влезе в студиото на националната телевизия, за да говори за развода с „Продължаваме промяната“ и обясни, че тази коалиция е възникнала като формация, която трябва да бъде алтернатива на порочния модел на управление на ГЕРБ и ДПС. 

Последните три парламентарни избора обяснявахме как ще бъдем алтернатива на този порочен модел и два месеца след последните избори се случи т.нар. сглобка, припомня бургазлията. 

Бачийски обясни, че СЕК са поискали в коалиционното споразумение с ПП и ДБ да бъде записано, че в следващия парламент няма да правят съвместно управление с ГЕРБ и ДПС. Това обаче не било прието.

Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

"Кирил Петков се включи дистанционно в нашия изпълнителен съвет, в който се взимаше решение за подписване на коалиционно споразумение и имаше изискване от СЕК това изрично да бъде записано. Разбрахме, че не може да бъде формулирано. Най-вероятно тъй като през последните 10 месеца имаше партньорство с ГЕРБ, в момента не се изключва алтернативата да има бъдещи взаимоотношения с ГЕРБ, ако ДПС не се месят", каза Констатин Бачийски.

Заради това от партията му са решили да създадат ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности. 

„Нужни са поне няколко месеца, за да бъде формирано новото обединение. Понеже не желаем да се явяваме на изборите без да имаме сигурност, че бихме имали възможност да прескочим 4-процентната бариера, което означава загуба на гласове и това би помогнало на ГЕРБ и ДПС, решихме да не се явяваме тази година на вот. Нямаме желание да разделяме гласове, които са срещу тези две партии“, обясни той.

"Смятаме, че нямаме как да бъдем алтернатива на порочния модел на ГЕРБ и ДПС, ако си взаимодействаме с тях", подчерта депутатът. 

Според него хората, които напускат ПП-ДБ, са хора с каузи.

"Видяхме как по време на 10-те месеца управление, в което голямо влияние имаха и ГЕРБ, и ДПС, започнаха да се възстановяват неща, които бяхме отвоювали. Видяхме да се връща една политика, която се водеше отпреди 2021 година за унищожаване на държавни активи", заяви Бачийски. 

"Видя се, че много голяма част от министрите, които ПП-ДБ искаха да бъдат сменени, ГЕРБ и ДПС им се противопоставиха. Министър Гвоздейков, който беше излъчен от ПП, остана в служебния кабинет и не изключвам влияние на ГЕРБ и ДПС върху него", каза още той.
 


В категории: Бургас , Политика


53
Коментара по темата
53.
наблюдателен
30.04.2024 10:01:13
0
1
Когато, политиката ти се свежда до борбата за власт и достъп до постове, формации като СЕК се използават и се изхвърлят от политиката от големите. Раздялата с ПП-ДБ започна с явяването на СЕК на местните избори самостоятелно в Бургас. СЕК е мастна партийка, без структури на национално ниво. Не може когато си провинциален играч да искаш да имаш влияние на национално ниво. Не си фактор.....,дори и в Бургас.
52.
До тролещият под пост 50
29.04.2024 21:55:11
0
1
Ей, страшни отпадъци сте!
Как преиначавате историята и героизирате някой, за да му придадете борбен вид, докато е пълна шушумига неизбираема посмъртно.
Въпросните разкрития за сарайте на Доган са единствено благодарение на един общински съветник и той не се казва Бачийски!
Ясно може да се види кой опонираше на кмета Николов и Бойчо Георгиев на заседанието в зала Бойчо Брънзов на 28.4.2020 година. Клипа го има в YouTube...
Ето ви и линка...
https://youtu.be/heWN1X8ys28?si=nw6DrWsE
Както е видно, Коцето никакъв го няма, и добре, че настана хаос от разкритията, та дадоха почивка на администрацията да се чудят какво да отговорят на затапващите въпроси към тях, та имаше време тия от СЕК да събудят Бачийски поне да дойде за гласуването , заради което запъхтян след това се провъзгласи за герой...
Пълен подлец, в който няма нищо мъжко, а пък вие го превъзнасяте?!
Това ли ви е пример за доблест, с лъжа ии измама да си присвоява чужди заслуги?
Типично за траверсите от ПП.
51.
....
29.04.2024 20:17:20
0
2
Тоя пелтек още ли фъфли като първолак от училището за бавно развиващи се .
Да не е специализирал в Харвардските курсове на тези с речево - езиковите патологии- умствена изостаналост и заекване.
50.
До 49
29.04.2024 14:10:57
2
1
Аз едно знам, че ако не беше Бачийски да се опълчи на сарайте и да имаше смелостта да пусне жалбите и да сигнализира обществото, хората нямаше да разберат за тези безобразия и сигурно нямаше да има и протести в цялата страна .
49.
Касданович
29.04.2024 12:35:31
1
3
Винаги съм се впечатлявал от Коцето. Най-яркия пример за контролиран шум. Къса ризи за Росенец, а дори в началото на сесията не бил в залата за разлика от Владимир Павлов, които вдигна шума.
48.
Galja
28.04.2024 19:12:02
9
3
Бачийски е един от малко политици, който не бъркат в кацата с меда на публичните средства и работи в обществена полза.За това го подкрепят хората. Трябва повече хора да има като него.
47.
Do 45 Бургазлия
28.04.2024 19:06:41
2
4
Когато Бачийски вкара СЕК в ПП, ПП бяха против ГЕРБ и ДПС, сега когато ПП са с ГЕРБ и ДПС, Бачийски изкарва СЕК в ПП. Последователна и честна позиция.
46.
Капитан
28.04.2024 13:51:23
4
8
Наритан дори от свои. Жалък край на дребен самозабравен нарцис......
45.
Бургазлия
28.04.2024 13:42:06
4
4
Абе Бачийски нали ти точно вкара СЕК при тия малоунница. Нали точно ти седя в скута на Кирил няколко години само и само субсидия да смучеш. Нали точно ти сам затри и се потресоха от теб много хора от партията на Манев. Нели ти взе партията от Манев да се харесаш на Кирил Петков. А сега кво. Те парите ще сенат. Манията ти за нещо че си се изпарява. НЕ ТЕ ИСКАТ. НЕ ЧЕ ТИ СЕ МАХАШ. С 2 каруци хора остана. ГЛУПАК. Ти беше подлога. Ти се изложи и падна. Удари дъното като политик. Нищо не става от теб. Скрий се с тия твои 3 глупаци съветници че няма по мразен в Бургас от вас.
44.
МОЛИ
28.04.2024 13:34:25
3
4
БАЧИИСКИ,ЗАЩО СИ ГЛЪТНА ГРАМАТИКАТА, КОГАТО СИ ОТВОРИ УСТАТА,А ДАНЧО МЕНТАТА ТАКА ТИ ИЗВРЕЩЯ,ЧЕ ТИ ЗАБРАВИ КОЙ СИ????УМРЯХ ОТ СМЯХ!!!
43.
Ход по принуда прави Бачийски.
28.04.2024 13:29:50
3
4
За неявяване на изборите си има финансови причини. Партия СЕК ще трябва да плати едни 85000 лева съдебни разноски по загебеното дело за изборите общински съветници. Това е решил съда. Така че Бъчито няма парици за да огрее от всички възможни калкани и билбордовете из областта и ще почива. А и това е ход за предпочитане в предвид предстоящият разгром на ПП-ДБ на изборите за 50 НС. Както върви тренда за Бургаска област от ПП-ДБ ще се окажат с 1 депутат (най-вероятно Митко дръвчето от ДБ) , а сапуня Дремкофф ще духа супата. Време е за нови формации да се гласува. За доказаните и сраснали се мафиоти с държавата пътя е към бай Ставри и чичко Магнитски, щото иначе се натрисат на дедо Вова Путин а той им търси едни милиони откраднати от Южен поток.
42.
Бай....
28.04.2024 12:03:48
1
5
Това момче, дали ще носи бяла риза или брада, излъчва силен нарцисизъм !
41.
Мдааа
28.04.2024 10:52:51
2
11
Скандалът с документните измами на Киро и Ленчето, разкрит от "Биволъ" и потвърден от потърпевшите от сдружение "Да запазим Корал", не съществува за медийните пудели. Разменят си теменужки в мрежата. След това, в пристъп на внезапно разбудена "гражданска" съвест, ще обявят, че тези документни измами нямат никакво значение. Ама ни-как-во! И ще ни обяснят, че е важно защо Борисов не казва дали се е чул с Пеевски миналата година по това време в 7 без 15 сутринта, какво е закусвал тогава и готов ли е да разкрие сметките си за ток, а също така дали по същото време главният прокурор е бил буден. Това последното, за прокурора, ще питат само разследващи пудели, де.
Коментар на доц. Цеков
40.
Ало
28.04.2024 10:04:28
1
23
Г-н. Бачийски, заплатите, които даваш средноевропейски ли са?
39.
Лъжец
28.04.2024 10:03:18
4
22
Защо подкрепяше решенията на вредната политика на ппдб? Защо не излезе веднага? Търсеше начини за облагодетелстване.
Бачийски е толкова вреден, колкото и ппдб.
38.
?
28.04.2024 09:25:40
3
28
Бачийски, кой беше ти ? А, да, поредният посредствен случайно преминаващ!
37.
Коце
28.04.2024 09:24:45
3
29
.Кой ти вкара мухата че ставаш за политик,.За да ставаш за политик в България трябва да имаш сериозна биография и да те знаят като експертспециалист в някоя област, спорт,култура или нещо друго в което да си най добрия.Или да си минал през улицата,и си израсъл като градския мафиот.
36.
Просто идиотите
28.04.2024 08:52:42
11
18
Тъпи бургазлии са такива които гласуват за измамници от Сицилианската долина на промяната, литмуса е толеранция, куролация на аланго.
Не се притеснявайте с какво ще се храним , да не се обърне тренда и големи бизнесмени са фалирали и са бъркали по кофите.
Скандалът е огромен. Лена Бориславова е фалшифицирала документи в интерес на Кирил Петков и ги е внесла в Търговския регистър. Потърпевшият потвърждава в коментарите под публикацията на "Бивол".
Събраха се! Отново. Новата, а всъщност стара, коалиция - ППДБ, "Възраждане", БСП и ИТН. Прокремълска коалиция, дегизирана с китайска блузка с апликация на американски флаг отпред. Да вземат и пудела за емблема, за да е прозрачно всичко. Сго-ди-ха се.
35.
Реалист
28.04.2024 08:39:03
13
12
Единствената съществена грешка на ППДБ до тук е, че се коалираха с ГЕРБ и ДПС. За съжаление беше фатална и очаквано доведе до невиждани поразии за държавата. Съдбата им беше ясна още тогава. Никоя партия не е оцелявала след коалиция с ГЕРБДПС. Похарчиха си проекта за нищо. Даже изпраха и обслужиха мутрите, че сега и до безкрай ще управляват със служебни правителства докато въртят фиктивни избори ала Мадуро, но без машинки.
34.
*********
28.04.2024 08:37:23
5
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
Ъъъъ, аааааа , ръйш ли
28.04.2024 07:58:05
5
21
Според мен Бачийски е добро момче, но се взе за фактори в политиката, не е достатъчно подготвен, малко книги е чел. Не му е мястото в голямата политика, за регионално ниво може би е подходящ, но за национално не става .
С лоши момчета измамници от Харвард се събра и ще бере негативи , дълго време няма да му имат доверие хората.
Тепърва още неща ще излизат за Кирчо и Кокорчика, може и той да е бъркал в кацата с мед . Полет над кукувиче гнездо се разкрива за непокорния хулиган Киро Тъпиро вкаран в клиника да се лекува ъъъъ, аааа. В другата серия- "Това се случи една нощ" една разглезена богаташка фалшифицира едни документи за Кики Рики, после си вдигна краката на парапета хищната хиена Лена, кариерата й литна до небесата . Тяхната система 3-7-9 се оказа пълен провал. Скочи на Доган , но обещанията си останаха в зоната на здрача.
32.
Ха ха ха
28.04.2024 07:57:59
2
11
Коце, Коцееее...
31.
65% от
28.04.2024 07:08:23
4
21
тричленните семейства с двама работещи не могат да докарват дохода си до линията на издръжка от 2613 лв и ст ! А за четиричленно ? Къде е тая средна класа? Остави го Доган...чер за зеле не става от вас, некадърници и лаладжии. Щял за бори на баба си шорти...
30.
Бачийски
28.04.2024 06:54:52
4
23
целувай ръка на Манев и искай прошка.
29.
до 20
28.04.2024 06:20:05
1
30
и какво се случи със сараите, май само раздухване. както 90% от приказките на Бачийски, ако изпълняваше поне 5% от това което приказва щеше всички да гласуват за него.
28.
Утаяване
28.04.2024 05:11:24
5
17
Който не знае какво да прави или се е провалил се спасява , като се упражнява на Борисов. Мисията на Бачийски вече е да се бори с някакъв модел , като Р.Радев, Корнелия, ИТН, Яне Янев, Възраждане и т.н ма вярно му е голям гърба на Бойко.
Обективният да обективизира дали може да съществува средна класа, локумено понятие, при 12 000 фалита на малки и средни фирми за 3 години, от които две се падат на коалициите ПП и ПП-ДБ ? Ето ви солиден аргумент да се хванете с нещо друго. На уан мен шоу в Хранителния също е било голям смях, така разправят!
27.
Тръгвам си
28.04.2024 04:06:31
4
32
за да се боря :) ...или тръгвам си, защото смениха моя пудел в сградата срещу Пощата?
26.
Мустафа
28.04.2024 01:18:44
5
32
По-скоро 0,04% не е по силите ви
25.
ТБС
27.04.2024 23:43:46
5
43
Бухахахахах, не искал с гербопитеците и свиньолюбеца, ама седя до последно. Що не напусна като почна секса бе? Щото ти хареса, но като всеки оползотворен, сега ще седиш в ъгъла. Не разбирам, кой малоумник гласува за тези?
24.
*********
27.04.2024 23:05:02
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
Този е типичен ПеПеец
27.04.2024 22:39:06
18
42
Щял да се бори с ГЕРБ - Партията на Народа!
С гол гъз таралеж щял да бори:))))
Смешници, усетиха че Титаника на ПП се сблъска с айсберг и стремглаво потъва, хванал се за пудела, та бързат да напуснат, за да не ги повлече в корупционното блато в което са затънали ПП-ДБ!
Първо спонсорите на ПП-ДБ се отметнаха, сега и мандатоносителите им си повлякаха краката и доста от ПеПейците ги последваха.
Киро и Асеня са като Корни, имат задача да ликвидират ПП-ДБ, както Нинова ликвидира БСП!
Успех в това начинание!
Честити венци на ПП-ДБ!
22.
Олиото вече е разлято
27.04.2024 22:29:02
7
40
Всички думи и от двете страни на семейството „в труден развод” нямат никаква собствена тежест.
Другата характеристика на развода по български е тоталното изопачаване на фактите.
Окултните срещи с активисти на ПП, които разказват за безбройните успехи на Денков и огромните пробиви на Асен Василев са стилистика на която може да се сложи спокойно оценка 3 минус. Но, това са измислили и това ще правят.
Все още можем да не стъпим на трамвайната линия. Иначе трамваят ще ни разчлени /разглоби/ завинаги.
21.
do 20:
27.04.2024 22:22:31
71
25
Има кураж това момче Бачийски, нямам как да му се отрече, с голямо сърце е и може би затова му се получават много от нещата, защото в политиката НЕ е влязал заради изгода за разлика от повечето български политици. Аз също му симпатизирам, един път го спрях на главната и говорих с него и ми направи изключително добро впечатление. Рядко се срещат такива читави хора, които да им се занимава с проблемите на обществото.
20.
Niki Georgiev
27.04.2024 22:16:42
60
27
Гледам, че нещата, които Бачийски прави след време винаги се оказват правилни дори и на момента хората да не предполагат това. Има десетки такива примери, като един от най-ярките е когато скочи на Доган за Росенец и на кмета Николов още, като беше в общинския съвет и почти всички други гласуваха за сарайте, а после за този случай скочи цяла България.
19.
Обективен
27.04.2024 22:07:32
64
20
Средна европейска класа е винаги последователна в позициите си. Когато се бориш срещу модела на Борисов и Пеевски, няма как да работиш с тях. Ако имаше повече партии като тях, България със сигурност щеше да процъфтява!
18.
2 ри
27.04.2024 22:06:59
14
45
По темата: Късно е либе за китка!
17.
Как'Сийка
27.04.2024 22:05:16
13
56
На това момче повече ще му ходи бял потник
16.
Кебачето
27.04.2024 22:02:47
18
59
Тоя дребен човечец приключи с политиката изключително глупав без изказ и дар слово дано никога повече не влиза в политиката ще е добре за България
15.
Чичо Гошо
27.04.2024 22:01:15
58
20
Коце Бачийски с теб сме, ти напред и ние след теб, очакваме да ни поведеш срещу тези политици, които искат да обезсилят и ограбят държавата. Дано в България се намерят повече хора, като теб. Винаги може да разчиташ на нас.
14.
Георги Кръстев
27.04.2024 21:50:01
56
28
Той Бачийски си беше опозиция на ГЕРБ и ДПС още от общинския съвет и е съвсем нормално, човека да е против връщането на ГЕРБ и ДПС на власт и да се бори срещу тях.
13.
Пурко
27.04.2024 21:46:17
17
48
Подло копеле е Кебабчийски
12.
VIVA BURGAS
27.04.2024 21:43:04
60
29
Аз пък много харесвам последователната политиката, която води Бачийски. Точно така трябва да се прави, каквото говориш преди изборите, това да правиш и след това.
11.
Бургас
27.04.2024 21:18:47
7
36
Стоян Царев ,къде е третото платно бе пич .Голям го изкара ,ама мек .Сутрин по един час сме в задръстване.
10.
Катя
27.04.2024 21:18:11
17
59
Този и 1 процент нама да мине. Това му беше единствената възможност, затова пристанища на ПП-ДБ. Очаква някоя нова партия да яхне недоволството и да си подложи бялата риза на тях. Никога повече в политиката за този Бачийски и всички негови подлоги. А Пламен сега какво ще прави?
9.
?
27.04.2024 21:16:14
12
55
Ако сглобката не беше се разглобила, дали щеше да напусне... селски тарикати!
8.
България
27.04.2024 21:10:51
10
76
Има ли идиоти ,които ще гласуват за ПП ?
7.
Браво
27.04.2024 21:04:36
12
41
Помиар, най - накрая. Да ви имам белите ризки!
6.
Крадци,мошеници,шмекери,педали
27.04.2024 21:02:05
10
52
Обраха ни, опитни и настойчиви измамници. Преди да си тръгнат, ще пробват да гепят още, и повече, и пак.
Едни ще им пляскат, вие ще си знаете, че сте предупредени: тези няма да спрат дотук, нито до следващия милиард.
Като че ли Кирил Петков е паднал на глава от гърба на Бойко Борисов.
5.
Ала бала,шменти капели,ментета с пудели
27.04.2024 20:59:03
17
36
Кирил Петков е станал служебен Министър на икономиката с цената на фалшифицирани документи и фактическа измама, представени на Агенцията по вписванията. Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интереси. Фалшификацията е включвала поредица от недействителни и неистински документи, изготвени и легализирани от адвокат Лена Бориславова.
4.
градски
27.04.2024 20:58:11
15
52
Те.. плъховете първи напускат кораба.
3.
някой
27.04.2024 20:47:24
27
50
Абе, Бачийски, какви ги свърши като депутат, освен да седиш на прословутия стол и да си въртиш бизнеса от парламента. Само бля, бля и ПП те разбраха, че нищо не става от теб и те наритаха.
2.
*********
27.04.2024 20:42:25
3
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Фончо
27.04.2024 20:33:54
29
50
Да тааа евааа и дебила.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение
Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори