Рецепта за гриловано сирене с мед и орехи
Сервирайте и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене халуми - 200 г
зехтин - 1 с.л.
мащерка - 4 стръкчета прясна
мед - 2 с.л.
орехи - 1 с.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разрежете сиренето Халуми на няколко плочки. Загрейте грил тиган и го намазнете леко със зехтин. Поставете сиренето в тигана и след 2-3 минути го обърнете. Сложете клоните мащерка, супена лъжица мед и орехите. Оставете го така да се пече не повече от две минути и прехвърлете в чиния за севиране. Полейте печеното сирене с останалия мед и сосчето от тигана. Сервирайте гриловано сирене с мед и орехи още докато е топло и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка, в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка.
Източник: Gotvach.bg
Това е тайната на най-вкусния пълнен шаран с орехи, непременно го направете за Никулден
България подписа стратегически важен договор за новите ядрени мощности на АЕЦ „Козлодуй“
Световните медии отразиха протестите в България: Най-мащабните от години
Като след цунами: Азия е разтърсена от смъртоносни циклони и мусонни дъждове
Продължават експертните обследвания през нощта Околовръстния път на Пловдив
Празнична програма за Никулден в Поморие и Ахелой
Задържаха бившият върховен представител на ЕС Федерика Могерини за измама
Как да осигурите безопасност при работа на височина със стълба?
Три деца и младеж са застреляни по време на детски рожден ден
Ето защо вдовицата на Павароти побесня
