Рецепта за гриловано сирене с мед и орехи
Сервирайте и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене халуми - 200 г
зехтин - 1 с.л.
мащерка - 4 стръкчета прясна
мед - 2 с.л.
орехи - 1 с.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разрежете сиренето Халуми на няколко плочки. Загрейте грил тиган и го намазнете леко със зехтин. Поставете сиренето в тигана и след 2-3 минути го обърнете. Сложете клоните мащерка, супена лъжица мед и орехите. Оставете го така да се пече не повече от две минути и прехвърлете в чиния за севиране. Полейте печеното сирене с останалия мед и сосчето от тигана. Сервирайте гриловано сирене с мед и орехи още докато е топло и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка, в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка.
Източник: Gotvach.bg
Социалните мрежи влошават концентрацията при децата
Какви са условията за туризъм в планините
Как една случайна чаша в древен Китай се превърна в най-популярната напитка в света след водата
КНДР обезврежда над милион мини в Курска област
Нетаняху обвини премиера на Австралия, че с подкрепата за Палестина подхранва антисемитизма
„Ние, потребителите“: Наложеният платеж остава най-сигурната защита при онлайн пазаруване
Рибари уловиха и спасиха 150-килограмова есетра край Бяла (ВИДЕО)
Защо Япония ще остане без панди за първи път от половин век
След оставката на кабинета "Желязков": Започват консултациите при президента Радев
Австралия обяви национален траур след стрелбата в Сидни
Убит ли е Роб Райнер? Режисьорът и съпругата му открити мъртви в дома им в Лос Анджелис
Забрани за тирове и ремонти по ключови пътища преди празниците: Ограничения към Бургас и Варна
