Рецепта за гриловано сирене с мед и орехи
Сервирайте и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене халуми - 200 г
зехтин - 1 с.л.
мащерка - 4 стръкчета прясна
мед - 2 с.л.
орехи - 1 с.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разрежете сиренето Халуми на няколко плочки. Загрейте грил тиган и го намазнете леко със зехтин. Поставете сиренето в тигана и след 2-3 минути го обърнете. Сложете клоните мащерка, супена лъжица мед и орехите. Оставете го така да се пече не повече от две минути и прехвърлете в чиния за севиране. Полейте печеното сирене с останалия мед и сосчето от тигана. Сервирайте гриловано сирене с мед и орехи още докато е топло и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка, в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка.
Източник: Gotvach.bg
Ахтопол постави вълшебно начало на коледните празници!
Наводнение в къмпинг „Арапя“ след пороя
19-годишен дрифтьор с Мерцедес лети с 300 км/ч по Околовръстното, избяга в Дубай след разкритие
Седем дела срещу OpenAI: Семейства твърдят, че ChatGPT е допринесъл за психични сривове и самоубийства
Рецепта за пълнена скумрия с орехи за Никулден
След рекордна година на поскъпване на имотите, сделки и цени натискат спирачка
Любен Дилов-син: Готови сме за нови избори, но трябва да помислим и за държавата
Лошото време не позволява евакуация на екипажа на танкера, заседнал край Ахтопол, заяви Антон Златанов
САЩ - Европа се разпада икономически и може да се срути цивилизационно до 20 години
Изтеглят заразена с листерия сьомга от голяма верига в България
Празнуваме Никулден, над 200 000 българи черпят днес
