Рецепта за гриловано сирене с мед и орехи
Сервирайте и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене халуми - 200 г
зехтин - 1 с.л.
мащерка - 4 стръкчета прясна
мед - 2 с.л.
орехи - 1 с.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разрежете сиренето Халуми на няколко плочки. Загрейте грил тиган и го намазнете леко със зехтин. Поставете сиренето в тигана и след 2-3 минути го обърнете. Сложете клоните мащерка, супена лъжица мед и орехите. Оставете го така да се пече не повече от две минути и прехвърлете в чиния за севиране. Полейте печеното сирене с останалия мед и сосчето от тигана. Сервирайте гриловано сирене с мед и орехи още докато е топло и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка, в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка.
Източник: Gotvach.bg
Полицейският отряд "Кобра" удари заложни къщи
Без печене и готова само за 10 минути - бисквитената торта с вкус на чийзкейк е истински шедьовър
Дениз проговори за Виктор след финала: Отървах се!
Таксиджия към четири ученички: Срам и дъно сте, жалко за родителите ви!
Николай Младенов оглавява изпълнителния комитет за управление на Газа след войната
13-годишно момче екзекутира убиеца на близките си пред 80 000 свидетели
Баща и син са открити мъртви
Свидетелят срещу Хасърджиев постъпи в комуна: „След преживяното пак посегнах към наркотиците“
Гъбите - неочакваният щит срещу рак, деменция и висок холестерол
Панелките срещу новото строителство и защо купувач признава, че старите блокове бият модерните сгради
Четири зодии напускат своите „кръгове на Ада“
Коцето Калки на 63 - истинският му път, който малцина знаят
