Рецепта за гриловано сирене с мед и орехи
Сервирайте и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене халуми - 200 г
зехтин - 1 с.л.
мащерка - 4 стръкчета прясна
мед - 2 с.л.
орехи - 1 с.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разрежете сиренето Халуми на няколко плочки. Загрейте грил тиган и го намазнете леко със зехтин. Поставете сиренето в тигана и след 2-3 минути го обърнете. Сложете клоните мащерка, супена лъжица мед и орехите. Оставете го така да се пече не повече от две минути и прехвърлете в чиния за севиране. Полейте печеното сирене с останалия мед и сосчето от тигана. Сервирайте гриловано сирене с мед и орехи още докато е топло и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка, в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка.
Източник: Gotvach.bg
Работодателят няма право да ви откаже допълнителен платен отпуск
Осъдиха онлайн казино да върне загуби на мъж, който е бил хазартно зависим
52-годишен мъж загина след удар в дърво на пътя София-Варна
КЗП започва масови проверки за цените на техническите прегледи - глобите стигат до 100 000 лв.
Как да се справим с истериите и свръхемоционалността при малки деца
Как изглежда толкова добре, а е на 79 години
Николета Лозанова все пак вдигна парти, докато свекърът ѝ Боби Михайлов умира
Когато съдът не даде справедлив… Майката, която сама уби мъчителя на детето си
Полските ръчно изработени коледни украси - най-търсени в света
Откритие от ада: Криптомилионер и съпругата му намерени заляти с бетон в пустинята!
Мъж се напи жестоко, изкърти дограмата си и я изхвърли върху автомобили
Европейска титла по киокушин карате за възпитаник на Гергана Апостолова-Костова
