Рецепта за гриловано сирене с мед и орехи
Сервирайте и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене халуми - 200 г
зехтин - 1 с.л.
мащерка - 4 стръкчета прясна
мед - 2 с.л.
орехи - 1 с.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разрежете сиренето Халуми на няколко плочки. Загрейте грил тиган и го намазнете леко със зехтин. Поставете сиренето в тигана и след 2-3 минути го обърнете. Сложете клоните мащерка, супена лъжица мед и орехите. Оставете го така да се пече не повече от две минути и прехвърлете в чиния за севиране. Полейте печеното сирене с останалия мед и сосчето от тигана. Сервирайте гриловано сирене с мед и орехи още докато е топло и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка, в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка.
Източник: Gotvach.bg
Шофьорите, пътуващи към Гърция могат да използват алтернативни трасета през пункт "Илинден"
Натали от "Ергенът": Събуди се, народе
Президентството: Този парламент няма воля да чуе гласа на гражданите
Кои три зодии ще ударят джакпота до края на декември
В никакъв случай не ходете в Гърция!
Влак прегази 16-годишно момче, изскочило внезапно на жп линията
Божествен коледен салам: Десертът, който изчезва пръв от празничната трапеза
Корупционният скандал разклаща Зеленски: политическото му бъдеще под въпрос
Музикалната сензация Роби пристига в Поморие, за да запали светлините в квартал Свети Георги в Поморие
Бисквитено руло с шоколад, фъстъци и банан – истинска наслада за сетивата
Кои са работните дни по коледните празници
Давама участници си казват сбогом с Арената на „Игри на волята” и жадувания финал
