Рецепта за гриловано сирене с мед и орехи
Сервирайте и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене халуми - 200 г
зехтин - 1 с.л.
мащерка - 4 стръкчета прясна
мед - 2 с.л.
орехи - 1 с.л.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разрежете сиренето Халуми на няколко плочки. Загрейте грил тиган и го намазнете леко със зехтин. Поставете сиренето в тигана и след 2-3 минути го обърнете. Сложете клоните мащерка, супена лъжица мед и орехите. Оставете го така да се пече не повече от две минути и прехвърлете в чиния за севиране. Полейте печеното сирене с останалия мед и сосчето от тигана. Сервирайте гриловано сирене с мед и орехи още докато е топло и се насладете на апетитното, размекнато сирене с хрупкава коричка, в приятен сладкосолен аромат и дъх на мащерка.
Източник: Gotvach.bg
Три зодии започват "късметлийска серия"
Този десерт без печене е хит на Коледа – едно парче никога не стига!
Димитър Николов поздрави младите танцови таланти с европейски и международни успехи
Железопътният тунел между България и Северна Македония трябва да е готов до 2028 г.
Сръбски бос загина загадъчно в Москва
Тежко въоръжени полицаи нахлуха в автомобил и арестуваха седем души в Сидни
Акция с ръст от 55 000% за 20 месеца! Без производство, без служители - и все пак милиарди
Седем кандидати се борят за поста на европейски прокурор от България
Полицията с мащабна организация и близо 20 КПП-та за протеста тази вечер
Валтер Папазки официално пое ЦСКА
Отварянето на вратата на пералнята широко след пране е голяма грешка
„Коледна елха на надеждата“ обедини академичната общност на БДУ в подкрепа на деца от Малко Търново
