×
Вкусно Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тръмп ще отбележи първите 100 дни от управлението си с митинг в Детройт
  • Ето какво ще е времето днес
  • Тръмп ще намали въздействието на автомобилните мита
  • След великденската ваканция, депутатите се събират за две заседания, започвайки с извънреден парламентарен контрол днес
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

25 години ресторант "Джани"


25 години ресторант "Джани"
Ето как Ирена и Чавдар Стаменови осъществят мечтата си за създаване на най-проспериращия ресторант в сърцето на курорта
11 Април 2024, Четвъртък, 15:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Вече 25 години ресторантът е емблема на най-известната в света българска лятна дестинация 

Историята на ресторант „Джани“ започва на 11 април 1999 година. Обектът е тип „каравана“ с капацитет около 60 седящи места, който изключително бързо набира популярност в района на Слънчев бряг и привлича вниманието на българските и чуждестранни туристи с отличното си качество на достъпни цени.

Предложенията в менюто не са големи, но вкусът им и отношението към клиентите бързо печелят слава и множество клиенти.

Благодарение на добрия търговски нюх и стремежа към максимално задоволяване на потребностите им, още през 2001 г. към асортимента се добавя и нещо ново за този период на българския пазар - сръбска скара, която бързо набира своите почитатели.

В годините след това менюто се обогатява с апетитни предложения от ориенталската кухня – богато вкусени и изпечени на дървени въглища късове месо и разнообразни гарнитури. Те допринасят за притока на все повече доволни клиенти от цял свят и постепенно се разрастват местата за настаняване.

Сезон 2003 г. се очертава градивен в развитието на обекта, който увеличава територията си и усвоява голяма част от намиращият се до караваната „Гранд“ супермаркет като придобива статут Ресторант.

Следващите 10 години от 2005 г. до 2015 г. екипът на ресторант “Джани“ се допълва с нови мотивирани кадри, натрупва се ценен опит и се работи усилено в посока развитието на менюто, винената листа и задоволяването на вкусовете на разнообразната клиентела в този период.

Всеки иска да бъде сред привилегированите, посетили ресторанта. Славата му се разраства до такава степен, че ако си бил в Слънчев бряг и неси влязъл тук поне веднъж, това означава, че не си видял нищо от курорта

Времето показва как всекидневните усилия на екипа допринасят за популяризиране на ресторанта и разрастване капацитета му – „Джани“ се разраства до 600 места.

Изгражда се ново барбекю с по-голяма работна площ, създава се уютна атмосфера и екип от професионалисти във всяко звено, надгражда се неповторимия стил на управление!

Собствениците на "Джани" превръщат ресторанта в по-посещаван от заведенията по крайморската алея. Всички в туристическия бранш знаят, че да доведеш курортистите до по-далечна дестинация от 200 метра от плажа, е огромно постижение

Разбира се, всяко начало е трудно, но ръководени от стремежа си към усъвършенстване Ирена и Чавдар Стаменови осъществят мечтата си за създаване на най-проспериращия ресторант в сърцето на Слънчев бряг, омагьосващ всеки гост с кулинарни шедьоври, изискан стил и 5-звездно обслужване.

Изцяло реновиран през 2016 година, обликът на ресторант „Джани“ се променя коренно и започва нов период в развитието му. Във всеки детайл от интериора и екстериора е вложен изключителен вкус и качество на изработка -  витражи, полилеи от кристал и ковано желязо, картини в китайски стил, облицовки от мрамор и дърво с филигран – разнообразни по стил съчетания, хармонично допълващи емблематичната атмосфера.

Елегантната и стилна визия допълва изцяло изтънчения вкус на предлаганите първокласни ястия. Огромният паркинг за 80 автомобила на разположение на гостите е  допълнително удобство, което е без аналог в курорта.

През годините се изгражда имидж на ресторант, чиито управленски екип стриктно следи за перфектната организация на работния процес. Грижливо се избират само висококачествени суровини и продукти, които във ръцете на виртуозите в кухнята на ресторант „Джани“ се превъплъщават в истинска фантазия за сетивата.   

Преминавайки три-степенен качествен контрол, ястията достигат до гостите на ресторанта с отлична визия и вкус. Екипът на „Джани“ е новатор във всяка нова презентация и непрестанно  внедрява  нови съблазняващи небцето вкусове. Всяка апетитна хапка доставя несравнимо изживяване, презентирайки Ви модерен прочит на класически рецепти или изцяло нови авторски специалитети от Българска национална и Европейска кухня.

След грандиозния си ремонт,  ресторант „Джани“ очарова и с богата палитра от селектирани класически и премиум вина от най-добрите винарски региони в България и целия свят. Независимо дали сте любител, винен ентусиаст или професионален енолог ще откриете предложения, които ще допълнят перфектно Вашия обяд или вечеря!

Пътят на перфектното ястие до Вашата маса е изпипан до съвършенство – от прецизно селектираните продукти до изтънчения сервиз. Вдъхновени от страстта си към творческо изпълнение при създаването на кулинарен шедьовър добавяме и щипка любов! В резултат, Вие – нашите клиенти, получавате отлична презентация и превъзходен вкус!  

Доказателство за грандиозния успех на компанията са нестихващите опашки пред ресторанта! Над 500-те места са винаги пълни и по традиция гостите на ресторант „Джани“ са готови да изчакат своя ред, за да насладят на кулинарните шедьоври, поднесени елегантно сред луксозния интериор!

25 години новаторство, творчески подход, безкомпромисен перфекционизъм и верни почитатели от целия свят – това е ресторант „Джани“.

 


В категории: Несебър , Бизнес


Флагман.БГ Взе награда от 20 бона Взе награда от 20 бона 29/04/2025, Вторник 22:00 0
Флагман.БГ На десния си крак носи бижута за... На десния си крак носи бижута за... 29/04/2025, Вторник 21:03 1
Големи проблеми с водата в...
Големи проблеми с водата в... 29/04/2025, Вторник 20:40 0
Млада жена нападна полицаи
Млада жена нападна полицаи 29/04/2025, Вторник 20:00 0
Флагман.БГ Спечели чисто нова кола Спечели чисто нова кола 29/04/2025, Вторник 19:40 0
Флагман.БГ Каза за българския футбол Каза за българския футбол 29/04/2025, Вторник 19:24 0
България Всички новини
Тоби се огъна пред напористия Владов, обеща му вечеря за двама Тоби се огъна пред напористия Владов, обеща му вечеря за двама Отстраненият от шоуто готвач се появи на вечерната резервация с цветя и любовно послание Добра новина за България! Беларуските туристи се завръщат в морските ни курорти Добра новина за България! Беларуските туристи се завръщат в морските ни курорти Вече са договорени първите групи и стартираха резервациите за организираните пътувания Взе награда от 20 бона Взе награда от 20 бона Добрин не завоюва колата от Турнирите, но получи награда за атрактивност Световен шампион пристига в Бургас Световен шампион пристига в Бургас Нафтата със силен трансфер Токът на Иберийския полуостров спрял заради фотоволтаици Токът на Иберийския полуостров спрял заради фотоволтаици 60% дял на ВЕИ в мощностния баланс е критичен, поясни енергийният експерт Иван Хиновски Жечо Станков: Енергийната ни система е добре защитена от удар като този в Испания Жечо Станков: Енергийната ни система е добре защитена от удар като този в Испания Той сподели, че се съмнява кибератака да е причината за аварията на Иберийския полуостров, заради която няколко държави останаха без ток Големи проблеми с водата в... Големи проблеми с водата в... Хората във врачанско село бедстват Заради полицейски чадър ли поевтинява кокаинът? Експерт тръби, че дрогата минава през Бургас и Варна Заради полицейски чадър ли поевтинява кокаинът? Експерт тръби, че дрогата минава през Бургас и Варна Европол казва, че влиза от двете пристанища, поясни бившият секретар на МВР проф. Николай Радулов Промяна в движението по "Тракия" утре Промяна в движението по "Тракия" утре Движението при 251-ви км, в посока Бургас, ще е в активната лента за няколко часа Бургаският ж.к. „Зорница“ ще има още един вход-изход Бургаският ж.к. „Зорница“ ще има още един вход-изход Гражданите настояват за реализацията й от години
Трима убити и много ранени при стрелба в Швеция, спряха и влаковете Трима убити и много ранени при стрелба в Швеция, спряха и влаковете Терористът е избягал със скутер Медведев отсече: Русия и САЩ са... Медведев отсече: Русия и САЩ са... Политикът счита, че няма да има крайно изостряне на отношенията между Москва и Вашингтон Драмата с тока не спря Григор Димитров Драмата с тока не спря Григор Димитров Българинът победи чисто великобританец Тръмп си призна: Управлявам САЩ и света Тръмп си призна: Управлявам САЩ и света Знаете ли, това, което правя, е изключително сериозно, заяви президентът на САЩ Енергиен експерт посочи как Испания можеше да избегне кризата с тока и намеси България Енергиен експерт посочи как Испания можеше да избегне кризата с тока и намеси България "Европа трябва да защитава физичната среда, но и мрежовата", каза пък специалистът по киберсигурност Ясен Такев Почина Ирина Мутафчиева Почина Ирина Мутафчиева Тя е автор на множество публикации в централния периодичен печат и в специализирани издания А ако токът спре в такъв момент? А ако токът спре в такъв момент? Хаосът в Испания можеше да е още по-голям Най-малко 26 души загинаха при експлозия Най-малко 26 души загинаха при експлозия Починали са и деца В Мадрид тече грандиозно изкупуване на... В Мадрид тече грандиозно изкупуване на... По неволя: Транзисторите се връщат на мода Защо на Пиренеите останаха без ток? От Лисабон казаха има ли кибератака Защо на Пиренеите останаха без ток? От Лисабон казаха има ли кибератака В Мадрид обаче не бързат с констатациите
Володимир Зеленски, президент на Украйна Володимир Зеленски, президент на Украйна Ние ценим живота на хората, а не парадите Виц на деня Виц на деня Тя разбра, че трябва да си обръсне краката, когато Той я погали и каза:
- Шаро, махай се!
Виц на деня Виц на деня - Като малък исках да стана гробар...
- Защо?
- Спокойна работа, клиентите не се оплакват.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Село - място, където кокошките ходят сурови по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори