×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин остава президент, заговори за сделка със Запада за Навални


Путин остава президент, заговори за сделка със Запада за Навални
Владимир Путин изрази специална благодарност към войниците, които изпълняват най-важната задача - да защитават руския народ
18 Март 2024, Понеделник, 07:31 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: РИА Новости

Държавният глава на Русия получава 87,32 на сто от гласовете

Руският президент Владимир Путин печели отново президентските избори в Русия. Той получава 85,13% от гласовете при 100% обработени протоколи в Москва, съобщава агенция ТАСС, като се позовава на информация от руската ЦИК.

При 99,67% обработени протоколи в страната обаче Путин получава 87,32% от гласовете, а за Николай Харитонов са гласували едва 4,30 на сто от избирателите, пише руската информационна агенция. 

 

„Избирателната активност е висока, защото хората дойдоха да формират вътрешна политическа консолидация, за да се движим напред. Тази сплотеност ни позволи да действаме ефективно и на фронтовата линия, и в икономиката, в развитието на хуманитарната сфера, в осъществяването на социални проекти”, заяви Владимир Путин, след като спечели изборите в Русия с исторически резултата – над 97% подкрепа.  

„Имаме огромни планове за развитие. Хората го почувстваха в сърцата си. И дойдоха да създадат условията за развитие и укрепване на тяхната родина – Русия“, добави той, цитиран от Нова телевизия.

 

Досега никой след разпадането на Съветския съюз не е получавал толкова много. Русия полага допълнителни усилия да представи изборите като демократични.  По държавната телевизия подчертаха, че е имало международни наблюдатели. Същото каза и шефката на Избирателната комисия. Всъщност, всички разпознаваеми конкуренти на Путин бяха убити, починаха в затвора, излежават присъди или са в изгнание.

Дори двамата слабоизвестни кандидати, които се обявиха против войната в Украйна, не бяха допуснати до изборите. А международните наблюдатели, бяха от така наречените от властта в Кремъл „приятелски страни”.  

 

„В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен конфликт между Русия и НАТО, но в такъв случай светът ще бъде на крачка от трета световна война, от която никой не е заинтересован”, каза Путин на пресконференция снощи в предизборния си щаб, предадоха ТАСС и БТА.

„Русия знае за присъствието на военнослужещи от страните от НАТО в Украйна”, каза той и допълни, че „те масово умират там”.

„Въоръжени военнослужещи на страни от НАТО присъстват там, ние знаем. Чуваме и френска реч там, и английска реч. В това няма нищо добро, преди всичко за тях, защото те умират там, и то масово", каза Путин.

Той обърна внимание на факта, че френският президент Еманюел Макрон, който преди това направи изявления за евентуално изпращане на войски в Украйна, вече е успял да внесе „корекции” в позицията си.

„В смисъл, че този контингент ще има второстепенни функции, ще се занимава с обучение на военнослужещи в Украйна, ще обяснява как да се използва западната техника и някои други функции от този род”, каза руският президент и допълни, че „това не е много по-различно от това, което правят наемниците".

По думите на Путин Франция би могла да изиграе роля не за изостряне на конфликта в Украйна, а за мирното му уреждане и тази възможност все още не е пропусната, предава още БТА. 

Според руския държавен глава с агресивната си външнополитическа реторика френският президент Еманюел Макрон „иска да прикрие малко вътрешнополитическите проблеми”.

Путин обяви в речта си по случай победата на вота, че се е съгласил на сделка за размяна на затворници, включваща опозиционера Алексей Навални, съобщава бТВ.

Той уточни, че главно условие за размяната е щяло да бъде това Навални да не се връща в Русия.

Думите му потвърждават казаното от Политическият директор на Фондацията за борба с корупцията на Навални – Мария Певчих. Тя обяви преди две седмици, че била постигната сделка за размяна на Навални с руснак, осъден за убийство в Германия. По думите ѝ активистът е починал само няколко дни преди размяната да се осъществи.

Най-големият критик на Путин почина на 16 февруари в наказателна колония в Сибир.

Руският президент определи смъртта му като „тъжно събитие“. „Що се отнася до г-н Навални, да, той почина. Това винаги е тъжно събитие. Имали сме и други случаи на починали хора в центрове за задържане. Не се ли е случвало това и в Съединените щати?“, коментира  той.

Обстоятелствата около смъртта на Алексей Навални остават неизяснени. През 2020 г. имаше опит той да бъде отровен, но в Германия го спасиха. Въпреки това опозиционерът се върна в Русия и веднага беше арестуван.

Путин благодари на руснаците за това, че са гласували и са го подкрепили на изборите, които се очакваше да спечели с огромна преднина, информира БГНЕС.

„Искам да благодаря на гражданите на Русия, които дойдоха в избирателните секции и гласуваха”, заяви Путин, след като екзитполовете и първите резултати показаха, че е на път да получи 88% от гласовете.

Тъй като офанзивата в Украйна навлезе в третата си година, той изрази „специална благодарност към войниците, които изпълняват най-важната задача - да защитават руския народ”.

 


В категории: Политика


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
48
Коментара по темата
48.
До 46
19.03.2024 11:13:00
0
1
41 въглищни находища, 27 находища на природен газ, 14 находища на пропан, 9 нефтени находища, 6 находища на желязна руда, 3 на титанова руда, 2 циркониева руда, 1 за стронций, 1 за литий, 2 за уран, 1 златно находище и най-голямата кариера за варовик и каолин. Взеха ви и добива на газ в Черно и Азовско море. Оценката е 34 трилиона долара.
Какво сърце какви 5 лева? Русия да няма само една рафинерия? А рафинериите в донбаския басейн ?? Само болен мозък може да вярва че всичко ще свърши след атаките по руските рафинерии. Кучетата си лаят кервана си върви.
47.
дo 46
19.03.2024 10:04:06
0
5
Приятел на колко години си? Не помниш ли войната в Сърбия? Югоембаргото?
Тогава обясняваха на хората, как Сърбия нямала гориво, лекарства, медицински консумативи, а всичко това се внасяше по други канали. Знаеш ли че ООН с американците военни направиха КПП за да не могат да влизат цистерни и да снабдяват сърбите и същите тези военни пропускаха цистерните и си затваряха очите?
Няма нещо което да не може да стане по един или друг начин.
Казваш Шел се били оттеглили, ами срещу тлъста сума пари, мислиш ли че няма да отиде в Русия ремонтна група на Шел и да работи? Те украинците не се бият за Зеленски и бягат из Европа да си живуркат, а какво остава за другите, в името на Зеленски ли ще спазват някакви забрани? Руснаците нямали чипове, имало забрана, нали се сещаш че като платят лично американци, или германци, или французи ще ги снабдят с чипове.
46.
Войната се примести
19.03.2024 09:30:08
4
0
Украйна не е в отбрана.

Украйна отвежда войната в Русия. Човек може да се заблуди, като вярва, че поради статична сухопътна война Украйна е загубена за алтернативи. В действителност Украйна удря в сърцето на руската мощ, газовата и петролната индустрия.

Русия е наричана "бензиностанция на границата на Европа". В продължение на двадесет години Русия развива икономиката си върху печалби от въглеводороди. Страната забогатя, стандартът на живот се повиши и се появиха нови свободи за хората, някога под петата на комунизма.

Преди да нахлуе в Украйна през 2021 г., Русия изгради национален фонд за богатство от 170 милиарда долара с още 300 милиарда в западни банки. Този военен запас, съчетан с продължаващите продажби, кара Путин да се чувства неуязвим.

Две години по-късно инвестиционният фонд е намалял с две трети, което показва, че ако нещо не се промени, руските парични резерви ще изчезнат в края на 2024 г. Русия е намалила нивата на производство на петрол с един милион барела на ден. Това навярно е причинено от невъзможност за съхраняване на продукт, който не може да се продаде. Русия отмени целия износ на бензин (петрол), което показва, че се нуждае от всичко, което има, за да управлява икономиката и войната си. Рублата се срина, нито една друга страна, включително най-добрите клиенти на Русия, Индия и Китай, не търгува с рублата.

Сега Украйна увеличава ударите по газовата и петролна инфраструктура в Русия с дронове с голям обсег, атаки на специални сили и местни партизани. През последните две години Exon Mobile, BP и Shell се оттеглиха и вече не предоставят необходимия опит за ремонт на повредени инсталации и износена технология. Когато жизненоважно високотехнологично оборудване е повредено. често не може да бъде заменено или ремонтирано.

През последния месец Украйна удари седемнадесет нефтени и газови съоръжения в цяла Западна Русия на разстояние до 1000 км от украинската граница, едно близо до Санкт Петербург. Въпреки че руските доклади показват, че няма жертви и системите са задействани за кратко време, всичко това допринася за производствени проблеми.
Тези атаки удариха руския джоб и в резултат на това способността им да поддържат война. Няма петрол и газ, няма пари. Няма пари, няма храна, няма заплащане, няма производство, няма война.

Войната, водена в дълъг период от време, е битка както на армии, така и на икономики. Въпреки протакането на Републиканската партия на САЩ, останалите съюзници, защитаващи демокрацията, могат да изпреварят Русия сто пъти.

Украйна пренася войната в Русия по стратегически начин, който коства по-малко животи и допринася значително за победата на Украйна.

Слава на Украйна!
45.
Севернокореец
18.03.2024 23:28:59
1
1
Евала!
44.
Мамул
18.03.2024 19:25:04
2
3
Путин ги е смачкал направо на изборите.
Дори и тези, които го мразят не могат да отрекат, че е голям политик и ги разбира нещата. Изкарват го луд и т.н., а пича си е много умен и е голям стратег.
И между другото , Зеленски е пътник, неговите ще го свалят от власт и няма да го оставят. Много хора прецака, много политици ги изолира в ъгъла и не дава на никой да захапе баницата. Всичко това е в един момент ще се обърне срещу него.
43.
ХХ до 42
18.03.2024 17:38:48
1
4
"Пак са те видели до Старата поща"
До старата поща ходих да занеса на майка ти жартиери, че мангалите ги надърпали яко. Баща ти ме прати, защото имал среща с любовника си и трябваше да се гримира!! Вика, лесно ще я познаеш, най-грозната мастия в района е, а малкия досущ на нея прилича!! Ама тя и баба ти беше курваланка, на кой да се метнете всички!
42.
До ХХ
18.03.2024 17:06:37
1
2
ХХ-ристинке палячке, пак си пияна, спирай ракията и бастуните. Остави Путкин на мира. Пак са те видели до Старата поща, стига с това мъжко мляко.
41.
до 36
18.03.2024 17:04:04
2
2
Париж нали расте, но не на французи, а на мангали, мигранти и утайки.
И тая прогноза на кому е нужна, за която си си играл 10 минути?
40.
ХХ
18.03.2024 16:37:58
1
0
До 34

"... който с президентски указ забрани изборите." - забравяш: "демократично забрани изборите"!
39.
39
18.03.2024 16:28:43
1
1
култ имаше към Сталин и го оставиха след инсулт 9 дни да се въргаля в лайната си докат пукне
38.
*********
18.03.2024 16:27:12
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
*********
18.03.2024 16:23:56
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
Росстат прогноза
18.03.2024 15:11:23
2
5
❗️Росстат прогнозира изчезването на най-големите руски градове

Изчезването на руската федерация, която може да загуби повече от 12 милиона души до 2046 г., ще започне от най-големите градове. Това следва от демографската прогноза на Росстат, пише РБК.

Според документа, през следващите 2 десетилетия лидери по естествен спад на населението (раждаемост минус смъртност) ще бъдат трите най-големи града на страната: москва, Санкт Петербург и Нижни Новгород.

В целия развит свят столиците и много големи градове живеят не благодарение на естествения прираст, а благодарение на миграцията, казва ръководителят на катедрата по население на Икономическия факултет на московския държавен университет. “М.В. Ломоносов” Ирина Калабихина. Общото население ще намалее със 7,6 милиона души между 2023 и 2045 г. В същото време повече от 200 хиляди мигранти ще пристигат в русия всяка година. Сумарно до 2046 г. притока им ще компенсира едва 40% от естествения спад на населението.
35.
ЦЕЗАР
18.03.2024 14:38:47
5
8
Честито на Императора!
Велики Императоре, хората те обичат и ти вярват. Всички ти се кланят и почитат.
Милиарди те следват и чакат ти да ги водиш. Украинците чакат освобождението си и искат да ги защитиш. Във всяка европейска страна , както и в САЩ опозиционните партии са с теб и ще те подкрепят, много американци са с теб, много французи и германци обичат Русия. Всички чакаме да ни поведеш и да ни покажеш пътя на свободата, мира, справедливостта.
Ти си нашия велик Император, нашия християнски вожд, кошмара на фашистите, руския ураган, който може да премине през всичко.
Слава на теб Императоре!
34.
MT
18.03.2024 14:26:44
6
4
Путин е аматьор, може да се поучи от колегата си Zеленски, който с президентски указ забрани изборите.
33.
чужди СМИ
18.03.2024 13:20:19
8
8
Гръцки СМИ:
"87,32% от руснаците казаха "да" на освободителната война на Путин в Украйна
Руският народ напълно приема своя избор"
https://cutt.ly/ww2zpBOh
Руски СМИ:
"Скърцане със зъби на Вашингтон и Лондон": британците приветстват победата на Путин
https://eadaily.com/ru/news/2024/03/18/zubovnyy-skrezhet-vashingtona-i-londona-britancy-privetstvuyut-pobedu-putina
Гръцки СМИ:
Мария Захарова за "изчезването" на Кейт Мидълтън: "Великобритания бързо намира само... ръката на Москва"
https://cutt.ly/Rw2zWGKQ
Тя написа в Телеграм следното: "Великобритания бързо намира само „Новичок" и "ръката на Москва", докато изчезналата принцеса от Уелс Кейт Мидълтън не е видяна от два месеца.
"Общо взето в Лондон бързо се намират само Новичок и "Московската ръка". Това отнема два-три дни. Но това, което трябва "да не се намери", отнема много време, за да бъде намерено", добави тя.
Захарова също така посъветва Лондон да поиска помощ от журналиста от Bellingcat Христо Грозев и ръководителя на Фондацията за борба с корупцията Мария Певчич за издирването на "изчезналата" Кейт.
"И какво ли не са намерили на хиляди километри от Великобритания? Нищо не им струва да намерят кралско лице точно под носа си."
32.
БайДанчо
18.03.2024 12:25:03
10
14
Опитвайки се да ни Манипулират, Мисирките от Канал-1
показаха хора на дълга опашка в Москва, чакащи да гласуват и Нагло заявиха,
че това били хора, които протестират срещу режима в Москва!
Каква байдановса Наглост!
31.
До 28
18.03.2024 12:12:26
12
14
Ние не мразим русия и руския народ
Против фашисткия-кремълски режим сме
30.
До 31
18.03.2024 11:56:02
10
14
Тези 15 млн не искат да са руснаци особено след като Путлер ги нападна толкова жестоко. В окупираните територии малкото останали украинци са подложени на геноцид, всички мислещи и питащи изчезват, останалите или приемат руско гражданство и заминават на фронта, или се разселват към Сибир и на тяхно място Путин заселва орди от азиатските територии. Това е руската варварска политика още от създаването си, където стъпи руския ботуш трева не никне.
29.
до 29
18.03.2024 11:35:52
11
15
И Байдън да е на власт, пак ще е същата работа. Никой не може да изгони руснаците от източна Украйна, по простата причина че там живеят над 15 млн руснаци.
28.
Путлер
18.03.2024 10:38:36
11
12
Ех как чакам моят приятел Доналд да поеме щатите, ще се съберем само хубави хора, китайския, венецуелския, северно корейският, турският, че и още няколко все свестни люде. Такъв купон ще си спретнем, поне един мандат ще си гърмим и дерибействаме където си искаме и никой нищо няма да каже. После може и да си спретнем една хубава междусъюзническа война като в доброто старо време. Размечтах се, ех че хубаво ми стана, чак се подмокрих.
27.
Русофилеоловли
18.03.2024 10:24:22
16
13
В три стъпки се свалят гащите на хората мразещи Русия.
1.Преизбиране на Путин.
2.Отново Тръмпъл на власт
3.Идва времето на всичко
Честито!
26.
Клиничен путлерист
18.03.2024 10:16:17
8
9
Охооо аз цяла вечер аи бърках с сърпове и чукове и петолъчки в жопа от радоат и слушах широка халка мая родная извинете широка страна мая радная
25.
Хахахахахахах
18.03.2024 10:12:53
9
6
Путту с тая поза на ръката си спомня горещите чаламби с Ердо в кремъл
24.
Трябва
18.03.2024 09:57:49
8
7
Да правите разлика между мен оригиналния "ХХ" и другия русофоба!
Аз оригиналния съм онзи, който подигравате за романса с младото лейтенантче. Мен, ако питате и двамата не биваме, но мене ме гушка лейтенантче.
23.
!!!!!!!!!!!!
18.03.2024 09:55:35
15
12
Анални който го пишете конкуренция на Путин, събираше 2% от гласовете на соросоидите ! Каква конкуренция е този престъпник платен от запада, този безродни, предател който се пържи в Ада вече заслужено, убит от жена му и МИ6
22.
До 21
18.03.2024 09:53:06
11
10
Лелееее, колко лайна се разхвърчаха !
Ама от хлабава бримка какво друго да е ?!
Впрочем ако не си забелязал, от страната на русофилите никой не пиши на умряло ?!Всички виждат че Запада спира да дава пари, складовете се опразват, укри за мобилизация няма и т.н.
Вие сте тези, които пищят,огледай се!
21.
Трябва
18.03.2024 09:47:48
3
6
да правите разлика между списващите тук "ХХ-откровения русофоб и вероятно трансджендър" и другият "ХХ - ползвващият същият ник"-който пък оборва първия , чрез имитирането на ника му, с цел да прозвучи като шизофрения !
Ако питате мен и двамата са за боклука, но те си знаят защо са тук!
20.
17 до 9
18.03.2024 09:43:49
12
7
Ъъъъъ, защо квичите на умряло, че братушките загубиха половин милион армия и хиляди единици аналоГовнетное въоръжение, и войната отдавна е на руска територия?
Защо пищите на умряло, като руските войни обладавани от кадиркозоебите?
Амчи вий значи сте като нас русорибите! А ся де! Руските солдатчета са обладавани и някои си метнаха въжето и майките и жените им квичаха по руските медии, пък ний русорибите ич не квичим.
19.
Леле
18.03.2024 09:39:05
17
13
Какво квичене , че в Русия си избрали Путин !
Ами кого да си изберат, Байдън ли ?
Нали веднага ще ги направи ракетен полигон срещу Китай, да поемат ударите, да изтощят китайците!
Както направи с Украйна, да изтощят руснаците!
Толкова ли е трудно да се разбере тази истина ?!
18.
До ХХ
18.03.2024 09:30:33
31
12
Защо, а на теб с какво ти промиват мозъка, не е ли пак чрез телевизора респ. екрана на компютъра?
И защо у нас заличиха руските новинарски програми и сайтове, за да не се чува различно мнение ли ?
Май шизофренията не е там, където ти я търсиш, огледай себе си!
17.
XXX
18.03.2024 09:27:54
13
35
Изненада ! ПутЛЕР (грешка Путин ) спечели изборите само с 87,21% ! Скромен и великодушен - спокойно можеше да ги вземе с 99.99% в тази демократична и миролюбива страна , несправедливо наричана от завистливи джендъри "кочина " ! Не напразно се пее в песента : "Друга страна не познавам, където така свободно да диша човек " ! Впрочем, не само хората и говедата там могат да дишат свободно , иначе в "правата" и на едните и на другите няма съществена разлика ! Абе изобщо-Велика страна Огромная !
16.
До 9
18.03.2024 09:25:59
29
15
Ъъъъ,а защо след като положението за Путин е така катастрофално, така пищите като за умряло ?!
Би трябвало да се радвате, да танцувате , да развявате "цветовете на дъгата", да смените пола на половината си деца...
А другата половина да обучите в неистова омраза към азиатците като цяло, защото...ами просто защото така казват Урсула и Байдън, а Макрон им приглася !
Колкото до Швеция и Финландия , по-добрият въпрос е защо, аджеба, те не са в НАТО от първия ден на създаването на Алианса , защото точно те са от категорията "северно атлантически държави"!??
Изкараха цялата "Студена война" без никой с пръст да ги закачи и сега изведнъж се засилиха ...след няколкото посещения на господина Солтенберг из този район!?
От кого ли по-точно почувстваха заплахата иди ги питай!
15.
До ХХ
18.03.2024 09:25:14
8
33
Снощи пак си пил ракия до полунощ и си лъскал злобарки. Никой не може да победи НАТО, това са 32 държави. Никой няма да смачка и Франция. Всичко това са твои побъркани мечти. Откакто те изгониха от Държавна сигурност съвсем си изтрещял.
14.
Истината
18.03.2024 09:21:52
36
15
От постоянните Неправди и санкции на ЕС и САЩ спрямо Русия, Съдбата застана на страната на Русия!
Путин справедливо убедително победи на изборите, но следват още:
Загуба на байданчо есента на изборите. Избиране на Тр@мп за Президент.
К@питул@ция на Осрайна, пардон на Н@ТО, ЕС и САЩ и справедлив мир за Русия
И тогава Светът ще стане по-добро място за живеене!
13.
Путлер
18.03.2024 09:04:35
17
28
Ако ми беше провървяло с Украйна отдавна вече да бях сгазил и България, моят придворен льотчик добре беше подготвил всичко ама уви тези гадни укри ме спряха. Ако бях успял сега всички тези лизачи по форумите да съм ги разпртатил по новите ми военни фронтове в цяла Европа и Азия, толкова много руснаци по света чакат да ги защитя, пък и копейки да спестя. Язък
12.
Б
18.03.2024 08:48:22
11
28
Флагман,скрийте го този хитлерист,те националните предатели има къде да му се кланят.
11.
XX
18.03.2024 08:44:30
31
15
"... а за мирното му уреждане и тази възможност все още не е пропусната, " - грешка! Франция не може да играе никаква роля. Нито сега, нито някога (1938г. и "гаранция Франция"! И не трябва! Русия трябва да смачка Франция!
10.
ХХ
18.03.2024 08:40:21
29
17
"Въпреки това опозиционерът се върна в Русия..." - ц. германия го депортира седмица след като направи критично изказване към САЩ.
9.
XX
18.03.2024 08:38:41
36
18
"Всъщност, всички разпознаваеми конкуренти на Путин бяха убити, починаха в затвора, излежават присъди или са в изгнание." - кои са те? Дайте поне две имена?
8.
ХХ
18.03.2024 08:26:23
29
47
Шизофреник!. Тъпо пърче умножено по сто. Типичната диагноза унищожава натовски войници,но не изключва тепърва конфликт между Русия и НАТО.Натовските войници дошли в Украйна без натовско оръжие и без натовската армия и докато загинали милиони,той лилипутлер се уби от мобилизация,призив,контрактници и ЧВК.
Иска да се договаря със Запада,защото не може да победи Украйна и няма как да стане без Украйна.На втория месец от войната почна да проси въоръжение от Китай,Иран и Северна Корея. Натовски войници гинели милиони,а пък той направи мобилизация.
НАТО трябваше да се изтегли на границите от 97 г. ама понеже той се оака в Украйна,Швеция и Финландия след десетилетия неутралитет ,като видяха путинската комедия и веднага се юрнаха в НАТО.
Те укрите думкат територията му всеки ден,той обвинява НАТО всеки път като потъне руски кораб или падне самолет,воювал с НАТО,ама не е хвърлил и един камък по натовска държава.
Този и психушката му направиха 140 милиона ватенки-болни пациенти. Телевизора им се оказа най-опасното оръжие,поразява мозъка и на тези които никога,не са имали мозък.
7.
Путлер
18.03.2024 08:21:18
13
34
Тези избори ги изтървах малко покрай тези пакостници иколо Белгород. Следващите избори ще ги спечеля срещу себе си със 185 процента, минимум.
6.
Петя
18.03.2024 08:19:37
33
23
Все пак това е вот на 111 млн. души!
5.
Путлер
18.03.2024 08:18:20
33
37
Много неща защитавам, руския народ не е сред тях, готов съм да убия още няколко милиона за парче чужда земя и още крепостни роби. Не спазвам никакви закони и споразумения, ако ме заплашват ще убия всички с ядрената си играчка. Аз казах.
4.
Nali
18.03.2024 08:08:05
12
24
Beshe umrial toia prestapnik?
3.
Цитрон60
18.03.2024 08:01:55
3
16
много на катар беше до последния момент, без малко :)))))))
2.
XX
18.03.2024 08:00:53
57
26
Сега мобилизация и след 4 месеца настъпление по целия фронт! Септември месец унищожаване на натовските войски в Одеса и мир!
1.
Флагман,каебовски,радев, копейкин
18.03.2024 07:25:52
28
41
Урааааа жъ има рубли
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори