×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

54-годишна майка на четири деца излезе с млад непознати и после...


17 Март 2024, Неделя, 20:21 ч.
Автор: Флагман.бг

"Изпратих му съобщение с въпрос: "На колко години си?", а той ми отговори: "Достатъчно възрастен, за да те направя щастлива". И беше прав", разказва американката

Майка на четири деца си взе за съпруг мъж, който е с 21 години по-млад от нея и сравни брака си с печалба от лотарията, пише Daily Star. 54-годишната психоложка Мишел Ринела от Плано, Тексас, има един брак зад гърба си. След развода тя избягвала да се сближава с други мъже. До 2019 г., когато в мрежата срещнала 33-годишния Брандън Греъм.

"Изпратих му съобщение с въпрос: "На колко години си?", а той ми отговори: "Достатъчно възрастен, за да те направя щастлива". И беше прав", разказва американката. 

Скоро след това двамата излезели на среща. Мишел признава, че веднага била привлечена от емоционалната откритост на Брандън. И добавя, че това е черта, която не може да открие при мъжете на нейната възраст. 

Ринела намирала връстниците си за скучни и сковани, затова и срещата с младия мъж била като "глътка свеж въздух". Според нея разликата във възрастта добавя страст във връзката им.

"За мен той е млад, във форма, красив и забавен. Определено не намирах това при 50-годишните мъже. За него аз съм мъдра и същевременно привлекателна. Това определено беше незабавно привличане. На първата ни среща първата ми мисъл беше, че той е още по-красив, отколкото на снимките. 

Очевидно имаше сексуално привличане, това е като огън. Но имаше и емоционално привличане. Той показа уязвимост - нещо, с което не бях свикнала", споделя психоложката.

Двамата продължили да се срещат и скоро се влюбили. А през 2021 г. станали съпруг и съпруга. 

Американката признава, че многократно се е сблъсквала с осъждане и критика от страна на околните. Тя добавя, че се е притеснявала какво ще си помислят хората, когато се появи на публично място с млад и добре сложен партньор.

Благодарение на подкрепата на Греъм обаче успяла да промени отношението си към укорителните погледи, с които се сблъсква. 

"Може би хората ни гледат, защото сме красива двойка. А ако не - тогава може би просто не знаят какво е да изпитваш подобни чувства", казва тя.

Съпрузите живеят щастливо и се грижат за 13-годишния син на Греъм.

Мишел споделя, че понякога се чуди как ще се променят отношенията им след 20 години. Тя се притеснява, че с напредване на възрастта ще стане по-малко активна и Греъм няма да може да се грижи за нея по правилния начин. 

"Мисълта за това е трудна, тъй като ще бъдем в различни части на живота си. Аз ще бъда възрастна, а той все още ще бъде достатъчно млад. Не мога да не се тревожа за това", посочва американката. 

jenata.blitz.bg


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
dfsa
18.03.2024 09:17:10
0
5
Тя като е била млада са я зарязали, а какво си мисли че ще стане като е дърта?
Този ще си я клати, ще си живее при нея безплатно, ще му готви и чисти, ще му пере миризливите чорапи и насраните гащи и така докато намери по-добър вариант и да я изостави.
2.
сексолог
18.03.2024 01:20:43
1
4
Така е. Секса определя женската психология. Като свърши секса, почват парите. Като свършат парите, отиват в старчески дом.
1.
Hahah
18.03.2024 00:42:37
1
10
Какво ти пука за след 20 години? На 54 си. Изгледала си 4 деца. Новият ти син е на 13 години и те одобрява щом живееш с него. Имаш млад 33 годишен татко за съпруг. Сега ти е паднало да се ч*каш с младок и да се наслаждаваш на живота. Живей сега а за утре никой нищо не може да каже какво ще се случи, а да не говорим за след 20 години!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов Всичко се праща на Лена за одобрение, твърди лидерът на ГЕРБ Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори