×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не съм получавал персонална оценка НЕЗАДОВОЛИТЕЛЕН!


19 Януари 2012, Четвъртък, 18:17 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ

И е нереално да се говори, че имало отлив на общинските структури към Георги Първанов, той още не е казал, че ще се кандидатира за лидер

- Г-н Зафиров, снощи Бесове.бг публикува информация за заседание на областното ръководство, пред което Вие четохте анализ на местния вот. След това ваши членове ни критикуваха, че не сме казали най-важното – дали са ви незадоволителна оценка. Тя е била гласувана. Означава ли това оставка?

- Нищо такова не е гласувано.

- Значи представителят на НС на БСП Евгени Узунов не ви е критикувал и не е предлагал да се гласува такава оценка, както днес се говори из вашата партия?

- Това не е оценка за моята работа, има време да бъде давана такава. Гласува се незадоволителна оценка, което означава, че не сме си изпълнили поставените за изборите задачи. Аз също гласувах – незадоволителен.

- Тогава кой да поеме персонално отговорността, цялото областно ръководство ли е виновно?

- Причините са комплексни.

- Има много остра реакция срещу организационния разпад в общинските структури и като цяло в региона. Чуват се все по-ясно сигнали да си връща Георги Първанов партията, за да я стегне. До вас какво стига – има ли отлив в посока президента?

- Не мога да правя такива коментари, защото това не е тема на нашия дневен ред. Сега тече отчетно-изборна кампания и нашият стремеж по-нататък ще е да върнем водещата си позиция на най-голяма и сериозна партия.

- Пазите се от позиция в течащото вътрешно брожение кой да бъде следващия национален лидер. Не се ли страхувате, че така може да отпаднете и като лидер?

- Няма от какво да се страхувам, защото няма яснота дали Георги Първанов ще се кандидатира за лидер. Дотук засега е ясно само едно – единственият кандидат е Сергей Станишев, при това изводите си ги правя от няколко интервюта, които съм чел във вестниците.


В категории: Власт , Политика


17
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
17
Коментара по темата
17.
007
25.01.2012 10:51:27
0
5
besepe 6te sa6testvyva q gerb 6tesi zaminat kato carq.
16.
WH
23.01.2012 00:16:00
1
0
'"Не споменавай Любен Дилов- син в подобна налицеприятна светлина, защото Катето Касабова е много чувствителна на тема Любчо. "-Я РАЗДУЙ????
15.
Касабов
22.01.2012 15:32:00
1
1
Бившият областен шеф Пенко Атанасов се опита да смачка БСП-Несебър и да я обезличи, а приемникът му Атанас Зафиров направи същото с БСП - Поморие!
14.
nai-dobria
22.01.2012 13:28:55
0
1
Браво на умните тикви по-долу , които си мислят че правят анализи, целта е да се разцепи партията на 2 , едните богаташи с мерцедеси които си гледат само техния интерес, другите идеалисти работяги но не знаещи как да деистват в сложна ситуация, и кака кате вкарва интригите които и заповядват отгоре между другарите , и те като и гледат късата пола не вдяват , че ги манипулира с въпроси, ама карай поне има хубави крака.
13.
до WH
21.01.2012 15:38:47
1
3
Не споменавай Любен Дилов- син в подобна налицеприятна светлина, защото Катето Касабова е много чувствителна на тема Любчо.
12.
007do sedesara
20.01.2012 23:38:41
0
11
tq va6ta partiq e zatva na tova deredje egati mar6ata pedeset sini parti napravehte i pak horata neve iskat za tva malchi mnogo ste nasrani .ZAFIROV NQKOI PI6E OT MOE IME NEIM SE VARZVAI PREDIMALKO VIDQHKOMENTARITE NQKOI NA6I PI6AT GLYPOSTI MOJE DASE SETI6KOISA ...
11.
седесар
20.01.2012 18:04:24
5
3
то бива гьосуратлък,но такъв като на другаря е уникален....Тая умряла партия дето само иска оставки а нейните пишманполитикани се натискат на такованите си дупета...Стигнаха ни вече по падения в бургаско,а най-големият майтап е ,че се втурнаха да изключват непослушни членове,щото не им играели по свирката,проявявали характер и не целували ръка.....И тъжно и гнусно!
10.
Безпартиен симпатизант
20.01.2012 14:18:05
4
6
Ако ще се говори за "оставки" и за "мъжественост" (политическа или поне човешка), то пример с оставката си рябваше да покаже Сергейчо Станишев и кликата му от "евгени узуновци-явор куюмджиевци-георги тодоровци" и тем подобни. Тези самовлюбени момченца докараха БСП до тоя хал, но нямат "топки", за да поемат вината и отговорността, да се извинят на партията и симпатизантите извън нея и да си подадат оставки. Да се оттеглят на задните чинове, да погледат малко, за да се поучат, как се прави политика и партия. А така получиха партията наготово и само я цоцат. Знаете ли, че Евгени Узунов и Георги Тодоров получават по 3000 лева заплата от партийната каса, а БСП-Бургас и област стоят без пари за ток и телефони? Ай сиктир, мамка ви!
9.
член на МО-БСП
20.01.2012 13:12:17
3
5
Пълни глупости са написали разни идиоти с комплекс за малоценност! Само това чакат разни да изразяват злоба, завист и личностното си неодооценяване - това ли е най-важното? Защо анонимно? Защо не се занимавате със собствените си проблеми, които са очевидни а взимате отношение там където никой не ви пита и явно не разбирате? Жалко!
8.
Христо Панайотов
20.01.2012 12:41:08
4
9
Мен поне не ме е страм да застана с името си! Така че преди да пишете глупости първо си сверявайте информацията от няколко независими източници!
7.
Дарт Мол
20.01.2012 12:11:06
2
3
Тези са много комични...
6.
007
20.01.2012 11:09:53
4
4
ako az opravlqvam po dobre 6tese spravq ot teb sme6nik,lapach,predatel......
5.
ПАТРИАРХА
20.01.2012 11:08:13
4
6
Наско за пореден път доказа, юе не си нито МЪЖ нито ПОЛИТИК. Защо някой трябва да ти дава оценка - ти самия трябва да се оцениш и после да си подадеш оставката по най - бързия начин - това ще те докаже като МЪЖ, и второ за да се докажеш като политик - трябва по най - бързия начин да си подадеш оставката за да дойде човек който поне малко "гори" и разбира от тези работи, има желание за работа в полза на партията, а не да е използва като назначава на щатна партийна длъжност картофодистрибутор на частния си бизнес - Христо Панайотов. Той освен, че неможе и няма желание да направи нещо за БСП, май и като дистрибутор на картофи в частната ти фира не се справя ?! Докога ще взима пари да работи за партията, а ще продава картофи за фирмата ти ???

И понеже си прекалено т.п ще ти помогна с един съвет - Почни да си търсиш работа, като областен председател на БСП ти остават още не повече от три месеца, преди да дойде един ИСТИНСКИ СОЦИАЛИСТ който с добър екип ще вдигне партията на крака.

П.С - Този съвет е безплатен, въпреки, че ми дължиш доста пари от последните избори.
4.
Иван
20.01.2012 10:01:04
3
3
Другари, незадоволеният Гъз себе си ще оправи, а на БСП и всички Вас ще има по един голям праз...
3.
Робин Худ
20.01.2012 08:49:37
4
3
Хей картоф, хей ги два БСП ще пре_ба...
2.
WH
19.01.2012 23:07:26
7
7
ДА ТИ КАЖА ЛИ КОЙ Е АТАНАС ЗАФИРОВ. ТОВА Е ЕДИН РАЗНОСВАЧ НА ЗАМРАЗЕНИ КАРТОФИ ПО РЕСТОРАНТИ КОЙТО Е БИЛ В ПАРТИЯТА НА ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН.СЪЩИЯ ЖИВЕЕ В КЪЩА В САРАФОВО И ИМАШЕ КРАЙСЛЕР 300Ц.СЕГА СЕ РАЗКАРВА С ДЖИП ДОДЖ С ЦЕНА НОВ 42000ЛВ.ОТ ТОЯ ЧОВЕК ЧАКАЙ ДА ТИ ЗАЩИТАВА ПЕНСИОНЕРИ И СОЦИАЛНОСЛАБИ.ДОЛЕН ТЪРГАШ Е ТОЙ.
1.
007
19.01.2012 22:35:26
7
8
Кой си ти бе Зафиров?При твоето управление БСП остана само с двама общински кмета в областа.
Подай си оставката бе смешник.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори