×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мирът на Путин: Украйна неутрална, почти без армия, руският език официален


Мирът на Путин: Украйна неутрална, почти без армия, руският език официален
Днес Украйна казва, че няма да започне мирни преговори, докато Русия не изтегли войските от страната
02 Март 2024, Събота, 10:37 ч.
Автор: Флагман.БГ

Това е съдържал договорът, предложен през 2022 г., който отдавна можеше да е подписа, ако не беше Борис Джонсън

 

През последните седмици руският президент Владимир Путин намекна публично, че ще бъде отворен за дискусии за прекратяване на войната в Украйна при условията на Москва, пише The Wall Street Journal.

Според изданието очертанията на сделка, която руският лидер вероятно иска, могат да се видят в проект на мирен договор, изготвен от руски и украински преговарящи през април 2022 г., около шест седмици след началото на войната. Западни служители и анализатори казват, че тези цели остават до голяма степен непроменени след две години на битки: Украйна да се превърне в кастрирана държава, постоянно уязвима за руска военна агресия, пише dnes.bg.

Въпреки че общите очертания на крайно неуспешните мирни преговори бяха разкрити, пълният документ от 17 страници, който беше прегледан от The Wall Street Journal и други, запознати с преговорите, не беше направен публично достояние.

Документът от 15 април 2022 г. очертава как преговарящите от двете страни се стремят да сложат край на боевете, като се съгласят да превърнат Украйна в "постоянно неутрална държава, която не участва във военни блокове“, на която е забранено да възстановява армията си с подкрепата на Запада и оставяне на Крим под фактически руски контрол.

Днес Украйна казва, че няма да започне мирни преговори, докато Русия не изтегли войските от страната. Две години конфликт втвърдиха украинското обществено мнение срещу всякакъв вид мирно споразумение и украинският президент Володимир Зеленски предупреди, че всяко прекратяване на военните действия просто би позволило на Русия да се превъоръжи, за да атакува Украйна по-нататък.

Документът показва дълбоките отстъпки, които преговарящите от украинска страна са обмисляли, докато Киев се бореше в първите седмици на войната, пише Фокус. Той също така служи като напомняне за компромисите, които Русия може да се опита да принуди Украйна да преглътне, ако западната военна подкрепа пресъхне и Русия постигне значителни териториални придобивки.

В проектодоговора се посочва, че на Украйна, въпреки че й е позволено да се стреми към членство в Европейския съюз, няма да й бъде позволено да се присъедини към военни съюзи като Организацията на Северноатлантическия пакт. Предвижда се забрана на чуждестранни оръжия, "включително ракетни оръжия от всякакъв вид, въоръжени сили и формирования“. Москва иска въоръжените сили на Украйна да бъдат ограничени до 85 000 войници, 342 танка и 519 артилерийски оръдия. Украинските преговарящи искат 250 000 войници, 800 танка и 1900 артилерийски оръдия, според документа. Русия иска обхватът на украинските ракети да бъде ограничен до 40 километра.

Кримският полуостров, който вече е окупиран от Русия, ще остане под влиянието на Москва и няма да се счита за неутрален. Москва също настоява руският език да се постави наравно с украинския в правителството и съдилищата, клауза, която Киев не е подписал, според проектодокумента.

Бъдещето на Донбас не беше включено в проекта, оставяйки го на Путин и Зеленски да го завършат в разговори лице в лице. Тази среща така и не се състоя.

Договорът трябваше да бъде гарантиран от чужди сили, които са изброени в документа като включително САЩ, Обединеното кралство, Китай, Франция и Русия. На тези страни ще бъде дадена отговорността да защитават неутралитета на Украйна, ако договорът бъде нарушен. Но докато договорът е в сила, от гарантите ще се изисква да "прекратят международните договори и споразумения, несъвместими с постоянния неутралитет на Украйна“, включително всякакви обещания за двустранна военна помощ. Международните гаранции за сигурност няма да важат за Крим и Севастопол.

Други въпроси остават нерешени, по-специално какво ще се случи, ако Украйна бъде нападната. Русия иска всички държави-гаранти да се споразумеят за общ отговор, което означава, че единен отговор е малко вероятен, ако самата Русия е агресор. В случай на атака срещу Украйна, украинските преговарящи искат нейното въздушно пространство да бъде затворено, което би изисквало държавите-гаранти да наложат зона, забранена за полети, и предоставяне на оръжия от гарантите, клауза, която не е одобрена от Русия.

Русия иска да добави Беларус като гарант; Украйна иска да добави Турция. Украинските преговарящи отказват да обсъдят руска клауза, изискваща от Киев да оттегли претенциите си за преминаване под юрисдикцията на Международния наказателен съд, който преследва военни престъпления, според документа. Те също така не искат да ратифицират клауза за отмяна на всички взаимни санкции.

Първият кръг от предварителните мирни преговори започна само дни след нахлуването през февруари 2022 г. Руските и украинските преговарящи се срещнаха първоначално в Беларус, преди да се преместят в Турция и да продължат преговорите до април. Полученият документ изглежда се основава на договора от 1990 г., който създаде обединена Германия, където войските на Съветския съюз напуснаха Източна Германия при условие, че страната се откаже от ядрени оръжия и ограничи размера на своята армия.

Преговорите се водиха месеци – дори по Zoom – но в крайна сметка спряха напълно през юни 2022 г.

 




Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
69
Коментара по темата
69.
Сатана,
03.03.2024 13:32:51
0
1
нали ги освобождаваше от нацистите, какво стана ?
68.
до 45
03.03.2024 12:26:27
2
1
Ето ти глупако транскрипта,

Lex Fridman (01:29:16) What do you think of Putin saying that justification for continuing the war is denazification?

Tucker Carlson (01:29:21) I thought it was one of the dumbest things I’d ever heard. I didn’t understand what it meant. Denazification?

И се пише подобри, не по-добри, ама явно Българския ти е по зле и от английския.
67.
История българска
02.03.2024 23:18:39
9
5
"Никой не е причинил такива беди на българския народ, каквито са му причинили руснаците. "

Кирил Христов
____________________________________________________________________________________

"Знаете ли вие, дръзки господине, какво всъщност дължи българския народ на православна Русия? Слушайте какво!
Българският народ брои днес едвам четири милиона измъчени хора. Ако той, след падането си под турците, бе останал само сто души плодейки се най-умерено, т.е. удвоявайки се в 30 години, за 510 години трябваше да бъде 13 107 200 души.
Обаче ние не сме били по-малко от милион, милион и половина, дори след всички кланета.
Нека се помъчим да разберем, какво стана с класическия народ на славянството? Кой го изтреби? Ако вие, руски писателю, не познавате българската история, поне руската не познавате ли?
Не знаете ли нищо за многобройните войни, които Русия е водила с турците в стремлението си към Цариград? Екатерина, Павел I, Николай I, Александър I, Александър II - всеки от тия руски владетели е воювал по еднаж и по дваж с Турция, минавайки през България и причинявайки най-велики бедствия на българския народ.
Зададат се руски войски, оголят народа, войната разори села и градове, бият се с турците, доде застуди и хайде през Дунава на зимни квартири. А какво става с безащитното християнско население в прекосените тъй безсмислено нататък и насам български области?
Вие, господине писателю, който чувате и виждате през пространството сърбите, не чувате ли през времето писъците на стотина хиляди български жени и деца, минали под нож, не чувате ли техните проклятия, не виждате ли потоци кърви, които вопият към Бога възмездие за турци и руси?
След първите една - две войни картината става по-ужасна. Щом се чуе, че идат руси, неизгледни тълпи българи от южна Тракия хукват като от чума към Мала Азия, в чиито пустини неизкланите от разярени турци изчезват асимилирани от гърците. А свърши ли се войната и потеглят ли русите пак назад - други стотини хиляди клетници от Северна България и Добруджа хукнат след тях през Дунава, с колята си, с воловете и биволите си, със стадата си, и тоже изчезват в Румъния, в Бесарабия, в Банат.
Не ще съмнение, че повечето от най-привързаните о родната земя минават пък под ятаган на низами и башибозуци или измират от неминуемите спътници на войната - мизерия и болести.
Изтреблението на българския народ е тъй страшно и тъй очевидно, че при възцаряването на Александра II то почва вече да тегне на руската обществена съвест.
Никой не е причинил такива беди на българския народ, каквито му са причинили русите! "

Кирил Христов - "Бурни години" - 1913 – 1916
66.
до 41: Нацизмът в НАТО, САЩ, Канада
02.03.2024 21:33:33
0
5
Тъкър Карлсън не е запознат с темата за нацизма в НАТО, САЩ, Канада.
1) Както обяснява Бенджамин Фулфорд (17.04.2023):
https://cutt.ly/rwO9dYBh
"В случай, че не знаете, падането на НАТО е падането на нацисткия Четвърти райх. Факт е, че нацистките офицери са ръководили НАТО:
Адолф Хойзингер, началник-щаб на Хитлер, става председател на Военния комитет на НАТО от 1961-1964 г.
Ханс Шпайдел, командир на НАТО за Централна Европа (CCE) 1957-1963 г.
Йохан Щайнхоф, председател на Военния комитет на НАТО, 1971-1974 г.
Йохан фон Клаймансег – НАТО CCE, 1967-1968
Ернст Фербер – НАТО CCE, 1973-1975
Карл Шнел – CCE на НАТО, 1975-1977.
Франц Йозеф Шулце – НАТО CCE, 1977-1979.
Фердинанд фон Зенгер и Етерлин – НАТО CCE, 1979-1983.
...снимки..."
2) Всички знаем за т.нар. операция Кламер (operation Paperclip) и за създаването на NASA от нацистки учени.
Вернер фон Браун, нацистът създал ракетите Фау-2 през Втората световна война и оглавяваше НАСА и фалшивата американска "лунна програма". Световният икономически форум е тренировъчната площадка за съвременните нацисти:
"Нацистите не бяха победени те минаха в нелегалност и сега управляват КАНАДА и СВЕТА, прокарвайки програми за евгеника и обезлюдяване, съобразени с Адолф Хитлер"
https://cutt.ly/9wLu3ctB
3) Всички вече са виждали снимки и видеоклипове на социалиста Джъстин Трюдо и евреина Володимир Зеленски, които поздравяват ветеран от 14-та Вафен-СС гренадирска доброволческа дивизия "Галисия", който все още живее в Канада.
https://cutt.ly/QwMY1ym7
Канада има статут на резерв от украински SS-овци, обетованата земя за избягалите от процесите срещу военнопрестъпниците в Украйна.
Съдбата на остатъците от поделението "Галиция" не е известна на всички, освен това до началото на XX век тя е била активно скрита.
По време на края на войната в редиците остават над 14 хиляди бойци от дивизията, чието ядро се предава на британците в Австрия на 10 май 1945 година.
Те са отведени в лагер близо до Римини. Въпросът за екстрадицията в СССР се обсъжда активно, но те имат активни защитници. Командирът на полските армии, генерал Андерс и папа Пий XII. Андерс твърди, че това са поданици на Полша, а не на СССР, така че те не могат да бъдат върнати, Пий XII настоява, че това са добри католици, които нямат място в страната на атеистите.
През 1947 г. по-голямата част от дивизията е транспортирана до Великобритания, получава гражданство и се установява в малки градове. В средата на 80-те години израелските следователи на нацистките престъпления стигнаха до Галисия, тогава Канада много бързо прие закон, освобождаващ бойците от това разделение от отговорност и екстрадиция по дела, свързани с военни престъпления. Затова повечето от бившите бойци на Галисия се преместиха от Великобритания в Канада.
65.
до 41: относно Бандеростан
02.03.2024 21:22:10
1
3
Тъкър Карлсън очевидно не е запознат с въпроса за нацизма в Украйна.
Видеото с интервюто е доста дълго, но лесно се гледат отделните маркирани теми на видеото (чукнете също върху субтитри и след това превод на субтитрите на български).
Украйна, с техния национален герой-нацист Бандера, нацистка страна ли е?
https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2022/02/neonazis-ukraine.jpeg
https://michael-mannheimer.net/wp-content/uploads/2022/03/Ukraine-Nazi-Kids-Nazi-Kinder-Ukraine-1.mp4
Бандера е бил нацистки колаборационист, много подробна информация може да намерите на www.globalresearch.ca, направете търсене за Bandera, като изберете горе вдясно бълг.език, например:
"История на нацизма в Украйна: ОУН през Втората световна война, 1941-1945 г. Част 2"
https://www.globalresearch.ca/history-fascism-ukraine/5798384
Адолф Хитлер като „Национална идея“ на Украйна
https://www.globalresearch.ca/adolf-hitler-as-ukraines-national-idea/5534553
"Историята на нацизма в Украйна. Кой е Степан Бандера?"
https://www.globalresearch.ca/deep-roots-fascism-ukrainian-tv-journalist-agrees-nazi-war-criminal-adolf-eichmann-destroy-nation-imperative-first-destroy-their-children/5775513
"История на нацистката връзка на Украйна"
https://www.globalresearch.ca/ukraine-nazi-connection-british-national-cover-up/5781054
"Украински неонацистки организации. История на американската империалистическа експанзия в Източна Европа, разширяване на НАТО"
https://www.globalresearch.ca/ukraine-cia-75-year-old-proxy/5793286
64.
До 57
02.03.2024 19:33:06
0
3
И това не искат хахах.Искат просто да си плюят :)
63.
Аз до 60- Аз
02.03.2024 19:08:00
0
1
...разграничавам се от този индивид!
... не съм Аз !
62.
оффф... до 61
02.03.2024 19:07:20
2
7
Когато малцинство е малтретирано в някоя държава, има цивилизовани човешки методи за помощ.

Когато някой страда, ти му ПОМАГАШ, а не ходиш да караш още 8 милиона човека да СТРАДАТ
61.
Go go
02.03.2024 19:01:13
6
9
Много ми е чудно ако в северната част на Мексико има 20 млн американци и мексиканците започнат да се гаврят с тези американци, дали САЩ ще мълчат? Хахх те американците нападнаха 10 държави без да е засегнат нито един американец :)))
60.
*********
02.03.2024 18:54:17
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
59.
Аз
02.03.2024 18:46:50
3
3
...много Ви моля ...
... капвай на колата догоре, като за последно... и тръгвайте... Прав Ви път!
... утре по обяд сте на фронта ...
... много по-близо е отколкото си мислите!
Успех! Ама на дали!
58.
*********
02.03.2024 18:45:23
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
57.
Аз
02.03.2024 18:42:53
5
9
...съм на мнение... пак да кажа...
Няма смисъл от "безсмъртни" нинджи мразещи Русия, само да плюят от телефона...
... Направете нещо - действащите!...
... Тръгвате оттук Бургас, през Варна, през Констанца, и до Одеса... По крайбрежието, обикаляте Черно Море до Одеса...
... в Одеса казвате , че сте доброволци и готово! ...
... Сега е 18:40 часа , тръгвате след половин час да капнете на колата до горе...
!!!!!!и утре по обяд 03.Март.24 г. Сте на фронта! !!!!Воала! !!!
Ще се биете с руснаци "на воля" ... или пък колкото можете.
56.
Професорът
02.03.2024 18:38:53
5
6
до 54
В историята всяка империя от позицията на силата налага волята и интереса си.
Ако сега Китай реши да направи военен съюз с Мексико и изпрати ракетни комплекси как мислиш ще реагират САЩ.
Ами Америка срина със Земята Ирак, Сирия, Либия Израел направо извършват геноцид пред очите на всички и всичко за тебе е точно.
55.
Професорът
02.03.2024 18:30:38
6
5
до 53 ей олигофрен не ми кради псевдонима. Руснаците бяха в покрайнините на Киев и се изтеглиха в знак на добра воля от Киев при започване на преговорите. Продажен американски лизач. Същия като но боко тиквата продажници платиха парата самолети няма.
54.
българин
02.03.2024 17:45:07
10
10
Не може и няма право, никой, да определя коя държава къде ще членува. Както и да окупира чужда територия. Путлер и си е, трябва да си го набият това в главите.
53.
Професорът
02.03.2024 17:32:27
3
4
Шегувам се бе, какъв един път те се изтеглиха 5 пъти, че и техника си забравиха, защото Борис Джонсън така им каза на братушките.
То и аз като ям шамари не бягам да пускам жалби, понеже съм русофил, ами се изтеглям към полицията, въореки че много Джинсъновци ми викат, че не било мъжкарско и русофило революционерско, ама реалността е друго нещо.
Аз не съм заченат нестандартно, че да знам по-добре от Суровикин и Шойгу.
Тяхното изявление е че се изтеглят да съхранят живота на войниците си, аз ще сънувам лубрикант на Джонсън.
Сакън, опазил ме бог!
52.
3 март
02.03.2024 17:21:01
5
7
Руснаците и украинците са братски народи. Техните предци, обикновенни хора, са наши освободители, заедно с наши опълченци, румънска армуия, финландци, поляци и др. А Русия, руската администрация и руската армия са създали съвременна България.
Вечна памет на загиналите!
Дано войната в Украйна да спре час по-скоро, без да се стига до крайни действия!!!
51.
Професорът
02.03.2024 17:20:27
10
12
Мир можеше да има и Русия щеше да се изтегли от всички украински земи без Крим. Руснаците изтеглиха веднъж войските си на добра воля, но дойде Джонсън и каза война.
Сега Руснаците няма да изтеглят нищо докато не се подпише договор. Нещо повече ще завоюват и запазят 20 % от Украйна и напредват още. Докато украинците аще се могат ще губят хора и територии включително Одеса и ще загубят излаз на Черно море.
Америка си гледа интереса боли ги за Украйна.
50.
Кофу
02.03.2024 17:19:25
4
7
Въпреки, че според мен бяха зле още под Киев, ама после ми се обади шизофренията и почнах да воювам с НАТО и марсианците, и лекичко ми се обаждаше Шойгу да ми споделя, че не бягат ами се изтеглят. Даже не можах да се свържа с него и тука се пених че няма да бягат от Херсон, а ще го превърнат в месомелачка за укрите, ама после лапах и се потапях и се разсърдих на Шойгу.
Като се замисля само, докато нещата ставаха зле за украинците, колко пъти станаха зле за мойта велика руска армия та мани дето ги избиват, ами и тези насилвания от кадировците, голям срам. Тати не е прост като мене и ме пукна от кудош. Пита ме, колко свадби имало след тази бурна любов?
49.
Кофу
02.03.2024 16:56:00
8
9
Миналия ден даже любимият ви синьо -жълт журналист - Христо Грозев намекна,че ако Тръмп вземе мандат ,нещата за украинците ще станат много ама много зле
48.
До 46
02.03.2024 16:01:06
0
3
То няма място за спор,или не си гледал интервюто или не знаеш езика :)
47.
До 40
02.03.2024 15:54:15
3
1
Да ти таковам и цивилизацията хахах
46.
45 до 41
02.03.2024 15:54:14
20
15
Да не спорим! Наясно съм че ватенките са кенеф империя и ако им вземат всичко западно ще се върнат в средновековието.
Но ми е жал за тъпите рашки,които кензат върху два камъка,а повярваха че са силна армия и сега гинът в Украйна стотици хиляди.
https://youtu.be/dHwT5C853o8?si=JTmnQuzADaLN2VZO
Все пак са хора макар и много прости и зомбирани.
45.
До 41
02.03.2024 15:31:53
6
3
А вземи чуй цялото интервю и си по-добри английския,че си толкова прост,че нямам думи,или просто се опитваш да изкараш хората прости!
44.
*********
02.03.2024 14:51:31
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
43.
Реторичен въпрос
02.03.2024 14:49:45
8
14
"85 000 войници, 342 танка и 519 артилерийски оръдия."Може ли някой да каже ,ние като страна членка на НАТО, можем ли да достигнем тези цифри при преброяване?
42.
39 до 40
02.03.2024 14:34:03
6
4
Мого си тъп,честно:) Ще ти се,но оставаш на сухо! Ние ще си чакаме кадировците.
Защото мислим и за майките и за жените си,а не само за себе си че да приемем съблазнителните ти предложения.
41.
До 11.
02.03.2024 14:32:47
4
6
Този същия, който вчера каза, че по-идиотска причина за инвазия, от тази дадена от Путин не е чувал ?

https://www.youtube.com/watch?v=f_lRdkH_QoY&t=5361s

Толкова сте прости и лесни за оборване, че не е за вярване.
40.
призовавам
02.03.2024 14:22:17
19
18
Хора, стига с тази агресия. Призовавам за мир и любов!!! В тази връзка, нека всички пияни русороби да ми ядат европейския, цивилизован хуй!
39.
До 37
02.03.2024 14:14:27
6
16
Много си тъп,честно :) И явно въобще не си запознат с реалната обстановка на фронта.Гледай украинските и руските сводки,до голяма степен се препокриват,не гледай БТВ,според БТВ и Нова тв,Украйна е дала 30 хиляди жертви,и още е в настъпление ;) Реалността е много по различна :) Не се излагай повече пич,смешно е :)
38.
До 36
02.03.2024 14:09:59
4
5
Майка ти като идва на х.у през вечер,лошо ли е? ;)
37.
33 до 15
02.03.2024 14:02:01
8
12
И още да ти обясня,не забравяй че ние русофилите или путинофилите както ни наричате от самото начало унищожаване НАТО,обаче сега ако НАТО,ще си пием хапчетата и почваме наново да унищожаваме щото не сме глупави,но Нато ще направи много глупав ход.
https://youtu.be/Ypatzu8N294?si=NGC6-PfL3FQGZi6p
Тези рашки дето гинат всеки ден те не са от тези 140 000 ,те рашките нападнаха Украйна с 1 500 човека.
Даже Путин е влюбен в жена ми и всеки ден и дава инфо отвътре. Много работи не знаете.
36.
1
02.03.2024 14:00:34
8
14
ИДИ НА Х.Й ДЖУДЖЕ
35.
XX
02.03.2024 13:48:11
23
21
29

Кое е така ве спермо вмирисана???
Ако дойда у вас и ти набия кухата манерка, итрепя ти семейството и ти взема мухлясалата панелка и те изритам като мръсно псе, а на края ти кажа:
"Пич, така трябва да бъде. Победителя Винаги Диктува"
Добре ли е аве МЪРШОО роСИФИЛИСтична?????
34.
До 26
02.03.2024 13:47:24
15
28
Само,че не Русия наруши договорите,и не Русия се изплю на мирното решение на конфликта!
33.
До 15
02.03.2024 13:42:45
10
20
Единствено Франция иска да прати войски в Украйна!И предложението на Макрон беше веднага отхвърлено!Ако си мислиш,че като се включи НАТО с войска в Украйна,войната ще свърши бързо,си в голяма грешка.Тогава ще стане истинска касапница! Според украинските сводки,руснаците явно очакват някакъв такъв малоумен ход и вече са разположили 140 хилядна армия в Запорожието (на изчакване)
32.
*********
02.03.2024 13:37:49
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
До 10
02.03.2024 13:37:46
5
9
Така,предполагам си от Бургас.Та,ако постнеш видео в което Карлсън го е казал това,ще те черпя всяка събота до края на годината!
30.
До 26 Чочуто
02.03.2024 13:33:33
17
20
Каквито и договори да подписвате с AнглоСексите, те не ги спазват!
AнглоСексите разбира само от бой!
29.
Така трябва да бъде
02.03.2024 13:31:33
23
20
Победителя Винаги Диктува!
28.
ТБС
02.03.2024 13:27:15
5
8
До ss, ти си крайно малоумно същество, надявам се докато се гърчиш, да го осъзнаеш, въпреки че е почти невъзможно. Но ако по някаква причина си се размножил, поне близките ти да го усетят и да те псуват, да края на дните си.
27.
ТБС
02.03.2024 13:20:57
16
17
Точно така, а всички любители на Бандера и убийци, които продължиха този СПОР, да бъдат публично екзекутирани, родата им за възстановява разрушенията, до денят на естествената им смърт.
26.
Чочо
02.03.2024 13:06:36
28
28
Каквито и договори да подписвате с руснаците, те не ги спазват! Руснакът разбира само от бой!
25.
XX
02.03.2024 12:41:10
37
29
"Днес Украйна казва, че няма да започне мирни преговори, докато Русия не изтегли войските от страната" - а пък Меркел каза, че Украйна и Западът са подписали Минските съглашения без намерение да ги изпълнят.
Русия трябва да довърши започнатото!
24.
Зеленски може да закрие Украйна
02.03.2024 12:18:42
26
15
Пишех ви го още,преди нападението над Украйна,която всъщност според мен не съществува.
Да допуснем че мойта Рабсия води 3 дневно СВО в Патагония ,защото няма Украйна!
Колко ли още ще чакам Зеленски да закрие Украйна,ще успеят ли роцките да си закрият шпионките за да не ги шпионират кадировците?
https://youtu.be/tehphdAgFes?si=oUywyk1dPeU8UVVz
Ще успеят ли руските солдати да не закриват очи за да доживеят закриването на Украйна?
23.
ss
02.03.2024 12:14:14
17
33
Кога са избивани руснаци в Ухрайна? Кумът на Путин беше даже депутат... Както казах, на нашенските тикви име трудно да събират.....Били избивали руснаци....
22.
Зеленски може да закрие Украйна
02.03.2024 12:07:58
25
25
Днес Украйна казва, че няма да започне мирни преговори, докато Русия не изтегли войските от страната
-----
Това е нереално искане. Руснаците са ги натиснали и трябва да са луди да се изтеглят, за да водят преговори. Понякога трябвя да се мисли трезво и независимо че губят територии, да сключат мир, за да не загубят всичко. Ако арменците бяха продължили конфликта с Азербайджан, щеше да загубят освен Нагорни Карабах и други територии.
21.
!
02.03.2024 12:06:27
21
15
Доста добри условия им предлага!
20.
Това се знаеше отдавна
02.03.2024 12:03:04
32
29
Това е съдържал договорът, предложен през 2022 г., който отдавна можеше да е подписа, ако не беше Борис Джонсън
-----
Значи англичанинът с турски произход е виновен войната да не е приключила досега? Не ме учудва изобщо. Най-вероятно е изпълнил нареждане на САЩ, които си следват техните интереси. А щатските интереси са да има поне няколко големи военни конфликта по света, далече от земите им. Така те печелят милиарди и държат държавите гъзоблизци в подчинение. Много корумпирани политици се хранят от тази хранилка, включително и наши политици
19.
Христо
02.03.2024 11:57:02
9
28
Извинявам се за коментара за бай Димо-прозвуча двузначно.Не може в 21 век в Европа,полуазиатците да прекраяват границите с война...
18.
Бай Димо - ОРИГИНАЛА
02.03.2024 11:56:07
46
17
Чакаме натофската сган по укро полетата. Да ги избиваме по хиляди на ден. Време е мама Берта Щайнгасингер да реве над трупа на джендърмена си. Или полската пизда Агниешка Квищенска, да тури черно заради Аджией, таакк, такк курваааа, свинье польские, искате Лвов пак в Полша, нали?! Пращайте натофци, да мрат да освобождавате Укристаня от руснаците. Готови е руския обогатен уран и артилерия да падат на главите ви. Войната идва на натофска територия, време ви е да турите черно и да ревете над ковчезите на джендърмените си!
17.
До тъпата 4
02.03.2024 11:53:55
25
17
Ако България бъде нападната от кой бе Олигофрен,от Русия,не ставай смешен.Единствената причина ако България е нападната от Турция или от краварите ,ей тогава българите ще грабват оръжие
16.
Христо
02.03.2024 11:51:27
6
20
Да не ги пускат от психото ,,бай Димов ците,,...
15.
ХХ
02.03.2024 11:50:36
21
11
До 12

"Съвсем реалистично е войната да свърши до лятото":- надявам се да стане, но едва ли.
Няма политик в ЕС (ЕП, ЕК), който да не е готов ЕС да се включи с изпращане на войски в Украйна
Поне 5 държави вече са сключили двустранни договори за военна помощ.
По-скоро до есента НАТО ще влезе в Украйна с войници.
Ще видим.
14.
Хахахах
02.03.2024 11:48:11
48
28
Педита демократски! Вместо да ядете лайна по форумите-беж да защитавате тъпкачите си окраински, нали сте против Кремъл?! Отидете и избийте гадните руснаци! Ама то не е май, кадо да смучете пишки по гейпарадите-изроди долни, най-гнусната част от човечеството! ХАХАХАХХАХАХА
13.
До 7
02.03.2024 11:45:14
40
26
Все едно,ние да избиваме турското население в България и да очакваме Ердоган,да търпи 8 години :) 2 и 2,нали така?
12.
404
02.03.2024 11:40:22
64
32
Каква Украйна, това е страна 404. Това е една бъдеща карта:
https://cutt.ly/swMjfLYy
Украйна няма декларирани граници пред ООН след 1991, като има гранични спорове с всички свои съседи. Страна без признати държавни граници не може да участва в ЕС и НАТО. В момента, в който наркомана Зеленски скъса договора за граници с Русия, Русия като приемник на бившия СССР, отговаря вече за бившата федерация Украйна, днешна колония на САЩ, след държавен преврат.
Съвсем реалистично е войната да свърши до лятото с безусловна капитулация на НАТО в Украйна, Русия нямаше намерение да се меси в цяла Украйна, но сега бе принудена да обезопаси своите граници.
11.
до 10
02.03.2024 11:38:14
24
27
Тъкър Карлсън каза, че Русия произвежда 7 пъти повече оръжия от всички страни на НАТО, взети заедно:
https://www.youtube.com/watch?v=f_lRdkH_QoY
10.
ss
02.03.2024 11:21:11
23
45
Тъкър Карлсън: Путин каза едно от най-тъпите неща, които съм чувал в живота си
Даже и тоя платен идиот, не е чак такъв идиот, като бай Димовци и подобна сган в България...При това са безплатни идиоти )))
9.
До 4
02.03.2024 11:20:09
12
7
Не знам за 1,ама аз да - дай боже да е по скоро.
8.
XX
02.03.2024 11:11:45
39
23
До 1

Кои "българи" бе?
Ония дето на 2 Април гласуваха България да се управлява от Брюксел и Вашингтон ли?
ПП. Не е невинен този който гласува да бъде управляван от чужденци.
7.
ss
02.03.2024 11:03:52
38
64
Все едно Ердоган да поиска официален турски език в България...Нашенските. путинофилски олигофрени. нямат толкова акъл, че да съберат две и две.....
6.
Бай Димо - ОРИГИНАЛА
02.03.2024 11:02:35
69
36
Време е натофските майки да турят черни забратки. Макароне, пращай Дидиетата да мрат в Укристан. Шолце, пращай Клаус, дойче педерунгел, да развее гей байряка над Донбас. Обещаваме, че ще ги връщаме в затворени ковчези, с гей байряка отгоре. Ша ги заравяте в Гармиш-Партенкирхен, гордо умрели джендърмени, защитавали цветовете на дъгата!
5.
Бай Димо
02.03.2024 10:57:53
20
29
Офертата днеска е всичко,понеже 400 000 руски солдати се окотиха и след 2 години "режима"в Киев си е в Киев.
https://youtu.be/CRWhPdT-j3M?si=E1L7ujEx2auDLpTp
Когато си от страната путине,условия поставяш на баба си.
4.
До 1
02.03.2024 10:57:05
27
65
Като гледам колко си доволен какво се случва ,предполагам че ако руски войски нападнат България ти ще си първия който ще вземе оръжие и ще застане до руснаците и ще стреляш по Българи.
3.
Сз
02.03.2024 10:54:58
68
40
БРАВО
СЛАВА РОССИИ
2.
Браво
02.03.2024 10:53:23
70
48
Мачкай Путин,мачкай антихристите и глобалисти. Европа е пълна с джихадисти и педераси
1.
Бай Димо
02.03.2024 10:47:59
94
67
Това е било през 2022 г. Офертата днес е друга - всичкото Източна и Южна Украйна под руски флаг. Киев обезоръжен и неутрален. Руски изтребители контролират всичкото въздушно пространство до Лвов. Западните кучета - наритани и изгонени. Неразбрали има ли?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори