×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Готвят ли Полша да оглави евентуална интервенция на НАТО в Украйна


Готвят ли Полша да оглави евентуална интервенция на НАТО в Украйна
Срещата на европейските лидери, организирана от Еманюел Макрон, издава притеснение за резултата от конфликта, както и отчаяние
28 Февруари 2024, Сряда, 20:59 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимка: Reuters

Алиансът обърна наратива си от „Русия не може да победи” в „Ще направим всичко по силите си Русия да не победи”

Френският президент Еманюел Макрон бе домакин на среща с още 20 европейски лидери в Париж в понеделник. Целта - да се обсъдят следващите ходове по отношение на конфликта в Украйна. Сред предложените гениални идеи бе НАТО да се намеси с войници на терен. Самият факт, че този абсурд е бил изобщо обсъждан на срещата, би трябвало ясно да показва колко отчаян е Алиансът.

Победата на Русия в Авдеевка, която бе естествен резултат от по-добра логистика и повече издръжливост във войната на изтощение, накара много от лидерите на върха да обмислят какво ще правят в случай, че Москва постигне още по-големи успехи и започне да навлиза още повече в Източна Украйна, пише политическият анализатор Андрю Корибко. Доскоро такъв ред на мисли изобщо не бе на дневен ред, но провалената контраофанзива и последвалата контра-контраофанзива от страна на Русия, която дори към момента не е официално обявена, промени голяма част от стратегическото планирани.

Десетки хиляди жертви в Украйна, но за какво? Тази потресаваща карта показва тоталния провал на контраофанзивата

Сега усилено се говори, че сценарият Полша да води интервенция, за да положи „червени линии” на украинска територия, не е изключен в случай на още руски успехи. Макар всички добре да знаят, че това би било на практика старт на нещо, което можем да наречем Трета световна война, идеята се обсъжда сериозно. Защото така Г7 щяля  да запази „сферите си на икономически влияние” в Украйна и щяла да предотврати пълния колапс на бившата съветска република. А по продължение - да предотварти поредна катастрофа за Запада от ранга на Афганистан. „Проблемът”, ако може така да се нарече, е че Полша засега се опъва.

Войната в Украйна е в патова ситуация - няма нито пробив, нито контраофанзива

Притесненията на Варшава са повече от разумни. Тя не иска да води Западна интервенция в Украйна, просто защото не вярва на партньорите си. Рискът да започне Трета световна война при дори най-малката допусната грешка, е огромен, а шансът НАТО да активира своя чл. 5, ако има сблъсък между полска и руска армия в Украйна, не е особено голям, точно защото ще доведе до много по-катастрофален за човечеството резултат.

Има обаче и други начини Полша да бъде привлечена във войната. Усилено в средите на дълбоката мрежа се говори, че има планове за операция под фалшив флаг, която да бъде осъществена в Полша, а обвинени да бъдат или Русия, или Беларус. Самият президент Александр Лукашенко предупреди за това преди дни и ако действително стигнем до този резултат, което на този етап не е малко вероятно, Полша ще се намеси в конфликта, добре знаейки, че няма да получи пълна подкрепа от НАТО.

Провалената украинска контраофанзива и мирът, който можеше да имаме рано

Всичко това се случва в контекст на една промяна на позицията на Запада по отношение на очаквания резултат от конфликта в Украйна, с което още повече става ясно, че НАТО е отчаяно. Докато до миналата есен наративът в общи линии казваше: „Русия не може да победи във войната”, сега има добавени думички към него и той вече зове: „Ще направим всичко възможно Русия да не спечели войната”. Разликата е осезаема и издава притеснение от Западна Европа и партньорите зад океана.

Също така е притеснителна, защото дава ясно да се разбере, че НАТО не иска Русия да постигне целите си в Украйна, които са добре описвани многократно - неутралитет на страната. С други думи Алиансът не отстъпва и крачка назад и склонен да използва всеки способ, с който разполага, за да не позволи на Москва да излезе отгоре. Дори и това да означава старт на нов световен конфликт.

„Не знам с какво ще се води Третата световна война, но знам, че Четвъртата ще е с камъни и пръчки” - Айнщайн

 




Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
52
Коментара по темата
52.
гръцки СМИ
02.03.2024 12:24:00
0
1
Май има голяма разлика между гръцки и български СМИ, Гърция е член на НАТО от 70 години, но гръцките СМИ вече публикуваха пълната стенограма от прихванатия разговор на офицери от Бундестага за тяхното участие в плануваната атака на НАТО срещу Кримския мост с германски крилати ракети Taurus:
"Всички германци говорят за това как ще ударят Крим – пряко участие на НАТО във войната
Пълен прихванат разговор - "Ето как ще бомбардираме Керченския мост с круиз Taurus""
https://cutt.ly/vwMQhntO
51.
Българин
01.03.2024 22:55:18
1
2
Коя ще е първата натовска държава която Русия ще заличи Русия знае намеренията на сащ и евро лидери посерковци
50.
чужди СМИ
01.03.2024 22:09:13
0
4
Германски, английски и американски войски са отдавна в Украйна.
Това беше официално признато от Шолц и вбеси Макрон.
Това е заглавие от гръцки СМИ:
✔️ Руснаците прихванаха разговори на немски офицери, планиращи бомбардировката на Керченския мост!
"Британците и американците също участват в планирането"
https://cutt.ly/dwMl8tVW
Руските СМИ публикуваха записите:.
✔️ "„Може дори да не ви трябват 20 ракети“: Симонян публикува разговор между германските военни и перспективата за удари по Крим
Симонян публикува разговор между германски военни за перспективите за удари по Крим"
https://cutt.ly/bwMxJkFM
✔️ "Стенограма от разговор между високопоставени офицери от Бундесвера от 19.02.2024 г."
https://cutt.ly/vwMxKRbx
✔️ "Изтече предполагаемо аудио на германски офицери, обсъждащи атаката на Кримския мост
Файлът е предоставен от руски служители по сигурността на главния редактор на RT Маргарита Симонян"
https://cutt.ly/bwMxGj1t
Други заглавия:
✔️"Руските самоходни стратегически балистични ракети Топол-М са преместени на стартови площадки (видео). Снимки от преместването им"
https://cutt.ly/xwMpIDYn
✔️"Русия изстреля междуконтинентална ракета RS-24 Yars: Директно послание към НАТО да не се намесва с войски в Украйна. Вижте видеото от изстрелването"
https://cutt.ly/AwMzycYO
49.
F
29.02.2024 15:39:16
1
9
Превземането на авдеевка, определено беше леден душ за колективният запад. Колкото и да се оптива да се подценява това постижение, фактите са,че: В Авдеевка, бяха дислоциирани близо 70К хохли, с основна цел си върнат Донецк. В Авдеевка, според западни медии са изсипани близо 40 милрд USD за последните десет години, за да я превърнат в най-,укрепеният район в цяла Украйна. Очкаванията бяха, още много месеци да остане украински укрепен район, но ватнците друго мислеха по въпроса...... А иначе, въвеждане на натовски войски,е само в нечей болни евроатлантически мозъци, които нямат никаква връзка с реалността! Човечецът, днес ви каза- въведете войски в Украйна и ще ядете ядрената бухалка....
48.
Хахаха
29.02.2024 12:15:48
1
7
Мишки не оттиват на добре нещата .
47.
MiB
29.02.2024 12:05:16
13
2
Руснаците, ако не спрат сега. влизането на НАТО в Украйна е неизбежно.
46.
Zаразно Zло
29.02.2024 11:52:04
12
4
Преди десет години, на 27 февруари 2014 г. Русия нападна Украйна.

След успеха на Евромайдана и злокобните снайперистки атаки, които доведоха до смъртта на 103 украинци, руският президент Владимир Путин видя възможност и нареди военното превземане на полуостров Крим.

Операцията започна когато руски войски, дегизирани като "вежливи зелени човечета", без знаци по униформите си и про-руски милиции нахлуха в правителствените сгради в Крим, включително парламента и върховния съд в Симферопол.

Руските знамена веднага замениха украинските. В рамките на 48 часа руските спецчасти завзеха летищата на Крим. До 2 март руските военни, опериращи от военноморската база в Севастопол и с подкрепата на тежко въоръжени войски докарани по въздух от Русия, бързо бяха покорили целия полуостров. Украинското правителство, все още изненадано от прогонването на президента Виктор Янукович и посъветвано от западните съюзници нареди на украинските войски в Крим да не се съпротивляват. Москва заплаши Киев с цялостна война при евентуална съпротива.

Отстъпката на Украйна тогава обаче не бе достатъчна. Няколко месеца по-късно същите "вежливи зелени човечета" се появиха в Донбас и до ден-днешен не спират да окупират още земи от Украйна - от две години вече в униформа и официално.
45.
До 44
29.02.2024 10:32:46
4
4
Ако преди войната газа за Германия беше 80 лв, само за България беше 110 лв.
В Германия действително фалират предприятия поради по-скъпи енергоизточници в сравнение с преди войната !
И те не са само газ, има метали, горива , други суровини!
И ти нещо бъркаш ниво на стандарт с размер на цените , свързано със заплатите !
Няма особена полза, ако само ти си се уреди с фирми "които не отказват да индексират" ако край теб има 100 други, които не могат да се уредят с такива фирми!
В "Ай-Ти " сектора си нали, познах от първия път!
44.
До 36
29.02.2024 09:44:25
5
3
Цените са ми същите, защото не работя за фирми които отказват да индексират заплати. В нормални икономически условия без война и без Ковид имаш 5% годишна инфлация. За 3г щеше да ти е 15% вместо 30%, но пак щеше да си беден, ако бачкаш за Ганьо-тариката от някое село. А газа днеска Булгаргаз го направиха 60лева. Около 2 пъти по-евтин от преди войната, ако не се лъжа (110лв)? Фермерите протестират, защото Украйна е огромна поляна-житница и ако не ги изхвърли от пазара сега, ще го направи след войната. Европа произвежда 10пъти повече отколкото потребява благодарение на хипер субсидиран сектор, половината от които е на път да стане ненужен.
43.
до 39 евротъпанара
29.02.2024 09:42:55
2
11
Какви 3 дни бе умерляк съсипан. За 3 дни до границата не могат да стигнат пеш, какво превземане за такова време. Така е като слушаш онзи дрогиран американски генерал Мили, който ги бръщолевеше че за 3 дни ще падне Киев. Вие сами си пускате лъжи, вярвате им и после спорите с лъжата си. Олигофрени очилати.
Майка ти са я превземали 3 дни целия блок.
42.
Лесно е
29.02.2024 09:28:55
18
4
Поляците и румънците да изсипват Беларус, През това време французите газ към Москва бой с голямата тояга да се види в чудо тва джудже вмирисано
41.
_nib_
29.02.2024 08:33:42
5
16
Марето...Захариева напомни на макарончо че френска дивизия е охранявала бункера на мустакатия фашист.
- Чо?Апять?
40.
Хазарт
29.02.2024 07:55:23
3
8
Има един лаф . Тъп като поляк . Т Атия вече са ги наредили без да знаят
39.
До 31 били олигофрена
29.02.2024 07:43:57
20
5
Срещу Украйна, бе идиот!
Дето щяха да я превземат за 3 дни!
Ма тя страшна армия бе, много опасна, за стотиците хиляди собствени войници дето ги праща, "за месо".
Повръща ми се от малоумници като теб!
38.
А сега де.....
29.02.2024 07:39:48
16
3
Нали рашия се биеше не с Украйна, а с Запада и НАТО?
Нали само заради това не можеше да победи?
Сега как така НАТО не трябвало да се намесва във войната?
Да не би в кремъл да са пили нещо грешно.....
Или те така си лъжат, по навик.
37.
*********
29.02.2024 06:57:39
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
До 28
29.02.2024 06:45:23
2
19
Цените са същите, защото пазари и те храни баба ти!!!
Аман от безполезни идиоти! Всичко е нагоре поне с 30%. В Германия масово фалират малки и средни бизнеси, зависещи ат цените на газта. Фермерите направиха на ардауш половин Европа!! Не се обещала войната, шматка надъхана.....
35.
Дернев
29.02.2024 06:18:21
6
20
БГ вън от НАТО. НАТО вън от Европа.
34.
*********
29.02.2024 05:11:56
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
Флагман Блиц
29.02.2024 05:03:57
11
2
Кво да правим пишем отявлени глупости мз
Рубли да има пуста копейка не иска да дели с нас
32.
Въй
29.02.2024 02:54:00
9
8
Целите на Русия били неутралитет на Украйна, нищо друго според автора. Така наречените нови завоевания не ги броим, нищо че Путин ги записа в конституцията си.
31.
Bili Hlapeto
29.02.2024 01:05:23
12
40
Някой евроидиот може ли да обясни как така руснаците губили войната, били сами и изоставени от света, много изостанали технологично, страшно бедни и неуки, ползвали външни тоалетни, военната им техника била от първата световна, а еврогейския съюз, кравария и не знам си колко велики сили постоянно се събират на съвещания и от 2 години се чудят какво да правят?
30.
Зак
29.02.2024 00:55:36
2
27
И аз бях на същото мнение преди да излезне информацията че от Франция заявяват че изпращане на войници не означава че те ще участват а само ще присъстват някъде там на 15 фланг....Чехия и Полша обратно на това което е написано тяхните министри заявиха че нямат никакво намерение да пращат войски в Украйна от САЩ също от Унгария също и от Германия също , от НАТО също твърда заявка че това няма как да стане само Франция фантазираше на глас в момента на срещата ,в Полша има вече неприязън към Украйна за зърното протестират от месеци ако се чуе за война на страната на Украйна защото изпращане на части значи това правителството пада на 100%
29.
*********
29.02.2024 00:26:22
17
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
До 13
29.02.2024 00:16:09
46
11
То и Афганистан нямаше как да им се опре, ама се изтеглиха, фалираха и СССР каза мяу. Готиното на Русия е, че няма инстинкт за самосъхранение. Имат само една предавка "напред". Запада ги вкара в такъв капан, от който няма излизане. Европа вече 2г не я е усетила тази война. Изсипват се милиарди и купища военна техника, а ако не гледаш новините няма да разбереш, че де води война с Русия. Живота и цените по магазините са същите като изключим икономическата свинщината от Ковид, която наду инфлацията. Реално това може да продължава до безкрай, а котлона се увеличава постепенно, за да не разбере жабата. Днеска Химарсче, утре Ф16..и тъй
27.
Ами
28.02.2024 23:51:43
13
35
Бяха писали още в началото на войната че преди години сръбски гадател еказал за таз война и че русия ще победи.После йазал че нато ще се разпадне.Накрая русуя ще нападне финландия с помощта на Китай и китайците после ще се спрат и 2028 година ще настане мир който ще продължи 1000 години на цялата земя.Казал е че ще има други велики сили и друг начин на управление но хората ще са мн доволни.Остава да видим дали е истина
26.
Просто ИДИОТИ
28.02.2024 23:15:03
6
46
Партия "Продължаваме промяната" е истинско явление в българската политика. В цялата история у нас досега не е виждан такъв проект, който да се слави с повече гафове и изцепки, отколкото със своите политики.
25.
НАТО гей-организация ли е?
28.02.2024 23:12:42
14
37
Едва ли войниците на НАТО могат да направят нещо в Украйна.
Русия вече употребява по 150 планиращи бомби ФАБ-500/1500 на ден, пред тях никаква отбрана не може да устои. Погледнете също "новото военно средство „убиец“ на Русия" за което западните СМИ вдигнаха тревога:
https://youtu.be/zJhmf0HmFPw
НАТО трябва веднага да прекрати военните игри около границите на Русия, защото Русия направи няколко предупреждения за използване на тактическо ядрено оръжие срещу военни цели на НАТО в Европа. Никаква ПВО не може да спре руските хиперзвукови ракети с по 10 ядрени заряда, които са на въоръжение в Русия.
Полша вече получи 2 предупреждения и третото може вече да не предупреждение: Това бяха GPS-картите на 16 януари 2024 года и 14 февруари 2024 г., както се вижда, цяла Полша и околностите на "военните игри" на НАТО са с блокиран GPS сигнал:
https://gpsjam.org/?date=2024-01-16
https://gpsjam.org/?date=2024-02-14
Във Франция Макрон сложи за министър председател известен гей, а нека да си спомним, че за жената на Макрон във френски СМИ написаха, че била мъж.... тя не оспори твърденията...
За гей-президента Обама, който е зад куклата с гумена маска Байдън, дори да не споменаваме.
Колкото за Марк Рюте, в холандски СМИ издават предупреждения: "Ако Рюте стане новият шеф на НАТО, време е наистина да се уплашим" и дори предлагат на холандците да напуснат Холандия. Известни холандски политици (като бившият член на VVD Герт Дейлс, адвокатът Джоб Кностър и др.) твърдят че Рюте е психопат (освен, че е гей), а кандидатите за министър преседател или за шеф на НАТО не се подлагат на психически тест, което е наистина плашещо.
24.
Поляците помнят
28.02.2024 23:12:29
6
32
Как ги поделиха Германия и СССР, за това са много внимателни, дори в мечтите си!
23.
Глупци
28.02.2024 23:11:18
10
41
В КОЯ СТРАНА В ЕВРОПА ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАЗАРМА? ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ. ЕВРОПА Е ПЪЛНА СЪС ЗАЛИЗАНИ НА АЛАБРОС ПЕДАЛИ
22.
Глупци
28.02.2024 23:03:26
11
39
И не забравяйте че Европа е една мн малка част от земното кълбо.Останалата част е с Русия и тя няма да бъде сама при една такава намеса от страна на НАТО .Китай може да има и мн мизерни и бедни райони но има и такива които от друга планета.Европа отдавна не фактор и скоро ше се усети по лошия начин
21.
Ххх
28.02.2024 23:00:11
3
25
Поляците казаха,че полски войник няма да стъпи в Украйна!
20.
Долна продажна пасмина са ПП-ДБ
28.02.2024 22:58:08
8
31
Педалите на Промяната са Властитутки и Властитути, дори в скута на ДПС
https://www.youtube.com/watch?v=dFhPKtA-6jE&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fpik.bg%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo
19.
До 14
28.02.2024 22:55:02
8
18
Не знаеш и майка ти коя е, защото баща ти се е съвкуплявал с еднополови но това не означава че е и родил бе педал неук. Затова съм аз тук да те науча на нещо мекокитко
18.
Do17
28.02.2024 22:51:17
14
38
Да.Следващото поколение ще изучава засилено Руски
17.
Aз съм
28.02.2024 22:46:30
50
11
За нещастниците които са с Русията..
Бат ви Тошо няма да възкръсне ,даже и др..Нинова да съумее да стане вожд...изключвам :)
В следващото поколение е истината!!!!
16.
До 5 БургЪзлията от ПП-ДБ
28.02.2024 22:44:49
11
53
Голям го вадите педалите, ама мек и сплескан :)
Това че Украйна бе разпродадена на американците е факт, който не трябва да се пренебрегва!
Дори Севастопол, заедно с базата на Руския флот бе разпродадена!
НАТО защитава американската "собственост", подобна бе ситуацията с Куба, когато бе Караибската криза, но тогава съперниците бяха по-разумни, за разлика от сегашнете педали, герантофили и дебилни имбецили, които са взели властта чрез ала-бала, както и твоите Продажни Педали и Доносниците против България!
БГ Майдана също бе платен от мафията, както в Украйна!
Цитирам Цар Борис ІІІ : Винаги с Европа, никога срещу Русия!
Това му изаде главата и бе отровен.
15.
Глупци
28.02.2024 22:43:10
13
42
Всеки един дори и малоумен може да разгледа на ,,гугъл земе,, къде и какви поделения и химическоядрени производства има.Вижте Железногорск близо до Красноярск .Града и до ден днешен е със спецялен статут а е само един от стотици такива.Вижте в най затънтените кътчета на сибир където дори животните трудно оцеляват какви военно космически и ядрени комбинати имат .Ами Челябинск,ами Омск всеки знае какво се крие там.Ами Архангелск и още наистина БЕЗБРОЙ градове около които има толква матрял колкото не можете дори да асимилирате
14.
Петър Днепърски
28.02.2024 22:17:57
37
18
Русчев подаде удобна топка към пенсионерския клуб и страстите се нажежиха. Не знаех че руснаците жалели и пазели живота на украините, защото ги смятали за объркани руснаци, А като почнат поляците с водородни бомби, след това германците и стигат до Лисабон! Хаха, забавно е да ви чете човек хахахаха
13.
Глупци
28.02.2024 22:15:55
15
47
Да си мислиш че Украйна ще победи Русия е като да смяташ че 10 е повече от 100!!!Тва да не е филма ,,300,,
12.
запознат
28.02.2024 22:06:39
11
58
Еманюел Макрон има ли деца?
Марк Рюте има ли деца?
Жан-Клод Юнкер има ли деца?
Олаф Шолц има ли деца?

Замислете се дали на тези хора им пука дали ще има III Световна война? И преценете кой накъде ни тласка!
11.
Журналя
28.02.2024 21:58:14
52
23
Поредния про руски пасквил пълен с провокативни пропагандони, неверни изводи извадени от изопачени факти. НАТО може да разкаже Русия за отрицателно време, но това е съюз за отбрана а не нападение както правят рашките. Единственото вярно в статията е че Запада се чуди как да спре Русия, но цивилизовано и внимателно без да забравя че отзад дебне Китай - реалната заплаха с която всички трябва да се съобразяват.
10.
До 4
28.02.2024 21:57:08
11
44
Те така лаеха и като щяха да получават леопарди,тигри и абрамси,ама нещо не се получи
9.
Ми да
28.02.2024 21:54:41
15
67
Последните месеци Украйна побеждаваше само по бтв и нова.От няколко дни и там престана.Тъй,че е ясна работата.
8.
ХааааХа
28.02.2024 21:53:56
19
67
Полша не е Украйна да знаете, руснаците няма да ги жалят въобще тези полски мишки. Там няма руско население, че да го предпазват, ще зафучат водородните бомби и Полша за 24 часа ше е заличена от земята. НАТО ще стои насрано и ще гледат жалко пак както в Украйна
7.
!!!!!!!!!!!!
28.02.2024 21:47:55
17
56
Явно готвят идиотска Полша да стане руска земя отново. Но поляците уж шибани шовинисти, пак толкова прости не били. НАТО и САЩ са умрели кучета губят навсякъде и станаха за смях. Трябва им да залъжат някоя идиотска страна и да гледат сеир педалите
6.
Do 3
28.02.2024 21:47:44
33
9
Предния път на половина ли го превзеха ватенките?
5.
Бургазлията
28.02.2024 21:20:25
21
10
Почина последният министър-председател на СССР
Като сенатор Николай Рижков подкрепяше агресията на руски войски в Крим през 2014 г., както и завладяването на Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област на Украйна през 2022 г.
4.
Паткан
28.02.2024 21:15:18
55
31
Гошко слушай сега какво ще ти кажа, Кочината не са решили, не са я отнесли лошия запад като куцо пиле-домат!!! 50 хаймарса, 20 атакамс, много ракети за тях, 40 Ф 16, 60 танка абрамс и Кочината го духа от всякъде, да не говорим, ако германците решат да дадат Таурусите, малеее, тогава говнаша съвсем ще и се стричи фъшкията!!! Видяхме и големите безаналогови тенекии колко са страшни и надеждни, пълна скръб. Ако не е пропагандата и безбройните идиоти да и вярват, работата е зле.
3.
DDR
28.02.2024 21:10:22
34
62
Значи , Полша става втората Украйна . А след Полша какво следва ? Може би Германия ?
После да не се чудите Защо има Съветски танкове на пъпа на Берлин ! Само , че този път той (Берлин ) ще бъде превзет ЦЕЛИЯТ !
2.
БоБо
28.02.2024 21:06:26
20
47
Флегмани, политиката не ви се отдава, пишете там където ви е силата - новини от Бургас и региона ... а политическата пропаганда я оставете за дебилите по дебилните национални медии.
1.
АНАЛизатор
28.02.2024 21:04:31
27
24
Kaжи за руския наратив, стига само западни наративи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори