×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Американски летец се самозапали във Вашингтон заради войната в Газа


Американски летец се самозапали във Вашингтон заради войната в Газа
"Повече няма да бъда съучастник в геноцид", каза мъжът, облечен във военна униформа, във видео, което излъчи на живо в Интернет
26 Февруари 2024, Понеделник, 07:05 ч.
Автор: Флагман.Бг, Снимка: timesofindia.indiatimes.com

 Мъжът е бил отведен в болница в района, след като огънят бил угасен и състоянието му е критично

Американски летец се е самозапалил пред израелското посолство във Вашингтон в знак на протест срещу войната в Газа, съобщиха властите, цитирани от Ройтерс и БТА.

Мъжът е бил отведен в болница в района, след като огънят бил угасен от служители на американската Сикрет сървис, съобщи пожарната служба и службата за спешна помощ на Вашингтон. Състоянието му остава критично, според говорител на вашингтонската полиция.

Говорител на Военновъздушните сили потвърди, че в инцидента е участвал военнослужещ на активна служба.

"Повече няма да бъда съучастник в геноцид", каза мъжът, облечен във военна униформа, във видео, което излъчи на живо в Интернет, според в. "Ню Йорк таймс". След това се е залял с прозрачна течност и се е подпалил, крещейки "Свободна Палестина".

Полицията и Сикрет сървис разследват инцидента.

Посолството на Израел е обект на непрекъснати протести срещу войната в Газа. Войната в Газа доведе до пропалестински и произраелски протести в САЩ.

Протестите започнаха след 7 октомври, когато палестинската ислямистка групировка "Хамас", която управлява Газа, уби 1 200 израелци и взе 253 заложници при нападение на територията на еврейската държава. Оттогава насам израелските сили водят военна кампания срещу крайбрежния анклав, като опустошиха голяма част от него. Според палестинските здравни служби са загинали близо 30 000 души, припомня Ройтерс.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви снощи, че евентуално споразумение за примирие с "Хамас" ще отложи "донякъде" планираната офанзива срещу град Рафах, предаде Асошиейтед прес. Той подчерта, че тази седмица ще свика кабинета, за да одобри оперативните планове, които включват евакуация на цивилни в други части на Газа. 

"След като започнем операцията в Рафах, интензивната фаза на бойните действия ще приключи след седмици. Не месеци", заяви Нетаняху пред Си Би Ес. "Ако нямаме споразумение, ще го направим така или иначе".

Според премиера четири от шестте останали батальона на "Хамас" са съсредоточени в Рафах.
 




Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
16
Коментара по темата
16.
Дре
26.02.2024 17:15:29
1
5
Слава на героя! И дано тази империя на злото потъне в АДА
15.
лъжливото овчарче
26.02.2024 15:59:40
1
2
Че и евровизия има и тази година,миналата година наказахме Русия и сега с Израел кво ша правим не знам,ами няма да го наказваме,нещо не ни стиска.
14.
Тъп ли е
26.02.2024 15:52:04
0
1
С достъп до сума ти арсенал, вместо да направи добро дело и да вземе поне още 1 със себе си, той просто се е самоубил в знак на протест. Тъпичко
13.
Бай....
26.02.2024 11:37:02
4
13
Палестинците и евреите са "първи братовчеди" , но се делят по религиозни причини .
12.
Пирослав Кибритков
26.02.2024 10:46:44
2
5
Ето го момчето:
https://bestgore.fun/w/6xphw46WVqeP6PvawJ3Nxw
Трябваше туба с бензин или поне да се сети да седне да може повече да се овъгли от концентрацията на огъня.
Разбирам че е прав относно посланието си, но има и други начини, с толкова много техника около себе си... по-добре от нищо предполагам 3.5/5

https://m.youtube.com/watch?v=oVZ_lLUIIyU&pp=ygUUU2VsZiBkZXN0cnVjdGl2ZSBtYW4%3D

Follow his glorious example, my dear Americans, all nato war criminals too!
An eternity of hellfire awaits and this man just gave himself a headstart. God bless!
11.
До 10
26.02.2024 10:04:26
6
4
Видя ли сектантите от Grawe как ти нацъкаха минусите, братле?
Иначе си прав!
10.
до 10 роСИФИЛИСтика
26.02.2024 09:21:43
19
27
По-голям боклук от Костя Копейката и терористичната му партия ОБРЯЗВАНЕ няма!
Отидаха в руспия да се наведат на ГНОМА убиец. Върнаха се с пълни джобове с копейки и сага са щастливи
9.
Хайдутин
26.02.2024 09:05:20
37
21
Еййй вижте ги нашите баклуци начело с Денков капута отишли в Киев при фашистите. Пууууу предатели,боклуци,мърши долни. На бесилото и в Белене.
8.
?
26.02.2024 09:02:45
25
21
Къде е ООН ? Къде е Урсулата ?
Нали все за правата на човека говорят !!!
7.
Колев
26.02.2024 08:37:30
8
24
Бил съм по тези земи,палестинците са си продали земите на евреите и сега казват,че нямат земи.В Палестина и западния бряг на река Йордан всичко е под контрола на няколко клана,от Израел се снабдяват с електричество и вода ама като нашите цигани кой платил,кой не платил.Поцял ден са по улиците все едно си в Столипиново.Женят се по на 14-15 а сетне деца и деца !
6.
Burn, baby, burn!
26.02.2024 08:15:48
3
7
I mean the asswipe in uniform, not the Gaza strip, you will pay for everything, infidel dogs!
5.
до 4
26.02.2024 07:48:24
7
19
Обвиняваш държаните в най-големият затвор на открито, какъвто е по същество,ивицата Таза, че не се розвиват ли ?
Че в затвора се раждат и израстват хора без бъдеще отново обвиняваш жертвите ли ?
Обърнат морал.
4.
нормално
26.02.2024 07:45:08
20
8
Навсякъде по света има психично болни.
Наскоро един военен руски блогър се самоуби казвайки, че е под натиск от правителството.
В крайна сметка, никой не може на сила да те накара да живееш.
3.
Немос
26.02.2024 07:39:24
21
15
Никой не ни казва истината както и че никой не иска никакъв палестинец на територията си,просто са разменна монета в голямата игра ! Някой да Ви казва,че Израел преди всяко нападение информира чрез SMS всички в района 30 минути преди всяка атака,също и че палестинските и арабски граждани са категорично против живущите в Газа ? Впрочем те са само на помощи включително и от България в р-р на 50 милиона евро ежегодно,освен да се размножават и лентяйстват,замислете се не случайно всяко семейство е с десетина деца замислете се,те просто са разменна монета замислете се ???
2.
Тиквун и Свинун
26.02.2024 07:35:00
5
24
То и в България имаше бити и ритани пред Парламента, ама какво от това. Сега пак сме яхнали коня и си правим каквото искаме
1.
?!
26.02.2024 07:20:32
33
47
Въоръжени до зъби с най-модерни оръжия, с всеобхатна помощ от САЩ и Запада, трети месец, Израел не може да сломи опълчението на Хамас на територия колкото Община Айтос !
Въпреки безогледните бомбардировки върху цивилни и деца.
А най-жалки са арабските държави.
Повикаха, повикаха уж възмутени и свикнаха с кръвта и насилието.
Всяко чудо за три дни !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори