×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Американски летец се самозапали във Вашингтон заради войната в Газа


Американски летец се самозапали във Вашингтон заради войната в Газа
"Повече няма да бъда съучастник в геноцид", каза мъжът, облечен във военна униформа, във видео, което излъчи на живо в Интернет
26 Февруари 2024, Понеделник, 07:05 ч.
Автор: Флагман.Бг, Снимка: timesofindia.indiatimes.com

 Мъжът е бил отведен в болница в района, след като огънят бил угасен и състоянието му е критично

Американски летец се е самозапалил пред израелското посолство във Вашингтон в знак на протест срещу войната в Газа, съобщиха властите, цитирани от Ройтерс и БТА.

Мъжът е бил отведен в болница в района, след като огънят бил угасен от служители на американската Сикрет сървис, съобщи пожарната служба и службата за спешна помощ на Вашингтон. Състоянието му остава критично, според говорител на вашингтонската полиция.

Говорител на Военновъздушните сили потвърди, че в инцидента е участвал военнослужещ на активна служба.

"Повече няма да бъда съучастник в геноцид", каза мъжът, облечен във военна униформа, във видео, което излъчи на живо в Интернет, според в. "Ню Йорк таймс". След това се е залял с прозрачна течност и се е подпалил, крещейки "Свободна Палестина".

Полицията и Сикрет сървис разследват инцидента.

Посолството на Израел е обект на непрекъснати протести срещу войната в Газа. Войната в Газа доведе до пропалестински и произраелски протести в САЩ.

Протестите започнаха след 7 октомври, когато палестинската ислямистка групировка "Хамас", която управлява Газа, уби 1 200 израелци и взе 253 заложници при нападение на територията на еврейската държава. Оттогава насам израелските сили водят военна кампания срещу крайбрежния анклав, като опустошиха голяма част от него. Според палестинските здравни служби са загинали близо 30 000 души, припомня Ройтерс.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви снощи, че евентуално споразумение за примирие с "Хамас" ще отложи "донякъде" планираната офанзива срещу град Рафах, предаде Асошиейтед прес. Той подчерта, че тази седмица ще свика кабинета, за да одобри оперативните планове, които включват евакуация на цивилни в други части на Газа. 

"След като започнем операцията в Рафах, интензивната фаза на бойните действия ще приключи след седмици. Не месеци", заяви Нетаняху пред Си Би Ес. "Ако нямаме споразумение, ще го направим така или иначе".

Според премиера четири от шестте останали батальона на "Хамас" са съсредоточени в Рафах.
 




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
16
Коментара по темата
16.
Дре
26.02.2024 17:15:29
1
5
Слава на героя! И дано тази империя на злото потъне в АДА
15.
лъжливото овчарче
26.02.2024 15:59:40
1
2
Че и евровизия има и тази година,миналата година наказахме Русия и сега с Израел кво ша правим не знам,ами няма да го наказваме,нещо не ни стиска.
14.
Тъп ли е
26.02.2024 15:52:04
0
1
С достъп до сума ти арсенал, вместо да направи добро дело и да вземе поне още 1 със себе си, той просто се е самоубил в знак на протест. Тъпичко
13.
Бай....
26.02.2024 11:37:02
4
13
Палестинците и евреите са "първи братовчеди" , но се делят по религиозни причини .
12.
Пирослав Кибритков
26.02.2024 10:46:44
2
5
Ето го момчето:
https://bestgore.fun/w/6xphw46WVqeP6PvawJ3Nxw
Трябваше туба с бензин или поне да се сети да седне да може повече да се овъгли от концентрацията на огъня.
Разбирам че е прав относно посланието си, но има и други начини, с толкова много техника около себе си... по-добре от нищо предполагам 3.5/5

https://m.youtube.com/watch?v=oVZ_lLUIIyU&pp=ygUUU2VsZiBkZXN0cnVjdGl2ZSBtYW4%3D

Follow his glorious example, my dear Americans, all nato war criminals too!
An eternity of hellfire awaits and this man just gave himself a headstart. God bless!
11.
До 10
26.02.2024 10:04:26
6
4
Видя ли сектантите от Grawe как ти нацъкаха минусите, братле?
Иначе си прав!
10.
до 10 роСИФИЛИСтика
26.02.2024 09:21:43
19
27
По-голям боклук от Костя Копейката и терористичната му партия ОБРЯЗВАНЕ няма!
Отидаха в руспия да се наведат на ГНОМА убиец. Върнаха се с пълни джобове с копейки и сага са щастливи
9.
Хайдутин
26.02.2024 09:05:20
37
21
Еййй вижте ги нашите баклуци начело с Денков капута отишли в Киев при фашистите. Пууууу предатели,боклуци,мърши долни. На бесилото и в Белене.
8.
?
26.02.2024 09:02:45
25
21
Къде е ООН ? Къде е Урсулата ?
Нали все за правата на човека говорят !!!
7.
Колев
26.02.2024 08:37:30
8
24
Бил съм по тези земи,палестинците са си продали земите на евреите и сега казват,че нямат земи.В Палестина и западния бряг на река Йордан всичко е под контрола на няколко клана,от Израел се снабдяват с електричество и вода ама като нашите цигани кой платил,кой не платил.Поцял ден са по улиците все едно си в Столипиново.Женят се по на 14-15 а сетне деца и деца !
6.
Burn, baby, burn!
26.02.2024 08:15:48
3
7
I mean the asswipe in uniform, not the Gaza strip, you will pay for everything, infidel dogs!
5.
до 4
26.02.2024 07:48:24
7
19
Обвиняваш държаните в най-големият затвор на открито, какъвто е по същество,ивицата Таза, че не се розвиват ли ?
Че в затвора се раждат и израстват хора без бъдеще отново обвиняваш жертвите ли ?
Обърнат морал.
4.
нормално
26.02.2024 07:45:08
20
8
Навсякъде по света има психично болни.
Наскоро един военен руски блогър се самоуби казвайки, че е под натиск от правителството.
В крайна сметка, никой не може на сила да те накара да живееш.
3.
Немос
26.02.2024 07:39:24
21
15
Никой не ни казва истината както и че никой не иска никакъв палестинец на територията си,просто са разменна монета в голямата игра ! Някой да Ви казва,че Израел преди всяко нападение информира чрез SMS всички в района 30 минути преди всяка атака,също и че палестинските и арабски граждани са категорично против живущите в Газа ? Впрочем те са само на помощи включително и от България в р-р на 50 милиона евро ежегодно,освен да се размножават и лентяйстват,замислете се не случайно всяко семейство е с десетина деца замислете се,те просто са разменна монета замислете се ???
2.
Тиквун и Свинун
26.02.2024 07:35:00
5
24
То и в България имаше бити и ритани пред Парламента, ама какво от това. Сега пак сме яхнали коня и си правим каквото искаме
1.
?!
26.02.2024 07:20:32
33
47
Въоръжени до зъби с най-модерни оръжия, с всеобхатна помощ от САЩ и Запада, трети месец, Израел не може да сломи опълчението на Хамас на територия колкото Община Айтос !
Въпреки безогледните бомбардировки върху цивилни и деца.
А най-жалки са арабските държави.
Повикаха, повикаха уж възмутени и свикнаха с кръвта и насилието.
Всяко чудо за три дни !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори