×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП осъди режима на Путин след смъртта на Навални, Борисов поиска „силен натиск върху Кремъл“


ПП осъди режима на Путин след смъртта на Навални, Борисов поиска „силен натиск върху Кремъл“
Български политици, най-вече от ПП-ДБ и ГЕРБ, реагираха остро заради кончината на Алексей Навални
16 Февруари 2024, Петък, 15:45 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

"Продължаваме промяната - Демократична България" щели да внесат законопроект за санкции и мерки срещу руския диктатор и неговите интереси у нас

Смъртта на Алексей Навални предизвика остри реакции от страна на двете най-големи политически сили у нас – ГЕРБ и „Продължаваме продължаваме – Демократична България“ (ПП-ДБ).

“Навални е мъртъв?! Не - Навални е убит! Режимът го уби! Това е убийство срещу демокрацията. Необходим е силен натиск върху Кремъл и повече помощ за Украйна.” Това обяви през фейсбук профила си председателят на ГЕРБ Бойко Борисов след кончината на Навални.

Вълна от възмущение последва и от представители на ПП-ДБ.

“Режимът в Кремъл уби Навални“, написа и Явор Божанков - депутат от формацията, в социалната мрежа.

“Не зная дали можем да си дадем сметка за мащаба на саможертвата му в комерсиалния ни свят. Да дадеш живота си за родината. За народа си. Да се принесеш в жертва за свободата. Може би пък и да го разберем. Ако разбираме наистина Левски.

Дали убийствата са по бойните полета на Украйна, сред болници, жилища и улици на градове. Сред цивилни, жени и деца. Или в лагeр. Всичко стига да едно – ултимативната битка между доброто и злото. Между свободата и тиранията. Между опита да подчиниш и копнежа да бъдеш свободен. Между светлината и мрака. Всеки безучастен прави злото могъщо. Това е шамар в лицето на цивилизования свят”, заяви още Божанков.

Според неговия съратник в парламента Ивайло Мирчев, свободата в Русия е умряла.

“Свободната мисъл в Русия отдавна е в изгнание. Руската съпротива отдавна е в затвора. Днес обаче един от най-ярките ѝ символи си е отишъл от този свят, най-вероятно насилствено, и с това мракът над Русия става още по-плътен, а нашето усилие да не го допускаме да превземе Европа - още по-важно”, написа Мирчев във фейсбук.

А евродепутатът Александър Йорданов (ГЕРБ-СДС) заяви емоционално в мрежата: „Негодниците са убили Алексей Навални! Гръм да ги порази, да ги изтрие от лицето на земята.”

Партия „Продължаваме Промяната“ осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия, съобщиха от партията.

Смъртта на Навални е опит за показно систематично и целенасочено убийство на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и борец за справедливост.

Ние, от „Продължаваме Промяната“, като проевропейска партия, сме категорично против репресивните и престъпни действия на Кремъл срещу правата на човека. Ще продължим да се борим за мира и нормалното развитие на страната ни като защитаваме интересите на България и българските граждани и не позволяваме руското влияние у нас да стопира този процес. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя.

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и непобедим, защото сега Навални стана символ на сила, на надежда, на свобода, който не може да бъде окован в затвора, не може да бъде скрит от хората, който не може да бъде убит отново. Навални спечели! Путин ще загуби!", каза съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Вярваме, че кончината на Алексей Навални далеч не е краят на борбата за свободен и демократичен свят. Макар и посмъртно той ни показва смисъла на битката, която светът води с режима на Путин. Смисълът да подкрепяме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в крайна сметка за България“, се посочва още в позицията на ПП.

Съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Атанас Атанасов написа във фейсбук: “Смъртта на Навални е огромна загуба за демократичната общност в Русия и борбата й за свобода и законност. Без съмнение това е политическо убийство, което трябва да получи възмездие.”

Депутатът от ПП-ДБ и бивш министър на правосъдието Надежда Йорданова заяви: „Навални е мъртъв. Авторитарният режим на Путин безскрупулно унищожи живота на един от най-яростните си критици. От всички нас зависи Демократичният свят да даде отпор. Зверствата в Русия и извършени от Путиновия режим трябва да спрат.”

Засега липсват реакции от страна на другите формации в парламента – ДПС и ИТН и обвиняваните в защита на проруски позиции БСП и „Възраждане“.

 




57
Коментара
57
Коментара по темата
57.
гръцки СМИ
17.02.2024 21:34:55
0
4
Видео от САЩ: А. Навални иска "10-20 милиона долара годишно от британската MI6, за да направи преврат в Русия"!
Шокиращо разкритие, което според бившия американски служител "оправдава наказанието му"
https://cutt.ly/PwBrPBFK
Бивш американски служител разкрива с твърди доказателства, че покойният Алексей Навални е действал като агент на британската разузнавателна агенция MI6 и е искал 10-20 милиона евро годишно, за да свали от власт Руското правителство с извършването на преврат!
„Гнусно е, когато политически опонент умре в затвора. Въпреки това не е приятна гледка да бъдете заснети от камера, докато се опитвате да организирате преврат във вашата страна в сътрудничество, всъщност, с чужда тайна служба“, пише гръко-американецът Герге Пападопулос.
И пуска видеото, където близкият съратник на А. Навални моли офицера от MI6, британското контраразузнаване Джеймс Уилям Томас Форд да му дава 10-20 милиона долара годишно, за да започне Оранжева революция в Русия!
„По тази причина той беше арестуван. Освен това той е сериозно замесен, според нови данни на ЦРУ и MI6, в саботаж на администрацията на Доналд Тръмп."
56.
Ursula
17.02.2024 16:07:55
0
3
Нагли Укри изхвърлиха безплатна прясна храна в боклука в Германия
И след това се качиха на мощен джип!
Скандалът избухна в град Гера (федерална провинция Тюрингия) в източната част на Германия, след като се оказа, че украински бежанци изхвърлят прясна храна, предоставена им в пункт за безплатно раздаване на храна, в контейнери за боклук.
Това съобщи порталът за новини Focus-online.
55.
До 54
17.02.2024 13:59:11
0
4
Да, тоя дядка с очилата в средата горе се нарича Сашо-Бахура и е важен Индивид от Някогашното СДС.
Той сега е много голям Евроатлантик, с две думи:
по-голям католик и от Папата!
54.
Вечните
17.02.2024 12:26:25
0
5
Тоя дядка с очилата в средата горе не беше ли някакъв от СДС навремето? И още ли е на софрата? ОТ Герб ли е или от ПП?
53.
Кога ли точно е усетил, че е пътник?
17.02.2024 12:21:15
0
5
Значи на улицата всеки може да получи инфаркт и т.н., но в зандана не можело?
Задайте си въпроса защо се върна в Русия! Надали е имал подкрепата на тези, на които се опита да служи. Използвали са го и го пуснаха по пързалката. След разпитите в Русия са се отрекли от него. Най-вероятно защото не задържал тайната им. И Русия и САЩ умеят да провеждат разпити
52.
Аз ако съм на Путин ще пусна инфото за Борисов
17.02.2024 12:17:53
0
7
Бойко, в знак на протест си поискай каракачанката обратно хахахахахаха
Много бързо забрави какви виенски колела и метани прави на Путин. Путин да не чака ами да изкара факти относно строежа на балкански поток и какво е правил Борисов като схеми! Тогава ще стане интересно
51.
Ursulana
17.02.2024 11:33:37
0
6
Светът Гори!
Десетки деца биват убивани ежедневно от Израел в ивицата Газа, но
Никой не плаче за тях!
Напротив, Америка обяви, че предоставя оръжие и муниции на Израел за стотици милиони $.
Но навални е много важен за Света, защото от Хамериkа така са казали!
50.
ТБС
17.02.2024 11:31:37
0
6
Педерастите осъждали, бухахахаа. И аз осъждам педерастите от ПП/ДБ на смърт, ама уродите се движат с охрана, за съжаление. За щастие при всички положения ще умрат, господарите им ще се погрижат.
49.
Урсулана
17.02.2024 09:11:49
1
5
Във Франция правят каталог на Инакомислещите!
Френският Върховен административен съд, наречен Conseil d’État, е излезнал с решение, с което задължава френския медиен регулатор (Conseil superieur de l’audiovisuel), техния СЕМ, да - дръжте се здраво- каталогира публичните говорители според техния (courant de pensée) начин на мислене
48.
Лошо много лошо
17.02.2024 09:04:37
1
12
Мами....та ви продажна ,колко хора получиха при вас инфаркти или направо куршум в главата . Вие ще ми говорите за демокрация ПРЕДАТЕЛИ мръсни. Майките си сте готови да продадете за някой долар!!!
47.
бай Митко
17.02.2024 07:48:24
2
12
Тоя неволни въобще яма да го коментирам. Който го приключи той го и опява! Ясно е като бял ден!
Само искам да попитам тези многознайковци от горната статия: Поне един от тях да каже какво е направил за България и Българския народ, за род и родина? Тези същите дето през социализма викаха най-силното УРА, сега вият показно като хиени! Лицемерни, продажни смръдльовци. Разпоредят ли им от посолството ще наденат и черни роби, пък може да бъде обявен и тридневен траур.
46.
Humans Right Watch
17.02.2024 02:09:19
0
17
Българските "НАВАЛНИ"
Мишо Бирата пучил инфаркт като Новални в Правешкия хотел на КГБ агент Вальо Златев (вероятно с подобна като на Навални отрова БЕЗ да оставя следи ),отровен защото на бял свят излези схеми с внос на БЕЛО от Бразилия.Бирата беше почетен консул на Бразилия за България
Вальо Танов-шеф на Митниците също получил инфаркт опозиционер на силно отмъстителния сатрап диктатор от Банкя Танов не пожелал да участва в мръсните схеми на Сатрапа и КГБрезидента Златев в контрабанда с горива внос от Русия-Молдова с шлепове по Дунава
Тодор Чакъра от Харманли -канграбандист на цигари и турски стоки пречил като конкуренция на саграпа диктатар като му подбивал цените на конграбандните цигяри за наказяние дищтатора ЛИЧНО то гръмнал с РПГ гранотомет докато Чакъра се укривал в изоставена
сграда
Шефа на Русенската рафинерия намерен самобесен на 20 мутра височина в хале на рафинерията(не бил съгласен със диктатаря от Банкя да подправя документи за канграбандун внос ня хиледи тонове петрол от Молдова и Русия)
И още над 200 човека от БГ Ъндърграунд които пречули на диктотора от Банкя да пълни с 200 до гаре нощни шкафчета с милионе пачки и кюлчета
45.
Искаме Навални вместо Альоша
16.02.2024 23:27:37
17
4
Това което можем да направим като народ, е да заменим Альошите с Навални! Така ще покажем, че не с е срещу руския народ, а срещу шинела и задушаващата прегръдка на Путин.
44.
Какви
16.02.2024 23:08:05
2
12
сте вие ве смешници ...Явори...Искрени...неграмотни харварди...пожарникари с шлангове под кръста отзад....саалям алековци...менти продажници....да прецянете политиките във големите държави USA... Russia...майкопродавници....вижте какво направихте вие и такива като вас за 35 г от България....старци умиращи от глад и лишения,млади бягащи от немотия,обезлюдени села...никаква икономика,съдебна система....вижте се на екран в парламента б....ци....един говори ,,уж" за проблемите... и ако има седящи на банките никой не го слуша...събрали сте се с гръб на групички към говорещия...разиграване пасианс по телефона...а ве с една дума...да си е@т ма$ ката избирателите...ние сме с 15 К....и кокала е при нас...вълците с,, различно" боядисана козина...но вълци..ха..ха...тръгнали да коментират други държави!!
43.
Убийците от ппдб герб
16.02.2024 22:17:27
1
16
Който убиват хиляди Българи кога ще ги съдим
42.
всеобщо мнение
16.02.2024 21:46:49
0
15
ПП-ПРОДАЖНИ П..ТКИ И ГЕЙБЕРАСТКИ БОКЛУЦИ
41.
..........
16.02.2024 20:45:07
2
22
Мир на праха му! Но време е вече нашите политици примати да се замислят и за собственият си народ, а не само да реват за Украйна. Всяка сутрин в сутрешните блокове дават репортажи за проблемите на така наречения електорат. Интересно е,че не изразяват никаква позиция за войната в Газа ? Явно там света е разделен и нашите подлоги политици не знаят каква позиция да изразят. Долни посерлпвци!!!
40.
Гунчо
16.02.2024 20:00:03
11
7
Бог да го прости!Свестен човек,трябваше да го споминат още преди няколко години.От такива хубави хора като него Русия страда и отварят работа н Владимир Владимирович.
39.
Навални
16.02.2024 19:54:38
4
17
Е символ на всички предатели,опитали се да продадат каузата Русия на подлия и подмолен колективен Запад.
38.
Пореден
16.02.2024 19:52:00
5
19
Национален предател ,опитал да работи деструктивно срещу Русия си получи заслуженото.Враг на руския народ!
37.
Бургазлия
16.02.2024 19:38:02
1
19
Аз не разбирам!
Какво е това нещо , всеки да го вади голям във фейсбук.
Ама да излезе бай Ганьо Борисов пред трибуните на медите и парламента да тропне с юмруче и да размаха пръстна Кремъл , не смей тая руска подлога!
36.
Истината прди всичко
16.02.2024 19:21:20
4
28
Доколкото се разбра е получил инфаркт, имал е тромб. Интересно във тези кауши не им ли правят някакви изследвания. Колкото до Путин Навални не е бил заплаха щото е осъден на 19 години а и Путин не действа тъка. Той ако беше такъв убиец досега киевският клоун и тайфата му отдавна щеше да са гушнали букета. Просто една обикновена смърт която се случва със сигурност на много хора по света ще накара няколко дни нашите и чуждите либерали да си късат ризите
35.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
16.02.2024 18:47:52
5
24
ППДБ-ГЕРБ-ДПС да го духат и да последват Навални , защото те и подкрепящата ги сган са за там
34.
Хахаха
16.02.2024 18:40:09
2
11
ПП . ХА ХА ХА
33.
asjdn
16.02.2024 18:31:41
2
19
Ми сглобката да оглавява сглобените педали и да отива да наказва Путин
32.
Либерастите усещат края.
16.02.2024 18:08:23
3
30
Сглобката се припознаваха като "борци за демокрация", като Нахалний. И днес чувайки за кофти краят му, ревнаха срещу властта в Русия предусещайки какво ги очаква и тях . А дойде ли краят на Украйна, идва и за тях руското ресто. Даже и Магнитски ще им се види благ.
31.
Боцмана
16.02.2024 17:54:38
4
24
Ибрикчиите ревнаха като отманлийски чакали!!!
30.
Българин
16.02.2024 17:42:12
4
28
Българския народ ще съдейства целия бандеровски политически боклук да сподели съдбата на Навални. Фашиската измет ограбила народа ще бъде избита харварските помяри ще бъдат скопени и на остров белене
29.
?
16.02.2024 17:40:44
1
33
И? Много хора си отидоха заради ГЕРБ...
28.
*********
16.02.2024 17:36:01
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
Абе, ако
16.02.2024 17:08:39
2
14
разсъждаваме логично не би трябвало жужо да го убива точно преди изборите, колкото и предопределени да са те. А и ситуацията с настройката на света към Русия не е никак розова. Навални законово или не беше шунтиран и нямаше някакво фундаментално влияние сред руското опозиционно настроено население. Така, че нищо чудно да е починал вследствие на емболия, която пък е придобита вследствие на добри условия за живот в СЗО. А, може би жужът иска да ни каже внимавайте, не ми пука за никой и за нищо.
26.
България
16.02.2024 17:07:20
2
44
Законопроект за помощ на Украйна заради смъртта на един руснак опозиционер? А законопроект за помощ за хилядите болни и гладни български пенсионери? А тези без домове? А за убитите на пътя? А за болните български деца, чийто семейства просят пари по фейсбук за операции? За тях кога ще внесете законопроект за незабавна помощ бе помияри долни?
25.
Пусть всегда будет Солнце
16.02.2024 17:03:34
3
12
Цирк"Москва"
НАВАЛНИ е назначен от ФСБ опозиционер ,играе ь го ьоьрозиция на Диктатора Путин-ШАЛОМович
Също кято 80%от руския ръководен апарат и 100% ог нязначенете да играят олигарси са ЕВРЕИ юдохазари
НАВАЛНИ е талмудски псевдоним на Алексей -на еврейски иврит
НАВЛНИ-значи ЛИРА,АРФА,струнен музикален инструмент на който се дърпат струните
ЩЕ повярвам чи чълтав ако дадат сншмка на група и (во и тва лесно за фалшифициране)
Удобно Мъртав колкото Пепи Еврато е умрял в хотелска стая в Дубай????
24.
До 7
16.02.2024 17:02:50
4
42
Колко трябва да си прост,да вярваш,че Путин е убил Навални?Защо? Какъв е мотива? Че Навални е с 19 годишна присъда,той е вън от всякаква игра!Единствената причина за смъртта му е Европа и САЩ да се размърдат и да дадат пари на Зеленски бързо!
23.
работа работа работа
16.02.2024 16:53:17
8
21
Тва е дезинформация
Навални е убит от овчарското куче което БОЙКО ПОДАРИ на сатрапа ПУТИН
22.
Примат
16.02.2024 16:51:10
1
42
Тиквата и другите Боклуци защо споменават Левски едно от неговите послания е да не се краде и чиста и свята република а те какво направиха пълно Разложение на държавата тръгнали Руснаците да съдят а те остани до ушите
21.
Българка
16.02.2024 16:50:22
1
45
Да ви е а мамата, Борисов, Петков и сие, Та вие за българин тъй не сте загрижени, както за нещо което изобщо не ви засяга. Подлоги на байдън. Пуууу. Бог да го прости починалия, нищо лично!
20.
Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
16.02.2024 16:49:22
1
26
Боекс искал натиск върхо Кремъл...
Виц на деня
19.
Капитана
16.02.2024 16:42:19
3
48
Тъпанарите коментиращи не осъзнават,че Путин е последния който има изгода от смъртта на тази мишка Навални.Първо, че никой не му обръщаше внимание да го взема на сериозно, второ че март има избори в Русия и момента е идеален да кажат, ето Кремъл го уби.Същия сценарий с Немцов с любовницата украинка, която веднага се покри в Киев след убийството,А нашите мишки няма кво да ги коментираме даже, Магнитски се изказал веднага завалията, треска го тресе да не му занулят банковите сметки и дъщерята и тя в краварника какво ще прави като и лепнат един черен печат за финанси с неясен произход.
18.
Гешев
16.02.2024 16:40:55
2
31
Бг подлоги, пубери и трансджендъри са всички бг политици!
17.
кукла на конци, кой дърпа конците?
16.02.2024 16:39:38
2
24
Това беше едно предишно чистосърдечно признание от ПростоКиро: "Станах канадец, за да правя бизнес с Путин" (запис от 2007 година):
https://plovdiv-online.com/video/stanah-kanadecz-za-da-pravya-biznes-s-putin/
16.
Митко
16.02.2024 16:37:35
1
31
Ако е убийство, то е извършено от този, който иска Путин да падне.
15.
Кочината се тресе
16.02.2024 16:26:28
3
23
Защо квичите,а? Няма да квичите.
14.
Бааа
16.02.2024 16:24:06
7
47
Ебахти глупавите политици имаме
13.
Тук и сега
16.02.2024 16:23:02
1
20
Кажете защо няма вода, не ме занимавайте с блогери!
12.
Аз
16.02.2024 16:22:47
9
46
Когато осъдите престъпния режим в САЩ, за емнайсетхилядните опити да убият Фисел Кастро, тогава си отваряте гагите ... женски пудели!
11.
Пе пето с
16.02.2024 16:21:01
7
43
Дайбето и долно банския шопар да духат супата!Нацизма ще бъде смачкан!Слава России!
10.
123
16.02.2024 16:08:01
9
50
Пак са им спуснати опорки от едно посолство на тия посерковци.
9.
Достойна позиция на правителството
16.02.2024 16:07:17
49
16
Путлер = Хитлер
8.
Ааааааа
16.02.2024 16:00:28
10
43
Как да не те е срам че си българин с тези говна миризливи
7.
роZпия КОНЕЦ! пУтлер МЪРТВЕЦ!
16.02.2024 15:59:51
52
36
Всъщонст смъртта на Навални идва в подходящ момент. Още едно доказателство, че режама на ботоксовия ГНОМ е нацистки и трябва да бъде изкоренен.
6.
Пуууууу
16.02.2024 15:59:11
32
71
Какви карикатури са тези нашите. Няма такива медузи никъде по света. Повърни
5.
!!!!!!!!!!!!
16.02.2024 15:56:45
41
56
Отидете и натиснете Путин бе гниди български фашистки парламентарни. Отидете на фронта ви очакват.
4.
Xxx
16.02.2024 15:54:17
29
60
Xaxaxaxa Борисов ли ще натисне Кремъл.Смях!
3.
Рязахте паметници нали
16.02.2024 15:52:59
40
44
Вие сте следващите.
2.
1
16.02.2024 15:52:25
45
68
ПП като са големи отворковци да ходят в Осрайна да се бият. Не само да плямпат!
1.
Браво
16.02.2024 15:49:49
73
53
На Бойко Борисов!
Браво на ПП!
Има смели политици в България!
Съд за путлер, убиеца!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори