×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо е важно интервюто на Такър Карлсън с Владимир Путин


Защо е важно интервюто на Такър Карлсън с Владимир Путин
То ще се появи публично точно след 6 часа - в 3 ч. българско време и ще може да се гледа без цензура и без съкращения на сайта на бившия водещ и в “X”
08 Февруари 2024, Четвъртък, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Западният свят си няма понятие от това, което реално се случва в този регион, ние, като журналисти, сме длъжни да вземем и другата гледна точка, каза Карлсън

Броени часове остават до излизането на първото интервю, проведено от западен журналист, с президента на Русия Владимир Путин, откакто започна инвазията в Украйна. Вече близо 2 години Западният свят се е самоизолирал от случващото се в Москва, отрича всяка информация от там като пропаганда и забранява на „поданиците си” дори да отварят руски сайтове, да не говорим за телевизии.

Колко контрапродуктивно и дори опасно е това по време на война няма смисъл да се обсъжда, но фактът е, че в името на истината е нужно да се вземат предвид всички гледни точки. За съжаление това не се прави активно от ранните месеци не на 2022 г., когато започна войната, а дори от по-рано - от медицинската диткатура по време на пандемията през 2020 г.

След 6 часа - точно в 2 ч. московско време, ще бъде публикувано интервюто на Такър Карлсън - бившият водещ по FoxNews, който от една страна винаги е бил опозиция на статуквото, но от друга има хипотези, че работи като контролирана опозиция. Той ще говори в що-годе открит разговор с Владимир Путин, вероятно със симултанен превод. Те ще обсъдят теми, свързани както с истинските причини за настоящия продължаващ кървав конфликт, така и с това как руският президент (или някой от неговите двойници, каквато е хипотезата от доста години насам) вижда бъдещето.

За да разберем обаче какво точно да очакваме в ранните часове на 9 февруари и каква е точната причина Такър Карлсън да вземе решението да бъде първият западен журналист, който ще интервюира Владимир Путин от близо 2 години насам, ето какво казва самият Карлсън:

Има рискове при провеждане на интервю като това, очевидно. Затова го обмисляхме внимателно в продължение на месеци. Ето защо го правим:

Първо, защото това ни е работата. Ние сме журналисти. Нашият дълг е да информираме хората. Две години минаха от началото на една война, която преобразява целия свят, а повечето американци не са информирани. Нямат си и понятие какво реално се случва в региона - тук в Русия, или на 600 мили от тук, в Украйна. Но те трябва да знаят. Все пак плащат от своя джоб за това, което се случва, макар и по начин, който може би не разбират напълно.

Войната в Украйна е човешка катастрофа. Стотици хиляди са мъртви. Цяло поколение млади украинци. Тя обезсели най-голямата държава в Европа. Но резултатът от нея в дългосрочен план е още по-сериозен. Тази война преобрази напълно световните военни и търговски съюзи. Същото направиха и санкциите, които последваха. Световната икономика е преобърната наопаки.

Икономическия ред, наложил се след Втората световна война - системата, която гарантираше просперитета на Запада в продължение на повече от 80 години, се разпада и то бързо. А заедно с нея изчезва и доминирането на долара.

Това не са малки промени. Това са събития, които променят историята. Те ще дефинират живота на нашите внуци. По-голямата част от хората по света напълно разбират случващото се. Виждат го. Питайте който и да е Азия или Близкия Изток как изглежда бъдещето. А в същото време населението на англоговорящия свят изглеждат в неведение. Мислят, че нищо не се е променило. И мислят така, защото никой не им е казал истината. Медиите, които ги обслужват, са корумпирани. Лъжат читателите и зрителите. И всичко това основно го правят като пропускат детайли.

Например от деня, в който започна войната в Украйна, американските медии говореха с хиляди украинци и направиха десетки интервюта с украинският президент Владимир Зеленски. Ние също отправихме запитване за интервю с него и се надяваме той да приеме поканата ни. Но интервютата, които той даде пред американски медии, не са традиционни интервюта. Те са специфично настроени по такъв начин, че да повлияят положително на искането му САЩ да се вкара все по-дълбоко във война в Източна Европа и да плаща за това.

Това не е журнализъм. Това е правителствена пропаганда от най-грозния тип - този, които убива хора. А докато политиците ни и медиите ни промотираха чуждестранния президент все едно е нова търговска марка, никой западен журналист не си направи труда да вземе интервю от лидера на другата държава, която участва пряко в конфликта - Владимир Путин.

Повечето американци нямат идея защо Путин влезе в Украйна или какви са целите му сега. Те дори не са чували гласа му. Това е грешно. Американците имат право да знаят всичко, което искат да знаят за една война, в която са на практика замесени. И ние, като журналисти, имаме правото да им го кажем, защото и ние сме американци - свободата на словото ни е дадено право по рождение. Родени сме с правтото да казваме това, в което вярваме и това право не може да ни бъде отнето, независимо от това кой е в Белия дом. Но те все пак опитват да ни го отнемат.

Преди малко по-малко от 3 години администрацията на Байдън нелегално извърши шпионаж на нашите текстови съобщения, след което даде цялото това съдържание на медиите. Това го направиха, за да опитат да спрат интервюто с Путин, което планирахме. Миналия месец, почти сме убедени, опитаха да направят абсолютно същото отново. Но този път ние дойдохме в Москва без да ги питаме.

Не сме тук (в Москва), защото обичаме Путин. Тук сме, защото обичаме САЩ и искаме те да си останат проспериращи и свободни. Платихме за пътуването си сами. Не сме взимали нито държавни, нито частни пари. Няма и да искаме интервюто да може да се гледа само след плащане. Всеки ще може да го гледа в пълния му вид на сайта ни. Илон Мъск от “X” обеща да не сваля от платформата си интервюто, за което сме му благодарни.

Западните правителства в контраст със сигурност ще направят всичко по силите си да цензурират видеото. Защото те това правят. Страхуват се от информацията, която не могат да контролират.

 




Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 5
22
Коментара по темата
22.
Капитан Морган
10.02.2024 04:24:17
0
0
Ето да ми видите и умната муцуна. Ни цпз, ни студ ме лови, хлебарка съм си

https://www.flagman.bg/article/233917
21.
Капитан Морган
09.02.2024 16:04:22
3
3
Показуха сАвсем пА русийски хохохо. Ама какво само интервю дал късият с 36 -ти номер обувчици на платформи страхлив комплексар пред доказания лъжец Карлсън, а? Чудо и приказ1 Досущ като невероятните статии на разни кремълски прислужници и гигакосмическите теории на другаря фашисто-болшевико-монархо-традиционалисти старообрядец и сталинист Дугин. Те, рашъните са по гръмките слова, лъжите на тон и поразителните паради, е и фееринчните провали. И какво от това? Русийката е световен парий, изолирана в ъгъла заедно с Иран, Северна Корея, Никарагуа, Беларус, Еритрея, Сирия и Венецуела - до една бедни, корумпирани, изостанли и буквално нямащи какво да ядат, с население в състояние на робски статус /виж Северна Корея з анай-ярък пример/. Китай и Турция окончателно отрязаха руските банки от трансакции и обслужване. Руската армия е комична, несъстоятелна и на ниво втора световна война - то и техниката й не е много по-нова. В русийката започват да липсват основни хранителни продукти и има опашки за бензин; русийката не може да поддържа инфраструктурата си без западните технологии и компании - градовете им нямат отопление, а канализацията прелива по улиците; самолетите на гражданската им авиция аварират ежедневно.; руската рубла е неконвертируема, а официалният и курс е реален толкова, колкото и Дядо Коледа /той все пак може и да е реален/. Китай усилено прониква в русия и усвоява Сибир, в много градове на далечния изток градски управи не могат да бъдат избрани без участието на вече установилите се китайски жители.. Китай дори произвежда нискокачествените "Москвич". Русийката не произвежда дори пирони, както чистосърдечно призна една зам. спикерка на руския парламент. ВЕЛИКИТЕ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ са най-голямата икономика в света и най-голямата военна сила; цар долар няма кой и как да го събори поне още сто години, над 70 % от световната търговия е в долари. Карлсън се закахърил, че ред-нек-маргиналите на евтина бира и дрога не знаели нищо за русийката, ами те и за бащите си нищо не знаят, както впрочем и путин не знае нищо за баща си. Обаче, Карлсън е наясно, че който трябва да знае за русийката в САЩ или Лондон знае много повече, отколкото даже руските академици /прости Боже/. Войните имат своя логика и не се печелят с едната гола пропаганда и хвалипръцковщина. То ако ставаше така, наистина Киев щеше да е превзет за три дни, а Лисабон за месец, ама не би. Руските крепостни две години се мъчат да превземат две градчета около Донецк като погребаха половината си армия там.
20.
Какво е журналистика и има ли тя почва у нас?
09.02.2024 13:48:43
0
7
Журналистика - това е да публикуваш онова, което властта не иска да види публикувано, другото е пропаганда

Джордж Оруел
-----------------------

Има разлика с това което творят медии като Флагман, нали?
19.
Важно е защото
09.02.2024 13:28:56
2
3
на тъпите американци, ако не им каже нещо американец по американски информационен канал, не могат да зацепят въобще за какво им говори. Ако си мислите, че младежта в България е наркоманизирана, извратена и дива, проучете повечко тези, от които се учим вече 30 и кусур години и ще започне да се нарежда пъзел и във ваште умни главици!
18.
Вова
09.02.2024 09:20:15
8
4
Ти остави нато че бронетанковите ви колони и живата сила горят и потъват в земята ежедневно.
https://youtu.be/QJ4EW1B4PAQ?si=imA7ciN3EifnUHTj
Какво ще кажеш за поредния разгром под Новомихайловка. Кажи нещо че Z патриотите ви и Вонкорите ви воят до небето и за пореден път обвиняват в бездарност командирите на почти непобедимата ви армия.
Унищожавате и изтощавате Хамерика а правите метани до земята и от година се молите някой да спечели изборите в Хамерика та евентуално да ви спаси.
Кремлевската психушка.
17.
Ами
09.02.2024 07:30:50
13
10
Кремълски лъжи и във Флагман. Както не друг, а говорителят на Путин каза, не западът се е изолирал, а Кремъл понеже Путин е имал и има многобройни покани за интервюта, но са отказани, медиите и представителите им изгонени, а някои дори в затвора. Така че е голяма лъжа и че Тъкър бил избрал да интервюира Путин, напротив Путин избра Тъкър, също както избира Тръмп, а дали е защото мизлят доброто на САЩ да му мисли уайттрашът който си мре за Тъкър и Тръмп. Лъжите на Путин в интервюто са съвсем друг въпрос, но той поне лъже за себе си. Най-силно впечатление ми направи, че по същият начин и едва ли не със същите думи отричаше териториалните претенции към Украйна и плановете да я нападне, както сега отрича по същият начин по отношение на Латвия, Полша или друга страна от НАТО.
16.
До важно
09.02.2024 07:11:23
6
17
Престани да поместваш лъжите на психясалите окрайнци , никакъв завод не е вдигнат във въздуха . А гражданската война е в Русия в окрайната се бият руснаци с руснаци , това ще каже Путин в интервюто си . Главнокомандващия на окрайната генерал Сирски е роден 1965 г във Волгородска област в Русия завършва Московското военно висше училище . Родителите му и брат му живеят в Русия , баща му е полковник от армията на РФ .
15.
Ето инфо
09.02.2024 05:20:20
1
18
Интервюто, което руският президент Владимир Путин даде на американския журналист Тъкър Карлсън, продължава 2 часа 7 минути и 18 секунди.

Видеото от интервюто беше публикувано първо на сайта на журналиста , а по-късно той го публикува в профила си в социалната мрежа X (бивш Twitter) и в канала си в YouTube.
14.
До 8
09.02.2024 03:41:44
24
11
То бешв ясно ма човека прибра на Путин парата и сега 1 месвц ше има гледаемост в канала аи и сумати пара от рвклами и кеш за да им разреши излъчване по другите канали.
Нека прибира кеш човека щом може. Кремълския запъртък и ментора му Патрушев не си знаят кинтите бълха ги ухапала то и интервюто сигурно ще в платено със държавни пари.
13.
Защо е важно?
09.02.2024 03:32:25
31
15
За Ботоксовия Вагинал в Кремъл е Важно да му лъснат имиджа првди изборите и да го изкарат хибрид оксиморон като демократичен Сатрап или Антифашистки Нацист. За Журналето е много важно да обръсне финансово бати Пути и в канала си да пеипечелва от чугун комунета и купени съветски брънтии.
За вас флегми кво да е важно оня е прибрал повече пари от вас и шефа ви щото е международен копейкаджия а вие с шефовете си периферно регионални слуги от типа 8ми заместник на 3 тия помощник на шофьора на лайнянката.
dc59b
12.
оффф...
09.02.2024 02:26:44
3
8
Знаех си, че щом нещо се случи с Ларсън, веднага ще се появят седем статии за това във Флагман - небезпристрстни журналисти обединявайте се :D
11.
Хаха
09.02.2024 02:23:34
30
15
Знаех си, че тази русофилска помия е писана от русначев..
Той е нещо като Волгин ама във флагман
10.
Интервюто на Владимир Путин
09.02.2024 01:22:07
2
15
Интервюто е вече готово за гледане:
https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/
9.
немъ демокрация
08.02.2024 23:11:53
14
36
1. Това не е журнализъм. Това е правителствена пропаганда от най-грозния тип
2. Западните правителства в контраст със сигурност ще направят всичко по силите си да цензурират видеото. Защото те това правят. Страхуват се от информацията, която не могат да контролират
-------
Такава е и родната ни журналистика. При нас също очаквайте цензура. За този сайт даже няма да коментирам - ежедневно се трият коментари под фалшив предлог
8.
Без изненади
08.02.2024 23:01:39
31
19
Великото интервю ще е едно голямо нищо.
7.
до 5
08.02.2024 22:08:40
12
32
Стига си спамила те ева в мастията проста.
Те са се разпаднали краварите много отдавна ма мастия проста. Там има само фентанилови наркомани, мексикански отрепки, африкански дебили и тук там някоя бяла хомомастия като теб.
6.
още не е излязло интервюто
08.02.2024 21:56:47
3
31
а манипулациите вървят с пълна сила.Сякаш не сме хора,а някакви безмозъчни същества,които не са в състояние сами да направят някакви изводи и да вземат решения.Пак брутално насилие и опити за цензура.
5.
Важно?
08.02.2024 21:34:28
51
16
От това интервю, не зависи, нищо!
Киев или Харков ли ще превземат, ватенките или ще пробият на Купянск, където атакуват от юни месец, а преди това при Харковската офанзива ватенките избяга от Купянск и Харковска област в рамките само на седмица и го обявиха за стратегичско изтегляне? Изтеглили се стратегически-избягали за да не бъдат обкръжени за да дават после жертви докато атакуват месеци, че и година.
https://youtu.be/3MDTmF4ciIg?si=c2xs9q6ONK2e1uqj
Този завод за ракети Топол М и Искандер е в Ижевск на 1200 км и вчера лекичко хвръкна у въздуха. Важното интервю, спаси ли този стратегически важен завод?
До къде стигна геажданската война и разпада на САЩ, че нещо писахте преди седмица и като след всеки боламач, нещо мълчите.
Кой побеждава в гражданската война?
Дайте инфо за развитието, за жертвите, за развоя на войната!
:)))))))))))))))))))))))
4.
За да стане ясно,че Путлер =Хитлер
08.02.2024 21:27:27
50
22
И на децата
3.
СМИ
08.02.2024 21:26:49
2
13
Беше вече оповестено, че видео на интервюто ще бъде публикувано днес, в 18 часа американско източно време (GMT+5) на: https://tuckercarlson.com
Също навярно на платформата X:
https://twitter.com/TuckerCarlson
Препис от интервюто е вече публикувано в чужди СМИ:
"Бомба: Ексклузивното интервю на Тъкър Карлсън с Владимир Путин в Москва – Публикуван е пълен препис!"
https://cutt.ly/jwXCibiC
Euronews опроверга някои слухове:
"ЕС развенчава вирусни твърдения, че обмисля санкции срещу Тъкър Карлсън заради интервюто му с Путин"
https://cutt.ly/UwCEBkL9
Европейският съюз опроверга информацията, че обмисля санкции срещу американския полемист Тъкър Карлсън заради противоречивото му интервю с Владимир Путин, записано по време на пътуването му до Москва.
Твърдението беше първоначално съобщено от американското списание Newsweek въз основа на коментари, направени от настоящ и бивш член на Европейския парламент (ЕП), който призова държавите-членки да обмислят налагането на санкции на Карлсън за това, че е действал като „рупор“ и „пропагандист“ на Режимът на Путин.
Забележките на двамата законодатели, които нямат компетенции да предлагат или одобряват санкции, бяха погрешно свързани с официалните планове на ЕС за насочване на ограничителни мерки към Карлсън и подсилени от собственика на X Илон Мъск, който описа твърденията като „смущаващи“ и ход което би "силно обидило американската общественост". Постът на Мъск събра над 25 милиона гледания.
2.
До 1
08.02.2024 21:25:48
16
75
Интервюто е за мислещи хора, а не за фенове на "кренвиршите от месо"!!
Още по-малко за зомбирани непълнолетни!!
1.
Бургазлия
08.02.2024 21:07:57
77
35
45 години ми стигат съветска пропаганда и мизерия
Не мерси още от същото
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори