×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Още ползвате ли най-скъпите таксита в България, или вече пробвахте удобния градски транспорт в Бургас?


Още ползвате ли най-скъпите таксита в България, или вече пробвахте удобния градски транспорт в Бургас?
В залата на местния парламент се изказа Георги Донев, секретар на Браншовата организация на таксиметровите водачи и превозвачи, дойдоха и колегите му
02 Февруари 2024, Петък, 17:59 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Вече минимална дневна тарифа от 1,09 лв./км става 1,30 лв./км., а минимална нощна тарифа – от 1,19 лв./км на 1,50 лв./км

Общинският съвет на Бургас гласува вдигане на минималните тарифи за таксиметров превоз на пътници на територията на община Бургас. Докладната бе внесена по искане на бранша от председател на Постоянната комисия по транспорт и безопасност на движението Евелина Михалева, а аргументът в нея е, че последното увеличение било през 2022 г., но те настояват за по-високи цени, защото ниската била защита за шофьора, а високата – за самия потребител. Ева Михалева предложи и предварително изпълнение на докладната, която била внесена на 8 декември, но била отложена за гласуване чак в края на януари.

Така вече минимална дневна тарифа от 1,09 лв./км става 1,30 лв./км., а минимална нощна тарифа – от 1,19 лв./км на 1,50 лв./км. И според данните, изнесени от местен парламентарист, става ясно, че градът ни вече е с най-скъпите таксита в цяла България.

И таксиджиите имат нужди! Допада ли ви идеята на стоянките в Бургас да има WC

А Флагман.бг пита – след като научите тази новина, ще продължите ли да си викате такси, или ще предпочетете отлично уредения градски транспорт на Бургас?

От ПП-ДБ защитиха искането на таксиджиите. Дилян Георгиев коментира, че докладната е гражданска инициатива и стоят 80 подписа там. „Всеки от тези шофьори има деца и семейство да храни. Аргументите трябва да бъдат взети предвид. Таксиметровата услуга е лукс и е нормално да получава по-висока цена, тя не е средство за обществен транспорт. И таксиметровите шофьори казаха, че има отлив. Мъдростта е Ваша“, каза Дилян Георгиев.

Иван Иванов от СЕК обаче след него се бе подготвил със статистика. „Ако гласуваме тези цени, ще станем града с най-скъпите таксиметрови услуги. В София – 1,22 дневна, и 1,41 нощна. В Пловдив – 0.99 дневна и 1.09 нощна, Варна – 1,10. И към момента нашите таксиметрови шофьори возят на високи цени. А тук искаме да увеличим и да возим на високи цени, но с какво подобряваме услугата. Да оставим пазарният принцип да регулира цените на таксиметровите услуги в Бургас. Имаме амплитуда на цени, които браншът може сам да определи. Не смятам, че браншът в София, Варна или Пловдив едва оцелява или някой ги субсидира“, коментира Иванов.

Тодор Ангелов от „Възраждане“ обяви, че така ОбС ще помогнат на малките шофьори да оцелеят в Бургас.

Христина Хаджиатанасова от ПП-ДБ, която е опитен юрист, обясни, че след като по Наредба ни е вменено задължение поне веднъж годишно – при постъпило мотивирано искане от страна на таксиметровите превозвачи, следва да се гласува – друг е въпросът дали ще е „за“, или „против“.

Мариела Кирова от „КОД – Български възход“ също подкрепят докладната и смятат, че увеличението е резонно и цели да се покрие инфлационният индекс през последните години, освен това превозвачите предоставили методика на работа, която подкрепят.

От ГЕРБ обаче бяха резки и отказаха да подкрепят докладната. Тодор Йосифов, който е икономист, обясни първи своята позиция и тази на групата. „Ако поставим изкуствено долна граница, която е близка до горната, оставяме по-малка възможност бургазлии да изберат Вас, а не супер модерния градски транспорт в България или личен автомобил. Предлагам да търсим как да се повишат условията, да се види добър пример от други градове и да разгледаме къде трябва да има стоянки и какви възможности може да създаде Общината. Ако вдигнем цената, след месеци ще искате да я намалим, защото така няма да има конкурентоспособна среда на транспорт. Липсва икономическа реална обосновка и няма да подкрепя докладната“, каза Йосифов.

Колегата му Веселин Пренеров, който неведнъж се е изказвал аргументирано за условията в таксиметровия превоз, също взе думата. „За мен е важно качеството като потребител – състояние на колата, комфорт, бързина на обслужването, точност на поръчката. Лятото много от нас са изправени на изпитание на физиката – коли без климатици, вътре няма да коментирам и лична хигиена. Ясните европейски правила за таксиметров превоз в България явно не важат ли? Защо бягаме от тях? Една компания има в Бургас, която върви по този път. Защо тези хора могат и се опитват да работят по европейски пример. Като потребител имам вътрешни спирачки и няма как да подкрепя тази докладна“, каза Пренеров.

От БСП видяха смислени аргументи в докладната, а Мадлен Мутафян обяви, че червените съветници ще я подкрепят.

В залата на местния парламент се изказа Георги Донев, секретар на Браншовата организация на таксиметровите водачи и превозвачи – Бургас, а колегите му също присъстваха по време на дебатите и гласуването на точката, която те самите са изискали с подписка и мотивация от Общинския съвет.

Нашето искане за увеличаване на минималната тарифа е свързано с данни от НСИ. Завишението на автомобилите е с 35%, осигурителният праг е вдигнат също, поскъпването на разходите за едно домакинство е с 40%. За да можем да упражняваме професията си достойно, цената трябва да е 2.34. Разбира се ние се съобразяваме с клиентите.

Таксиметровите компании определят дейността на бранша и цените в него. Но те нямат достатъчно автомобили. Именно те трябва да предлагат по-добра услуга.

Големият марж на услугата е именно в ущърб на потребителите, защото той се ползва за трамплин от много колеги лятото да вдигат цените до максимум. При един по-малък марж това няма да е така, а основните потребители ще са доволни, че винаги ще имат автомобили на реална цена.

Смятам, че искането ни е напълно реално и изпълнимо и всички граждани да не са ощетени, а превозвачите, осъществяващи дейността, да са спокойни. По този начин и автопаркът ще се попълни“, обясни Георги Донев.

По докладната гласуваха 40 общински съветници, от които 25 "за", 11 "въздържал се", а 4 бяха "против".

Местният парламент прие увеличението и вече новите цени са факт, а изборът е на всички нас

 


В категории: Бургас


Автор
45
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
45
Коментара по темата
45.
ivo
06.02.2024 18:43:13
0
1
Ползвах често таксита докато не ми взеха 50 лв от Плиска до летището преди 15 години. Хакам им го в устите, взимам такси в много краен случай вече.
44.
Геро
05.02.2024 17:11:16
1
0
ЗАЩО ТАКСИТАТА НЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДА НЕ РАБОТЯТ ДВЕ СЕДМИЦИ.ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИМА ЛИ НУЖДА ОТ ТЯХ. А НЕ НЯКОЙ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ДА РЪСЯТ МОЗЪК И ДА СА ПРОТИВ УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ЦЕНИТЕ..ТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НАЛИ,?
43.
:(
05.02.2024 14:49:21
3
2
от 10 години не съм се качвал да градски транспорт и надявам се никога през живота ми повече да не се наложи, ходя навсякъде с колата и с колелото, в краен случай пеш, но никога със скапания ви драдски кенеф, нека балъците да си киснат по спирките в студа
42.
до 33
05.02.2024 10:10:19
3
4
Ти чакал ли си автобус от градския транспорт? Ти качвал ли си се на електрическите автобуси? Нормално ли е да чакаш в града със силен студен вятар по 20-30 мин. автобус и да се качиш в студения и неудобен електрически автобус със студени и плъзгащи се седалки? Тоз, който ги избра тия автобуси му пожелавам да го качат и да го возят един цял ден да види за какво става въпрос.
41.
Фъфльо до 40
04.02.2024 21:02:08
1
1
Ние, ако сме мрънкащи, ти какъв си , ве путьо наебан. Къде си да ти еба путката майчина в гроба ще ти еба, бакшиш умрял...Много ли си богат, много ли си голям, кажи къде си, жена, идвам и ти поря гърлото..да ми обясниш колко съм жалък..
40.
ТБС
04.02.2024 20:48:59
7
1
Мрънкащи жалки същества, че с претенции! В Бургас се напълни със селяндури, които си мислят, че като са продали нивата на баба и имат коптор в центъра, са велики. Я се запрете и си ползватейте вашите таралясници, градския транспорт, тротинетки, колела, каквото ви душа иска. Който може да си позволи ще се качва на такси, който не може да ползва и двойката, града е малък, краката са ви дадени да вървите с тях.
39.
Бургазлия
04.02.2024 12:44:22
1
5
Дееееба тия кирливани дееееееба, опикаха и осраха зад кауфланда че не си и бършаг гъзовете .....
38.
Фъфльо
04.02.2024 10:15:41
1
5
И знам кво ще кажат сега..Меден Рудник...За кво не ходите в Меден Рудник, а!? няма коли там...Те преди не ползваха такси, че сега ще почнат, 30 лева кога ще ти даде човека, да не е луд...Просто още по-малко ще се ходи по заведения и още повече ще сгънат..По-зле ще става, то не , че е добре..
37.
Фъфльо
04.02.2024 10:12:48
2
5
И чак се радват. У, ве! Зле сте откъм заплащане, защото в Бургас разтоянията са къси , а бакшиши много. Само че, когато се увеличат драстично тарифите, хората просто ще се възползват от късите разтояния. Кво се радваш, толкоз, тъп!? Тва не ти е Слънчев бряг, ве, кой ще плаща!?
36.
Фъфльо
04.02.2024 10:05:05
2
2
Тези бакшиши в коментарите са много зле, мозъчно увредени...Сиренето било скъпо, що не ревем..Те хората, първо, не са спряли да реват и второ, от магазините го правят за пари, те са просто "посредници", не печелят повече (може би) , но най-малкото са по-добре, ако го продават по-евтино...При такситата няма да печелите повече, а даже може и да е по-малко...Просто ще лешперите повече, с телефона, във флагман или някъде другаде, в колата сгънат..ще затъпеете още повече..А хората го отнасят..Потенциалните клиенти.
35.
Фъфльо
04.02.2024 09:58:08
3
4
Ама то нищо няма да се промени за тези шофьори..Освен че по-малко ще шофират и ще кибичат повече. Те за това го правят. Но няма как да печелят повече. Аз не знам, тези управляващи май са пропуснали 2 клас. НЯМА КАК ДА ПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ, проста математика. За хората е зле..Това е единственият резултат
34.
До 27
04.02.2024 01:28:05
0
7
Кворума е понижен, регистрирани и гласували 40 ОС. Необходими са 21 гласа за.
Половината от ГЕРБ не са се регистрирали за да мине гласуването. Забележете само 4 против. Мълчаливо съгласие другари, от тяхна страна
33.
Анонимен
04.02.2024 01:20:38
8
8
Бургазлии не са задължени да се возят с такси.
Градския транспорт не е перфектен, но е на едно много добро ниво. Личният автомобил също е вариант. Огледайте се какво се случва с всички цени, и таксиметровите шофьори имат семейства. Освен това и сега могат да карат над старата минимална цена, това е защита от нелоялна конкуренция " погледнете какво става в Европа заради дъмпинг от Украйна", нелоялната конкуренция е такава във всички сфери на стопанския живот. Максималната цена не е повишена, питайте СЕК, чий интерес защитават, коя таксиметрова компания им е легнала на сърцето, че да гласуват против.
32.
Бургазлия
03.02.2024 18:51:34
8
5
Здравейте мога ли да ви задам един Въпрос когато идете до Хранителен Магазин защо не му направите забележка защо Сиренето от 8 лв е станало 15 лв А сте тръгнали да спорите за 20 ст Мишки сте. И толкова трябва да се грабнем и да свалим тия 240 Хитреци Алоооооо
31.
Хан Крум
03.02.2024 18:42:41
3
7
От Славейков до центъра са 15-20 минути с велосипед,от М.Рудник също,от Сарафово 20-25 минути.За какво са ми таксита,градски транспорт и тем подобни...И да,защо въобще пиша центъра,тази помия
30.
Бакша
03.02.2024 17:59:53
3
11
Общината се загрижила за бакшишите, но не мисли за гражданите.
Наясно ли са новите малоумници в ОС колко таксита са с помпи и товарят клиентите с цени?Само популисти…
Кмете, жал ме е за теб как ще работиш 4 години с такива некомпетентни глупаци, а ние ще им сърбаме попарата
29.
До 27
03.02.2024 13:36:59
0
11
Защото общинските съветници също както и 99% от всички държавни и общински служители са явно над закона. Само забележи как по време на избори как всички са по улици и медии, мега “загрижени” за проблемите на гражданите, любезни и усмихнати а след като ги изберат пак се превръщат в същите нещастници каквито са били и преди!
28.
таксито
03.02.2024 13:06:00
2
15
Има само едни 5 процента, съвестни, възпитани момчета, които шофират адекватно, поддържат колите си и се грижат за комфорта на клиента. Останалите 95 процента са дърти и невъзпитани инфантили, които не стига, че карат трошки ами и си позволяват да си ровят в телефоните докато шофират.
27.
Читател
03.02.2024 12:49:11
2
14
Само не разбрах, как така общинският съвет е гласувал вдигане на минималните цени и одобрил докладната записка, при нужни 26 гласа “За” на таблото има само 25. Общинският съвет се състои от 51 съветника и няма падащ кворум, за да се взимат решения с по-малко от 26 гласа.
26.
Меден рудник - Център = 14-15 лева
03.02.2024 11:56:39
4
12
Аре нема нужда, палим си колата и тва е. Ония изгорим газ за 60 стотинки бръсне по 15 кинта за курс от шест километра. Ми факайте се маниаци
25.
Батко
03.02.2024 09:49:40
24
9
Разбира се че ще ползвам Таксита нали са по удобни и по бързи, голяма работа че се вдигали с по 1лев на курс. ПАК Е ПО УДОБНО ДА МЕ ВЗЕМАТ ОТ АДРЕСА И ДА МЕ ЗАКАРАТ КЪДЕТО СИ ПОЙСКАМ, отколкото да вървя до спирка да чакам половин час и да вървя от следващата неудобна спирка на Автобусите
24.
Аз бре
03.02.2024 08:36:27
4
12
С велосипеда,няма задръствания,няма синя зона,не търся паркомясто...и като паркирам няма как да ме "затапят"
С автомобил в Бургас е ад.
23.
До 22
03.02.2024 08:01:43
0
6
Общината по наредба всяка година трябва да актуализира цените.Така е по закон който прие парламента.При внесено искане от превозвачи и внесена докладна те са длъжни да гласуват минимална и максимална цена за Община Бургас.Предходни години са гласували други цени на километър по ниски от желанието на превозвачите.Тази години дори не стигнаха до дебати и промяна цената на километър във внесената докладна.
22.
Аз не мога да разбера
03.02.2024 07:47:46
1
17
Защо Общината се меси в частен бизнес и определя минимална цена за услуга, към която няма никакво отношение? Тия всичките капацитети на снимката, няма да им казвам имената, много добре знаят, че могат да си направят фирмата на максималната цена 1.80, никой не ги е спрял. Откъде накъде принуждават общината да въвежда минимална цена?
21.
Специалистите от Вгъзраждане
03.02.2024 01:12:02
2
12
Евала бе братя! Много евтино се продадохте. Копейки. За жълти стотинки. Тодор Ангелов прави метани на Жоро манев. Евала копейки с вас сме!
20.
Колок
02.02.2024 23:29:44
4
13
В София много хора ползват услугите на “Максим” удобно, евтино и практично, не знам в Бургас дали има?
19.
Фекрет Стораро
02.02.2024 22:29:26
1
5
стоя пред летището и ги зимам на по 100 лева до бургас
18.
Бургас
02.02.2024 22:08:03
6
14
Хубу ще го ползвам тоз транспорт, ама уй го знае къде спира и къде ходи. Ни маршрути, ни разписания.
Маам си пеш или се качвам на колата.
Такситата съм ги бал откакто един нерез отказа да пусне климатика, щото "на къси разстояния не го пускам".
17.
Solaris
02.02.2024 21:47:55
1
30
Веднага да са назначят със захлати 3800 лв
5 Габриели на длъжност "Младежки праграми за Интегрирана Зелена градска мобилност "
16.
Пусть всегда будет кмет Солнце
02.02.2024 21:42:33
10
31
Супер "БЪРЗАТА"линия 30мин чакане
Аре НЕМА нужда
Да не говорим че инфо с-мата е много ЗЛЕ ,и често НЯМА инфо след колко минути пристига буса
15.
Трол
02.02.2024 20:48:44
0
21
Аре моля ви се, като закъсняваш удобния градски транспорт ли използваш или викаш такси? И се молиш да дойде кола, че напоследък изобщо не може да се разчита
14.
Tocho
02.02.2024 20:48:38
6
42
Много удобен градски транспорт няма що. Ха ха . Чакане по 30 ÷ 40 мин за автобус не е нормално
13.
Тошко
02.02.2024 20:47:00
1
30
Тодор Ангелов от „Възраждане“ обяви, че така ОбС ще помогнат на малките шофьори да оцелеят в Бургас.

Тоз е запалил половината Бургас.
12.
Stara transportna shema
02.02.2024 20:46:19
7
49
Върнете старата транспортна схема, преди се чакаше за автобус 5 мин , сега с новата 30 мин
11.
дебили бургас
02.02.2024 20:35:27
2
31
Общинарите имат безплатни карти за целия транспорт и по два стикера за безплатно паркиране в синя зона!!!
10.
Хаха
02.02.2024 20:28:18
1
24
Празни работи,аз сега карам на 1.09 но хората така оставят бакшиш като си платят че все едно карам на 1.40
9.
Мистър Пропър
02.02.2024 20:26:24
9
36
Задължително общината да отпусне от бюджета пари за тоалетни , бани по стоянките и купони за цигари на най-работливите. Все пак това е лицето на град Бургас!!!! Не трябва да се излагаме пред чужденците. Хленчещи Миризливи Посерковци постоянно някви претенции имате, никой не ви е длъжен!
8.
Коста
02.02.2024 19:48:35
4
41
От една година не ползвам скъпите таксите в Бургас.Тия полудяха от цени.Карат по три часа и се прибират изкарали по 200лв.Пълен бойкот.Преди оставях поне по 100-120ле на месец.
7.
Бург
02.02.2024 19:21:29
10
55
""удобния градски транспорт в Бургас"""
Axaxaxaxa
6.
Даааа
02.02.2024 18:54:34
9
112
Най скъпите, но най мизерни таксита.
Най-високите данъци.
Най-скъпата синя зона.
Най-скъпото билетче за градски транспорт.
Най-ниските заплати от всички областни градове, но не само.
Най-празните главни улици след 21 часа.
Най-много болници на глава на населението.
И ..още и още .., а някога Бургас беше най добрия град за живеене.
5.
Ггг
02.02.2024 18:41:08
0
53
Още нещо за вдигане на цените има ли? Да посъветвате ?
4.
Серостим Вичекирен
02.02.2024 18:31:00
0
8
https://www.flagman.bg/article/311749
3.
Бургъзлия
02.02.2024 18:30:55
2
51
Дайте и по една безплатна карта за градския транспорт на тези невероятни капацитети от общинския съвет. Предлагам всички до един да бъдат незабавно обявени за почетни граждани на град Бургас за изключителен принос до момента. Ако продължават така, в края на мандата и по един орден Стара планина плюс гарантиран втори мандат!
2.
Бургазлия
02.02.2024 18:12:13
3
40
Такситата.
П.П. спрете да лижете 3адника на Общината.
1.
Scrooge McDuck
02.02.2024 18:07:10
2
72
Само експерти в този общински съвет! Екскременти по скоро.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори